HartmaniAbit
Member
Activity: 224
Merit: 12
|
|
May 04, 2018, 09:52:55 PM |
|
Komisyon oranlarında ki düşüşten sonra btctürke transfer olduk bizde küçük miktarlar için kullanıyordum ve açık emir iptali sorunu hariç başka sorun yaşamadım şimdiye kadar.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
May 05, 2018, 08:39:03 AM |
|
Komisyon oranlarında ki düşüşten sonra btctürke transfer olduk bizde küçük miktarlar için kullanıyordum ve açık emir iptali sorunu hariç başka sorun yaşamadım şimdiye kadar. Merhaba, açık emrinizi iptal edemediğiniz durumlarda destek ekibine bildirimde bulunursanız, sorunun kaynağının tespit edilmesi ve çözüme ulaştırılması konusunda yazılım ekibine gerekli bilgilerin ulaştırılmasına katkı sağlamış olursunuz. BTCTurk olarak kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesi için çalışmalar yapıyor ve gelen tüm geri bildirimleri dikkate alıyoruz...
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
May 05, 2018, 04:12:04 PM |
|
Son kullanıcının eskisi gibi tekrardan dinlenmeye başlaması ve özellikle komisyon konusunda atılan adımlar umut verici. Önceleri daha pek olumlu bakmıyordum ama bunu yavaş yavaş değiştiriyor ekip, özellikle yeni sahipleri ile beraber. çalışmaya devam
|
|
|
|
Betfair
|
|
May 05, 2018, 05:41:31 PM |
|
Aynen burada böyle cevaplarsanız gerçekten çok yararlı olur sizin içinde.Takdir ettim bravo en kısa zamanda buraya girip bozdurma işlemlerimi gerçekleştireceğim.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
May 05, 2018, 06:08:16 PM |
|
Yaptiginiz islemlere dikkat edin beyler,
hala eski komisyon oranlarindan komisyon aliyorlar.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
HartmaniAbit
Member
Activity: 224
Merit: 12
|
|
May 05, 2018, 08:29:16 PM |
|
Bu şekildeyse insanları kandırıyorlar demektir. BtcTürk sanırım bu konu hakkında bir açıklama yapacaktır. Yoksa kullanıcıları kandırmaktan başka birşey dğeil bu
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
May 06, 2018, 06:53:33 AM |
|
Merhaba, konu ile ilgili destek@btcturk.com e-posta adresine e-posta gönderebilir misiniz? Ayrıca eski komisyon oranları geçerliyken alış veya satış emriniz kayıtlıysa o emirler eski komisyon oranlarıyla işlenmiş olabilir. Eğer 3 Mayıs 2018’den itibaren eski komisyon oranlarından hesaplanan işleminiz varsa fazladan alınan komisyon farkı hesabınıza iade edilecektir.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
May 06, 2018, 06:55:59 AM |
|
Bu şekildeyse insanları kandırıyorlar demektir. BtcTürk sanırım bu konu hakkında bir açıklama yapacaktır. Yoksa kullanıcıları kandırmaktan başka birşey dğeil bu Merhaba, 3 Mayıs 2018 tarihi öncesinde kaydedilmiş bazı eski emirlerin eski komisyon oranlarından fiyatlandırılması söz konusu olabilir. Yazılım ekibi konuyu inceliyor. Eğer varsa kullanıcılarımızın hesaplarından fazladan tahsil edilen komisyon oranları hesaplanarak iade edilecek.
|
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
May 06, 2018, 08:20:11 AM Last edit: May 06, 2018, 08:43:53 AM by twn |
|
Komisyon kontrolu yaptim bende hersey normal gozukuyor. Suan 500k-1m arasindayim ve tam 0.1% kesmisler kdv dahil Edit: komisyonlar komisyon sayfasinda kdv dahil hesap bilgileri sayfasinda haric yaziyor ondanda kafaniz karismis olabilir.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
May 07, 2018, 07:06:13 AM |
|
Edit: komisyonlar komisyon sayfasinda kdv dahil hesap bilgileri sayfasinda haric yaziyor ondanda kafaniz karismis olabilir.
Merhaba, geribildiriminiz için teşekkür ederiz. Konuyu yazılım ekibimize ilettik. Gerekli düzeltmeler kısa sürede yapılacaktır. Bilgilerinize...
|
|
|
|
Sagaris
Jr. Member
Activity: 267
Merit: 6
Crypto Worker
|
|
May 07, 2018, 07:23:12 AM |
|
En kısa zamanda buraya transfer oluyorum. Komisyon oranlarının düşmesi güzel.
|
If you like it, you can give Merit!
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
May 08, 2018, 08:28:23 AM |
|
Son 2gündür site inanılmaz yavaşladı hem application hem sitenin kendisi emir girerken sorunlar olmaya başladı. zaman zaman kabul etmiyor. Sanırım yeniliklerden sonra müşteri sayısı oldukça artış gösterdi. Altyapıyı iyileştirmeniz gerekiyor. şuan can sıkmıyor ama birkaç gün daha sürerse sıkabilir. Hep olumlu yorum yaptık bu seferde olumsuz olsun
|
|
|
|
OraLED
Jr. Member
Activity: 43
Merit: 2
|
|
May 08, 2018, 08:29:28 AM |
|
Merhaba uygulamanıza en kısa sürede Bitcoin çekme ve yatırma işlemlerini ekleseniz güzel olacak ..
|
|
|
|
forbidden
|
|
May 08, 2018, 08:32:51 AM |
|
Son 2gündür site inanılmaz yavaşladı hem application hem sitenin kendisi emir girerken sorunlar olmaya başladı. zaman zaman kabul etmiyor. Sanırım yeniliklerden sonra müşteri sayısı oldukça artış gösterdi. Altyapıyı iyileştirmeniz gerekiyor. şuan can sıkmıyor ama birkaç gün daha sürerse sıkabilir. Hep olumlu yorum yaptık bu seferde olumsuz olsun
Şu an açılmıyor site, sanırım iyileştirmeler var, böyle şeyler yapılmadan önce bakımı önceden haber vermek gerekir aslında.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
May 08, 2018, 08:36:58 AM |
|
Merhaba, her türlü görüş, öneri ve talebiniz ekibimiz tarafından dikkate alınmakta olup geliştirme ve iyileştirme çalışmalarında değerlendirilmektedir. Sitemizin performansıyla ilgili talebiniz yazılım ekibine iletildi. Gerekli kontroller kısa süre içerisinde gerçekleştirilecektir.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
May 08, 2018, 08:37:47 AM |
|
Merhaba uygulamanıza en kısa sürede Bitcoin çekme ve yatırma işlemlerini ekleseniz güzel olacak ..
Mobil uygulamalarımızın geliştirilmesi süreci devam ediyor. Talebinizi mobil uygulama yazılım ekibine iletmek üzere kayda aldık. Teşekkür ederiz.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
May 08, 2018, 08:39:11 AM |
|
Şu an açılmıyor site, sanırım iyileştirmeler var, böyle şeyler yapılmadan önce bakımı önceden haber vermek gerekir aslında. Şu anda planlı ya da plansız bir bakım çalışması gerçekleştirilmiyor. BTCTurk.com kripto para alım satım platformumuza erişimde herhangi bir problem yaşanmamaktadır. Tekrar kontrol etmenizi rica ederiz.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
May 08, 2018, 08:47:27 AM Last edit: May 08, 2018, 09:01:53 AM by cabsav |
|
Şu an açılmıyor site, sanırım iyileştirmeler var, böyle şeyler yapılmadan önce bakımı önceden haber vermek gerekir aslında. Erişimde sıkıntı yaşamıyorum emirlerin girilip işlenmesinde gecikme oluyor bazen, bir kaç kezde uzun süre bekledikten sonra emir girilemedi hata verdi. hem mobil hem pc erişim var ama normalden yavaş Edit: simdi gitti komple 12:00
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
May 08, 2018, 09:11:07 AM |
|
Erişimde sıkıntı yaşamıyorum emirlerin girilip işlenmesinde gecikme oluyor bazen, bir kaç kezde uzun süre bekledikten sonra emir girilemedi hata verdi. hem mobil hem pc erişim var ama normalden yavaş
Edit: simdi gitti komple 12:00
Merhaba, bir kaç kullanıcımızdan da benzer bildirimler aldık. Destek ekibimiz bu konu ile ilgili kontrolleri gerçekleştiriyor...
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
May 09, 2018, 09:30:56 AM |
|
Değerli kullanıcılarımız, BTCTurk.com güvenlik sertifikası yenilendi. Artık https://www.btcturk.com adresini ziyaret ettiğinizde adres satırının başında yeşil renkte ELIPTIK YAZILIM VE TICARET ANONIM SIRKETI yazdığını göreceksiniz. BTCTurk'ü taklit eden dolandırıcılık girişimlerinden zarar görmemeniz için lütfen adres satırında firma isminin yazdığından emin olunuz.
|
|
|
|
|