ICO ya girebilmek için kayıt mı olmamız gerekiyor. Ve hard cap bilgisi var mı paylaşır mısınız daha önce de sormuştum cevap alamadım.
21 ağustostan önce whitelist e kayıt olduysanız maksimum 10.000 Eng token alabileceksiniz, sonrasında kayıt olduysanız waitlistte yer alacaksınız ve maksimum 8.000 Eng token alabileceksiniz. Herhangi bir listeye kayıt yaptırmadıysanız, ICO başlangıcında maksimum 6.000 Eng token alım yapabileceksiniz. Adil bir dağıtım olması için büyük çaba harcıyoruz, ilgilenen herkese teşekkür ederiz.
Konu başlığında ICO 11 Eylül olarak geçiyor da hala girebiliyor muyuz acaba?
ICO 11 Eylül'de başlayacak. Whitelist alımını durdurduk, 11 Eylül'de ICO'ya katılabilirsiniz.
Whitelist alımı durdurulduysa 11 Eylül'deki ICO ya katılamıyoruz artık sanırım.
Yanlış bilmiyorum di mi mirallas?
Katılabiliyorsunuz, listeleri kaçıran katılımcıların da ICO da token almasını sağlayacağız fakat önceliğimiz projeye en başından beri ilgi gösteren katılımcılarda olacak.
Konu başlığında ICO 11 Eylül olarak geçiyor da hala girebiliyor muyuz acaba?
ICO yarın başlayacak, elbette girebilirsiniz fakat önceki yorumda da belirttiğim gibi öncelik whitelist katılımcılarında olacak. ICO türkiye saatiyle saat 13:00 da başlayacak.
Ek not: Hardcap 45 milyon dolar, token başı fiyat 0,60$. ICO başlangıcında güncel ethereum ve bitcoin döviz kuru belirtilecek.
Çok fazla bildirim aldığım için bazı arkadaşların mesajlarını ve yorumlardaki bazı soruları gözden kaçırmışım, kusura bakmayın.