Atatürk ve Dubai havalimanında HALAL atm 'si yok. öncelikle adam çarpacaksanız bile doğru söylemelisiniz. ISID'e karşı olduğunuz için kimliğinizi gizli tutmanız ayrı bir komedi. Siteyi ve whitepaper'ı inceledim. Komedi filmi gibi tutarsız ve herhangi bir yenilik içermiyor, bir hedef yok, bu millet bunları yemez. Haydi başka kapıya
Ataturk ve Dubai havalimanlarinda atm var demiyor zaten. Ingilizcen yoksa google translate kullanabilirsin.
PROPOSED diyo. Yani ilk olarak atm koymayi dusundugumuz yerler. Su anda atm olmamamasinin 2 ana nedeni var. Birincisi hangi lokasyonda talep gorecegiyle ilgili. Ben Turk oldugumda birazda Ataturk havalani olmasini istemistim ama su anda Endonezya ve Hindistandan daha fazla ilgi var. Bu sekilde devam ederse ilk atmlerin Jakarta , hindistan-pakistan da olmasi daha olasi. Ikinciside ICO su yaplmaadi henuz. Atm icin fund , fund icin fundraising lazim. Zaten yol haritamiza bakacak olursan daha aciklayici olur.
ISID e karsi yapilan operasyonlarda polisler bile komple kar maskeli mesela avrupada bilmem dikkatinizi cektimi.
(bu hedef olmamamak icin bi onlem)
ISID in komik bi tarafi yok. Biz bu coini para kaldirmak icin yapiyo olsak anonim tutmazdik kendimizi zaten.
Biz uzun vadede HALAL Coinin cok dikkat cekecegini ongordugumuzden geri planda duruyoruz.
Yenilik icermiyor demissin de. Nasil bi yenilik istiyorsunuz. samimi olarak soruyorum. Bu threadin amaci bu. Soyleyin biz ciddi ciddi degerlendiriyoruz. Dev. team farkli teknolojiler test ediyo. Yenilik olarak camasir bulasik yikayan bi block chain teknolojisi bekliyorsan daha cok beklersin. Yenilik vaad eden teknolojiler asil umut taciri olan. O golemler siacoinler scamin allahi. Coini degerli yapan arkasindaki komunitedir.
Hedf var. (bkz. roadmap)
https://www.halal-coin.org/roadmap