furylmz
|
|
February 23, 2018, 07:45:52 AM |
|
Hayret cidden ödüller gelmiş.Önce baktım konu neden yine yukarılarda popüler olmuş diye baktım sonra millet ödüller gelmiş yazınca cüzdana baktım valla gelmiş neyse sonunda geldi.Herkese iyi harcamalar ben tutacağım biraz daha ama
|
|
|
|
stewart2012
|
|
February 23, 2018, 10:44:03 PM |
|
Hayret cidden ödüller gelmiş.Önce baktım konu neden yine yukarılarda popüler olmuş diye baktım sonra millet ödüller gelmiş yazınca cüzdana baktım valla gelmiş neyse sonunda geldi.Herkese iyi harcamalar ben tutacağım biraz daha ama
Kimse satmadı ki hocam zaten istese de satamaz bir satmaya kalktığında hacim yüksek olmasına rağmen Huobi'de bile fiyat düşmeye başlıyor devamlı birileri senin altına emir giriyor.. Bence 1.3 dolara kadar yükselmiş bir token bu fiyatlardan satılmamalı, hold.
|
|
|
|
omorfi
|
|
February 28, 2018, 06:33:21 PM |
|
Akşam dükkandan dönüp bilgisayarı açıp kontrol ettigimde blog ödülünün gönderildiğini gördüm. 2.5 saat önce gelmiş gibi görünüyor. Kimsede yazmamış çok dikkatimi çekti. Kontrol edin arkadaşlar
|
|
|
|
twiifm
|
|
February 28, 2018, 10:25:38 PM |
|
Ödüller gelir gelmez sell emri veren tiplere deli oluyorum, blog ödülleri dağıtıldığı anda Utrust'un fiyatı dibe gitmeye başlamış zaten dibe gömülmüş bir coine neden hala satış emri verirler anlamak mümkün değil.. akıl mantık almıyor.
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
March 01, 2018, 06:26:31 AM |
|
hocam bu olay millette ciddi gvüvensizlik oluşturdu ve beklenen sonuö ortaya doğdu ana konularında millet bas bas bağırdı adınız trust diye ne yaptığınız belli değil diye ama işte bu saatten sonra fiyatın çok deli çıkış sağlayacağına da inanmıyorum
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
March 01, 2018, 07:21:18 AM |
|
banada gelmiş ödül, valla o kadar zaman geçtiki, gelen ödülün en olduğunu bile hatırlamıyorum. bu kadar süründüren bounty olmuşmuydu hatırlamıyorum yakın zamanda
|
|
|
|
zdrovie
|
|
March 25, 2018, 07:07:24 PM |
|
Ödüller dağıtıldıktan sonra konu gerilerde kalmış biraz.bugünlerde utk da biraz hareket var gibi özellikle takip ediyorum arada 10 gün içinde eth bazında nerdeyse %30 prim yaptı tabi usd olarak yerinde sayıyor gibi zamanında kucoinde 1,31 dolara kadar yükseldi ve telegramda aktif bi kitlesi var.Nisanda amsterdam da sunumları varmış galiba fiyata etki edebileceğ konuşuluyor.burdan alınır gibi
|
|
|
|
boestin
Legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
|
|
March 25, 2018, 08:08:27 PM |
|
Hem bountyden bi miktar geldi hemde borsadan topladım fiyatı düşünce, bende yakında bi yükseliş bekliyorum UTK'dan.piyasadaki her altcoin gibi değer kaybetti sadece utrusta özgü bir düşüş değildi yani.tekrar 1,31 doları görür mü bilmem ama 50-60 cent görmesi bence çokta zor değil.maliyetim 12 cent şimdilik kardayım bi süre daha bekleteceğim elimde
|
|
|
|
bobita
Legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
|
|
March 25, 2018, 09:01:15 PM |
|
Hem bountyden bi miktar geldi hemde borsadan topladım fiyatı düşünce, bende yakında bi yükseliş bekliyorum UTK'dan.piyasadaki her altcoin gibi değer kaybetti sadece utrusta özgü bir düşüş değildi yani.tekrar 1,31 doları görür mü bilmem ama 50-60 cent görmesi bence çokta zor değil.maliyetim 12 cent şimdilik kardayım bi süre daha bekleteceğim elimde
Bir dolar ve üstü bana göre de piyango ya da yakalayabilirsek pump olur ama ben de yazdığınız gibi 50-60 centi (hatta bir miktar daha üstünü) gayet gerçekçi bir beklenti olarak görüyorum.
|
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
March 25, 2018, 09:10:36 PM |
|
Bir doları görmeden elden çıkarmayı düşünmüyorum.Boğa piyasasında bir pump geldiğinde yakalarsam kademeli çıkarım.Bir dolara yaklaşacağına inanıyorum.Bu potansiyel var umarım yanılmaz bizleri.
|
|
|
|
stewart2012
|
|
March 25, 2018, 10:17:41 PM |
|
benimde elimde ödüllerden gelme utrustlar var bu fiyattan satmayı asla düşünmüyorum ve kesinlikle token fiyatı hakettiği yerde değil.. utrust'un websitesine girerseniz herifler deli gibi çalışan arıyor.. yarın öbürgün bu platform gerçekleştiğinde ucuzdan sattığınız tokenler için çok pişman olursunuz.
|
|
|
|
Betfair
|
|
March 26, 2018, 08:12:57 AM |
|
benimde elimde ödüllerden gelme utrustlar var bu fiyattan satmayı asla düşünmüyorum ve kesinlikle token fiyatı hakettiği yerde değil.. utrust'un websitesine girerseniz herifler deli gibi çalışan arıyor.. yarın öbürgün bu platform gerçekleştiğinde ucuzdan sattığınız tokenler için çok pişman olursunuz.
Aynen bende elimde tutacağım çok fazla değil ama yinede işe yarar miktarda var.
|
|
|
|
mustafa1876
Newbie
Activity: 191
Merit: 0
|
|
May 20, 2018, 12:34:45 AM |
|
Bu kadar çalışıp böyle yatay bir grafiğe sahip olarak gerçekten alkışı hakediyorlar.kanser edecekler beni.
|
|
|
|
sinanay
Jr. Member
Activity: 146
Merit: 1
|
|
June 19, 2018, 10:18:24 AM |
|
iyiki icosuna zamanında yatırım yapıp çıkmışım. adamlar eridikçe eridi coin maşallah magmaya kadar gider bu bu gidişle
|
|
|
|
etkisizeleman
Member
Activity: 170
Merit: 11
|
|
June 26, 2018, 07:21:29 PM |
|
Bir dönemin en çok konuşulan konularından biri Sessiz sedasız unutulmuş hala düşüş trendinde maşallahı var elinde Ufak bir miktar vardı Keşke satsaydım
|
|
|
|
fullypak
Legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
|
|
June 26, 2018, 07:54:21 PM |
|
Buna 7 dolar olacak diyorlardı, bakıp ibret alın.
|
|
|
|
seslimesaj
Jr. Member
Activity: 139
Merit: 1
|
|
June 26, 2018, 08:29:09 PM |
|
Hiç sorma nereden nerelere geldi Bir de monetha ile rakipler Biz daha iyiydik havasındaydılar feci şekilde düşmüş yatırımcısına Geçmiş olsun
|
|
|
|
kursunkalem
Jr. Member
Activity: 188
Merit: 8
|
|
July 03, 2018, 05:48:01 PM |
|
sonuç nedir bounty si dağıtılan var mı hiçbir yerde konusu da yok maşallahları var
|
|
|
|
kursunkalem
Jr. Member
Activity: 188
Merit: 8
|
|
July 14, 2018, 12:28:13 PM |
|
vay be nerden nereye cmc de baktım da maşallah sürekli ibre aşağı yönlü olmuş. bu kadar özgüvenle geldiler yok olup gidiyorlar
|
|
|
|
mrtuan199x
Newbie
Activity: 70
Merit: 0
|
|
July 14, 2018, 12:57:19 PM |
|