Gellert Grindelwald
Copper Member
Member

Activity: 266
Merit: 44
|
 |
June 19, 2019, 04:31:18 PM |
|
Технології вони просто купляються, тут не потрібно самим щось вигадувати коли все є в продажі і можна купити технології, коли є гроші, а коли їх немає то мені здається благорозумно поставити питання заробітку і важливість мати нормальні заробітні плати
Та я згоден, будь-яку технологію можна купити та використовувати і розвивати. Головне, щоб на цю справу виділялися кошти, а там вже можна буде щось придумати. Я вважаю, потрібно закласти в бюджет х-кількість грошей (в розумних кількостях) і доцільно їх використовувати. Ось тоді можливо щось адекватне й вийде. А просто продавати свої розробки і спеціалістів за копійки в інші країни - це просто безглуздо! Скоро залишаться тільки діти і пенсіонери.
|
|
|
|
AlexSashkA
Newbie
Activity: 15
Merit: 0
|
 |
June 22, 2019, 06:59:29 PM |
|
Підкажіть будь ласка, яким чином я можу створити тему українською мовою щоб її не видаляли, ця тема буде переклад з англійської мови на українську, стосовно альткоінов? Дякую.
|
|
|
|
ShadowPresidentOfUkraine
Jr. Member
Activity: 81
Merit: 6
|
 |
June 26, 2019, 05:41:22 PM |
|
Нажаль, судячи по списку "Слуга народу" (а також по Хомчаку, Луценко, Матіосу та Авакову), не все так добре, як я мав надію.
По криптовалютах - таке параболічне зростання мене дуже сильно непокоїть. Коли буде корекція, буде багатьм знову сумно. Але - на довгий строк - ХОДЛ.
Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!
|
|
|
|
leo99
Member

Activity: 211
Merit: 57
|
 |
June 26, 2019, 07:52:55 PM |
|
Нажаль, судячи по списку "Слуга народу" (а також по Хомчаку, Луценко, Матіосу та Авакову), не все так добре, як я мав надію.
По криптовалютах - таке параболічне зростання мене дуже сильно непокоїть. Коли буде корекція, буде багатьм знову сумно. Але - на довгий строк - ХОДЛ.
Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!
"слуга" як сцяв в очі так і сцить, нічого нового. з битком, корекція повинна бути у найближчі дні, можливо навіть цієї ночі
|
|
|
|
|
Inyan
Newbie
Activity: 16
|
 |
July 04, 2019, 10:37:54 AM |
|
Покупаем/Продаем криптовалюту в Киеве и по Украине. Актуальный курс уточняйте в момент запроса  Также продаем безналичный ЮАНЬ (RMB)  Продажа безнала Евро Доллар (товарные платежи , услуги, на физика)  Перемещение денег по Украине от 0,25%, ближнее зарубежье от 0,5%, США от 1,5%, Азия от 3% Территориально находимся в Киеве. Работаем в т.ч. по Москве и областям Украины (Киев Харьков Одесса ) Безопасно/Анонимно за подробностями в ЛС или на @STEELRATSCOMETO (380638037012)
|
|
|
|
Flodner
|
 |
July 04, 2019, 04:38:06 PM |
|
ЗЕЛЕНА КНИГА РЕГУЛЮВАННЯ РИНКУ КРИПТОВАЛЮТ
Це ще за 2018 рік Але дивно, що не бачив його раніше Як в кого справи? Берете участь в баунті останнім часом?
|
|
|
|
epidemia
|
 |
July 04, 2019, 04:52:16 PM |
|
Це ще за 2018 рік Але дивно, що не бачив його раніше
Як в кого справи? Берете участь в баунті останнім часом?
Привіт!  Настрій трішки покращився, адже ринок потроху набирає обороти - можливо не все так погано. Якраз після початку росту і почав брати участь в баунті кампаніях. До речі, на АТТ потроху приходять менеджери з БТТ - Бубалекс вже там с чудовим проектом Феррум  Короче потроху працюємо...коли є вільний час.
|
|
|
|
sla1925
|
 |
July 05, 2019, 05:56:08 AM |
|
Як в кого справи? Берете участь в баунті останнім часом?
Особисто мені це вже набридло. Особливо після того, як кілька проектів, на які я витратив багато часу і зусиль, зовсім не виправдали сподівань. Про сотні інших непотрібних проектів взагалі мовчу. 
|
|
|
|
Flodner
|
 |
July 06, 2019, 08:59:40 AM |
|
Настрій трішки покращився, адже ринок потроху набирає обороти - можливо не все так погано. Якраз після початку росту і почав брати участь в баунті кампаніях. До речі, на АТТ потроху приходять менеджери з БТТ - Бубалекс вже там с чудовим проектом Феррум  Короче потроху працюємо...коли є вільний час. Так, на АТТ теж буваю періодично Зараз просто такий період, що не так багато часу на форуми лишається
|
|
|
|
stalker00075
Newbie
Activity: 54
|
 |
July 09, 2019, 06:53:19 PM |
|
Мужики дайте совет, как выводить крипту в наличные?
Мне нужно вывести деньги каким чудом если кидать на карту приват то там многие пишут что до 100к физ лицо в месяц может получать дальше уже можно попасть под вопросы откуда деньги + финмонииторинг (налоговая).... я бы заплатил налог но как начитаешься сколько нужно бумаг + забирают 20% я просто х...ю из ничего просто грабят
- Да можно раскидать на родычей но запаришься та и не хватит их прийдется ждать месяц на новый заход + многим на лапу ещё за трепет - Да можно выводить каждый месяц себе до 100к через обменники но бляха битка скачет хочется как то подсуетится а не выждать когда уже выведу.
- Да видел 2-4 обменника которые могут дать наличные но честно думаю как и большенство людей считаю не безопасным. ( мало ли вдруг обменник реал хорош, а вот выйду я и через время меня отметелят в лучшем случаи) + читал что дают часто купюры то жеванные в жопе что не принимают потом то ещё что то....
Дайте совет пожалуйста как можно бы провернуть?
|
|
|
|
ShadowPresidentOfUkraine
Jr. Member
Activity: 81
Merit: 6
|
 |
July 10, 2019, 01:57:49 PM |
|
ЗЕЛЕНА КНИГА РЕГУЛЮВАННЯ РИНКУ КРИПТОВАЛЮТ
Це ще за 2018 рік Але дивно, що не бачив його раніше Як в кого справи? Берете участь в баунті останнім часом? Привіт! Так, за 2018. Але вона ж і остання. Після неї офіційних досліджень не було. Баунті? Ні. Всім - гарного року! Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!
|
|
|
|
badlam
Member

Activity: 212
Merit: 54
|
 |
July 11, 2019, 12:14:03 PM |
|
stalker00075, так можно на біржі (btc-trade.com.ua або куна), що дає змогу вивести на приват 24, перевести крипту в гривні по курсу який влаштовує, а потім вже невеликими сумами виводити на картку. З балансу біржі ніхто не змушує виводити відразу всю сумму.
|
|
|
|
MadeInUkraine
|
 |
July 11, 2019, 03:24:39 PM |
|
Я чув, що є така річ: щоб не притягувати до себе увагу фінансового моніторингу, одноразовий переказ на карту не повинен бути більшим чи рівним 150 000 грн. на день. А є взагалі якісь ліміти, скільки таких платежів протягом місяця можна провести? Тобто, наприклад, чи можу я на свою картку виводити щоденно по 100 000 грн?
|
█████▄▄██████████▄▄█████ ███▄████████████████▄███ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ██▀██████████████████▀██ ████▀▀████████████▀▀████ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | · Anonymity by CryptoNote · Zero premine & instamine · Low transaction fee |
|
|
|
badlam
Member

Activity: 212
Merit: 54
|
 |
July 13, 2019, 09:36:42 AM |
|
Я чув, що є така річ: щоб не притягувати до себе увагу фінансового моніторингу, одноразовий переказ на карту не повинен бути більшим чи рівним 150 000 грн. на день. А є взагалі якісь ліміти, скільки таких платежів протягом місяця можна провести? Тобто, наприклад, чи можу я на свою картку виводити щоденно по 100 000 грн?
З приводу лімітів на суму в день, наприклад, люди які возять єлектроніку з Європи та продають її на олх чи оверклокерс юа, у них же дуже багато замовлень та відповідно переказів в день, а особливо багато їх було в період майнінг буму, коли відеокарти коштували в три дорога та ще й замовлення приймали мінімум на 10 карт. Звісно що резикувати не хочеться, щоб виклати інтерес у відповідних служб. Було б цікаво почути думку людини, яка реально знає цю інформацію.
|
|
|
|
Flodner
|
 |
July 16, 2019, 12:01:37 PM |
|
Я чув про таку ж суму, тільки на місяць) А взагалі в цей час напевне не важко знайти того, хто бажає купити криптовалюту за готівку
|
|
|
|
buharikx31
Sr. Member

Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
|
 |
July 21, 2019, 02:45:21 PM |
|
Я говорив з людьми з куни, які багато виводять коштів на свої картки і вони розповідали, що ставалися такі випадки при виводі сум порядка 100 000 в день протягом деякого періоду часу і їхні картки блокували, але після того як звязувався банк з цими людьми, вони розблоковували карти, навіть 100 000 в день показалось забагато для них, але то наші банки і демократія 
|
|
|
|
epidemia
|
 |
July 21, 2019, 02:55:03 PM |
|
Я говорив з людьми з куни, які багато виводять коштів на свої картки і вони розповідали, що ставалися такі випадки при виводі сум порядка 100 000 в день протягом деякого періоду часу і їхні картки блокували, але після того як звязувався банк з цими людьми, вони розблоковували карти, навіть 100 000 в день показалось забагато для них, але то наші банки і демократія  Виводив за один раз максимум близько 20 тисяч на свою карту і такими ж сумами на карти хороших знайомих...ну не маю я бажання привертати до себе увагу державних органів навіть якщо карту не заблокують. Мені говорили, що блокували карти навіть при добовому об'ємі вмводу в 50 тисяч...так що я трішки боюся  Банкі всі однакові. По-перше, всі вони підписують з державою в якій працюють певні документи, за якими зобов'язуються в разі запиту зі сторони держави злити інформацію про кожного клієнта. По-друге, кожний банк це власність мільярдера (крім державних), які диктують свої умови...короче вирішувати кожному. Я, до прикладу, дуже не довіряю банкам.
|
|
|
|
MadeInUkraine
|
 |
July 21, 2019, 04:33:25 PM |
|
Запитання до тих, хто вище відписався ... Чи можете сказати, через які банки ви виводите кошти на картки? Відповідь чисто добровільна і я не знаю і не хочу знати нічиї приватні дані. Не питаю ні з якого ви міста, ні який тип карток, ПІпБ і т.п. Тільки назви банків цікавлять...
|
█████▄▄██████████▄▄█████ ███▄████████████████▄███ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ████████████████████████ ██▀██████████████████▀██ ████▀▀████████████▀▀████ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | | | Ҝ Ҝ Ҝ | | · Anonymity by CryptoNote · Zero premine & instamine · Low transaction fee |
|
|
|
epidemia
|
 |
July 21, 2019, 05:11:03 PM |
|
Запитання до тих, хто вище відписався ... Чи можете сказати, через які банки ви виводите кошти на картки? Відповідь чисто добровільна і я не знаю і не хочу знати нічиї приватні дані. Не питаю ні з якого ви міста, ні який тип карток, ПІпБ і т.п. Тільки назви банків цікавлять...
Не моя звичайно справа, але Вас цікавить відношення банків до користувачів? Чи просто заради статистики? Виводив через: Приват, ПУМБ, Альфа. Всі картки Віза... З ПУМБом завжди саме швидше виходить...не знаю чому 
|
|
|
|
|