denetci (OP)
|
|
September 29, 2017, 09:29:54 PM Merited by trcoin (2), faruk34 (1) |
|
90 Saniye'de COBINHOOD'u anlatalım Steemit: P5Jgew7qu7gLP2kcu2614ZX4d3NwSdd73mHbCWwrZuvTJW3Tqoh4 [/quote]
|
|
|
|
|
Lethapudi
|
|
September 29, 2017, 09:44:28 PM |
|
Ödül programına ayrılan bütçe rezil + kampanya şartları iyi değil. Tokenin kendisi için bir şey diyemeyeceğim.
|
|
|
|
denetci (OP)
|
|
September 29, 2017, 09:50:24 PM |
|
Ödül programına ayrılan bütçe rezil + kampanya şartları iyi değil. Tokenin kendisi için bir şey diyemeyeceğim.
Hocam kesinlikle kampanya şartları konusunda haklısınız, çok detaylı ve zora koşmuşlar, yarın müsait olduğumda bountyler ile ilgili açıklamaları da eklerim. Ama son zamanlarda gördüğüm bir husus icolarla ilgili, sağlam projeler az bounty dağıtıyorlar. (istisnaları tabiki mevcut) Whitepaperı da çeviriyorum ve gerçekten ekibin yaptığı işler hoşuma gitti.
|
|
|
|
membis
|
|
September 29, 2017, 10:41:03 PM |
|
Yeni bir Binance geliyor sanırım. Sıfır komisyonla kazancı nasıl sağlayacaklar kendi coinlerine değer kazandırarak mı kazanmayı düşünüyorlar? Takibe değer proje.
|
|
|
|
exortis
|
|
September 29, 2017, 10:45:17 PM |
|
Yeni bir Binance geliyor sanırım. Sıfır komisyonla kazancı nasıl sağlayacaklar kendi coinlerine değer kazandırarak mı kazanmayı düşünüyorlar? Takibe değer proje.
Herkes bunu soruyor ve bende bunu merak ediyorum komisyonsuz nasıl yürütecekler işleri anlamadım amme hizmeti yapmayacağına göre vardır bir yolu
|
|
|
|
thew3apon
|
|
September 29, 2017, 11:49:22 PM |
|
İleride tüm sistemler DEX' e geçince de hiç komisyon alınmayacak diyorlar . Etherdelta nereden para kazanıyor mesela bende merak ediyorum.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3290
Merit: 1550
|
|
September 30, 2017, 01:27:33 AM |
|
Merkezisiz borsaların 4 farklı geliri olabilir; 1. İşlem ücreti düşükte olsa olacak 2. Borsaya kote etme ücreti bunu coin sahibinden alacaklar ico yapacak proje borsaya para verecek 3. Gateway olmak isteyen firmalardan para alacak 4. Bağışlar
|
|
|
|
denetci (OP)
|
|
September 30, 2017, 05:51:56 AM |
|
Yukarıda Mhanbostanci Gelir kalemlerinin bir kısmına değinmiş zaten. Whitepaper'da belirtilen gelir kalemleri: 1) Margin Trade kredi faizi: Margin trade'den yapılan faiz ödemelerinde faizden bir miktar kesinti yapacak. 2) Cobinhhod Prime: 2018 yılında hizmete başlayacak Prime servisleri ile prime üyelere bazı ayrıcalıklar yapılacak. (margin trade'de daha yüksek kaldıraç, düşük gecikme zamanı, yüksek API takas limiti, özel müşteri hizmetleri , telefon desteği vb) Prime üyeler ödemeleri yıllık olarak yapacak. 3 Yüksek fonsiyonlu işlem sunucusu: Yüksek fonsiyonlu işlem sunucusunu yatırım bankaları, hedge fonlar ve büyük yatırımcıların hizmetine sunacaklar. Buradan gelir elde edilecek. 4) ICO teknik değerlendirmesi gelirleri: ICO teknik değerlendirmesi yapılan icolardan belirli bir oran servis ücreti olarak kesilecek. 5) COBINHOOD Finansal Merkezi: Firmanın piyasaya süreceği ilave ürünler ve servislerden elde edilecek gelirler.
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
September 30, 2017, 07:12:18 AM |
|
Coin kısa vadede bı şey yapmasada uzun vadede kazanç getirir gibi duruyor. İzleyip görelim
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
September 30, 2017, 07:55:08 AM |
|
Oldukça zor bir süreç izleyecektir bu arkadaşları . İlk etapta ekleyeceği coin sahiplerinden de bir ücret talep edemeyecekler ki kendilerini ön plana çıkartabilsinler . Hem zahmetli bir iş hem de ekonomik gücünün yüksek olması gerekiyor . Topladıkları ICO ' yu da ister istemez projeye akıtıcakları işin ilk çıkışları çok önemli ve sıkıntısız bir şekilde ilerlemeleri gerekiyor .
|
|
|
|
hidrocop
|
|
September 30, 2017, 09:09:17 AM |
|
Şu an ico devam ediyormu bu merkezsiz borsaların hiçbiri gerçek anlamda kullanılamıyor,bu iş bence çok zor etherdeltanın hali ortada su an 30bın ether toplanmış gıbı guzel para
|
|
|
|
membis
|
|
October 01, 2017, 12:18:57 AM |
|
Şu an ico devam ediyormu bu merkezsiz borsaların hiçbiri gerçek anlamda kullanılamıyor,bu iş bence çok zor etherdeltanın hali ortada su an 30bın ether toplanmış gıbı guzel para
Ekim'in 22'sine kadar devam ediyor ico. %20 bonustan yararlanmak isteyenler acele etsinler 3 gün kaldı. Sonra %10 ve son hafta bonussuz satış olacak.
|
|
|
|
furry04
|
|
October 01, 2017, 12:36:03 AM |
|
O değil de daha ico bitmeden niye etherdelta'da satışa başlanmış bende bu işi anlamıyorum valla. Coinmarkette gördüm az önce. Şu anki %20 bonuslu hali 0.0625 cent yapıyor eth'yi 300 dolar diye baz alırsak. Coinmarkette görünen fiyat 0,040403 şu an. Yani bonuslu halinden daha ucuz ne anladım o zaman icoya girme işinden.
|
|
|
|
|
Osmanli42
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
|
|
October 01, 2017, 08:34:53 AM |
|
30 bin eth ise iyi para toplamışlar.Ico hala devam ediyor.Bu değer dahada artabilir. İşlem ücreti almadan nasıl olacak onu bende merak ediyorum doğrusu.
|
yobit.net is banned from signatures
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
October 01, 2017, 09:05:39 AM |
|
Son zamanlarda borsa icolari baya artmaya başladı ama. Bununda boku çıktı gibi. Millet neye gireceğini şaşırdı.
|
|
|
|
denetci (OP)
|
|
October 01, 2017, 10:01:11 AM |
|
Arkadaşlar yol haritasından görüleceği üzere ekip 11.ayda borsayı açmayı planlıyor, yol haritasına bakılırsa değerlenmesini beklemek için çok fazla beklemek gerekmeyecek gibi. 2018 ilk çeyrekte ICO teknik değerlendirme servislerini, ikinci çeyrekte de merkezsiz borsayı açmayı planlıyorlar. İco bu ayın 22.sinde sona eriyor. Şu an itibariyle 30.000 eth'e yaklaştılar. 4'ünden itibaren verilen bonus oranı %10'a düşecek. 11'inden sonra ise bonus verilmeyecek. 4üne kadar: 4800 COBs / ETH 4-11 arası: 4400 COBs / ETH 11-22 arası:4000 COBs / ETHşeklinde olacak.
|
|
|
|
kim-yon
|
|
October 01, 2017, 10:39:41 AM |
|
Şu anda Etherdeltada dan almak daha mantıklı gibi. Biraz saçma olmuş ICO bitmeden tokenlerin transfere açılması.
|
|
|
|
exortis
|
|
October 01, 2017, 11:32:46 AM |
|
Ben bunun gerçek anlamda iş yapacagına inanmıyorum en azından uzun vade de dex ben bu pıyasaya gırdıgımden berı yenı arayuzu çıkartamadı hala, bu adamların projesı için makale yazdım wp ı ıncelerken baktımda çok ciddi işler peşindeler ve yolları çok uzun.Umarım başarılı bir merkezsız borsa çıkarılır
|
|
|
|
|