hjbn
Newbie
Activity: 154
Merit: 0
|
|
March 26, 2018, 08:18:02 PM |
|
Gelecekten gelen adamın öngörüsüne güvenerek kripto paralara yatırım yapan bir çok insan var. Ancak yapılan ön görü şuan doğru gitmiyor gibi bir türlü beklenen yükseliş gerçekleşmiyor. Bakalım bu süreç daha ne kadar sürecek.
|
|
|
|
mahmure
Newbie
Activity: 182
|
|
March 26, 2018, 08:33:28 PM |
|
2018 için yapılan öngörünün hiç biri tutmuyor şimdilik. Martta yükseliş başlayacak dendi mart bitiyor düşüş başladı bu nasıl bir ögörü ben anlayamadım. Gelecekten gelen adama da benim pek inanasım gelmiyor. Umarım tahminleri gerçekeleşir.
|
|
|
|
markandum
Member
Activity: 266
Merit: 10
|
|
March 26, 2018, 08:43:10 PM |
|
Yapılan öngörülerin hiç biri gerçekleşmiyor. Buda yatırımcının sabrını zorluyor hep hodl dendi ama ortada hala gerçekleşen bir şey yok daha nereye kadar hodl olacak anlayamadım.
|
|
|
|
TheSpark
|
|
March 26, 2018, 08:58:36 PM |
|
yav kardeşim bırakın şu komplo teorilerini artık neymiş insanlar bitcoin yüzünden birbirine düşecekmiş neden düşsün para icat edileli çok oldu aslında değişen bir şey yok
|
|
|
|
ottomans_enigma
Member
Activity: 280
|
|
March 26, 2018, 10:23:25 PM |
|
valla bu tip gelecekten geldim, geçmişten geldim orada şöyleydi böyleydi gibi deli saçması şeylerin hala 2018 dünyasında bilimsel gerçeklere göre daha fazla sükse yapması oldukça ilginç bir durum
|
|
|
|
bitcoinbcn
|
|
March 27, 2018, 09:55:43 AM |
|
Söylemlerinin herhangi bir dayanağı yok, çok önceleri bir varsayımda bulunmuş. Günümüz itibariyle bitcoin değeri tek başına buralarda tahmin edilmemekteydi, diğer koinlerle de ayrışacağı genel beklentiydi piyasada ancak hiçbiri tahmin edildiği gibi olmadı, normali de budur zaten.
|
|
|
|
binbash
|
|
March 27, 2018, 10:30:51 AM |
|
Bitcoinin 1 milyon doları görmesi için günde 2 bin dolardan fazla artması gerekiyor buda çok zor hiç düşmeden 2 bin dolar her gün artması demek epey bir zor iş umarım olur.
|
|
|
|
gokboru00
Newbie
Activity: 42
|
|
March 27, 2018, 11:44:36 AM |
|
İyi bir bilimkurgu filmi çıkar bu anlatılanlardan
|
|
|
|
lekegami
Member
Activity: 154
|
|
March 27, 2018, 02:25:52 PM |
|
btc 1 milyon dolar olamaz saçma bir iddia
|
|
|
|
busyfamily
|
|
April 03, 2018, 04:24:19 PM |
|
Saçma sapan şeyler olabilir ama adı üstünde öngörü, 10 yıl önce size de Bitcoin 20.000 dolar olacak gelecekten geldim deseler bir yerinizle gülerdiniz.
|
|
|
|
atarliromantik38
Newbie
Activity: 266
|
|
April 04, 2018, 11:29:26 PM |
|
bu adam gelecekten falan gelmedi, yalana gerek yok, gelecekten gelebilecek bir kişinin sahip olduğu teknoloji ve algı genişliği böyle şeyleri konuşmak için çok fazladır
|
|
|
|
ST39
Member
Activity: 167
|
|
April 05, 2018, 04:48:54 AM |
|
Dünyada bir çok değerli maden var petrol , dolar vb...insanlar bunlar için yıllardır savaşıp acı çekiyorlar bunları bir kenara koyup bitcoin dünyanın sonunu getirecek demek çok saçma zaten adamın gelecekten geldiğide normal değil butür olaylara çok takılmamak lazım..
|
|
|
|
SRDT
Member
Activity: 123
|
|
April 05, 2018, 04:52:28 AM |
|
Saçma sapan hiç inanmadım madem gelecekten geldi eminim birçok kötü olayın önüne geçebilir ama o bitcoinden bahsediyor çok gülünç..
|
|
|
|
emrears05
|
|
April 05, 2018, 05:44:19 AM |
|
bu elemanın öngörüsü tutması için zamanı azalıyor. bu elemanın nerede olduğunu bilen var mı? tek haber olduğu redditteki o yazı. çok üzerine düşmeyin. her şey spekülasyon olabilir. bu yazıları okuyup bitcoin düşerse düşsün nasıl olsa 100 bin dolar olacak deyip varını yoğunu gömenler olacak. çok yanlış.
|
|
|
|
Undermood
Legendary
Activity: 950
Merit: 1000
|
|
April 05, 2018, 10:32:25 AM |
|
Sayılardan bahsediyodu iyi gidiyodu dünya nüfusuna girince ben koptum kaos falan.. Ütopik şeyler bunlar. Bitcoini 1m$ yaptırırlar mı hiç. 20.000 e çıktı diye neler oldu 1m ye gidesiye kadar neler olur neler.
|
╓▄▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄╖, ,▄██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▄, ▄████▀▀░░ ░╙▀▓███▓, ,███▓╣▒▒▒░░╓╖╖╖╖╖╖,░░░▒▒╢▓▓▓[ ╓▓██▓▓▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓╢▓▓▓▓ ╖▒▓▓▓▓▓██████▀▀▀▀▀▀▀▓██████▓▓▓▓▒░, ╫▒▒▓▓▓▓▓▓▒ "▓▓▓▓▓▓ ╟ ▐▓░░░▓▓▓▓▓▓╖ ▓▓▓▓▓▓░ ]▓ ,▓▓░░░░╙▓▓▓▓▓▄ ╓▓▓▓▓▓▓`░░ ▐▓▌ ╟▓▓▌░░░ ╙▓▓▓▓▓▓ ╓▓▓▓▓▓▓░░░░╓▓▓▓ ╟▓▓▓▓ ░`▓▓▓▓▓▓, ╟▓▓▓▓▓╜░░░░╓▓▓▓▓ ╙▓▓▓▓▓,░ ░ ▓▓▓▓▓▓╖ ,▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒░╟▓▓▓▓▌ ▓▓▓▓▓▓╖░ ╙▓▓▓▓▓▌ ╓██████▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓` ╙▓▓▓▓▓▌ ░░╙▓▓▓▓▓▓█████▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓ ╙▓▓▓▓▓▓ ░░░▓▓▓▓▓▓███▓╢╣╢╢▓███▓█▀ ▓▓▓▓▓▓@░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▀ ▀▓▓▓▓▓▄░▒▒░▓▓▓▓▓▓██▓████▀▀ ╙▀▀▀██████████▀▀▀` | | InfinitusToken.io | | ███ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ | | | | ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ███ | | ⚑⚑ Read our Whitepaper ⚑⚑ Medium ⚑⚑ Telegram |
[/ta
|
|
|
Meowtwo
Member
Activity: 268
Merit: 12
|
|
April 05, 2018, 01:36:46 PM |
|
bu tarz haberlere inanmayın arkadaşlar adamın biri çıkıyor gelecekten geldim bitcoin şu kadar olacak falan diye birşey atıyor ortaya, tahmin yapmak o kadar zor değil. ne yani adamın dediği tutsa gerçekten gelecekten mi gelmiş olacak şimdi güldürmeyin insanı.
|
|
|
|
followm3
Full Member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
|
|
April 05, 2018, 01:39:24 PM |
|
Bakalım 2019 da kaç para olacak hepimiz göreceğiz ama sabretmemiz gerektiğini düşünüyorum sonuçta kimse oturduğu yerden zengin olmuyor o yüzden arkadaşlar sabır adam görmüş söylüyor bize
|
|
|
|
arapgeceleri
Member
Activity: 378
|
|
April 05, 2018, 05:25:05 PM |
|
2019u daha çok merak etmeye başladım şimdi. gerçekten öyle olursa mükemmel bir hareketlilik olur piyasada. yani olabilir heyecandan kafam karıştı şu an
|
|
|
|
ILuckyGuyI
|
|
April 05, 2018, 08:05:33 PM |
|
Bu gelecekten gelen adam şu an hala ileri sürdüğü değerlerde ısrarcı mıdır acaba? Çünkü böyle değerleri görebilmemiz için dumping etkisi yaratabilecek şeyler lazım. Bu sene hiç de iç açıcı geçmiyor Bitcoin adına.
|
|
|
|
R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
Koseli Jeton
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 1
|
|
April 05, 2018, 08:14:14 PM |
|
Bu adam bize umut olmuştu, zamanında satmayanlar için ise hayal kırıklığı olacak.
|
|
|
|
|