Farkimifarket
Newbie
Activity: 280
Merit: 0
|
|
June 27, 2018, 05:49:00 PM |
|
valla binance eskiden beri güvendiğin bir borsa, ama artık çok fazla token eklediler, aynı kucoin gibi oldu
|
|
|
|
Xday123
Member
Activity: 490
Merit: 16
|
|
June 27, 2018, 05:50:20 PM |
|
valla binance eskiden beri güvendiğin bir borsa, ama artık çok fazla token eklediler, aynı kucoin gibi oldu
abi ciddi misiniz? kucoin ile binance kıyaslamak hangi aklın ürünü acaba? kucoin tam bir çöplük bana göre ama binance çok daha güvenilir bir borsa şahsımca. verdiğiniz örnek saçma oldu
|
|
|
|
Devil Investor
Newbie
Activity: 154
|
|
June 27, 2018, 06:16:45 PM |
|
Çok fazla coin eklendiği doğru fakat Kucoin projesi düzgün olan ama binance'a girmeye parası olmayan coinlerin listelendiği bir yer. Community coin olarak kucoinden binance a ücret vermeden geçen coinlerde var.
|
|
|
|
mct0300
Jr. Member
Activity: 165
Merit: 1
|
|
June 27, 2018, 06:20:52 PM |
|
ilk yorumlara baktım duygulandım
|
|
|
|
Mobi Coin
Newbie
Activity: 182
|
|
June 27, 2018, 06:30:08 PM |
|
Buralarda tutunamayıp 22.000 seviyeleri aşağı kırılırsa düşüş sertleşir. Ellerinde olanlar stoploss koyabilir.
|
|
|
|
murobro
Jr. Member
Activity: 532
|
|
June 27, 2018, 06:40:37 PM |
|
Zamanında alsaydım şimdi milyonerdim. Böyle berbat bir piyasa olmasına rağmen halen yükseliyor. BNB ikinci bir ETH olacağı kesin bence
|
BLOCKMASON LINK Create Web APIs From Any Smart Contract
|
|
|
tendor
|
|
June 27, 2018, 06:59:46 PM |
|
bnb yi bu forumda ilk duydugumda 40 cent civarlarıydı fiyatı. e tabi binance o kadar populer değildi. ama çok iyi bir arayüzleri vardı. borsanın kendisi ilgimi çekmesine rağmen. bu tokenın bu kadar değerlenebileceğini kestirememiştim. biraz temkinli yaklaştım. sonrasında o büyük çin yasağı haberi ile bnb de satış baskısı yiyince bıraktım takibi. ama hepimizi şaşırttı meret. binance ın belini kıracak bir borsa çıkarsa bu bnb holderlar da bir anda fakir olur heralde.
|
|
|
|
Bassakkk7
Newbie
Activity: 57
|
|
June 27, 2018, 07:05:15 PM |
|
Binance coinin önü açık gözüküyor binance işlem yapanlar için gayet cazip bir coin
|
|
|
|
Koseli Jeton
Jr. Member
Activity: 196
|
|
June 27, 2018, 07:18:30 PM |
|
Beklenen boğa sezonu gelirse binance coinin fiyatları gerçekten şaşırtabilir. Potansiyel olarak yükselmeye müsait.
|
|
|
|
almeydeniz16
Newbie
Activity: 82
|
|
June 27, 2018, 09:42:37 PM |
|
BNB sağlam duruşunu ayı boyunca sürdürücek gibi btc bazında halen çok yüksek şuan diğer altlar dökülürken yatay seyrediyor
|
|
|
|
elismemish
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 4
|
|
June 28, 2018, 12:14:44 AM |
|
CZ reyize helal olsun kendi coinin dumplatmıyor adam dahada rekor üstüne rekor kırmaya çalışıyor keşke bütün coinler bunun gibi olsa adam zaten işinin eri
|
__________ BetFury __________ 🎲 The first i-Gaming Crypto platform with BTC Dividends 🎲 https://betfury.tv/2VDCk7K
|
|
|
acmrl
|
|
June 28, 2018, 05:06:02 AM |
|
Bnb gerçekten ayıda başta biraz düşse de sonra toparlayıp rekorlar kırmaya devam eden tek coin oldu resmen, allin bnb de olan biri hiç ayı sezonu yaşamamış gibi 2-3 kattan satabilir şuan resmen.
|
|
|
|
DarkXen
|
|
June 28, 2018, 05:35:11 AM |
|
Bull da ne olur artık düşünemiyorum. Herkes düşerken o yerini korudu üstüne üstelik artış gösterdi. Şimdi herşey yükselirken yerinde mi duracak yoksa buradan bi x3 falan mı yapacak merakla bekliyoruz.
|
|
|
|
ziya1453
|
|
June 28, 2018, 09:16:02 AM |
|
zaten sürekli destekliyordum forumda bnb yi forumda bir çok kişiyide kcs den bnb ye geçirmişliğim var. fakat 2018 başından beri devam eden ayı sezonunda bu kadarda sağlam duracağını ben ble tahmin etmemiştim. binanceyi tebrik etmek lazım lideriz diye yan gelip yatmıyor sürekli yenilikle güçlendiriyor borsasını.
|
|
|
|
unreal41
Member
Activity: 930
Merit: 10
|
|
June 28, 2018, 09:31:31 AM |
|
BNB borsasından ötürü bu dönemde güçlü kaldı ve en son 500 BNB hodl kampanyasıda bu süreçte ekstra destek sağladı BNB'ye aldığınız fiyatlara göre uzun vadede üzmeyecek olan bir coin'dir.
|
|
|
|
thenorthblue
Member
Activity: 336
Merit: 10
|
|
June 28, 2018, 11:24:19 AM |
|
Uzun vadede bitcoin ve ethereum herkes tarafından güvenilir bi liman. Ben bunlara ek olarak BNBnin de eklenmesi gerektiğini düşünüyorum.
|
|
|
|
Allonee
Member
Activity: 392
Merit: 11
|
|
June 28, 2018, 04:48:35 PM |
|
Ben binance borsasının sıradaki boğada liderliği kaybedeceğini düşünüyorum bu da haliyle kendi coinlerinin fiyatına yansıyacaktır. Bu kadar değişen bir piyasada bitcoin harici hiçbir şey sabit kalamaz.
|
|
|
|
tendor
|
|
June 28, 2018, 07:12:59 PM |
|
binance bu piyasayı resmen bnb ile yönetiyor bence. herşey düştü bi bu binance coin değer kazandı. son günlerde biraz düşse de ilk fırsatta tekrar yukarı doğru sürükleyeceklerdir fiyatı. vallahi btc ether falan unutalım varsa yoksa bnb ye yüklenelim bence. zao kafayı bozmuş. markette ilk 3 e koyacak bnb yi.
|
|
|
|
Devil Investor
Newbie
Activity: 154
|
|
June 28, 2018, 07:43:26 PM |
|
Ben binance borsasının sıradaki boğada liderliği kaybedeceğini düşünüyorum bu da haliyle kendi coinlerinin fiyatına yansıyacaktır. Bu kadar değişen bir piyasada bitcoin harici hiçbir şey sabit kalamaz.
Orta vadede bende aynı şeyi düşünüyorum ama zaman vermek zor. Onlarda farkında bu nedenle ineği sağabilecekleri kadar sağıyorlar. 2019 yılında çok farklı borsaları kullanıyor olabiliriz.
|
|
|
|
ugur2222
Member
Activity: 210
Merit: 16
|
|
June 28, 2018, 09:04:26 PM |
|
BNB gerçekten çok güçlü bir coin bi aralar baya düşmüştü ama şuanda çok sağlam bir yükseliş gösterdi. Keşke boş boş coinlere yatırım yapıcagma BNB alsaydım
|
|
|
|
|