Всім доброго дня. Я - програміст і шукаю роботу/підробіток. Нещодавно я зробив сайт інтернет-магазин, де продаються електронні товари (електронна книга, статті). Продаж відбувається за Bitcoin Lightning.
Сайт можна подивитися тут -
https://yourhappiness.pp.ua/Роблю цей сайт як волонтер для знайомої.
Хочу запропонувати свої послуги програміста, розробника сайтів біткоїн. Я обрав для продажу не bitcoin як валюту якою оплачують, а саме Bitcoin Lightning, бо це дешевше і швидше для невеликих сум.
Хочу знайти якийсь більший проект де продається більша кількість товарів за біткоїн. Також не проти маленьких сайтів на кілька сторінок (лендінгів) які теж націлені на продаж товарів чи послуг за Bitcoin Lightning.
Сайт зараз розробляю мовою програмування C# (Asp.net). У якості біткоїн-модуля використовую Btcpay server - щоб виставляти рахунки Bitcoin Lightning для оплати з мобілки (наприклад гаманцем Phoenix).
Btcpay server також дозволяє вивести гроші з гаманця магазину на гаманець продавця (протестував - працює).
Я використовую саме Bitcoin Lightning. Саме Bitcoin Lightning використовують у Сальвадорі (Центральній Америці), де на державному рівні є підтримка оплати (купівлі-продажу) біткоїнами.
Хотів би зробити сайт на зразок hotline.ua але для Bitcoin (Lightning) щоб на ньому показувати (як прайс-листи) товари які продаються за Bitcoin і додавати для продавців можливість продавати товари/послуги як на маркет-плейсах - без свого сайту (допустимо як на Amazon де продаються електронні книги чи як на Aliexpress/rozetka тощо).
Для цього проекту я спеціально купив сервер енергозберігаючий міні-пк щоб він міг у цілодобовому режимі працювати хостити сайт і оновлювати/скачувати блокчейн.
Як це працює? Якщо ви ще не маєте гаманця bitcoin, то спочатку треба купити bitcoin, наприклад через WhiteBit. Встановити собі гаманець Phoenix Wallet і скопіювати з нього адресу bitcoin level-1 (on-chain) гаманця і вставити у обмінник (WhiteBit). Коли у WhiteBit поміняєте з банківської карти гроші (допустимо 5 доларів) на біткоїни, потім їх треба перевести на Phoenix Wallet. Phoenix автоматично відкриє канали щоб можна було відправляти з нього гроші. Потім заходите на сайт (треба зареєструватися), відкриваєте сторінку наприклад електронної книги, натискаєте купити - покажеться квадратний qr-код який треба відсканувати у гаманці Phoenix. Натискаєте "Pay" - відбувається оплата. Сайт (Btcpay server) одразу ж бачить що гроші прийшли, пише що транзакція успішна. Треба просто оновити сторінку з електронною книгою - і її можна буде скачувати. Аналогічно зараз зі статтями. Якщо їх купити - їх можна буде читати.
Шукаю людей у яких уже є сайт але без оплати через Bitcoin Lightning - я б вам додав цю можливість. Або якщо у вас сайту немає, але у вас є прайс-лист - то його доречно додати на сайт щоб купувати онлайн ваші товари/послуги за Bitcoin Lightning.
Чим мені подобається Bitcoin Lightning - для його використання не потрібно реєструвати Фізичну Особу Підприємця (платити щомісця податки). Усі звийчані платіжні системи (за гривні чи долари) вимагають ФОП тощо, але тут від вас це не потрібно. Ви можете продавати товари/послуги за біткоїн не переживаючи що вас мікро-бізнес оподатковується, і що може не вистачити прибутку щоб заплатити податок. Тобто продавцями за Bitcoin Lightning можуть бути навіть студенти чи пенсіонери, або просто люди з невеликим оборотом без ФОП.
Всі хто хоче - можу зробити сайт подібний до yourhappiness.pp.ua. Пишіть кому цікаво.
Дякую за увагу