Bitcoin Forum
October 21, 2017, 06:13:57 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 »  All
  Print  
Author Topic: [ANN][Multi-Coin][Stratum] multipool.in newbies support thread  (Read 26792 times)
flound1129
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854


www.multipool.us


View Profile
September 16, 2013, 08:37:39 PM
 #221

None block of 2 hours at a speed of 800+ on terracoin.
What nonsense is that?
The impression is that the Shares fly away to nowhere.
Very like a hoax pool
TRC   716.6 GH/s   7h3m   0.00132053   2.4812
repair pool
and goodbye for now

Pool has been fixed, sorry for the trouble.  Blocks from last night were paid.

Multipool - Always mine the most profitable coin - Scrypt, X11 or SHA-256!
1508609637
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508609637

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508609637
Reply with quote  #2

1508609637
Report to moderator
1508609637
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508609637

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508609637
Reply with quote  #2

1508609637
Report to moderator
1508609637
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508609637

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508609637
Reply with quote  #2

1508609637
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508609637
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508609637

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508609637
Reply with quote  #2

1508609637
Report to moderator
1508609637
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508609637

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508609637
Reply with quote  #2

1508609637
Report to moderator
1508609637
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508609637

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508609637
Reply with quote  #2

1508609637
Report to moderator
AlxSm
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 35


View Profile
September 17, 2013, 12:35:07 AM
 #222

flound1129, do you plan to add a pool of Anoncoin?
flound1129
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854


www.multipool.us


View Profile
September 17, 2013, 01:29:20 AM
 #223

flound1129, do you plan to add a pool of Anoncoin?

Yes I'm planning to add ANC and GLD.

Multipool - Always mine the most profitable coin - Scrypt, X11 or SHA-256!
AlxSm
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 35


View Profile
September 17, 2013, 01:34:12 AM
 #224

flound1129, do you plan to add a pool of Anoncoin?

Yes I'm planning to add ANC and GLD.

Yeah! Smiley As soon?
flound1129
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854


www.multipool.us


View Profile
September 17, 2013, 01:40:31 AM
 #225

flound1129, do you plan to add a pool of Anoncoin?

Yes I'm planning to add ANC and GLD.

Yeah! Smiley As soon?

Hopefully within the next week.

Multipool - Always mine the most profitable coin - Scrypt, X11 or SHA-256!
coldbreeze16
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 186



View Profile
September 17, 2013, 05:01:02 PM
 #226

Been mining there, but mostly just WDC. The pool jumps between coins so fast that it seems a lot of my shares are going waste. And you'll adding more scamcoins = more jumping....brrrr
alanthya
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
September 18, 2013, 03:50:40 PM
 #227

New miner here. Started using BitMiner and switched to multi-pool 2 days ago. Seems like a good service. I have a small problem though. My workers are running, but none are showing up under active workers, balances are still at 0.0000*
Workers are running cgminer on stratum+tcp://pool1.us.multipool.us:7777
Is the website just bugging out or do I have something wrong.

I currently mine at a measley 10 Mh/s. I have only been mining a week and have been learning a lot, I plan on running raspberry pi's with usb eruptors soon.
coldbreeze16
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 186



View Profile
September 18, 2013, 08:29:43 PM
 #228

Even 10 Mh/s should show up, I'd done it for DGC@18KH/s for a couple days on CPU mining Cheesy I've been mining just fine the last 3-4 days. Double check your cgminer.conf /.bat file maybe?
alanthya
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
September 18, 2013, 08:44:15 PM
 #229

Even 10 Mh/s should show up, I'd done it for DGC@18KH/s for a couple days on CPU mining Cheesy I've been mining just fine the last 3-4 days. Double check your cgminer.conf /.bat file maybe?

Here is my config: http://pastie.org/8337054
Username removed, everything else looks fine?
coldbreeze16
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 186



View Profile
September 19, 2013, 09:17:17 AM
 #230

looks ok to me  Huh What are you mining with? CPU? Use pooler's CPUminer for that case.
alanthya
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
September 20, 2013, 03:55:53 PM
 #231

multipool is seeing the work being done with worker xxx.1 on CPUminer at a blazing 3.5 KH/s, when I try to utilize the on-board nvidia 4200 with cgminer or bfgminer under worker xxx.test, either miner will "connect" to the litecoin mining pool as directed, but after running for over a day, multipool never showed the worker xxx.test as working, and my litecoin balance didn't change. what am i doing wrong Huh the video card should be capable of putting out 9-10 MH/s
coldbreeze16
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 186



View Profile
September 20, 2013, 06:13:14 PM
 #232

Try on something faster, the hash rates on LTC and NVC hardly show up. Since DGC diff is fluctuating I suggest you try CGminer with WorldCoin to try out. And besides you mentioned 10MH/s so I assumed you to be mining TRC. If you're mining LTC etc, you sure you're adding --scrypt switch? Get rid of the .conf and run this from command line

Quote
cgminer --scrypt -o stratum+tcp://pool1.us.multipool.us:3342 --thread-concurrency 16384 -u xxx.1 -p x -w 256 --lookup-gap 2 -I 20

You might play with the thread concurrency value and Intensity values. Try mining for 30 mins and then see
xzempt
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504


View Profile
October 08, 2013, 03:57:39 PM
 #233

would be nice to have sha256 multipool to switches between btc, ppc, and TRC depending on which is most profitable at the time


Jamievs
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


View Profile
October 11, 2013, 09:19:34 AM
 #234

Good day!

I'm new to this pool and so far I really like it. I've a question though. How do I manage all those coins? Do I need to have a wallet for each type of coin?

If that could be clarified that be really helpfull!

Regards,
Jamie
coldbreeze16
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 186



View Profile
October 11, 2013, 03:40:43 PM
 #235

Good day!

I'm new to this pool and so far I really like it. I've a question though. How do I manage all those coins? Do I need to have a wallet for each type of coin?

If that could be clarified that be really helpfull!

Regards,
Jamie

You're not going to keep all these alt coins, are you? If yes, and you think you could store them and sell when they climb up the price ladder (if ever, stuff as with WDC do happen though) then you could install a wallet for each and sync MBs of data daily or leave them in multipool (risky). If you're like most other people however, you'd wanna bank on BTC/LTC/FTC or some stable coin with a future. In that case you could just transfer your funds in multipool to an exchange like cryptsy and sell them there for BTC/LTC. No wallet needed. I only have multibit and LTC wallet installed.
Illutian
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 127


...The Shadow knows.


View Profile WWW
October 14, 2013, 02:17:36 AM
 #236

Good day!

I'm new to this pool and so far I really like it. I've a question though. How do I manage all those coins? Do I need to have a wallet for each type of coin?

If that could be clarified that be really helpfull!

Regards,
Jamie

Personally, I just use the online Exchanges as 'wallets'. It seems complicated, but with the coins I've dabbled in. I have holdings in 3 Exchanges. That's not hard to manage when you consider I've dabbled in LTC, TRC, PPC, NMC (via merged mining; btw, can we get NMC on Multipool...it's worth quite a bit considering it's an alt coin), ZET, and ASC....oh and of course BTC.

All the coins I mine I funnel back into BTC, which is then sent to an 'Online Wallet' (Blockchain's). And a backup is made that is store on my Google Drive as well as a local backup on my HDD....which is then backed up to a backup drive Tongue
ur0pl
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
October 20, 2013, 06:49:02 AM
 #237

Is there a way to make the automatic threshold for bitcoin be .1 instead of 1?
i3lome
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210



View Profile
October 20, 2013, 09:19:21 AM
 #238

Can you lock it on Btc, until the first block is found. That way we can atleast know it works
c1010010
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 275



View Profile
October 22, 2013, 01:00:01 PM
 #239

Can you lock it on Btc, until the first block is found. That way we can atleast know it works

not a bad idea, actually.

         YOU TOO CAN BE A MILLIONAIRE – INFINITECOIN Infinite possibilities – http://infinitecointalk.org          
littlebits
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile
November 12, 2013, 05:41:46 AM
 #240

Why is my worker uptime only like 30%?  I have a single ASICMINER usb block erupter and have the difficulty set as 1.  Is there anything I can do to have a better uptime?
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!