etkisizeleman
Member
Activity: 170
Merit: 11
|
|
November 28, 2017, 07:26:23 PM |
|
hocam şöyle diyeyim % 50 sini en azından btc de tut arkana yaslan sadece izle hayatta para nasıl kolay kazanılıyor öğren
|
|
|
|
ozma03
Member
Activity: 140
Merit: 20
|
|
November 29, 2017, 12:32:05 AM |
|
Hocam siz artık işin ehli olmuşsunuz evi satıp borsaya girseniz bile zararına satış yapmıyacağınızı düşünüyorum ve şuan için sermaye oldumu elde bir tecrübe çok kolay paraya para katılabiliyor.
|
|
|
|
bitcoincitr
|
|
November 29, 2017, 12:58:38 AM |
|
Bir insanin barinmasi en gerekli hakkidir hatta doğustan sirf insan olduğu için barinma ihtiyaci devlet tarafindan karşilanmalidir. Eğer evim olmadaydi kesinlikle parami Bitcoin'e değil eve yatirirdim.
|
|
|
|
ksteve96
Full Member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
|
|
November 29, 2017, 02:09:33 AM |
|
Eğer evim olmasaydi ev almak derdim fakat Bitcoin'in gelecekte çok değerleneceği belli.. Birkaç sene dayanip birkaç adet ev alinabilir.
|
|
|
|
The Management
|
|
November 29, 2017, 05:40:14 PM |
|
Evim olsaydı açıkcası 2. bir ev yerine bitcoini tercih ederdim. Yükseleceğini düşünüyorum. Boşa yatırım olmayacaktır. Fakat o miktarlarda bir yatırım yapmadan önce teknik analizi iyi çözmeye çalışırdım.
|
|
|
|
coinpool_de
|
|
November 29, 2017, 06:14:45 PM |
|
Eskiden olsa ev almak diyebilirdim ama artık Bitcoin sayesinde kafamızın içindeki geleneksel algıları yıkıyoruz, o yüzden ben olsam sanırım ev yerine bitcoin alırdım ve 2018'de elde edeceğim karların tadını çıkarırdım.
|
|
|
|
udonmez
|
|
November 29, 2017, 09:40:31 PM |
|
Tabikide ev almak daha mantıklı, tamam Bitcoin yükseliyor ama bunun bir garantisi yok. Bir insanın evinin olması, barınma ihtiyacı bana göre insanlık hakkıdır. Evlerin parayla satılması bile saçma!
1 sene once boyle dusunup ev alanlar bitcoinlerini tutsalardi su an 20 tane ev alabilirlerdi. ev almak bence de cok onemli ama dogru zamani beklemek lazim.
|
|
|
|
cercitolga4545
|
|
November 29, 2017, 09:54:01 PM |
|
Türkiye deki inşaat sektörü tıkanmak üzere banka kredileri kesildiği anda fiyatlar çakılır. Çakılmayı geçtim alış satış durabilir. Bitcoin de delibaş resmen tahmin etmek çok zor stop loss ile hareket ederek iyi projeler bularak kriptoparaya yatırım yapılabilir.
|
|
|
|
CTRLX
|
|
November 29, 2017, 09:54:33 PM |
|
Her insan başını sokacak bir dört duvar olsun ister, bu genetik olarak insanlığın barınma ihtiyacından doğan içgüdüsel bir istektir. Eğer hiç evim olmasaydı kesinlikle ev alırdım ama eğer evim varsa alacağım tek şey Bitcoin olurdu.
|
|
|
|
matrixturk
|
|
November 30, 2017, 10:26:50 AM |
|
Bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama sanırım bitcoin şu bikaç yıl için daha mantıklı bir yatırım olacak. Bitcoin öyle bir illetki hem kazandırıyor hemde kendisinin satılmasına izin vermiyor ondan ayrı kalamıyorsunuz )
|
|
|
|
minionstar
Member
Activity: 196
Merit: 10
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
|
|
November 30, 2017, 03:19:13 PM |
|
Garantici tarafta durarak ev almak diyorum ben de. 2. ev almak yerine bitcoin olabilir ama bunun bir garantisi yok o yüzden önce garantiye alıp kafamı rahat ettirirdim sanırım.
|
|
|
|
tartibaya
|
|
November 30, 2017, 11:42:04 PM |
|
Altın almak en mantıklısı olabilir. Bitcoin fazla kazandırabilir stres içerir orta halli adam yada üst sınıf orta üstü diyeyim altın alıp atsa kafası rahat yatırım olur. Bitcoin uçurabilir ancak patlaya da bilir. Yoğum stres içerir.
|
|
|
|
tacmand
Newbie
Activity: 38
Merit: 0
|
|
December 03, 2017, 12:14:40 PM |
|
çok kolay bir soru cevap belli. tabii ki bitcoin tuhaf ama gerçek
|
|
|
|
twamnu
Newbie
Activity: 42
Merit: 0
|
|
December 03, 2017, 12:46:31 PM |
|
ben sağlamcıyımdır. ev almayı tercih ederim
|
|
|
|
Umbrella Holdings
|
|
December 03, 2017, 06:55:48 PM Last edit: December 13, 2017, 02:12:57 PM by Umbrella Holdings |
|
Bitcoin ne kadar fiyatlanırsa fiyatlansın seçmek zorunda kalsam şahsen önce bir ev alırdım, kalan her şeyle Bitcoin. Arsa , ev tarla tapu sahibi olmak iliğimize kadar işlemiş, elle tutulur bir şeye sahip olma isteği var,yılların alışkanlığı var.
|
|
|
|
CyberCombat
|
|
December 03, 2017, 08:51:23 PM |
|
Ya arkadaşlar benim birader antalyada emlak sektöründe, kazancını söyleyip sizin moralinizi bozmak istemiyorum. Btc'de kar edilmek için güzel ama emlak sektöründe olanlar krptoya dönüp bakmıyorlar bile.
|
|
|
|
Arahara0230
Full Member
Activity: 200
Merit: 100
SWISSBORG- THE NEW ERA OF CRYPTO WEALTH MANAGEMENT
|
|
December 03, 2017, 09:11:57 PM |
|
Eğer evim yoksa ev alırdım ama şu zamanda evi olupta Bitcoin almamak mantıklı bir iş değil. Eğer kenarda param olsa kesinlikle Bitcoin satın alır ve çocuklarım için saklardım ileride çok değerleneceği kesin.
|
|
|
|
baldur odinson
|
|
December 03, 2017, 09:37:34 PM |
|
Her insan önce başını sokacak bir ev ister, yatırım kenarda duran yani kaybettiğinizde üzülmeyeceğiniz parayla yapılır. Ben yatırımımı sene başında yaptım iyi kötü yolu buldum, kriptopara piyasasına yatırım yapmaya devam ediyorum çünkü insanlarin ilgisini çekiyor ve bu merkezsizlik isteği katlanarak büyümeye devam ediyor.
|
|
|
|
kevindeangelis
Full Member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
|
|
December 03, 2017, 09:53:34 PM |
|
Aslında cevap basit, neyiniz eksikse, neyi riske atmak sizin için daha zorsa ona göre karar vermelisiniz. Mesela hayatta hiçbir gayrimenkulu olmayan birinin koskoca bir ev parasını bitcoin'e yatırması bence hem riskli hem de fazla büyük bir karar.
|
|
|
|
virtfund
|
|
December 04, 2017, 01:45:15 PM |
|
Bence parayı bölmek mantıklı. Paranın bir bölümü ile ev al, belki biraz ev borç taksidin kalır, bir miktarı ile sanal paralara yatırım yap, Kalan olursa biraz döviz al. Böylece ev değer artışından ve dövizden para kazanırsın. Bitcoin veya diğer sanal paralardan gelecekte kazanabileceğin gelirle ev taksidini de ödersin.
|
|
|
|
|