lebiderya
Newbie
Activity: 37
Merit: 0
|
|
October 14, 2017, 06:54:21 PM |
|
Güzel düşünülmüş bir iş teşekkürler hocam, derli toplu olması güzel olmuş. Ellerine sağlık.
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
October 15, 2017, 08:05:23 PM |
|
Şuan imzasına girdiğim rega galiba 10bin etherlik soft cap rakamına bile ulaşamıycak pre-sale dedikleri kısımda hard cap dedikleri 507 bin dolara ulaşmışlar ama icoda ne kadarlık satış yaptıklarına sitelerinden bile ulaşılmıyor.
|
|
|
|
CoinSlayer
Member
Activity: 238
Merit: 10
|
|
October 15, 2017, 08:13:42 PM |
|
çok faydalı bir döküman olmus sürekli güncellenirse tadından yenmez
|
|
|
|
okeanos
|
|
October 15, 2017, 09:12:14 PM |
|
Faydalı bir konu olmuş. Teşekkür ederim. Takipteyim.
|
|
|
|
omghodl
Newbie
Activity: 33
|
|
October 15, 2017, 10:26:42 PM |
|
buyuyunce bende imzaci olacagim, simdiden takip tesekkurler eline saglik, gerci bu siralar imza olayi out, airdrop in oldu ama birkac aya gene eski tas eski hamam olur.
|
|
|
|
Afandoras
Member
Activity: 98
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
|
|
October 15, 2017, 10:41:07 PM |
|
İnşallah devam ettirirsiniz.Emeğine sağlık
|
Ethereum: 0xF16d67E955f8895c575B61F49a6D58f644F21d8c Waves : 3P8uK3tFBFeYb8fNXUdpcpTdhi1kanhJwjw
|
|
|
membis
|
|
October 15, 2017, 11:30:25 PM |
|
Benim girdiğim projede bitiyor bakalım 3-4 güne. Ico bolluğundan dolayı doğru imzaya girmekte zorlaştı, aylarca bekliyorsun yatırım alamıyor falan boşa gidiyor emekler.
|
|
|
|
krm4700
|
|
October 16, 2017, 09:07:22 AM |
|
arkadaşlar b2bx imzasına katılan varmı.haftalık token veriyor 1 ayı kaldı bende geçen gün katıldım bilgisi olan varsa token alan varsa burdan bilgi verebilirmi araştırdım az çok kafama yattı projeside ama emin olamadım .umarım istedikleri parayı toplarlar bizde faydalanalım
|
|
|
|
denetci
|
|
October 16, 2017, 09:18:10 AM |
|
emeğiniz için teşekkür ediyorum, yeni imzamı seçme noktasında bana çok zaman tasarrufu sağlatacak bu konu.
|
|
|
|
Crypt1x
|
|
October 16, 2017, 03:32:35 PM |
|
Emeğiniz için öncelikle teşekkür edip bir soru sormak istiyorum? Bu imza listesini ne sıklıkla güncellemeyi düşünüyorsunuz, gördüğüm kadarıyla şimdilik baya güncel tutuyorsunuz umarım bu şekilde devam edersiniz tekrardan teşekkür ederim.
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
October 16, 2017, 06:23:36 PM |
|
Ellerine sağlık sayende adam gibi bi imza bulabildim. Umarım güzel şeyler kazandırır. Son girdiğim imzaların çoğu çöp çıktı.
|
|
|
|
exortis (OP)
|
|
October 16, 2017, 06:28:27 PM |
|
Emeğiniz için öncelikle teşekkür edip bir soru sormak istiyorum? Bu imza listesini ne sıklıkla güncellemeyi düşünüyorsunuz, gördüğüm kadarıyla şimdilik baya güncel tutuyorsunuz umarım bu şekilde devam edersiniz tekrardan teşekkür ederim.
Icolari cok daha ince eleyerek devam edecegim, cesitli siteleride kullanarak daha saglam ve iyi yatirim alacagini dusundugum projeleri ekleyecegim.
|
|
|
|
exortis (OP)
|
|
October 16, 2017, 06:33:34 PM |
|
Ellerine sağlık sayende adam gibi bi imza bulabildim. Umarım güzel şeyler kazandırır. Son girdiğim imzaların çoğu çöp çıktı.
Guzel imza secmissiniz bende ya ins yada stk veyahut cevirisini yaptigim ve sitesinide bugun tr'ye cevirdigin forty seven bank a girerdim. Fortynin ekibi cok profesyonel, adamlar gercekten guzel is yapiyorlar metinleri bile cok duzenli. Odul miktarida %5 cok iyi ve durust davranacaklarina inaniyorum.Imzasinda az kisi var, buyuk balik avlarlarsa cok iyi kazandirir. Ins ise bugun telegram da hardcap olmasa bile 500bin dolarlik tokeni sozverdikleri gibi dagitacaklarini soylediler. Son zamanlarda hepsi doneklik yapiyor dedim, uzulduk biz oyle birsey yapmayaycagiz dediler.
|
|
|
|
efsane61
Newbie
Activity: 87
|
|
October 16, 2017, 06:58:31 PM |
|
Forumda yeniyim ancak harika hazırlanmış bir liste ilerde bana bayağı faydası dokunacaktır ellerinize sağlık lütfen güncellemeyi de ihmal etmeyin
|
|
|
|
DrMsEr
|
|
October 17, 2017, 07:30:41 PM |
|
Şuan katıldığım imza kampanyasını bu listeden seçip buldum yorumunda exortis çok övmüş tabiki şans işi ama umarım haklı çıkar ve güzel bir ödeme alabiliriz.Ama şartları biraz ağır sadece tek bir bölüme atabiliyoruz mesajları ve günlere yaymamız gerekiyor.
|
|
|
|
ZaPpaRa83
|
|
October 17, 2017, 10:03:32 PM |
|
konu gayet iyi, özellikle bounty linkleri olması çok iyi, ben kendime form tutyordum sırf bu yüzden, daha da genişletilebilir, öellikle kaliteli kampanya bulmak zorlaştı, ortalık çöp dolu
emeğine sağlık dostum
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
October 17, 2017, 10:40:01 PM |
|
Emeginize saglik, ben de listeden secerek bu imzaya girdim. Daha once immladan maalesef cok verim alamadim umarim bu hayirli olur.
|
|
|
|
okanciftci74
Member
Activity: 448
|
|
October 18, 2017, 07:01:46 AM |
|
Liste için elinize sağlıkda daha yeniyim inşallah ilerleyen zamanlarda bende kayıt olurum imzalara
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
October 18, 2017, 07:10:42 AM |
|
Şuan katıldığım imza kampanyasını bu listeden seçip buldum yorumunda exortis çok övmüş tabiki şans işi ama umarım haklı çıkar ve güzel bir ödeme alabiliriz.Ama şartları biraz ağır sadece tek bir bölüme atabiliyoruz mesajları ve günlere yaymamız gerekiyor.
Biraz saçma başka bounty konularına yazdıklarınız sayılmıyor tamam günlere bölünde neden böyle birşey yapıyorlar tamamen saçmalık belki adam başka icoya girecekken senın imzanı gorerek buda neymıs dur suna bakayım dıyerek fikri değişecek
|
|
|
|
exortis (OP)
|
|
October 18, 2017, 07:25:00 AM |
|
Çok övdüğüm bir durum yok immla içinde çok güzel diyordum ama patladı, forty seven de güzel proje harika ekip ama patlama ihtimali yüksek gibi duruyor Lütfen imza seçerken kendi araştırmanızı yapın ben ordaki açıklamaları kendimce yazıyorum tutacak diye birşey yok
|
|
|
|
|