campeck
|
|
April 28, 2018, 10:55:01 PM |
|
hayalimde her ikisini birlikte yaparak güzel bir ev sahibi olma ve yatırımcı olarak sürekli elimde bitcoin tutma amaçlarını değerlendiriyorum. böylece geleceğe kaygı duymadan bakabilir ve gelecek planlarını hayata geçirebilirim.
|
|
|
|
gulypz
Member
Activity: 476
Merit: 10
|
|
April 28, 2018, 11:30:51 PM |
|
Bitcoin almak bana göre artık resmen daha mantıkl btc hem bir ev parası istemez ama sağlam bir boğada sana bir ev bırakabilir ev almak mantıklı gelebilir bazı insanlara ancak evde kar edeceğin süreyi btcye hodl ile dayansan bence başka bir kar olabilir.
|
|
|
|
Sirtho
Member
Activity: 244
|
|
April 29, 2018, 05:51:41 AM |
|
Bu kadar büyük paralarla bitcoin alınmasına karşıyım. Hiç belli olmuyor ne olacağı, bir bakmışsın 2 ye katlamış bir bakmışsın yarıya düşmüş. Çok param var derseniz o ayrı, para sizin keyif sizin.
|
|
|
|
argurbuz
Member
Activity: 196
One Token to Move Anything Anywhere
|
|
April 29, 2018, 07:11:10 AM |
|
Güzel yatırım olmuş izmitteki ev ama ben hep bitcoinden yana kullandım şansımı milyoner filan olmadım ama bir şekilde idare ettiriyoruz geçimimizi herkese bol kazançlar.
|
|
|
|
neowutang
Jr. Member
Activity: 182
Merit: 1
|
|
April 29, 2018, 07:48:43 AM |
|
ev-altınla eş değer gibi düşünün. ikisi de sudan dönmeye çalışan eşek ama eşek sütü kilosu 100 lira. kriptodan kazandıkların ev, araba almaya yetiyorsa al bunların değeri ekonomik krizlerde neredeyse yarı yarıya inse bile krizden çıktıktan sonra yine fiyatı şişiriyorlar. ekonomik durgunluk olması evin satış fiyatını kötü etkiler. 2008'de gördük bunu ev fiyatları 2008'den çok daha yüksek.
|
| Shopin | Shopping Made Personal ›››› https://tokensale.shopin.com/ ‹‹‹‹
|
|
|
mappefaar
Jr. Member
Activity: 168
|
|
April 29, 2018, 07:53:11 AM |
|
Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisini düşündüğümüzde barınma ihtiyacı diğer ihtiyaçlarımızın önünde geliyor. Bu açıdan baktığımızda barındığımız bir evimizin olması bizi daha mutlu ve güvende hissettirdiğinden öncelikle bir ev sahibi olmayı daha doğru buluyorum.
|
|
|
|
oguzhangazi
Member
Activity: 308
|
|
April 29, 2018, 07:54:20 AM |
|
evi alırsın kesin kazanırsın bitcoin alırsın sabahlara kadar uykusuz kalırsın. bu paraları tek başınıza coin borsalarında idare etmek çok zordur.
|
|
|
|
sankaneri
Member
Activity: 143
|
|
April 29, 2018, 07:47:37 PM |
|
Hepsinin yeri zamanı var. Şuan için uygun olan kesinlikle bitcoin almak. Çünkü birkaç ay içinde 18 bin doları geçebilir eve göre daha çok karlı.
|
|
|
|
mypat3op
|
|
April 29, 2018, 09:15:10 PM |
|
Ev demek yuva demek anlamı çok büyük ve herkesin öncelikli ihtiyacı ama elinde yeter para yoksa yıllarca yemeden içmeden kredi taksit ödeyecen en iyisi burada parayı büyütmeye çalışmak.
|
|
|
|
titulng
Sr. Member
Activity: 484
Merit: 250
HubrisOne
|
|
April 29, 2018, 11:12:52 PM |
|
Her ikisinin de yeri var gönlümüzde illakide birini seçmem gerekirse evim yoksa kesin ev derim, idare eder bir şey varsa ya da ailemin evinde falan ikamet ediyorsam Bitcoini secerim.
|
|
|
|
dewildance
|
|
April 29, 2018, 11:13:42 PM |
|
ev almak bana kalırsa ben hala bitcoin yatırımcısı olmama rağmen bitcoin karşısında tam olarak kendimi güvende hissetmiyorum ve benim için her zaman ev almak daha iyi bir yatırım olacaktır
|
|
|
|
bdivrik
|
|
May 01, 2018, 05:32:13 PM |
|
Ev almak mantıklı geliyor ama ev alabilecek butçeye ulaşmak o kadar uzak ki bana en azından... Bitcoin alıp bir ev parası çıkarmak eve giden yolda daha kestirme, malesef...
|
|
|
|
ottomans_enigma
Member
Activity: 280
|
|
May 01, 2018, 08:27:08 PM |
|
ben ev almayı daha mantıklı buluyorum açıkçası, çünkü ev yatırımı her zaman iyidir, türkiyede emlak zarar ettirmez usta
|
|
|
|
sgrcn36
Newbie
Activity: 252
Merit: 0
|
|
May 01, 2018, 08:46:22 PM |
|
Risk göze almak istemeyenler için ev almak daha karlı az kazandırıyor ama hiç değilse bir anda büyük zararlar ettirmiyor.bitcoinin kazancı da büyük zararıda büyük.onun için ev almak daha karlı.
|
|
|
|
Hopewithmoney
|
|
May 01, 2018, 09:25:56 PM |
|
Ethereum mining işine girdik bitcoin aldık sattık tokenler biriktirdik sıra ev almaya geldi. Bence ev almadan önce parayı değerlendirmek gerek. Bitcoine girseniz öyle çat diye %80 kaybetmezsiniz baktiniz gidişat kötü hemen az zararla paranizi geri çekersiniz
|
|
|
|
decello
Jr. Member
Activity: 37
|
|
May 01, 2018, 09:30:36 PM |
|
Bu hayatta risk aldığın kadar varsın. Tamamen kişiye kalmış bir seçim. Ev bir ihtiyaç değilse yatırım olarak alınmamalı bence.
|
--- KURECOIN | BUY A COIN. OWN THE FUTURE. --- LARGEST CRYPTOCURRENCY PROJECT IN AFRICA
|
|
|
ozcanucler
Member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
|
|
May 01, 2018, 10:05:21 PM |
|
Bana bitcoin geliyyor şu piyasalar düşükken daha karlı olacaktır evler hep pahalı zaten uyguna bulabilmek bile çok zor aylarca araştırmak gerekebiliyor o yüzden bitcoin tercihim.
|
|
|
|
mikewirth
|
|
May 01, 2018, 11:29:50 PM |
|
Bu piyasa oldukça bonkör inanıp çalışana bol bol veriyor ev de olacak hatta küçük bir işyeri parası da çıkacak bana buradan, sabırla yatırıma devam ediyorum bu yüzden amacım su akarken küpümü doldurmak ev sonra.
|
|
|
|
alikaya58
|
|
May 02, 2018, 12:07:57 AM |
|
hERSEYın bır zamanı var onemlı olan dogru yerde cıkabılmek ev de alırsın bıtcoınle işde kurarsın arabada sana kalmış hepsi bence btc
|
|
|
|
sgrcn36
Newbie
Activity: 252
Merit: 0
|
|
May 03, 2018, 01:03:00 PM |
|
Evi olmayanlar ve hiç risk almadan kazanmak isteyenler için ev almak karlı görüne bilir ama bitcoine yatırım yapanlar elindeki parayı bir anda kayıp edebilirde veya bir anda sermayesini 100 katına çıkarabilir.bence bitcoin almak daha akıllıca
|
|
|
|
|