arhan2015
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 1
|
|
July 12, 2018, 07:31:18 PM |
|
Bitcoin almak ev almaktan daha karlı bence de.Evin kendini amorti etmesi kazanç sağlaması yılları buluyor.Fakat bitcoin bir bakmışsın ki 1 yıl bile olmadan kaç kat artmış.
|
kaasy.ai ICO Token Sales BUY KAAS TOKEN NOW Artificial Intelligence Algorithms on Blockchain
|
|
|
denetci
|
|
July 13, 2018, 07:08:04 AM |
|
daha önce bu soruya bitcoin almak diye cevap verirdim. şu anda en azından başını sokacak bir ev almak daha sonra bitcoin almak gerektiğni düşünüyorum.
|
|
|
|
konteskarlo
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
July 13, 2018, 02:17:06 PM |
|
şu saatten sonra ev almak arkadaş.bu nedir ne zaman dip yaptı alış yapayım desem daha da dibi gördü.bir süre çekiliyorum.param olsa ev alacağım.
|
|
|
|
jhontwis
|
|
July 14, 2018, 11:13:22 AM |
|
Ev almak hele ki kredi ile falan düşünülüyorsa çok sıkıntılı bir yatırım olabilir şu süreçte elbette sizin yatırım planlarınız ile alakalıdır ben azıcık aşım olsun ev kredimi öderim ne uzarım ne kısalırım diyorsanız ayrı ancak 250k tl lik farklı bir yatırım ile çok daha kazançlı işler yapılabilir.
|
|
|
|
El-Cezeri
Full Member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
|
|
July 14, 2018, 11:40:43 AM |
|
btc den fazlasıyla kar eden biri tabiki ev almalı. ama elinizdeki tüm parayı ev için kullanmak aptallık olur.
|
|
|
|
aamirsuh
|
|
July 14, 2018, 12:55:31 PM |
|
Ev alınacak paranın bir kısmı ile btc alınabilir sonrasında ki miktar ile bir iş kurulabilir 60-70k TL lik arabalr bir yılda 10k ya yakın koydu üstüne 200k tl ye 4 araba alınıp hiç binilmeden 1 yıla 60 ar dan satılabilirdi.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
July 14, 2018, 01:06:04 PM |
|
valla bence bıtcoın almak, 5 yıl ıcınde evın fıyatı 10 kat artmaz ama bıtcoının fıyatı artar, kaar oranı olarak tabıkı bıtcoın ancak rısk olarak dersenız ev almak, sonucta ev hacklenemez, sigorta da yapılabılıo. btc sıkıntılı o konuda
|
|
|
|
1071eko
Newbie
Activity: 168
|
|
July 14, 2018, 01:33:29 PM |
|
2018 yılının başından beri büyük düşüş yaşayan kripto piyasasına güven çok kalmadı ,artık konut fiyatlarının da düştüğünü gözönüne alırsak en sağlıklı yatırım ev almak olur.
|
|
|
|
chemist32
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 1
|
|
July 30, 2018, 04:43:20 PM |
|
Bence konut yatırımı her zaman garantili bir yatırımdır ama riski seviyorsanız o zaman bitcoin olabilir ama her zaman risktir şu dönemde eve yatırım yatırımı yaptığınız ile oranın gelişimine bağlı olarak çoğu zaman bitcoinden çok çok iyidir varsa paran yatır kanal istanbul taraflarından ev arsa v.s bak bakalım o zaman ne para kazanıyorsun paraya para demezsiniz.
|
NAVIBRATION - feel your way The way of knowing the world, reinvented https://www.navibration.com/
|
|
|
BLACKASUS
|
|
July 30, 2018, 09:11:56 PM |
|
Kripto piyasasının gidişatına bakılırsa ne ev alınır nede bitcoin en iyi yatırım altın ve döviz gözüküyor şimdilik. Sonbaharda bitcoin beklene yükselişini yapmaz ise altın ve dövizde kalmakta fayda var.
|
|
|
|
triedra
|
|
July 31, 2018, 05:44:00 AM |
|
bitcoinle satın alınabilecek ev sayısı katlanabilir. ama yapabilen çok azdır. ev satın almanın en iyi yolu fiyatlarında aşırı düşüş olduğunda ve TL ile satın evleri cüzdanda dolar var iken satın almak.
|
|
|
|
gribalenfeksiyon
|
|
July 31, 2018, 01:28:26 PM |
|
ben bu düşüş bandından sonra sağlam bir yükseliş beklediğim için bitcoin almanın daha mantıkı olacağıı düşünüyorum açıkçası. ama zaman konusunda bir şey demek zor tabii ki.
|
|
|
|
dikistutmazsabri
Member
Activity: 279
Merit: 10
|
|
July 31, 2018, 02:12:50 PM |
|
ikisi de çılgın yatırım bana göre. ev alıyorsun bir anda yanına yapılan bir şey ile fiyatı uçabilirken hiçbir şey yapılmazsa da nasılsa değeri git gide düşüyorsa bitcoin de aynı şekilde.
|
|
|
|
saglamorcun
Newbie
Activity: 38
|
|
July 31, 2018, 03:30:38 PM |
|
Post yazıldığı zamanlarda en iyi olanı bitcoin almakmış ama şimdi durum değişiyor. Gerçi artık ev fiyatları da geri vitese taktı.
|
|
|
|
sgrcn36
Newbie
Activity: 252
|
|
July 31, 2018, 04:35:24 PM |
|
Şu an için ev almak pek doğru davranış olmaz çünkü piyasalar düzelme eğilimine girdi bilhassa bitcoinde kayda değer artışlar oluyor ben sizin yerinizde olsam bitcoin alırdım.
|
|
|
|
reddolphin
Newbie
Activity: 210
|
|
July 31, 2018, 09:08:11 PM |
|
ben yavaş yavaş ev alma fikrine kaymaya başladım.çünkü kripto piyasasının durumu ortada.ekonomik krizde de evler ucuzlayacak.uzun vade ama mantıklı.
|
|
|
|
mamiko
Member
Activity: 294
Merit: 11
|
|
July 31, 2018, 11:08:56 PM |
|
imkanı olan ev alsın riske girmesi zora girerse de gider evinde oturur ya da zarara uğramadan satar yani bu kadar basit. işi bilmeyen adamın bitoin yatırımında yeri olmamalı.
|
|
|
|
unreal41
Member
Activity: 933
Merit: 10
|
|
August 01, 2018, 06:57:20 AM |
|
şu an her şey bombok. faizler uçmuş, doların hali ortada bitcoin ise belirsizlik sürüyor 1 ileri 5 geri gidiyor en mantıklısı eldekilerden olmamakta şu aralar.
|
|
|
|
Mavis
|
|
August 03, 2018, 02:59:50 PM |
|
Etrafımda faizlerin yüzde 50 üstüne çıkacağını düşünüp dolardan çıkıp liraya geçecek insanlar var. Ev satın almayı düşünmem zira ev fiyatlarından oluşan gerilemenin artmasını bekliyorum. Bitcoin daha iyi seçenek olarak parıldıyor.
|
|
|
|
nrttngnbz
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 2
|
|
August 03, 2018, 03:10:36 PM |
|
ev almak bize hiçbir ad altında para kazandırmaz o sebeple ev almanın karşısına bu versusta neyi kyarsanız koyun diğer seçenek kazanır.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
|