fistikcisahap
Newbie
Activity: 7
Merit: 0
|
|
September 14, 2017, 08:27:10 PM |
|
bende bu projeyi bekliyorum hatta siteyi gezerken yorumlar dikkatimi çekti üye oldum ve yazmak istedim,biraz bende yatıracağım buna ico yu beklemeye başladım
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
September 14, 2017, 10:08:43 PM |
|
|
|
|
|
Elturko
|
|
September 14, 2017, 10:30:02 PM |
|
Son güncellemeyi görünce avuçları ovuşturmaya başladım şimdi keşke daha fazla alabilseydim diyorum ama iş işten geçti tabi. ICO panelindeki tokenları ne zaman cüzdana çekebilirim bir duyuru var mı bununla ilgili
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
September 14, 2017, 10:44:52 PM Last edit: September 15, 2017, 06:49:07 AM by mirallas |
|
Son güncellemeyi görünce avuçları ovuşturmaya başladım şimdi keşke daha fazla alabilseydim diyorum ama iş işten geçti tabi. ICO panelindeki tokenları ne zaman cüzdana çekebilirim bir duyuru var mı bununla ilgili Preicoya katılan ayrı pişman katılmayan ayrı pişman, son güncelleme kimseyi memnun etmeyi başaramadı tokenları ico bitiminden 3 gün sonra cüzdanlarınıza aktarabileceksiniz
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
September 15, 2017, 08:52:18 AM |
|
|
|
|
|
Elturko
|
|
September 16, 2017, 09:23:12 AM |
|
ico tarihi hakkında bir gelişme var mı?
|
|
|
|
hchc
|
|
September 16, 2017, 09:49:24 AM |
|
ICO yu tur sisteminden çıkarmaları iyi olmuş.tarihi de ileriye atmışlar ekimde ico tarihi duyurulacakmış galiba.hardcap biraz yüksek gibi monetha 35m hedef koymuştu bunlar 50m koymuş monethadaki gibi bi iki balina gelirse hardcape çok rahatlıkla ulaşacaktır. balina olmadan biraz zor olsada belki yüne ulaşır tahmin etmek zor
|
|
|
|
............
| . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | | . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | ............
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
September 16, 2017, 09:54:06 AM |
|
ico tarihi hakkında bir gelişme var mı?
Henüz ekipten gelen bir güncelleme ya da duyuru yok, ekim ayında başlama ihtimali çok yüksek
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
September 17, 2017, 07:54:08 AM |
|
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
September 17, 2017, 08:13:19 AM |
|
benim bounty de forum mesaj sayımı yanlış yazmışlar al başa bela şimdi
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
September 17, 2017, 09:01:18 AM |
|
Emeğiniz boşa gitmesin Avirunes'e mesaj atın, gün içinde geri dönüş yapıyor
|
|
|
|
enfarktus
|
|
September 17, 2017, 03:38:36 PM |
|
Hangi icoyu takip etsem elimde kalıyor. Red pulse icosu için Neo alıp kenara attım, belirsiz bir tarihe ertelendi. Şimdi Utrust'a takibe başladık bu da ertelenmiş.
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
September 17, 2017, 06:48:07 PM |
|
Emeğiniz boşa gitmesin Avirunes'e mesaj atın, gün içinde geri dönüş yapıyor hocam bulamadım avirunes kimdir?
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
September 17, 2017, 08:40:29 PM |
|
Emeğiniz boşa gitmesin Avirunes'e mesaj atın, gün içinde geri dönüş yapıyor hocam bulamadım avirunes kimdir? Projenin kampanya yöneticisi, şurdan profiline ulaşabilirsiniz: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=175302
|
|
|
|
omorfi
|
|
September 17, 2017, 09:31:42 PM |
|
Hangi icoyu takip etsem elimde kalıyor. Red pulse icosu için Neo alıp kenara attım, belirsiz bir tarihe ertelendi. Şimdi Utrust'a takibe başladık bu da ertelenmiş. Bence bu sale erteleme mevzuları Ethereumun fiyat beklentileriyle ilgili bir durum. Ethereumun dahada dusecegini öngörüp sale e daha cok para girebileceginimi hesap ediyorlarsa artık.
|
|
|
|
boestin
Legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
|
|
September 17, 2017, 09:40:18 PM |
|
Hangi icoyu takip etsem elimde kalıyor. Red pulse icosu için Neo alıp kenara attım, belirsiz bir tarihe ertelendi. Şimdi Utrust'a takibe başladık bu da ertelenmiş. Bence bu sale erteleme mevzuları Ethereumun fiyat beklentileriyle ilgili bir durum. Ethereumun dahada dusecegini öngörüp sale e daha cok para girebileceginimi hesap ediyorlarsa artık. onunla ilgili olduğunu sanmıyorum ethereum dahada yükselebilir belli olmaz zaten, fiyatı eth'e değil usd bazlı hesaplamışlar o anki kura göre hesaplanıp dağıtılacak tokenler heralde. şimdi sert hareketler olduğu için belki ilk gün giren biri ethin dolar olarak yüksek olduğu zamana denk gelirse, düşük anında alan adamdan daha çok token sahibi olacak.sistem böyle işleyecek galiba veya eth karşılığı sabit token sayısıda belirleyebilirler ico detaylarında görürüz artık
|
|
|
|
gogo1903
|
|
September 18, 2017, 04:42:37 AM |
|
etherdeltaya dusunce ucuzdan alirsiniz ico dan almanin bir mantigi yok pence bu projeyi
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
September 18, 2017, 06:25:41 AM |
|
|
|
|
|
timbereagle
|
|
September 18, 2017, 09:12:59 AM |
|
Merhaba,
İlk defa bounty ye katılıyorum. Acaba 50 mesaj atmamız için son tarih ne olucak?
Biraz geç katıldım. Ayrıca facebook kampanyasına da katıldım. Teşekkürler.
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
September 18, 2017, 09:24:16 AM |
|
Merhaba,
İlk defa bounty ye katılıyorum. Acaba 50 mesaj atmamız için son tarih ne olucak?
Biraz geç katıldım. Ayrıca facebook kampanyasına da katıldım. Teşekkürler.
ICO bitimine kadar 50 mesaj atmanız gerekiyor
|
|
|
|
|