viktorija.ivanova1
Jr. Member
Activity: 41
Merit: 1
|
 |
October 08, 2020, 08:48:18 PM |
|
Кусаму хтось купував?
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado25
|
 |
October 11, 2020, 09:31:24 AM |
|
Знаю таку монету. Монета тільки падає і падає. Думаю зараз не варто її купляти,навіть якщо розказують що в неї великі перспективи. Якщо біток полетить вниз, то ціна монети десь в район 1 цента впаде. Там і куплю )
|
|
|
|
|
|
|
|
Pulsar5
|
 |
October 12, 2020, 09:47:18 AM |
|
Знаю таку монету. Монета тільки падає і падає. Думаю зараз не варто її купляти,навіть якщо розказують що в неї великі перспективи. Якщо біток полетить вниз, то ціна монети десь в район 1 цента впаде. Там і куплю ) CTSI не падала нижче свого рівня. І зараз усі альткоїни в великах мінусах. Все через залежність до біткоїна. І за останні дні ctsi знову почала рости. До кінця цього року планується запуск Майннет і стекінг. я вас не закликаю інвестувати але проаналізувати інформацію собі можете.
|
|
|
|
|
|
|
|
sla1925
|
 |
October 18, 2020, 06:43:52 PM |
|
Хтось мав справу з Waves Exchange? Хочу звідти вивести трохи BTC, але ці мудрагелі вимагають окрім комісії мережі, ще сплатити і комісію якогось шлюза у розмірі 0,001 BTC. Чи не занадто масляно? Чи можна це якось обійти чи якось зменшити?
|
|
|
|
|
leo99
Member

Activity: 211
Merit: 57
|
 |
October 19, 2020, 09:21:33 AM |
|
Хтось мав справу з Waves Exchange? Хочу звідти вивести трохи BTC, але ці мудрагелі вимагають окрім комісії мережі, ще сплатити і комісію якогось шлюза у розмірі 0,001 BTC. Чи не занадто масляно? Чи можна це якось обійти чи якось зменшити?
виводь в waves, дешево та швидко. на іншій біржі викупиш назад, ще можна і в профіті залишитись
|
|
|
|
|
|
sla1925
|
 |
October 19, 2020, 10:35:18 AM |
|
виводь в waves, дешево та швидко. на іншій біржі викупиш назад, ще можна і в профіті залишитись
Тобто по нормальному ніяк? Шкода.
|
|
|
|
|
viktorija.ivanova1
Jr. Member
Activity: 41
Merit: 1
|
 |
October 20, 2020, 02:26:01 PM |
|
Знаю таку монету. Монета тільки падає і падає. Думаю зараз не варто її купляти,навіть якщо розказують що в неї великі перспективи. Якщо біток полетить вниз, то ціна монети десь в район 1 цента впаде. Там і куплю ) CTSI не падала нижче свого рівня. І зараз усі альткоїни в великах мінусах. Все через залежність до біткоїна. І за останні дні ctsi знову почала рости. До кінця цього року планується запуск Майннет і стекінг. я вас не закликаю інвестувати але проаналізувати інформацію собі можете. чому ж всі є KSM на крайняк bnb LINK хоча якшо вже брати тоді вже краще TRB
|
|
|
|
|
|
corrado25
|
 |
October 23, 2020, 10:13:30 AM |
|
Це давно відомий факт,що в біткоіні не дешево виводити. Краще виводити якими альткоінами. Такі комісії,які є при виведені біткоіна,підсилу оплатити тільки китам))
|
|
|
|
|
|
|
|
sla1925
|
 |
October 29, 2020, 06:58:41 PM |
|
Хтось стейкає IOST, як воно взагалі працює?
|
|
|
|
|
|
Pulsar5
|
 |
October 31, 2020, 02:19:16 PM |
|
Ми проведемо #AMA з нашими партнерами з AtomicWallet Приєднуйтесь до офіційного каналу спільноти #Cartesi Telegram https://t.me/CartesiProjectі отримаєте відповіді на свої питання від Костянтина, генерального директора #Atomic Wallet 3 листопада 2020 13:00 мск, 12:00 Київ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pulsar5
|
 |
November 06, 2020, 08:13:44 PM |
|
Avalanche може досягати фіналізації транзакцій менш ніж за секунду Підтримувати швидкість понад 4500 транзакцій в секунду і масштабуватися до мільйонів повних нод-валідаторів. Дізнайтеся більше про платформу та те, що "під капотом" https://valosmorgulis.medium.com/avalanche-8b86ce78c313
|
|
|
|
|
|
|
|