Bitcoin Forum
June 25, 2026, 06:09:00 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 [314]
  Print  
Author Topic: Українська (Ukrainian)  (Read 4473743 times)
DrBeer
Legendary
*

Activity: 4536
Merit: 2815

View Profile WWW
March 12, 2026, 12:13:06 PM
Last edit: March 12, 2026, 04:29:43 PM by DrBeer

Всім привіт!
Я з незвичайним проханням.
У однієї людини, швидше за все вам знайомої по даному форуму, виникла складна ситуація.
Чоловік пішов служити в армію, захищати країну від ворога, який розв'язав терористичну війну проти нашої країни. У неї на руках дуже маленька дитина, і відповідно все фінансове навантаження і відповідальність.
Суть звернення - прохання надати фінансову допомогу цій людині. Не потрібно мільйонів, але якщо кожен бажаючий допоможе раз на місяць сумою, аналогічною 5-10-20-... ЮСДТ людині, це буде величезна допомога!
Цю людину і її чоловіка я знаю особисто, і підтверджую та даю слово, що ситуація саме така, як я описав.

Гаманці для допомоги (створені спеціально тільки для цього):
USDT TRC20: TEYgzoS5GtVZT6nv7eqppwp95CjQCuMLm2

USDC Polygon: 0xe5182cB6980ba1b70f6cb8EF0a7Aea7495bD6698
USDC Solana: BYgbNPiddKAwpMBxzkG6Rc8bTkCbGD2G8RDXA7TAmHrP

BTC, bitcoin: bc1q7rjk6fa7a9ynl8nacxjkkwcxwesupwvqq7j24f
Ethereum: 0xe5182cB6980ba1b70f6cb8EF0a7Aea7495bD6698

ADD
Monero: 48Vugf6w6u5VeK5y2tdgtpRK8sgDgZ5QEY6Mzb6cWBsmCZY1bocRmsqTyq2y954W2SjiWykcSxNtW7M P99TdYeomVf1BPAV

Якщо запропонуєте інші варіанти - пишіть, гаманець буде створено.

Сподіваюся на ваше розуміння і доброту!

ПС Зобов'язуюсь, після зміни ситуації, повідомити всіх про припинення збору!

Публікація даної теми узгоджена з адміністраторами форуму

███████▄▄███▄███▄
███▄▄████████▌██
▄█████████████▐██▌
██▄███████████▌█▌
███████▀██████▐▌█
██████████████▌▌▐
████████▄███████▐▐
█████████████████
███████████████▄██▄
██████████████▀▀▀
█████▀███▀▀▀

▄▄▄██████▄▄▄███████▄▄▄
███████████████████████████
███▌█████▀███▌█████▀▀███████████▄▄▄▄▄▄▄▄
███▌█████▄███▌█████▄███▐███████████████████▄
▐████████████▀███████▄██████████▀▀▀▀▀▀▀▀████▀
▐████████████▄██▄███████████▌█████████▄████▀
▐█████████▀█████████▌█████████████▄▄████▀
██████████▄███████████▐███▌██▄██████▀
██████████████▀███▐███▌██████████████████████
████▀██████▀▀█████████▌███▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▀████▌

P R E M I E R   B I T C O I N   C A S I N O   &   S P O R T S B O O K      

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

98%  
RTP

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

HIGH 
ODDS

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

..PLAY NOW..
VashaUdacha777
Member
**

Activity: 700
Merit: 98

_C_A_R_P_E _D_I_E_M_

View Profile WWW
April 14, 2026, 10:44:03 AM

Вітаю усіх зі святом Воскресіння Христова !

З Пасхою ! Нехай у ці важкі часи вас та ваших рідних боронить ангел охоронець ! Та нехай навіть у цей час залишайтесь людьми та допомагайте одне одному як заповідав Христос !!! Якщо ви зустріните того кто потребує допомоги , не проходьте стороною. Сьогодні допоможите ви , а вже завтра допоможуть вам. Нехай ваші серця завжди будуть світлими яка би тьма не була зовні !

Христос Воскресе !!!
Gerrylope
Newbie
*

Activity: 14
Merit: 0

View Profile
April 17, 2026, 05:10:02 AM

Рейтинг облікового запису Bitcointalk

Легендарний та Геройський Учасник, Старший Учасник та Повноправний Учасник

Контакт у Telegram: https://t.me/FuturesAI

Telegram: @FuturesAI

Використовуйте посередника лише для умовного депонування
daronofff
Newbie
*

Activity: 2
Merit: 0

View Profile
May 16, 2026, 03:33:27 AM

Привіт усім українським криптанам! 👋

Хочу поділитися з вами нашим новим проєктом, який створений для полегшення життя ретрохантерам та шукачам аірдропів — форумом Airdrop Detective.

Адреса ресурсу: airdrop-detective.ukraine7.com

Для чого ми його створили?
Усі ми знаємо, який хаос зараз коїться в Телеграм-каналах: корисні апдейти по тестнетах швидко летять вгору, дедлайни губляться, а структуровано вести обговорення в коментарях просто незручно. На нашому форумі ми розкладаємо все по поличках (аірдропи, тестнети, крани, ноди).

Головні фішки для вас:
1. Ми запустили повністю відкритий розділ — "Дошка оголошень та послуг":
👉 airdrop-detective.ukraine7.com/f11-forum
Тут кожен з вас може абсолютно БЕЗКОШТОВНО і без жорсткої модерації публікувати свої реферальні посилання у перспективні проєкти, пропонувати послуги (модерація, дизайн, абуз) або шукати воркерів.

2. Також обов'язково зацініть наш окремий гайд про круті можливості:
👉 airdrop-detective.ukraine7.com/t6-topic

Проєкт тільки стартував, тож зараз є чудова можливість зайти першими, створити свої теми й забрати найкращі місця для збору рефералів.

Будемо щиро раді кожному! Якщо маєте конструктивну критику чи пропозиції щодо нових розділів — пишіть, з радістю реалізуємо. 👇
VashaUdacha777
Member
**

Activity: 700
Merit: 98

_C_A_R_P_E _D_I_E_M_

View Profile WWW
May 17, 2026, 12:19:02 PM

Привіт усім українським криптанам! 👋

Вітаю ! Ласкаво просимо на самий найкращий форум у світі для криптоманов  Kiss

дякую що поділились інфою про проєкт ! Якщо проєкт цікавий ви знайдете свого користувача , чого я вам і бажаю  Wink
Etranger
Legendary
*

Activity: 1302
Merit: 1883

View Profile
June 10, 2026, 02:09:41 PM

Друзі, поспішаю повідомити вам, що Bitcoin Pizza Day офіційно ВІДКРИТО і ми будемо приймати заявки до 9 червня!

DrBeer , заявки приймаються до 10 червня включно, я тут ще печу свою піцу  Grin Маю встигнути запустити фото до кінця дедлайну. Побажайте мені успіхів, ідея, як завжди, грандіозна, сподіваюсь, імплементація вийде хоча б на приблизному від початкового задуму рівні   Smiley

███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Xal0lex
Moderator
Legendary
*

Activity: 3234
Merit: 3055

View Profile WWW
June 12, 2026, 07:47:54 PM
Last edit: June 12, 2026, 07:59:30 PM by Xal0lex
Merited by Etranger (3)

І так, публікація про карту, яку нарешті, можна замовити в Україну з українськими документами. Карта фізична, потім після отримання фізичної можна додати її собі в акаунт, а опісля - в еппл пей.

Xal0lex, Ваш висновок про те, що вона не працює з Україною, все таки був трохи завчасним.
[...]

Сьогодні мені написав мій знайомий з України, якому я порекомендував цю картку. Він хотів зареєструватися, але не знайшов Україну у списку країн.

Він написав у службу підтримки, і ось що вони відповіли.

David ******** (Ready)
Jun 12, 2026, 00:56 GMT+1

Hi,

Thank you for your message.
Unfortunately, we are not able to issue new Ready Cards in your country at the moment.
However, you can still use all our other features, including Swap, Stake, and Earn.

We are working hard to expand our card coverage. As soon as the Ready Card becomes available in more regions, we will announce it on X.

If there’s anything else we can help with in the meantime, please let us know.

Warm regards,
David

Привіт,

Дякуємо за ваше повідомлення.
На жаль, наразі ми не можемо видавати нові картки Ready Card у вашій країні.
Проте ви все ще можете користуватися всіма іншими нашими функціями, зокрема Swap, Stake та Earn.

Ми наполегливо працюємо над розширенням зони дії наших карток. Як тільки картка Ready стане доступною в інших регіонах, ми оголосимо про це на X.

Якщо вам потрібна допомога з будь-яких інших питань, будь ласка, повідомте нас.

Цікаво, що з його слів у списку є Россія, Білорусь та навіть Північна Корея.

Тож мої підозри не були марними. І взагалі, у мене з’явилися певні сумніви...
Etranger
Legendary
*

View Profile
June 18, 2026, 12:53:29 PM

Сьогодні мені написав мій знайомий з України, якому я порекомендував цю картку. Він хотів зареєструватися, але не знайшов Україну у списку країн.

Він написав у службу підтримки, і ось що вони відповіли.

Підтверджую інформацію, мені на пошту прийшов лист з повідомленням, що призупиняють послуги для українських користувачів. Що додаток буде правцбвати, як криптогаманець, але криптокарта відвалюється на невизначений термін. Ну зрозуміло, що цей додаток чисто як гаманець не цікавий абсолютно. Я ще не перевіряла, але карта вже має бути деактивована точно. Так що мінус цей варіант тепер.

.
.Duelbits PREDICT..
██████████░░▄████▄░░████
█████████▄▀██████▀▄████
█████▄▄█████████████████
.
█████
██
██

██
██
██████
before January 1st 2027?

█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
indubhushan
Newbie
*

Activity: 17
Merit: 1

View Profile
June 18, 2026, 02:16:43 PM

Всім доброго дня. Я - програміст і шукаю роботу/підробіток. Нещодавно я зробив сайт інтернет-магазин, де продаються електронні товари (електронна книга, статті). Продаж відбувається за Bitcoin Lightning.
Сайт можна подивитися тут - https://yourhappiness.pp.ua/
Роблю цей сайт як волонтер для знайомої.
Хочу запропонувати свої послуги програміста, розробника сайтів біткоїн. Я обрав для продажу не bitcoin як валюту якою оплачують, а саме Bitcoin Lightning, бо це дешевше і швидше для невеликих сум.
Хочу знайти якийсь більший проект де продається більша кількість товарів за біткоїн. Також не проти маленьких сайтів на кілька сторінок (лендінгів) які теж націлені на продаж товарів чи послуг за Bitcoin Lightning.
Сайт зараз розробляю мовою програмування C# (Asp.net). У якості біткоїн-модуля використовую Btcpay server - щоб виставляти рахунки Bitcoin Lightning для оплати з мобілки (наприклад гаманцем Phoenix).
Btcpay server також дозволяє вивести гроші з гаманця магазину на гаманець продавця (протестував - працює).
Я використовую саме Bitcoin Lightning. Саме Bitcoin Lightning використовують у Сальвадорі (Центральній Америці), де на державному рівні є підтримка оплати (купівлі-продажу) біткоїнами.
Хотів би зробити сайт на зразок hotline.ua але для Bitcoin (Lightning) щоб на ньому показувати (як прайс-листи) товари які продаються за Bitcoin і додавати для продавців можливість продавати товари/послуги як на маркет-плейсах - без свого сайту (допустимо як на Amazon де продаються електронні книги чи як на Aliexpress/rozetka тощо).
Для цього проекту я спеціально купив сервер енергозберігаючий міні-пк щоб він міг у цілодобовому режимі працювати хостити сайт і оновлювати/скачувати блокчейн.
Як це працює? Якщо ви ще не маєте гаманця bitcoin, то спочатку треба купити bitcoin, наприклад через WhiteBit. Встановити собі гаманець Phoenix Wallet і скопіювати з нього адресу bitcoin level-1 (on-chain) гаманця і вставити у обмінник (WhiteBit). Коли у WhiteBit поміняєте з банківської карти гроші (допустимо 5 доларів) на біткоїни, потім їх треба перевести на Phoenix Wallet. Phoenix автоматично відкриє канали щоб можна було відправляти з нього гроші. Потім заходите на сайт (треба зареєструватися), відкриваєте сторінку наприклад електронної книги, натискаєте купити - покажеться квадратний qr-код який треба відсканувати у гаманці Phoenix. Натискаєте "Pay" - відбувається оплата. Сайт (Btcpay server) одразу ж бачить що гроші прийшли, пише що транзакція успішна. Треба просто оновити сторінку з електронною книгою - і її можна буде скачувати. Аналогічно зараз зі статтями. Якщо їх купити - їх можна буде читати.
Шукаю людей у яких уже є сайт але без оплати через Bitcoin Lightning - я б вам додав цю можливість. Або якщо у вас сайту немає, але у вас є прайс-лист - то його доречно додати на сайт щоб купувати онлайн ваші товари/послуги за Bitcoin Lightning.
Чим мені подобається Bitcoin Lightning - для його використання не потрібно реєструвати Фізичну Особу Підприємця (платити щомісця податки). Усі звийчані платіжні системи (за гривні чи долари) вимагають ФОП тощо, але тут від вас це не потрібно. Ви можете продавати товари/послуги за біткоїн не переживаючи що вас мікро-бізнес оподатковується, і що може не вистачити прибутку щоб заплатити податок. Тобто продавцями за Bitcoin Lightning можуть бути навіть студенти чи пенсіонери, або просто люди з невеликим оборотом без ФОП.
Всі хто хоче - можу зробити сайт подібний до yourhappiness.pp.ua. Пишіть кому цікаво.
Дякую за увагу
Xal0lex
Moderator
Legendary
*

Activity: 3234
Merit: 3055

View Profile WWW
June 22, 2026, 08:51:22 PM
Last edit: June 22, 2026, 09:03:40 PM by Xal0lex
Merited by klarki (2)

Де купити передплачувальні картки в гривні для внутрішнтого застосування за криптовалюту? Без паспорта але невелика сумма (30-50€).

Не зрозумів про що конкретно мова йде, але замовив недавно картку нова від Whitebit працює майже ідеально, вийшло розрахуватися і у Варус, і за ноутбук. Комісії ну дуже привабливі(не реклама). Також пробував Zen банк наче теж працює в зв'язці з монобанком.

Сьогодні мій знайомий зробив спробу отримати картку нова і у відповідь отримав великий болт, тобто картки для України не видаються і з Україною не працюють. Вони ставлять тільки у лист очікування.

І ще одне, це стосується не тільки цієї картки, навіщо вимагати скани документів та селфі, а потім казати, що ти не підходиш? Невже одразу не можна сповіщати про це?

Отже, я зробив висновок, що на сьогодні карток, які б працювали в Україні, немає. Пічалька.

Може хтось запропонує сервіси, які продають віртуальні картки які можна прив'язати до Google Pay? Спробуємо ще такий варіант...
Etranger
Legendary
*

View Profile
June 23, 2026, 09:59:00 AM
Merited by klarki (2)

Може хтось запропонує сервіси, які продають віртуальні картки які можна прив'язати до Google Pay? Спробуємо ще такий варіант...

Знайшла поки ось такий потенційний варіант — Yellowdotpay virtual Visa
Полазила по сайту, тут навіть ціла стаття присвячена саме проблемам, з якими наразі зіштовхуються українські споживачі. І в цілому проблеми описані зі знанням справи. Тому може це дійсно рішення, яке закриває ці моменти.
Якщо потрібне дослідження по типу тих, які я вже робила раніше, я готова за це взятися)

Ну і щоб не робити ставку лише на один варіант, я знайшла ще ось такий. Поки він сирий-сирий, але теж вартий перевірки, на мою думку.

.
.Duelbits PREDICT..
██████████░░▄████▄░░████
█████████▄▀██████▀▄████
█████▄▄█████████████████
.
█████
██
██

██
██
██████
before January 1st 2027?

█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Pages: « 1 ... 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 [314]
  Print  

Jump to: