tumece
|
|
October 01, 2017, 12:54:13 PM |
|
Bunlar centranin izledigi taktigi izliyorlar galiba. Etherdeltada simdiden islem gormesi bir bakima iyi aslinda. Sonucta piyasa serbest isteyen istedigi fiyattan alip satabilir. Yuklu almaya kalksaniz heralde etherdeltadan ico fiyatina bulamazsiniz. Cobinhood hedefleri buyuk olan bir proje. Bence ileride adindan oldukca soz ettirecektir. Bounty konusunda biraz sacmalamislar gibi gorunuyor ama Izlemeye aldim bu projeyi.
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
October 01, 2017, 01:13:41 PM |
|
Bu proje bi hollywood yıldızı vardı sanırım komedi filmlerinde falan oynuyordu onun reklamını yaptığı proje miydi? Twitterda görmüştüm.
|
|
|
|
|
dumbdragon
|
|
October 01, 2017, 05:19:03 PM |
|
Haber doğru ise Hardcap ı şimdiye kadar tamamlaması lazımdı . Stox bile Floyd Mayweather sayesinde hardcap yapmıştı.
|
|
|
|
thefunkybits
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
|
|
October 01, 2017, 05:42:33 PM |
|
dedikleri işleri yapmaları çok uzun sürmezse iş yapabilir.wavesin adam olmasını ne zamandan beri bekliyoruz ama nerdee.ben merkezi borsalardan memnunum şu an belki fee ödüyoruz ama en hızlı şekilde işlemlerimiz oluyor.etherdelta ve dexteki gibi deli olmuyoruz işlem yaparken
|
|
|
|
|
|
denetci (OP)
|
|
October 01, 2017, 06:14:48 PM |
|
Arkadaşlar borsanın demo versiyonuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Şu anda gayet stabil çalışıyor gözüküyor. Borsanın faaliye geçmesi noktasında yol haritasına uyabileceklerini düşünüyorum. https://trade.cobinhood.com/trade/USDT-BTC
|
|
|
|
trcoin
Member
Activity: 108
Merit: 14
ROBOTINA
|
|
October 04, 2017, 06:54:01 AM |
|
Çeviri yapan arkadaşa bir soru sormak istiyorum, bu coin nasıl ara ara etherdelta'da ico fiyatının daha altına satılabiliyor? Teknolojisni beğendiğim için biraz yatırım yapmak istiyorum ama bu husus kafamı karıştırıyor.
|
|
|
|
denetci (OP)
|
|
October 04, 2017, 07:14:01 AM |
|
Çeviri yapan arkadaşa bir soru sormak istiyorum, bu coin nasıl ara ara etherdelta'da ico fiyatının daha altına satılabiliyor? Teknolojisni beğendiğim için biraz yatırım yapmak istiyorum ama bu husus kafamı karıştırıyor.
Bu konuda şirketin ceo'su youtube kanallarında açıklama yaptı, serbest piyasaya inandığımız için hiç bir tokeni kilitlemedik, yatırım yapan herkese tokenlerini gönderdik diye. Bonuslarla alanların satmasından kaynaklandığını düşünüyorum fiyatlardaki hareketlenmenin. Şu andaki dağıtım oranı : 4400 COBs / ETH Toplam katılımcı: 6969 toplanan eth: 32.647,5
|
|
|
|
PrintMule
|
|
October 04, 2017, 07:58:42 PM |
|
Bu konuda şirketin ceo'su youtube kanallarında açıklama yaptı, serbest piyasaya inandığımız için hiç bir tokeni kilitlemedik, yatırım yapan herkese tokenlerini gönderdik diye. Bonuslarla alanların satmasından kaynaklandığını düşünüyorum fiyatlardaki hareketlenmenin. Şu andaki dağıtım oranı : 4400 COBs / ETH Toplam katılımcı: 6969 toplanan eth: 32.647,5
iyide yatırım toplamişlar aslinda az para değil . projelerde gerçek hayatta gerçek anlamda iş yapan bi şekilde daha real sektörlerde sağlam pozisyonlarda calişanlarin bi cv'si olanlarin bu tarz projelerde gittiğini daha önceden örnekleriyle gördük bu da bi 2. si belki de 3. sü oldu bize reklam olarak demiyorum kastettiğim aslinda direkt proje içerisine danişman veya bi şekilde yönetici pozisyonunda veya fikrin ve ico nun sahibi olarak geldiklerinde kolay hardcap ve hızlı değerlenme yaşaniyor fikrindeyim. bundan sonra da sistem ufak ufak bunlara kayacak artık gerçekten sağlam cv'leri yakın zamanda icolarda görebilirz. az önce baktigimda 1 eth karşiliginda etherdelta üzerinden 5500 küsür tane cob token alinabiliyor. dağitim oranindan 1000 fazla aliniyor yani. muhtemelen kendileri borsalarinda işlem görürse daha iyi olacaktir diye düşünüyorum. coss binance örnekleri karşimizda.
|
|
|
|
hmsr
Full Member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
|
October 04, 2017, 08:53:10 PM |
|
32 bin eth bence iyi para bu beyaz saray çalışanının da danışman olarak alınması pozitif etki yapmış olabilir. Ico sonuna kadar bu değer daha da artacaktır. Etherdelta da ico fiyatindan daha düşükse değerlendirilir aslında.
|
|
|
|
denetci (OP)
|
|
October 05, 2017, 05:50:41 PM |
|
iyide yatırım toplamişlar aslinda az para değil . projelerde gerçek hayatta gerçek anlamda iş yapan bi şekilde daha real sektörlerde sağlam pozisyonlarda calişanlarin bi cv'si olanlarin bu tarz projelerde gittiğini daha önceden örnekleriyle gördük bu da bi 2. si belki de 3. sü oldu bize reklam olarak demiyorum kastettiğim aslinda direkt proje içerisine danişman veya bi şekilde yönetici pozisyonunda veya fikrin ve ico nun sahibi olarak geldiklerinde kolay hardcap ve hızlı değerlenme yaşaniyor fikrindeyim. bundan sonra da sistem ufak ufak bunlara kayacak artık gerçekten sağlam cv'leri yakın zamanda icolarda görebilirz. az önce baktigimda 1 eth karşiliginda etherdelta üzerinden 5500 küsür tane cob token alinabiliyor. dağitim oranindan 1000 fazla aliniyor yani. muhtemelen kendileri borsalarinda işlem görürse daha iyi olacaktir diye düşünüyorum. coss binance örnekleri karşimizda. [/quote] Kesinlikle haklısınız hocam, bahsettiğiniz durum icoların başarısını direkt olarak etkilemeye başladı. Ayrıca Jamie FOX (akademi ödüllü aktör,) COBINHOOD hakkında attığı twitte "Looking forward to participating in the new @cobinhood Token! ZERO fee trading! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com" ico ile ilgili bu şekilde konuşması da kriptopara piyasasında insanları heyecanlandırdı. https://twitter.com/iamjamiefoxx/status/909864791249846277http://www.the-blockchain.com/2017/09/21/jamie-foxx-dives-into-cryptocurrency-invests-in-cobinhood/
|
|
|
|
membis
|
|
October 05, 2017, 10:34:51 PM |
|
Bu ünlülerin tweet atma işi de yaygınlaştı iyice. İlk başlarda çok etkisi oluyordu ancak yayıldıkça sıradanlaşacak pek etkisi olmayacaktır.
|
|
|
|
kriptom
|
|
October 06, 2017, 06:02:56 AM |
|
Evet cobinhood da baya reklam yapıldı ülküler tweetledi ama pek birdeğişiklik olmadı . Anca 30 k dı şimdi 34k olmuş .
|
|
|
|
Neo--
|
|
October 06, 2017, 07:46:04 AM |
|
Yeni bir Binance geliyor sanırım. Sıfır komisyonla kazancı nasıl sağlayacaklar kendi coinlerine değer kazandırarak mı kazanmayı düşünüyorlar? Takibe değer proje.
Ileride komisyon almayi dusunuyorlardir white paper turkce olsada okusak bi daha cok anlardik. Bu borsa islerinde para var bu belli oldu
|
|
|
|
CoinCini
|
|
October 06, 2017, 11:08:51 AM |
|
büyük ihtimal kendi coinlerine değer katarak kazanacaklar ya da ufak tefek reklamlarla geçinecekler ama bu durum sonsuza kadar sürmez diye tahmin ediyorum. belli bir ivme kazandıktan sonra kesintiler başlar.
|
|
|
|
denetci (OP)
|
|
October 06, 2017, 04:35:31 PM |
|
Yeni bir Binance geliyor sanırım. Sıfır komisyonla kazancı nasıl sağlayacaklar kendi coinlerine değer kazandırarak mı kazanmayı düşünüyorlar? Takibe değer proje.
Ileride komisyon almayi dusunuyorlardir white paper turkce olsada okusak bi daha cok anlardik. Bu borsa islerinde para var bu belli oldu türkçe whitepaper 2.mesajda var hocam, ilk mesaja da ekleyeyim. sormak istediğiniz bir husus olursa elinden geldiğince cevaplamaya çalışırım https://drive.google.com/open?id=0BygUCDWXbfSUb2JoVXZqWkFnMEE
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
October 06, 2017, 04:53:24 PM |
|
Komisyonsuz borsa mı olur ya? Decentral da değil taş mı yiyecek bu projenin sahipleri topladıkları para projeyi yaptıktan sonra hayatlarının sonuna kadar yeteceğini falan mı sanıyorlar. Ben hiç bişey anlamadım bu işten
|
|
|
|
jeks
|
|
October 06, 2017, 06:34:15 PM |
|
proje mantıklı. zaten güzel bir topluluk oluşturabilirlerse ileride işlem ücretleri getirmeleri kaçınılmaz olabilir o zamanda parayı her türlü kırmış olurlar. kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor işte adamlar her şey topluluk oluşturabilmekte.
|
|
|
|
|