trako
|
|
March 07, 2018, 03:26:42 PM |
|
ikisi de kazanç sağlayan bir şey . evin niteliğine göre değişir ayrıca. kelepir birinden normalinden ucuza almak ise kasıt alınır. kirada oturuyorsan ve paran varsa yine alınır. ama bunlardan değilse seçenekler evin varsa ihtiyacın yoksa ev alacağın parayı işletip 2 ye katlayıp karınla ev almak daha mantıklı olabilir.
|
|
|
|
signaturecoin
|
|
March 07, 2018, 10:48:20 PM |
|
Enflasyon yıllık oranı, inşaat genel giderlerinin senelik artışı emlak sektöründe satış bekleyen ev portföyü birlikte değerlendirildiğinde asıl gerçek fırsat sunanın altcoin yatırımı olduğu ortaya çıkıyor. Ev alana da hayırlı olsun güle güle otursun derim.
|
|
|
|
birfincankahve
Jr. Member
Activity: 280
Merit: 4
|
|
March 07, 2018, 11:04:22 PM |
|
bence ev almak daha mantıklı, hiç değilse başı sokacak bir yer olur insanın, öbür türlü btc al-sat peşinde çok büyük zararlar edilebilir.
|
|
|
|
CTRLX
|
|
March 07, 2018, 11:23:06 PM |
|
Bu soru forumdaki en popüler sorulardan biri, benimse cevabım hiç değişmiyor herhalde Kriptolar ve bitcoinin başlı başına bir devrim olduğuna inanıyorum. Ama öte yandan günlük yaşadığımız bir hayat gerçeği var, haliyle ilk önce garantici olup barınacak ev bulmak gerekiyor. Ha eğer evin varsa paşalar gibi bitcoin veya çeşitli kriptolara yatırım yap ve bekle
|
|
|
|
usmanaga
|
|
March 08, 2018, 01:37:01 PM |
|
bu piyasanın en büyük cazibesi belki de diğer yatırı araçlarıyla yıllar içinde yapabileceğiniz karı çok kısa süreler de yapılabilmesi ama bu şans kadar bir o kadar da hızlı zarara sokabilir yatırımcısını dikkat etmek lazım
|
|
|
|
clex_us
|
|
March 08, 2018, 06:15:13 PM |
|
Kesinlikle Bitcoin almak yönünde oyumu kullanırım, kazanç sağlama ve zengin etme ihtimali güçlü. Kısa zamanda bitcoinin verebileceğini asla gayrimenkul veremez, kriptoyu tercih ederim.
|
|
|
|
lulumiya
|
|
March 08, 2018, 08:01:35 PM |
|
mevkii olarak değerlendirip ileride oraya yapılacakları kesitrebilirsen ev almak da mantıklı olur katlarsın evin parasını satarsın ama bu çok zaman alabilir sonuçta inşaat işleri çok kısa srede yürümüyor ama burada sanal bir ortam ve her şeyden etkilenen bir ortam varken bunun olması bazen saniyeler alıyor.
|
|
|
|
cemaluzan
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 1
|
|
March 08, 2018, 10:19:58 PM |
|
Evi al sat yaparsan kazanırsın ama kira ile çok fazla kazanılmaz. Sadece kendine sabit bir gelir elde edersin. Ayrıca bitcoine büyük yatırıma ben hiçbir zaman olumlu bakmadım. Ki ev mi bitcoin mi diyorsan en az 200.000lira yatiracaksin demek oluyor.
|
|
|
|
sundure
Newbie
Activity: 168
Merit: 0
|
|
March 08, 2018, 10:25:40 PM |
|
Evi alacağınız muhit çok önemli tabii ki çünkü gelişmekte olan ve değer açısından artışta olan bir yerse ev almak daha mantıklı çünkü riskiniz az. Ama kripto para piyasası için konuşacak olursak ne kadar çok risk o kadar getiri olabiliyor bu piyasada.
|
|
|
|
jameshugo17
|
|
March 08, 2018, 10:39:30 PM |
|
Banka kredileri aldı yürüdü inşaat sektörü zaten yıllarca şişti şuan tıkanmış durumda. Fiyatlar uçuk alıcı yok nasıl bir denge anlamak mümkün değil. Göreceğiz ileriki günlerde. Ben btc alır geçerim şimdiki kafam bu.
|
|
|
|
farting_shot
|
|
March 09, 2018, 06:38:18 PM |
|
Bitcoin'in son haftasına gününe bakanların ev almak seçeneğini seçeceği bir ortam oluştu piyasada yine, 1 ev parası yatırıp 2 ev almayı hayal edenler şokta, halbuki aralık ayında hepimiz ne evi yaa Bitcoin alınır demekteydik. Piyasa öyle oynak ki psikolojilerimiz takla attı, mantık sürünüyor.
|
|
|
|
selfymenu
Newbie
Activity: 126
|
|
March 09, 2018, 07:31:15 PM |
|
Şu an için Bitcoin düşüşte ve kısa zamanda yükselmesi muhtemel Riskli ama karlısı Bitcoin bence
|
|
|
|
snipetr
|
|
March 10, 2018, 04:59:56 PM |
|
Yatırım kavramının her yönüyle risk kazanç ve kaybı birlikte içerdiğini unutmayalım, ev getirisi az ama riskide az yatırım türü, bitcoin riskin ilkinden daha fazla olduğu ama kazanç oranı ihtimalinin yüksek olduğu ytaırım seçeneği.
|
|
|
|
sealofsun
|
|
March 10, 2018, 08:10:55 PM |
|
Bu soruyu btc 20k olduğu zaman sorsanız ev almak derdim çünkü bitcoine yıllardır güvenmiyorum. Tüm oyunlar onun üzerinden dönüyor. Şimdi bitcoin düşük olduğu için almak doğru olabilir. Sadece btc olarak düz bakmayın gelişecek ve yükselecek potansiyelli birsürü altcoin var
|
|
|
|
kschneezy
|
|
March 10, 2018, 09:23:39 PM |
|
Eskiden yuzde yuz bitcoin almak diye cevap verirdim bu soruya. Çok daha akıllıca geliyordu. Ama son dönemde piyasadaki dengesizlik, hükümetlerin yatırımcıya saldığı korku bende ciddi psikolojik baskı yaratıyor. Ayaklarım biraz daha yere basarak garantici yaklaşıyorum, herhalde şu an bu tercihi yapmak zorunda kalsam ev alırdım. Ama bitcoin muhtemelen bizleri bu cevabımıza pişman edecek birgün
|
|
|
|
kirmizicizgimiz
Member
Activity: 210
Merit: 10
|
|
March 10, 2018, 10:05:59 PM |
|
Bu kadar basit görünümlü ama derinliklerinde cok ciddi şeyler barındıran bir anket sorusunun sayfalarca cevap alması bence harika bir durum. Ev alma btc al diyorum ev uçar btc kalır diye de ekliyorum tatsız sakalarla bitiriyorum bu postu.
|
|
|
|
fenerlikartal1905
Newbie
|
|
March 11, 2018, 11:38:17 AM |
|
Enka’yla hem pek fazla risk yok hem de kar yok Riski sevenler için Bitcoin
|
|
|
|
obradovic
Newbie
|
|
March 11, 2018, 11:53:41 AM |
|
Şuan için bence Bitcoin almak riski fazla ama kazanç oranı daha fazla emlaka göre
|
|
|
|
helevela
Member
Activity: 224
Merit: 11
|
|
March 11, 2018, 02:31:31 PM |
|
bitcoinin kar ettirme oranı ve zamanı ele alındığında ev almaktan daha mantıklı gibi duruyor inşaat süreleri göz önüne alındığında ev almanın daha uzun vadede kar ettirmesi beklenir
|
|
|
|
Borracha
|
|
March 11, 2018, 03:33:44 PM |
|
Yaşayacak bir aile konutu olan herkesin ikinci bir ev yerine kripto parada şansını denemesi taraftarıyım, ev almak uzun dönemde tabii ki kazandırıyor fakat Bitcoin ve kripto ile daha fazla kazanma şansımız var, riskini herkes biliyor zaten göze almalıdır.
|
|
|
|
|