uzayli
Full Member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
January 29, 2018, 06:25:46 PM |
|
60 cent üzeri tepe noktasıydı sanırım. oralardan satış yapmış olanlara yaradı bu yükseliş. neredeyse ellerindeki token sayısını 3 e katlamış oldular. son düşüşlerden önce iyi bir noktadaydı monetha.
|
|
|
|
holderman
Member
Activity: 285
Merit: 12
|
|
January 29, 2018, 06:43:30 PM |
|
Henüz almamış arkadaşlar beklemeye devam edin, 2300 hatta altını görücek diye düşünüyorum ama 2300den alın riske atmayın, hacim 3300 btc idi günlük monethada bugün, şuan 2-3 saatlik düşüş sonrası 1864e geldi ve sürekli iniyor. Hacim inince tutamıcaklar 2400-2500 bandında, illa düşücek geri iyice.
|
|
|
|
phantasod
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
January 30, 2018, 08:21:37 AM |
|
Mth uzun vadede çok kazandıracak coinlerden bence. Uzun bile değil ürün mart sonu çıkıyor sıkıntı olmazsa. Tek eksiklerinin reklam olduğunu düşünüyorum
|
|
|
|
murado
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 2
|
|
January 30, 2018, 08:43:04 AM |
|
güzel bir coin ben şahsen yatırımlarının 3 te 1ini buna bağlamışım şidi yatırım yapılabilir şu anda fiyatlar alım için oldukça uygun bir düzeyde bulunuyor
|
Vertex | A UNIQUE ECOSYSTEM FOR INVESTORS, THE COMMUNITY AND ICOS ╚═════ 'The worlds first ICO aftermarket' ═════╝
|
|
|
mahoni2100
Member
Activity: 504
Merit: 12
|
|
January 30, 2018, 08:50:07 AM |
|
şu anki piyasa durumu gelecekteki hali için çok fazla bilgi vermesede ilerde iyi yerlerde olacağını tahmin edebiliyorum uzun vade yatırımcıların çok yatırım yaptığı bir coin.
|
|
|
|
grkms
|
|
January 30, 2018, 09:07:30 AM |
|
https://blog.monetha.io/monetha-launched-demo-test-shop/Demo test çalışmalarına başlamış bulunmaktalar . Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum. Bu işin üstesinden gelebilecek bir ekibe sahipler . Eldeki yatırımlarını da iyi değerlendireceklerdir. Piyasanın hızlanmasıyla rokete bağlayacak (inşallah)
|
|
|
|
Hc01
|
|
January 30, 2018, 11:34:41 AM |
|
2300-2400 değerlerine çok rahat şekilde geri gelicek arkadaslar, ben dun 2700den baslayıp 3250lere kadar sattım 2400e alıs koydum, analız cok bılmem de suraya analız bılenler rsi degerlerıne gore bır yorum yapabılırse daha saglıklı olur, 1 saatlık rsı degerlerı hala yuksek, daha kısa olanlar normallesmeye baslıyor gıbı, 30-70 arası degerler oynuyor 2-4 saatlıkler hala cok yuksek gorunuyor, hacım dagıldıgı zaman 2300e ınıcektır tahmınımce. Suan 2600lerde
Valla hocam ne güzel analiz etmişsiniz öyle, resmen nokta atışı olmuş, tebrik ediyorum Hakkaten de tam olarak böyle oldu. Ben de bazen iniş-çıkış zamanlarını kestirebilsem de o riske bir türlü giremiyorum. Elimde dursun oynatmayayım diyorum hep. Bu yüzden de elimdekileri bir türlü arttıramıyorum. Sonuçta uzun vadeciyim bu tokende ama işte miktarlar az. İlerde başımı çok vurucam gibime geliyor, daha fazla almadığım için. 2300den alıslarımı yaptım gerı dedıgım yere geldı, daha altını gorme ıhtımalı yuksek olsa da rıske gerek yok etcegım kadar kar ettım:) mth aylardır aldıgımız bı token ondan bılıyoruz az cok hocam, bı haber yoksa durduk yere %50 yapıyorsa balınaların ısıdır her coınde bu boyle, baktım noldu demo mu cıktı paypal erıc olayları mı var yok dedım ozaman sat:) bu tarz durumlarda korkmayın ben de cok korkardım 2-3 aydır alıstım, satın mıktarı artırın sattıgınız rakam zararda olmadıgınız bır rakamsa zaten rahat olursunuz, 6 centten topladıgım monethalar bunlar hanı olur da yukselıs devam etse kı ımkansız herzaman duzeltme yemesı gerekır, yıne de uzmucek mıktarı satmıstım.
|
|
|
|
valley365
|
|
January 30, 2018, 11:44:52 AM |
|
Monetha fiyatı Kasım ayı ortalarında 5-6 cent dolaylarına kadar çekilmişti. O dönemde biraz alım yapmıştım, şu an 4 katın üzerinde kar bırakmış durumda, bundan önceki son yükselişte kar daha fazlaydı fakat satış yapmadım. Tekrar 50 cent civarı zirve noktasına ulaşamaması için bir sebep yok. Beklemedeyiz.
|
|
|
|
Betfair
|
|
January 31, 2018, 07:17:38 AM |
|
Monetha fiyatı Kasım ayı ortalarında 5-6 cent dolaylarına kadar çekilmişti. O dönemde biraz alım yapmıştım, şu an 4 katın üzerinde kar bırakmış durumda, bundan önceki son yükselişte kar daha fazlaydı fakat satış yapmadım. Tekrar 50 cent civarı zirve noktasına ulaşamaması için bir sebep yok. Beklemedeyiz.
bu kuraklıkta 50 cent üzeri hayal gibi geliyor o aralık sonu ocak başı alt yükselişi bir daha 3-5 ay gelmez bence
|
|
|
|
unois
|
|
January 31, 2018, 08:34:42 AM |
|
biraz monetha aldım fiyat biraz yüksek gibi duruyor olsa da projeye güveniyorum ve aklamak amacıyla yatırım yaptım. şöyle hissediyorum ki yaz aylarına gireceğimiz zamanlarda fiyat toparlanıp ciddi kar bırakacaktır.
|
TAYLOR Crypto Trading for Everyone | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | [ | | ] |
|
|
|
afmfk06
Member
Activity: 365
Merit: 10
|
|
January 31, 2018, 09:10:27 AM |
|
Wavesten sonra bizim türklerin bir diğer aşkı monetha. Daha ico döneminde birtakım dümenlerin döndüğü coin. Geçenlerde bir pump yedi. Sonra ciddi bir düşüş yaşandı. Birkaç balinanın cirit attığı bir coin.
|
|
|
|
aliacar
Member
Activity: 233
|
|
January 31, 2018, 10:24:55 AM |
|
hiç bir koşulda 0.10 dolara gelmedikten sonra alım yapmam dibi burasıdır son yukselişte baya fazla sayıda hodl cu eklediler portföye onları bezdirmeden yürümeyecektir
|
|
|
|
thenorthblue
Member
Activity: 336
|
|
January 31, 2018, 11:25:50 AM |
|
Son dönemde her ne kadar can çekişiyor olsa da kısa vadeli yatırımlar için çok ideal bir coin. Uzun vadeciler biraz daha bekleyecek gibi görünüyor.
|
|
|
|
fodoyr565
Newbie
Activity: 112
Merit: 0
|
|
January 31, 2018, 11:48:46 AM |
|
Yatırımcısına can çekiştiriyor artık. Uzun zamandır yatırımımın büyük çoğunluğu bu coinde. Marttan önce çıkmayı düşünmüyorum. Umarım ürün çıktığında beklentileri karşılar
|
|
|
|
aliacar
Member
Activity: 233
|
|
January 31, 2018, 12:00:42 PM |
|
dolar olarak baktıgımzda son 2 aydır 5 defa 0.20 doları test etmiş destek yapmış orayı kendine kırarsa solugu 0.10 da alır kıramazsa yonu tekrar 0.30 ve 40 lı rakamlar
|
|
|
|
Mugur2
Jr. Member
Activity: 336
Merit: 2
|
|
January 31, 2018, 01:33:10 PM |
|
Geçenlerdeki gibi bir pump grubunun daha hedefi olsak keşke elimdeki Mth sayısını %30 arttırmıştım.
|
|
|
|
hckdeface
|
|
January 31, 2018, 06:04:56 PM |
|
ulan götü boklu btw 1 doları görecek neredeyse şu monetha'nın haline bak be adamların ekibi dahi belllisiz, nedir kimdir bilen yok 1 doları görecek offff mth of
|
|
|
|
tribeca
Member
Activity: 135
|
|
January 31, 2018, 08:02:35 PM |
|
zararına da olsa satın geçin adam akıllı bir coine.
|
|
|
|
Sakaleyn_40
|
|
January 31, 2018, 08:14:38 PM |
|
%50 tersteyiz.. Yanlış zamanda giriş yaptık. Monethadan adam olur ama sabredersen.. BTW bedavadan geldi şimdi elimde 1000$ var. Buna dünya kadar yatırım yaptık bak şu işe..
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
February 01, 2018, 07:03:25 AM |
|
Bir aralar 9 cente kadar düşmüştü fiyat hatta biraz daha düşmüş olabilir hatırlamıyorum. Toparlamadık sattıklarımızı yeniden ama pişman olduk. Bu saatten sonra da Monetha alınır mı bilemiyorum. Beklemedeyiz bakalım.
|
|
|
|
|