murobro
Jr. Member
Activity: 532
Merit: 1
|
|
October 28, 2018, 12:45:42 PM |
|
Bu coinin hiç bir ek özelliyi yok. Neden bu kadar seviliyor bende anlam veremiyorum. Bu yakınlarda hatta imza kampanyasıda yaptı
|
BLOCKMASON LINK Create Web APIs From Any Smart Contract
|
|
|
wallet
Full Member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
|
|
November 03, 2018, 09:29:50 PM |
|
Ne alırsanız alın ayı piyasası pazarın altını üstüne getirdi. İnsan nasıl mükemmel karar vermeli, mükemmel insan yoktur algısı karşısında parçalı mükemmellik gereği siz ne alacağınıza karar verin.
|
|
|
|
ilonaproda
Jr. Member
Activity: 280
Win-Won-Betfury
|
|
November 04, 2018, 01:51:46 AM |
|
Çünkü çok fazla zarar yazdılar kar edemediler şimdi millet alsın fiyat artsın politikası uyguluyorlar uygulasınlar bu yerlerden waves alınır mı alınmaz daha doğrusu waves hiç alınmaz artık para kazandırmaz
|
__________ BetFury __________ 🎲 The first i-Gaming Crypto platform with BTC Dividends 🎲 https://betfury.tv/2VDCk7K
|
|
|
Gatotare
|
|
November 04, 2018, 10:02:43 AM |
|
Geçen sene forumda neredeyse herkes waves ve strat alıyordu localde, her gün yeni başlık açılıyordu sanki dünyayı keşfettiler neyin gazıysa bu. Açıkçası icodan giren tayfanın düzgün para kazanamayınca millete iteklemesi oldu waves, yüzlerce insan bu başlıklar yüzünden girip waves aldı yazık günah oldu.
|
|
|
|
mahoni2100
Member
Activity: 504
Merit: 12
|
|
November 04, 2018, 05:33:23 PM |
|
Geçen yıl sonuna doğru güzel değer kazandığı için piyasada oldukça popüler olan bir coindi ama şimdilerde sıradan bircoinden farkı kalmamış
|
|
|
|
nthere
Member
Activity: 229
Merit: 11
|
|
November 04, 2018, 06:35:22 PM |
|
Resmen Türk yatırımcılar Waves'i ayakta tutuyor. Tonla güzel, iyi proje var, bırakalım artık Tron ve Waves konuşmaya. Twitter fenomenlerinin abarttıgı projelerden size para gelmez merak etmeyin
|
|
|
|
bmgs
Member
Activity: 519
Merit: 16
|
|
November 04, 2018, 07:39:33 PM |
|
Waves pişmanlıktır. Takipçisi cok olan Türk twittercıların pumpladığı, en çok pişmanlık yaşadığım coindir kendisi. Yatırım yapmadan önce 2 kere düşünmek gerek.
|
|
|
|
Bheze
|
|
November 09, 2018, 07:03:08 AM |
|
Türk insanı pump yapmak için desteklemeyi sever. sandığımızdan daha çok sayıda Türk vatandaşı kripto para ticaretinde etkin rol oynuyor. Her iki konudan birinin Waves alın olmasını buna bağlarım.
|
|
|
|
unreal41
Member
Activity: 931
Merit: 10
|
|
November 09, 2018, 10:26:47 PM |
|
Sadece waves değil sanırım neo cular eos cular waves ciler diye gruplara ayrılacağız yakın zamanda. Açıkcası ben bu 3 gruptan neo cuyum
|
|
|
|
SkyLords
|
|
November 09, 2018, 10:50:20 PM |
|
Türkiye'de en çok alınan coin diyorlar. Fakat ben çevremde hiç kimsede görmedim Bunun yanı sıra ben her 2 konuda veya her 2 yorumda Waves ile ilgili bir şey okumadım.
|
|
|
|
sonerbo
|
|
November 10, 2018, 10:06:50 AM |
|
Yahu harbiden bi ara neydi. Konyu hortlamış görünce yukarıda yüzümde bir tebbesüm oluştu istemsiz. Wavesten beklenti çok yüksekti fakat bildiğin token çöplüğüne döndü kendininde mahvetti. Neyse kalan sağlar bizimdir.
|
|
|
|
Suskunadam
|
|
November 10, 2018, 10:19:17 AM |
|
Geçen sene waves taraftarları popülerdi ama maalesef bekledikleri gibi olmadı öyle ki Syn. Onur gözüpek 2019 da 500 wavesle 50-70 bin dolar arası bi araba alacağını tweet atmıştı hala tutuyor diye biliyorum bakalım ne olacak
|
|
|
|
avalonn
|
|
November 10, 2018, 10:39:57 AM |
|
cent seviyesinden alanlar iyi kazandı...ancak bunun sürekli olacağı varsayıldı... 50 100 dolar hayalleri kuruldu ıslak ıslak...ancak treni kaçırdı waves. vaad ettiği süreçleri sunan daha iyi rakipleri gelecek ve bu da piyasadan unutulup gidecek acı gerçek
|
|
|
|
hiziridiyunusidi
Jr. Member
Activity: 308
|
|
November 10, 2018, 12:43:20 PM |
|
Çünkü çiftlikbank Bizim millet bayılır böyle kulaktan duyma işlere o almış biz de alalım , adamzengin olmuş vs muhabbetlerini yap yeter. Ne araştırır ne düşünür o demiş bu demişe bakar millet.
|
JAVVY │ An All-in-one Crypto Exchange
|
|
|
janocuk
Jr. Member
Activity: 532
Merit: 6
|
|
November 10, 2018, 01:09:09 PM |
|
waves sene başında beni heyecanlandıran bir platformdu, üstelik altcoinleri vs fena değildi ancak waves bekleneni veremedi ne yazık ki. altcoinlerinden de para edeni yok gibi sanırım. eskiden ara ara waves adresime bakardım, uzun zamandır bakmıyorum. bir de spam coinleri türedi. adresinize atılan spam waves altcoinleri. buna da bir çözüm üretmeleri lazımdı.
|
|
|
|
adempostaci
|
|
November 10, 2018, 04:14:13 PM |
|
Türklerde genelde wawes var düşük miktardan alıp bekletiyorlar. Wawes gelecek için güzel yerlere gelecektir. Millet alsın degeri artsın mantığı gözetiyor olabilirler
|
|
|
|
mehmet312
|
|
November 10, 2018, 09:03:58 PM |
|
Hastalık tamamen, boğa geldi en az artan projelerden biri tabiki wavesti, o günlerden bugünlere sayıları gittikçe azalsa da hala yeni ethereumun waves olabilceni düşünen insanlar var, waves yerine altına arsaya yatırsalardı keşke okadar parayı demek istiyor insan.
|
|
|
|
megadeth1992
Member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
|
|
November 10, 2018, 09:21:06 PM |
|
Aramızda wavescinin çok olmasından dolayı oyledir. Beklenti yüksek ama waveste öyle bir yükseliş her eklenmedi hiçbir zaman. Yine son zamanlarda ben görmedim waves konularını fazla. Sene ortalarında hatta başlarında her girdiğimde kesinlikle waves konusu olurdu yeni açılmış.
|
|
|
|
|