lordzc
|
|
November 01, 2017, 08:42:48 PM |
|
Ben Pre-ICO ya girmiştim . Ozamanlar KYC muhabbeti yoktu . Şimdi KYC istiyorlar vermek zorundamıyım. Zaten topu topu 5 ETH atmıştım.
Şimdi bu mallar birde bounty içinde KYC isteyebilirler. Konu ile ilgili bilgi varsa paylaşırsanız sevinirim.
|
|
|
|
Altcoin Agent
|
|
November 01, 2017, 08:47:14 PM |
|
Ben Pre-ICO ya girmiştim . Ozamanlar KYC muhabbeti yoktu . Şimdi KYC istiyorlar vermek zorundamıyım. Zaten topu topu 5 ETH atmıştım.
5 eth az mı hocam zaten piyasa allak bullak çok kötü zamana denk geldi bence icosu ve beklediğimiz başarıyı yakalayacağından artık şüpheliyim bide KYC muhabbeti çıkarmışlar çoğu adam bile yatırım yapmaz o yüzden be ben dahil.çok kötü yönettiler ico sürecini kural değişikliği erteleme falan derken çk heves kaçırdılar
|
|
|
|
lordzc
|
|
November 01, 2017, 08:49:24 PM |
|
5 eth az mı hocam zaten piyasa allak bullak çok kötü zamana denk geldi bence icosu ve beklediğimiz başarıyı yakalayacağından artık şüpheliyim bide KYC muhabbeti çıkarmışlar çoğu adam bile yatırım yapmaz o yüzden be ben dahil.çok kötü yönettiler ico sürecini kural değişikliği erteleme falan derken çk heves kaçırdılar KYC yi vereceksem deymesi lazım usta . 20-25 ETH güvendiğim projeye gireceksem KYC ci verebilirim anca . Sonradan iş çıkarıyorlar. Yok böyle saçmalık.
|
|
|
|
CTRLX
|
|
November 01, 2017, 09:24:23 PM |
|
Sonunda beklenen gün geldi ben bu olumsuz havanın toplanan yatırım miktarını etkileyeceğini düşünüyorum fakat Utrust şu ana kadar çok iyi bir reklam kampanyası yürüttü dolayısıyla hala hardcap yapma potansiyelinin mevcut olduğunu varsayıyorum. Piyasaya ilk çıktığında herkes tur sisteminden dolayı şikayetçiydi fakat tur sistemi kaldırıldı şu an ön satıştan alabilmiş kişiler mutlu olmalı, iyi bir fiyata aldılar.
|
|
|
|
lordzc
|
|
November 01, 2017, 09:29:08 PM |
|
Sonunda beklenen gün geldi ben bu olumsuz havanın toplanan yatırım miktarını etkileyeceğini düşünüyorum fakat Utrust şu ana kadar çok iyi bir reklam kampanyası yürüttü dolayısıyla hala hardcap yapma potansiyelinin mevcut olduğunu varsayıyorum. Piyasaya ilk çıktığında herkes tur sisteminden dolayı şikayetçiydi fakat tur sistemi kaldırıldı şu an ön satıştan alabilmiş kişiler mutlu olmalı, iyi bir fiyata aldılar.
0.065 USD ' den almıştım ben . Ama işin kötü tarafı pasaport istiyorlar . Ehliyet falan kurtarmıyor. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VLB7fotMU8VYZFoZtgnX7V30rrAV9skDeS1Fq3lGuts/edit#gid=279118851
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
November 02, 2017, 10:00:13 AM |
|
şimdi utrust bounty deyiz bizdende pasaport istemesinler şimdi.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
November 02, 2017, 10:14:45 AM |
|
Girmeyin zaten ICO sonrası düşer ondan sonra bile almayın yine düşer hiç almayın yükselmez bitcoin alın. Birde pasaport istemişler, belgenin doğruluğunu teyit edemezlerse verilmeyecekmiş, korkup yatırım yapmaktan uzak duracaklardır aslında kimse girmese ne güzel olur anonim dediler anonim mi kaldı hayatımda hiçbir yere vermediğim şeyler istenmeye başlandı.
|
|
|
|
Cashcash
Sr. Member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
November 02, 2017, 12:27:59 PM |
|
ICO başlamasına 1,5 saat falan kaldı . Bakalım bu kadar çok ertelenen bir ico nun sonucu ne olacak .
|
|
|
|
polat90
|
|
November 02, 2017, 12:30:22 PM |
|
şimdi utrust bounty deyiz bizdende pasaport istemesinler şimdi.
Ben bu kyc yüzünden icolara bile girmiyorum bounty için isterlerse ilk olacak heralde 😂
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
November 02, 2017, 12:30:41 PM |
|
ICO Türkiye saati ile 17:00 da başlayacak. Son 1,5 saat
|
|
|
|
Cashcash
Sr. Member
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
November 02, 2017, 02:08:58 PM |
|
Satış detayları :
Price per token: $0.065
Minimum contribution: 0.02 BTC / 0.2 ETH
Tokens on offer: 700 million
Soft/Hardcap: $10 million / $49 million
Duration: 7 days or until sold out
|
|
|
|
Killermoney35
|
|
November 02, 2017, 04:06:15 PM |
|
Anlaşılan ilgi azalmamış projeye, bu kadar ertwlemeye piyasanın durumuna ve kyc istemelerine rağmen 7.5 m topladılar şimdiden
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
November 02, 2017, 04:11:22 PM |
|
ICO yavaş ilerliyor.Kötü bir döneme denk geldi.Yine de belli olmaz bir süpriz yapabilir borsaya çıktığında.Sonu mth gibi olmasında.
|
|
|
|
Cashcash
Sr. Member
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
November 02, 2017, 04:54:14 PM |
|
Anlaşılan ilgi azalmamış projeye, bu kadar ertwlemeye piyasanın durumuna ve kyc istemelerine rağmen 7.5 m topladılar şimdiden
Nereden takip ediyorsunuz acaba . Link verebilirmisiniz . ICO yavaş ilerliyor.Kötü bir döneme denk geldi.Yine de belli olmaz bir süpriz yapabilir borsaya çıktığında.Sonu mth gibi olmasında.
Adamlar bekleyip en kötü döneme denk getirdiler bravo .
|
|
|
|
mirallas (OP)
|
|
November 02, 2017, 04:58:33 PM |
|
Nereden takip ediyorsunuz acaba . Link verebilirmisiniz . ICO yavaş ilerliyor.Kötü bir döneme denk geldi.Yine de belli olmaz bir süpriz yapabilir borsaya çıktığında.Sonu mth gibi olmasında.
Adamlar bekleyip en kötü döneme denk getirdiler bravo . Utrust.io ‘dan takip edebilirsiniz şu anda %16 yatırım toplandı. Ico başlangıç tarihi hakkında hata yaptılar, duyurdukları tarihte başlamış olsalar hardcapa erişme imkanları çok yüksekti ama şu anda maalesef beklentiyi karşılayamıyorlar.
|
|
|
|
Altcoin Agent
|
|
November 02, 2017, 05:10:06 PM |
|
Sonunda başlayabildi nihayet, bu ortamda bu kadar toplamaları bile iyi bana göre.bi kaç saate softcap geçilirse rahat bir nefes alabiliriz kampanyaya katılanlar olarak.bide ödül miktarını bu kadar beklettikleri için direkt 50m coin yapsalar hiç fena olmaz çok güzel jest yapmış olurlar en azından o kadar süre beklediğimize değsin. bide KYC işi çıkmış başımıza şimdi bounty e katılanlardan isterlermi sizce? kendi fikrim istemezler çünkü devasa bi katılım var ödüle kampanyasına o kadar adamın kyc işi 3-5 ayı geçer
|
|
|
|
thefunkybits
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
|
|
November 02, 2017, 09:48:16 PM |
|
bountyciler için kyc isteyeceklerini düşünmüyorum şahsen.bu arada softcap i birazdan geçecek sanırım ama hardcap yapması biraz zor grünüyor
|
|
|
|
stewart2012
|
|
November 02, 2017, 10:10:40 PM |
|
Telegramda birçok kişi ön-satışta yatırım yapdığını ve şu anda passportu olmadığını söylüyor. Noma'nın verdiği cevap ise "You need a passport." Yani birçok kişi mağdur olmuş durumda, bunu çözmeleri gerekiyor.
|
|
|
|
kim-yon
|
|
November 03, 2017, 06:58:57 AM |
|
Telegramda birçok kişi ön-satışta yatırım yapdığını ve şu anda passportu olmadığını söylüyor. Noma'nın verdiği cevap ise "You need a passport." Yani birçok kişi mağdur olmuş durumda, bunu çözmeleri gerekiyor.
Projenin adıyla yaptıkları iş çok çelişkili . Benim pasaport um var ama önceden söyleselerdi yatırım yapmazdım pre-Ico' da . Tam mallar.
|
|
|
|
Hawker
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
|
|
November 03, 2017, 08:56:23 AM |
|
Beklenilen ödül miktarı gelemyecek muhtemelen umarım satılamyan tokenleri yakarlar yoksa gerek bountyciler gerek ise yatırım yapanlar sıkıntı yaşayacak daha soft capı bile aşamadılar bir de monetha ile yarışıyorlardı güya.
|
|
|
|
|