Euphrates (OP)
|
|
November 03, 2017, 10:39:58 AM |
|
Bugün yüzde 40 şık bir artış göstermiş sanırım düzelmeye başlayacak..
|
|
|
|
buraktrn
Member
Activity: 75
Merit: 10
|
|
November 03, 2017, 10:54:01 AM |
|
projenin başarılı olacağına inanıyorum ve bir miktar yatırım yaptım. etherdelta üzerinden yaptım alımı. Monaco gibi fırlar mı emin değilim. ama neredeyse tüm altların yükseldiği bugün(3 kasım), baktığımda en çok yükselenlerden. umarım uzun vadede üzmez.
|
|
|
|
bravia
|
|
November 03, 2017, 12:02:37 PM |
|
65 cent civarında alım yaptım daha düşmez herhalde diyerek. Ertsi gün biraz daha düştü o sırada fırsat bu dedim biraz daha alım gerçekleştirdim. Fakat nerden alırsam alayım düşüyor tek temennim tekrar 65 cent civarlarını görmesi gördüğü an sat sat sat yapıcam. Fork muhabbeti çok etkiledi altcoinleri.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
November 03, 2017, 12:41:39 PM |
|
Ben başından beri bu coine pek ısınamadım. Neden? Çünkü benzeri olan ve daha ciddi ve daha büyük bir çok altcoin var. Önceliği onlara ayırmış bulunuyorum.
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
casty3000
|
|
November 03, 2017, 01:27:13 PM |
|
Ben başından beri bu coine pek ısınamadım. Neden? Çünkü benzeri olan ve daha ciddi ve daha büyük bir çok altcoin var. Önceliği onlara ayırmış bulunuyorum.
Bence tenxten falan daha iyi bir proje en azından geliştiricisi serbest Isınamamanızın sebebi daha yeni çıkmış olması olabilir mi? Bence düşüşünün tek sebebi bitcoinin hareketleri, ico kötü bir zamana denk geldi ve serbest düşüşe geçti
|
|
|
|
blablablabla
|
|
November 03, 2017, 09:54:30 PM |
|
Bugün altcoin piyasasında uzun zamandır ilk defa hareketlenme var Centra da kervana uymuş ama çok fazla bir şey beklemiyorum açıkçası. Bekletecem Centrayı ne olursa olsun ilerisi için.
|
|
|
|
DarkXen
|
|
November 04, 2017, 04:30:58 PM |
|
Bence tenxten falan daha iyi bir proje en azından geliştiricisi serbest Isınamamanızın sebebi daha yeni çıkmış olması olabilir mi? Bence düşüşünün tek sebebi bitcoinin hareketleri, ico kötü bir zamana denk geldi ve serbest düşüşe geçti Tenx ten daha sağlam olduğunu nereden çıkartıyorsunuz anlamıyorum. Tenx neredeyse her şeyi hazır. Visa ile anlaştı bile. Her şey yolunda gitse Centranın en az 1 yıl önündeler. Daha Centradan tatmin edici bir şey göremedik.
|
|
|
|
Euphrates (OP)
|
|
November 04, 2017, 05:42:59 PM |
|
Yok ya böyle bir şey olamaz 0,30 dolarlara nasıl düştü aklım almadı ya güzel miktarlarda kazanacagız derken hepsi eriyip gidiyor resmen simdi 0,45 lere çıktı da yine bir şey olmuyor .. Eski yerine gelmesi baya bir sürecek gibi görünüyor umarım daha fazla bekletmeden 2 dolar seviyelerine kadar çıkarda bizde zararımızı bir nebze olsun azaltmış oluruz.
|
|
|
|
cointerstrike
|
|
November 04, 2017, 05:56:13 PM |
|
Yükseliş centra'ya özel değil bütün alt coinlerde bi yükseliş mevcut onun için bu yükseliş pozitif bir şey göstermez. Bankacılık projelerini oldum olası sevmem ve çok daha iyi benzer projeler var yatırım yapılacaksa onllara yapılabilir bana göre.
|
|
|
|
omerchip
|
|
November 04, 2017, 06:07:13 PM |
|
Hemen hemen her turlu fiyatindan aldim ama hic bozmadim bakalim bekliyorum 1-2 aya adam olmassa saticam valla
|
|
|
|
Blackeagle190342
|
|
November 04, 2017, 08:52:43 PM |
|
Centra'nın grafiği çok büyük düşüş yaşadı. Hiç kimse böyle düşüş beklemiyordu. Nasıl bir grafik çizecek göreceğiz.
|
|
|
|
LoveFooL
Member
Activity: 476
Merit: 12
|
|
November 04, 2017, 10:52:01 PM |
|
Centra son zamanlarda kafamı çok kurcalıyor. Geldiği yeri biliyorum. Dikkatle takip ettiğim bir coindi. Ama bu noktadan sonra yükseliş yapacağına da inanıyorum. Bir miktar alım yapacam ama ne kadar alayım onu da kestiremiyorum. Mevcut projeye bakıldığında fork sonrası 2-3 dolarları bile görebileceğine inanıyorum. Beklentim biraz daha inip alım yapmak ama daha fazla iner mi onu da kestiremiyorum. Lanet olası BTC
|
|
|
|
FlyOn35
|
|
November 05, 2017, 12:00:25 AM |
|
Fork yaklaşınca
Centra, Monetha ve Stox'a Dolar kurundan girmeyi düşünüyorum ben de.
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
November 09, 2017, 04:05:29 PM |
|
Bizimkisi yükseliyor mu ne ?
|
|
|
|
CEPNIBEY
|
|
November 09, 2017, 04:26:12 PM |
|
18 lerde almıştım biraz kara geçsin hemen satacağım. Bir halt olmaz bunlardan boşa beklemeyecegim bir daha
|
|
|
|
Afandoras
Member
Activity: 98
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
|
|
November 09, 2017, 04:27:06 PM |
|
Arkadaş sizde uzun vade girmeyin. Alın çıkın uzun vade her zaman tutmuyor.
|
Ethereum: 0xF16d67E955f8895c575B61F49a6D58f644F21d8c Waves : 3P8uK3tFBFeYb8fNXUdpcpTdhi1kanhJwjw
|
|
|
Crypto Koala
|
|
November 10, 2017, 08:57:32 AM |
|
Centra ile ilgili ekipten ayrılanlar olduğu ve ekip diye paylaşılan isimlerden bazılarının ekipte hiç olmadığı dedikoduları dolaşıyor.
|
|
|
|
SRKNGL
Member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
|
|
November 10, 2017, 09:02:31 AM |
|
Gördükçe sinirleniyorum bu centrayı adamlar fos çıktı
|
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
November 10, 2017, 09:32:31 AM Last edit: November 10, 2017, 10:16:15 AM by dannybrown |
|
doğrumu bu haber ? edit: Telegramdan sordum. Eski haberleri ısıtıp ısıtıp koyuyorlar diyor. Sakin olalım her haberi araştırmadan paylaşmayalım lütfen
|
|
|
|
|