Bitcoin Forum
March 31, 2020, 09:58:33 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 [201] 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 ... 289 »
  Print  
Author Topic: 🔴⠀HADRON⠀🔴 Decentralized⠀AI Market⠀🔴  (Read 72280 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
cryptotypes
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
February 20, 2018, 03:48:48 AM
 #4001

I want to mine but have weak hardware at the moment:
Windows 7 on PC
iOS 7 on iphone (afraid to upgrade and lose jailbreak!)
Is there any other info you need for me to start mining?
Thank you!
sorry, forgot to mention:
PC is a laptop running Windows 7 off an Intel Core2 Duo, 2GB ram, 32 bit
iOS on iphone 4! (getting a new one soon)
1585691913
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585691913

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585691913
Reply with quote  #2

1585691913
Report to moderator
1585691913
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585691913

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585691913
Reply with quote  #2

1585691913
Report to moderator
1585691913
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585691913

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585691913
Reply with quote  #2

1585691913
Report to moderator
Best Rates For Exchanging Cryptocurrency Buy Crypto With Credit Card Smooth Exchange Multiple E-Payment Systems Check Now Check Now
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
HPC1984
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 147
Merit: 100


View Profile
February 20, 2018, 03:57:20 AM
 #4002

Also interested, my specs are:

Intel Core i7-6700HQ @ 2.60GHz
NVIDIA GeForce GTX 960M 2GB

Thanks
heerink23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
February 20, 2018, 04:10:29 AM
 #4003

Hi i am interested in mineing. heres all my specs.
Laptop:

Macbook pro 2.5GHz Intel core i5
8gb 1600 MHz DDR3
Intel HD graphics 4000 1024MB
64bit
browser: chrome

Smartphone:
Samsung note 4
2.7GHz Quad-core processor 1.9GHz Octa-core processor
android4.4.4 kitkat
browser: chrome
hadroncloud
Member
**
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 14


View Profile
February 20, 2018, 04:19:09 AM
 #4004

I want to mine but have weak hardware at the moment:
Windows 7 on PC
iOS 7 on iphone (afraid to upgrade and lose jailbreak!)
Is there any other info you need for me to start mining?
Thank you!
sorry, forgot to mention:
PC is a laptop running Windows 7 off an Intel Core2 Duo, 2GB ram, 32 bit
iOS on iphone 4! (getting a new one soon)


Unfortunately cryptotypes, your iPhone 4 will not be able to mine.  But your PC looks promising.  Just post back with what browser you will be using?
hadroncloud
Member
**
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 14


View Profile
February 20, 2018, 04:40:49 AM
 #4005

Also interested, my specs are:

Intel Core i7-6700HQ @ 2.60GHz
NVIDIA GeForce GTX 960M 2GB

Thanks

Hi HPC1984, your hardware looks good. Just post back with what browser you'll be using?
neophyte340
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
February 20, 2018, 06:16:58 AM
Last edit: February 20, 2018, 07:03:55 AM by neophyte340
 #4006

Hello Hadron Team
Can i mine?
 Laptop specs
 
Alienware m17x r4 ,Win7 64 bit 16gb
Intel i7 3740qm @2.7ghz
Nvidia gtx 680m
Firefox browser

Smartphone
Android 4.4
Htc one m8
2.3ghz snapdragon 801
32gb rm
Firefox as well  oops
Thanks
hadroncloud
Member
**
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 14


View Profile
February 20, 2018, 06:33:16 AM
 #4007

Hi i am interested in mineing. heres all my specs.
Laptop:

Macbook pro 2.5GHz Intel core i5
8gb 1600 MHz DDR3
Intel HD graphics 4000 1024MB
64bit
browser: chrome

Smartphone:
Samsung note 4
2.7GHz Quad-core processor 1.9GHz Octa-core processor
android4.4.4 kitkat
browser: chrome

Hi heerink23, both of your devices should work fine for mining. Now that your configs are confirmed, we've added you to the queue of Alpha Miners. Just look for an email when you are activated. (Activation could take several weeks, depending on how debugging goes.) Thanks for joining Hadron!
hadroncloud
Member
**
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 14


View Profile
February 20, 2018, 06:53:36 AM
 #4008

Hello Hadron Team
Can i mine?
 Laptop specs
 
Alienware m17x r4 ,Win7 64 bit 16gb
Intel i7 3740qm @2.7ghz
Nvidia gtx 680m
Firefox browser

Smartphone
Android 4.4
Htc one m8
2.3ghz snapdragon 801
32gb rm
Thanks

Yes neophyte340, your laptop will work fine for mining. Your smartphone may work too but just to check, what browser you'll be using?
jugi_official
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 0


View Profile WWW
February 20, 2018, 07:33:28 AM
 #4009

Meizu M2 Note
OS: Android 5.0 (Lollipop)
Chipset: Mediatek MT6753
CPU: Octa-core 1.3 GHz Cortex-A53
GPU: Mali-T720MP3
Browser: HTML5
Internal: 16/32 GB, 2 GB RAM

Thank you for the information
this is very useful for us who are new to mining, what is this mining difference with other mining? are there any special specifications for smartphones in Hadron?
please help him
thank you
regards


Hi jugi_official. There are a couple of key differences with our mining. (1) We don't require specialized hardware like ASICs. Most modern phones and computers can mine!  And (2) mining with us is actually doing useful Artificial Intelligence calculations for customers, not just arbitrary cryptographic hashes that are mainly for securing a blockchain network.

So your device hardware looks good. You listed HTML5 for your browser, but what is the actual app name? (Firefox, Brave, Chrome, etc.?)


Hi, my devices are:

Desktop
Processor: Intel(R) Core i5-4500 CPU @ 3.6 GHz
RAM: 8 GB
OS: Windows 7
Browser: Chrome

Desktop
Processor: Intel(R) Core i7-4700 CPU @ 3.0GHz
RAM: 32 GB
OS: Windows 7
Browser: Firefox

Desktop
Processor: Intel Core i5-6600 @ 3.30GHz
RAM: 8 GB
OS: Windows 10 Pro
Browser: Chrome, Edge

Mobile:
Oneplus 5.0
Android Ver 8.0
Chrome browser installed

I have quite a few more PCs and Macs if you need more testing.

Hi marcusn. All of your devices look good. For your 3rd desktop, just use Chrome for better performance. Now that your configs are confirmed, we've added you to the queue of Alpha Miners. Just look for an email when you are activated. (Activation could take several weeks, depending on how debugging goes.) Thanks for joining Hadron!
Thank you for the help, I use the Chrome app on my smartphone
lifejyy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 0


View Profile
February 20, 2018, 08:01:54 AM
 #4010

What do I need to do before starting to mine?

Processor: Intel(R)Xeon(R)CPU E5-2660 0 @ 2.20GHz
RAM: 64 GB
OS: Windows 2012
Browser: Chrome
meinereiner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
February 20, 2018, 09:27:04 AM
 #4011

What do I need to do before starting to mine?

Processor: Intel(R)Xeon(R)CPU E5-2660 0 @ 2.20GHz
RAM: 64 GB
OS: Windows 2012
Browser: Chrome


Hi lifejyy!

The first step is made, you posted you specs here.
Next steps would be:


If you have any further questions, feel free to ask in the channel or DM me (meinerein3r)
heerutosen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
February 20, 2018, 10:53:41 AM
 #4012

Hi Guys,

Any way i can upgrade my echelon? I post on twitter and FB some times, but i don't really have other channels to promote Hadron. I reached my cap, but i am still mining to help out! Anything else i could do?

Thanks! Cheesy
cheesereddit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
February 20, 2018, 02:11:53 PM
 #4013

Hi Hadron Team,

Would this computer work?

AMD A8-5500 APU 3.20 GHz
4GB RAM
64-bit OS x64-based processor
Windows 10 Home

Thanks very much

Hi cheesereddit, your computer looks good for mining. So your config is confirmed and we've added you to the queue of Alpha Miners. You’ll get an email when you are activated. (Activation could take several weeks, depending on how debugging goes.) Thanks for signing up!

OK, great, thanks. I wouldn't have lost my spot in the queue for my initial config from Jan 15, would I? I was told to post additional hardware separately to be fair. Looking forward to getting started Smiley
jabstract
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
February 20, 2018, 02:30:33 PM
 #4014

Hi,

I have created a Hadron Dashboard and joined the Telegram group, I was wondering when I should expect to receive the confirmation email to be able to start mining? Or am I missing a step?

Thanks


Hi,

I would like to participate

Computer
MacBook Pro 2016
Processor: 2.9 GHz Intel Core i7
Memory: 16 GB 2133 MHz LPDDR3
Graphic: Radeon Pro 460 4 GB
Intel HD Graphics 530 1536 MB
Browser: Chrome or Firefox or Safari

iPhone6:
iOS 11.2.5
Chrome or Safari


Let me know what the next steps are Smiley

Thanks

Your devices both look good jabstract. Now just create a Hadron Dashboard account and join our Telegram Channel https://t.me/joinchat/GahFuELlfJoWE1vsFQf3VQ. The pinned FAQs at the top of Telegram has more about what to expect next.
[/quote]
voyagr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 0


View Profile
February 20, 2018, 03:20:43 PM
 #4015

Hello, I'd like to start mining too..
Will these specs do:

Android phones and a laptop i7
hadroncloud
Member
**
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 14


View Profile
February 20, 2018, 03:54:46 PM
 #4016

Meizu M2 Note
OS: Android 5.0 (Lollipop)
Chipset: Mediatek MT6753
CPU: Octa-core 1.3 GHz Cortex-A53
GPU: Mali-T720MP3
Browser: HTML5
Internal: 16/32 GB, 2 GB RAM

Thank you for the information
this is very useful for us who are new to mining, what is this mining difference with other mining? are there any special specifications for smartphones in Hadron?
please help him
thank you
regards


Hi jugi_official. There are a couple of key differences with our mining. (1) We don't require specialized hardware like ASICs. Most modern phones and computers can mine!  And (2) mining with us is actually doing useful Artificial Intelligence calculations for customers, not just arbitrary cryptographic hashes that are mainly for securing a blockchain network.

So your device hardware looks good. You listed HTML5 for your browser, but what is the actual app name? (Firefox, Brave, Chrome, etc.?)

Thank you for the help, I use the Chrome app on my smartphone

Sounds good jugi_official, Chrome will work well. So your config is confirmed and we've added you to the queue of Alpha Miners. You’ll get an email when you are activated. (Activation could take several weeks, depending on how debugging goes.) Thanks for signing up!
hadroncloud
Member
**
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 14


View Profile
February 20, 2018, 04:20:01 PM
 #4017

What do I need to do before starting to mine?

Processor: Intel(R)Xeon(R)CPU E5-2660 0 @ 2.20GHz
RAM: 64 GB
OS: Windows 2012
Browser: Chrome


Hi lifejyy!

The first step is made, you posted you specs here.
Next steps would be:


If you have any further questions, feel free to ask in the channel or DM me (meinerein3r)

Hi lifejyy. As meinereiner said: you've done the first step. Just complete the other 2 he listed and you'll be in our queue.

Besides that, your computer looks like it will work fine for mining. Just complete the other steps and we will add you to the queue of Alpha Miners. You’ll get an email when you are activated. (Activation could take several weeks, depending on how debugging goes.) Thanks for signing up!
Hagendorfh
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
February 20, 2018, 04:39:50 PM
 #4018

Hi, i want to join the project :

PC :
Windows 10 64 bits
GPU : Nvidia GeForce GTX 1070
CPU : intel core i7
explorer : chrome

Mobile :
Samsung galaxy S6
explorer : chrome
hadroncloud
Member
**
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 14


View Profile
February 20, 2018, 05:24:20 PM
 #4019

Hi Guys,

Any way i can upgrade my echelon? I post on twitter and FB some times, but i don't really have other channels to promote Hadron. I reached my cap, but i am still mining to help out! Anything else i could do?

Thanks! Cheesy

Hello heerutosen. So we do periodically re-evaluate your Echelon based on your Social Proof. Or you can help orient newbies on Telegram and BitcoinTalk. Or write articles. Essentially, any way that you would like to pitch in. Thanks!
hadroncloud
Member
**
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 14


View Profile
February 20, 2018, 05:43:41 PM
 #4020

Hi Hadron Team,

Would this computer work?

AMD A8-5500 APU 3.20 GHz
4GB RAM
64-bit OS x64-based processor
Windows 10 Home

Thanks very much

Hi cheesereddit, your computer looks good for mining. So your config is confirmed and we've added you to the queue of Alpha Miners. You’ll get an email when you are activated. (Activation could take several weeks, depending on how debugging goes.) Thanks for signing up!

OK, great, thanks. I wouldn't have lost my spot in the queue for my initial config from Jan 15, would I? I was told to post additional hardware separately to be fair. Looking forward to getting started Smiley

Yes cheesereddit, you'll keep your spot in the queue from your initial post.
Pages: « 1 ... 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 [201] 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 ... 289 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!