mirallas (OP)
|
|
September 11, 2017, 09:23:04 AM |
|
Mail atmışlar. Max 3600$ yatırabiliyormuşum. Ben listeye falan kayıt olmamıştım. ICO başlar başlamaz göndereceğim sanırım bir sıkıntı çıkmaz?
3 farklı grup ve katılım miktarı sınırı var. Whitelisttekiler 6.000 dolara kadar, waitlisttekiler de 4800 dolara kadar, normal ICO katılımcıları da maksimum 3600$ yatırabiliyor. Kısa sürede hardcap yapma durumu dışında bir sorun yaşamazsınız. Arkadaşlar ICO sırasında lütfen dikkatli olalım, slack ve diğer kanallara dolandırıcılar dadanmış durumda kimsenin 1 kuruşunun dahi ziyan olmasını istemem. Tekrar hatırlatmakta fayda var, resmi duyurular dışında hiç bir duyuruya itibar etmeyin, mesaj atıp ethereum adresi paylaşan kişilere hiçbir şekilde fonlarınızı göndermeyin. Resmi token satış sayfası: https://token.enigma.co/ Türkiye saati ile saat 16:00'da sayfa aktifleşecek ve ICO başlayacak. Ayrıca token satışına nasıl katılacağını bilmeyen arkadaşlar için Can Kısagün bir video hazırladı şurdan aşamaları izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=PyVxwouQWTQ
|
|
|
|
ysakay
|
|
September 11, 2017, 01:02:53 PM |
|
saçma sapan 30 sn den geri sayıp duruyor nasıl iş bu anlamadım.bu kadar zor olmasa gerek bir şey satmak neden zorlaştırıyorsunuz be kardeşim
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
September 11, 2017, 01:05:26 PM |
|
Token satışı başladı şu ana kadar BTC: 1,360.80 ETH: 63,397.95 toplandı. Şu anda sırada 13995 katılımcı var, destek olan herkese teşekkür ederiz.
saçma sapan 30 sn den geri sayıp duruyor nasıl iş bu anlamadım.bu kadar zor olmasa gerek bir şey satmak neden zorlaştırıyorsunuz be kardeşim
30 saniyede bir liste güncelleniyor bunda saçma bir şey yok aksine gayet güvenilir bir sistem, neden rahatsız oldunuz? Diğer icolar gibi saniyesinde bitip sıranın size gelip gelmediğini bilmeden fonlarınızı yollamak daha cazip geliyorsa söyleyebileceğim bir şey yok. Civic de benzer bir sistem uyguladı sıranız geldiğinde katılabileceksiniz, bir sorun yok.
|
|
|
|
ysakay
|
|
September 11, 2017, 01:17:10 PM |
|
Token satışı başladı şu ana kadar BTC: 1,360.80 ETH: 63,397.95 toplandı. Şu anda sırada 13995 katılımcı var, destek olan herkese teşekkür ederiz.
30 saniyede bir liste güncelleniyor bunda saçma bir şey yok aksine gayet güvenilir bir sistem, neden rahatsız oldunuz? Diğer icolar gibi saniyesinde bitip sıranın size gelip gelmediğini bilmeden fonlarınızı yollamak daha cazip geliyorsa söyleyebileceğim bir şey yok. Civic de benzer bir sistem uyguladı sıranız geldiğinde katılabileceksiniz, bir sorun yok. körü körüne niye savunuyorsunuz anlamıyorum ki? Adamlar bir video yayınlamışlar,izlemesem çabucak katılırdım. Videodaki ile şu an ki durumun hiç bir alakası yok.saf gibi sayaç sıfırlanınca altta link açılacak diye bekledim. kısaca sale.enigma.co ya girin deseler zaten gerisini hallederdik.Neyse monethadan sonra buna da giremedim,sağlık olsun.
|
|
|
|
Jakez
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
|
|
September 11, 2017, 01:17:18 PM |
|
Oha siteye girene kadar hardcap olmuş yine borsayı beklemek kaldı, monetha dan da kısa sürdü bu galiba
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
September 11, 2017, 01:18:00 PM |
|
Oha siteye girene kadar hardcap olmuş yine borsayı beklemek kaldı, monetha dan da kısa sürdü bu galiba
ICO yeni kayıtlara kapandı arkadaşlar
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
September 11, 2017, 01:19:55 PM |
|
30 saniyede bir liste güncelleniyor bunda saçma bir şey yok aksine gayet güvenilir bir sistem, neden rahatsız oldunuz? Diğer icolar gibi saniyesinde bitip sıranın size gelip gelmediğini bilmeden fonlarınızı yollamak daha cazip geliyorsa söyleyebileceğim bir şey yok. Civic de benzer bir sistem uyguladı sıranız geldiğinde katılabileceksiniz, bir sorun yok. körü körüne niye savunuyorsunuz anlamıyorum ki? Adamlar bir video yayınlamışlar,izlemesem çabucak katılırdım. Videodaki ile şu an ki durumun hiç bir alakası yok.saf gibi sayaç sıfırlanınca altta link açılacak diye bekledim. kısaca sale.enigma.co ya girin deseler zaten gerisini hallederdik.Neyse monethadan sonra buna da giremedim,sağlık olsun. Hocam elbette savunacağım, kampanyayı ben yönetiyorum. Globaldeki konuya bakabilirsiniz. Son dakikaya kadar Türkçe forumda ilgi görmediyse benim yapabileceğim yok malesef. Videoyu sabahtan izleseydiniz keşke. Sağlık olsun, ilginiz için teşekkür ederim
|
|
|
|
ysakay
|
|
September 11, 2017, 01:21:00 PM |
|
30 saniyede bir liste güncelleniyor bunda saçma bir şey yok aksine gayet güvenilir bir sistem, neden rahatsız oldunuz? Diğer icolar gibi saniyesinde bitip sıranın size gelip gelmediğini bilmeden fonlarınızı yollamak daha cazip geliyorsa söyleyebileceğim bir şey yok. Civic de benzer bir sistem uyguladı sıranız geldiğinde katılabileceksiniz, bir sorun yok. körü körüne niye savunuyorsunuz anlamıyorum ki? Adamlar bir video yayınlamışlar,izlemesem çabucak katılırdım. Videodaki ile şu an ki durumun hiç bir alakası yok.saf gibi sayaç sıfırlanınca altta link açılacak diye bekledim. kısaca sale.enigma.co ya girin deseler zaten gerisini hallederdik.Neyse monethadan sonra buna da giremedim,sağlık olsun. Hocam elbette savunacağım, kampanyayı ben yönetiyorum. Globaldeki konuya bakabilirsiniz. Son dakikaya kadar Türkçe forumda ilgi görmediyse benim yapabileceğim yok malesef. Videoyu sabahtan izleseydiniz keşke. Sağlık olsun, ilginiz için teşekkür ederim izledim zaten.izlemesem katılırdım.
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
September 11, 2017, 01:26:39 PM Last edit: September 11, 2017, 01:39:08 PM by mirallas |
|
30 saniyede bir liste güncelleniyor bunda saçma bir şey yok aksine gayet güvenilir bir sistem, neden rahatsız oldunuz? Diğer icolar gibi saniyesinde bitip sıranın size gelip gelmediğini bilmeden fonlarınızı yollamak daha cazip geliyorsa söyleyebileceğim bir şey yok. Civic de benzer bir sistem uyguladı sıranız geldiğinde katılabileceksiniz, bir sorun yok. körü körüne niye savunuyorsunuz anlamıyorum ki? Adamlar bir video yayınlamışlar,izlemesem çabucak katılırdım. Videodaki ile şu an ki durumun hiç bir alakası yok.saf gibi sayaç sıfırlanınca altta link açılacak diye bekledim. kısaca sale.enigma.co ya girin deseler zaten gerisini hallederdik.Neyse monethadan sonra buna da giremedim,sağlık olsun. Hocam elbette savunacağım, kampanyayı ben yönetiyorum. Globaldeki konuya bakabilirsiniz. Son dakikaya kadar Türkçe forumda ilgi görmediyse benim yapabileceğim yok malesef. Videoyu sabahtan izleseydiniz keşke. Sağlık olsun, ilginiz için teşekkür ederim izledim zaten.izlemesem katılırdım. Öncelik whiteliste kayıt yaptıran katılımcılardaydı. ICO'ya kayıtlar kapandı şu anda sırada 30 bin katılımcı var, önlerdeyseniz katılma ihtimaliniz var
|
|
|
|
abdeg33
Newbie
Activity: 37
Merit: 0
|
|
September 11, 2017, 02:14:32 PM |
|
Tam saatinde giriş yaptım ve 9646'dan geri saymaya başladı. Şu anda 448. sırada gösteriyor. Bakalım ne olacak.
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
September 11, 2017, 02:22:10 PM |
|
Sıram geldi ama maile kontrol ediyorum sürekli ne gelen var ne giden?
|
|
|
|
abdeg33
Newbie
|
|
September 11, 2017, 02:31:00 PM |
|
Sıram geldi ama maile kontrol ediyorum sürekli ne gelen var ne giden?
Aynı durum bende de geçerli. 5 dk'dır 1. kişi görünmeme rağmen orada takıldı kaldı.
|
|
|
|
KASAP
Member
Activity: 72
Merit: 10
|
|
September 11, 2017, 02:36:19 PM |
|
Şimdi yatırım yapamazmıyım bu ico ya ?
|
|
|
|
abdeg33
Newbie
|
|
September 11, 2017, 02:45:59 PM |
|
Anladığım kadarıyla Whitelist'e kayıt olanların alımlarını tamamlamasını bekliyorlar. Oradan bir miktar kalırsa tekrar aktif hale getireceklerdir. Bence düşük bir ihtimal. Ben bile tam saatinde ICO'da sıraya girdim ama alamadım. Whitelist'te kurutacaklar token'leri
|
|
|
|
KASAP
Member
Activity: 72
Merit: 10
|
|
September 11, 2017, 02:51:04 PM |
|
Anladığım kadarıyla Whitelist'e kayıt olanların alımlarını tamamlamasını bekliyorlar. Oradan bir miktar kalırsa tekrar aktif hale getireceklerdir. Bence düşük bir ihtimal. Ben bile tam saatinde ICO'da sıraya girdim ama alamadım. Whitelist'te kurutacaklar token'leri ben mailimi daha önce kaydetmiştim whitelistte olup olmadığımı nerden bilirim ?
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
September 11, 2017, 02:53:28 PM |
|
Ben bunun böyle olacağını anlamıştım. Hatta bu yüzden imza kampanyasına da katıldım ancak ingilizce yazman lazım dedikleri için bir yerden sonra çıktım kampanyasından. whitelist de olan bir arkadaşın aracılığı ile az bir alım yaptık. (yani umuyorum ilerleyen saatlerde belli olacak.) Bence yılın en iyi halka arzlarından biri olacak. gerek imza kampanyasına katılanlara gerekse halka arza katılanlara çok iyi kazandıracak.
Tebrik ederim.
|
|
|
|
Blawpaw
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1027
|
|
September 11, 2017, 03:05:00 PM |
|
bende kaydolmuştum daha önce hatta fake mail olayında bile mail gelmişti ama bugünkü ico için herhangi bişey gelmedi, ben yanlış yerden falan mı kaydoldum acaba. neyse bu saatten sonra zaten icoya girmek çok zor görünüyor başka fırsatlara bakacağız artık
|
|
|
|
Halmater
|
|
September 11, 2017, 03:10:25 PM |
|
türkiyeden katılım çok iyi konuda anladığım kadarıyla.ben bu kaadar olmaz diyordum. adamlar herşeyi en başından çocuğa anlatır gibi anlattılar boşuna bu kadar adam whiteliste girip beklemeye başlamadı.çokta iyi yönettiler sırası gelen koinini aldı.ilk hack olayından dolayı ben katılımın daha düşük geçeceğini bekliyordum.satılan rakam muaazam umarım hardcape ulaşırlar.
|
|
|
|
beyinsi
|
|
September 11, 2017, 03:29:18 PM |
|
icosu bugün galiba. sitesine girdim baktım şimdi...
BTC: 1,717.11 ETH: 87,289.45
eğer buysa son durum gayet iyi toplamışlar.
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
September 11, 2017, 04:02:21 PM |