tezcatcatl
|
 |
December 20, 2018, 05:31:08 AM |
|
Ben kendi kendime 2-3 milyoner geldi, hazir fiyat dusmusken fiyatina bakmadan dipten topluyor diye dusundum.
Adamlar fiyatina bakmadan aldigina gore belki bir sekilde TRY bakiyeleri ile oynama yolu bulmus olabilirler mi? Kendi hesaplarina bir sekilde TRY balansi eklemeyi becerdilerse eger, piyasadan fiyatina bakmadan toplayip cekmislerdir yurtdisi borsalarina. BTCTurk bu cekim yasagini ne zaman koydu onu da tam olarak bilemiyorum, umarim erkenden koymustur da cekememislerdir hicbirsey. Fakat eger cekebildilerse 700den fazla BTC trade edildi bu sure zarfinda (24 saatlik hacme bakarak konusuyorum). Kacini goturduler bilemiyorum.
Tek umutlu oldugum konu kullanici hesaplarinin onayli olmasi. Yani kim bu halti yediyse kimligi ortada, BTCTurk yasal olarak yakasina yapisabilir kolayca.
Kimlik dogrulama surecine soven arkadaslara selam olsun.. Gercekten ne kadar hayati birsey oldugunu bir kez daha canli olarak yasayip gorduk.
|
|
|
|
|
|
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
|
|
Blacknavy
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
 |
December 20, 2018, 05:40:22 AM |
|
|
|
|
|
coinito
Member

Activity: 204
Merit: 16
|
 |
December 20, 2018, 05:41:31 AM |
|
Ben kendi kendime 2-3 milyoner geldi, hazir fiyat dusmusken fiyatina bakmadan dipten topluyor diye dusundum.
Önce yanlışlıkla market buy emri verildi diye düşündüm. sonra baktım parça parça gerçekleşiyor emirler, dediğin gibi birisi yüklü girdi dedim ama bu normal değildi. Sıçtılar btcturk'un agzına. dünyanın en güvenli borsa sıralamasında 7. olan btcturk'ün ağzına ettiler. e şimdi bunlar bu işlemleri geri mi alacaklar yoksa olmuşla mı kalır? 28.000 - 29.000 e emir veren adam sabah kalkacak farkında bile değil belki, bakacak emri satılmış. ahaha olaya gel ya.
|
|
|
|
tezcatcatl
|
 |
December 20, 2018, 05:47:23 AM |
|
Eger cekim blokesi vakitli geldiyse pek hasar yoktur. Fakat geciktiyse birkac yuz BTC gitmis olabilir. Ama adam(lar) kurgulamis bunu. Sabah saat 5 civariydi basladi. Canli destek online'di.
Hatta durumu gorunce trade edeyim diye BTC yolladim, 3 onaya ragmen hesaba gecmeyince Canli Destek'e ulastim, sagolsun hemen hesaba gecirdi.
Yani umuyorum ki bu sirada olaydan haberdardirlar ve gerekli onlemleri almislardir.
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
|
 |
December 20, 2018, 05:59:16 AM |
|
Benim tahminime göre sistemsel bir açıktan kaynaklı olarak birisi kendine Türk lirası bakiyesi ekledi. Sonra da emirleri parçalı olarak satın almaya ve aktarmaya devam etti. Yaklaşık fiyat 31000’e geldiğinde de çekimler durdurulmuş gibi gözüküyor. Hot walletteki Bitcoinler gitse bile Cold wallette herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
 |
December 20, 2018, 06:04:45 AM |
|
Merhaba, destek ekibi ve yazılım ekibi ani fiyat hareketleriyle ilgili kontrolleri gerçekleştiriyor. Kullanıcıların varlıklarında herhangi bir kayıp yaşanmadı. Gün içerisinde kullanıcılarımızı bilgilendireceğiz.
|
|
|
|
mustangy
|
 |
December 20, 2018, 06:51:47 AM Last edit: December 20, 2018, 07:05:02 AM by mustangy |
|
amerika da saat 1.51am su mesajdan sonra onay monay beklmeden uyuyorum valla tesekkurler btcturk bir an noluyoz olduk resmen gecmis olsun. Edit tahmin ve anlizim dogru cikti try transfer onaylandi sadece yogunluk var tesekkurler btcturk ekibi
|
always have antminers and psu for sale please dm
|
|
|
Btcturk.com
|
 |
December 20, 2018, 07:18:05 AM |
|
Kullanıcılarımızın bilgisine...
Bu sabaha karşı bazı kripto para tahtalarımızda birkaç kullanıcımızın yaptığı işlemlerden dolayı yüksek fiyat hareketi oluşmuştur. Yüksek fiyatlardan alım-satım yapan kullanıcılarımızın işlemleri geçerlidir. Bunun dışında tüm kullanıcılarımızın banka hesaplarımızdaki Türk Lirası bakiyeleri, soğuk cüzdan ve sıcak cüzdanlarımızdaki kripto para varlıkları güvendedir.
BtcTürk'ün tüm işlemleri her zamanki akışında sürmektedir.
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
|
 |
December 20, 2018, 07:18:54 AM |
|
Bu sabaha karşı bazı kripto para tahtalarımızda birkaç kullanıcımızın yaptığı işlemlerden dolayı yüksek fiyat hareketi oluşmuştur. Yüksek fiyatlardan alım-satım yapan kullanıcılarımızın işlemleri geçerlidir. Bunun dışında tüm kullanıcılarımızın banka hesaplarımızdaki Türk Lirası bakiyeleri, soğuk cüzdan ve sıcak cüzdanlarımızdaki kripto para varlıkları güvendedir.
vay aq sayın seyirciler
|
|
|
|
Teos
Member

Activity: 202
Merit: 17
|
 |
December 20, 2018, 07:34:27 AM |
|
O saatlerde bi' anormallik vardı, Ether çekme işlemi yaptım ama gönderimi yapılmamıştı, tahtalar normale dönünce gönderim yapıldı.
|
|
|
|
bitskytr
Member

Activity: 296
Merit: 22
libertas veritas aequitas
|
 |
December 20, 2018, 08:04:04 AM |
|
04:30 - 07:30 arası yaklaşık 550 btc trade edildi.
Konunun arka tarafında neler oldu bilmiyorum ...
|
|
|
|
Btcturk.com
|
 |
December 20, 2018, 08:14:36 AM |
|
O saatlerde bi' anormallik vardı, Ether çekme işlemi yaptım ama gönderimi yapılmamıştı, tahtalar normale dönünce gönderim yapıldı.
Çekme işlemleri, güvenlik nedeniyle bir süre donduruldu. Kontroller gerçekleştikten sonra işlemler kaldığı yerden devam etti. Gecikme nedeniyle özür dileriz. 04:30 - 07:30 arası yaklaşık 550 btc trade edildi.
Konunun arka tarafında neler oldu bilmiyorum ...
İşlemler, gerçek kullanıcı emirleri ile gerçekleşti. Destek ekibi, emirleri konu hakkında detaylı araştırma yapıyor. Ancak şu an BtcTurk'te alım satım, yatırma ve çekme işlemlerinde herhangi bir sorun bulunmuyor.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1358
Merit: 1302
|
 |
December 20, 2018, 08:22:01 AM |
|
Yani kısacası "yüksek fiyattan biliçli şekilde btc alımı yapıldı" anlamına mı geliyor bu? Balina market buy mı yapmış ne olmuş? 
|
|
|
|
bitskytr
Member

|
 |
December 20, 2018, 08:25:50 AM |
|
11 milyon tl vereceklerken 13milyon verdiler öylem mi?
550 btc sizin günlük hacminiz daha değil ortalama sakin günleriniz 200-250, piyasanın hareketli olduğunda ise 400-500 btc günlük hareketiniz.
Market buy yok olayda, sakin sakin mal toplama var yüksek fiyattan hemde %40 yukarıdan...
Bana normal gelmiyor ne diyim. Ama çekim tl yaptım 20 dk.da geldi. İşlemlerde herhangi bir sorun yok tek kafama takılan saat 01:00- 02:00 civarı bi ddos yediler ve sonra "sanki" back-up güncellemesi yaptılar sanki orada mı bir olay oldu çözemiyorum.
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
|
 |
December 20, 2018, 08:30:31 AM |
|
550 btc sizin günlük hacminiz daha değil ortalama sakin günleriniz 200-250, piyasanın hareketli olduğunda ise 400-500 btc günlük hareketiniz.
yoo btcturk gunluk 1000 civari btc hacim veriyor
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2142
Merit: 1077
|
 |
December 20, 2018, 08:32:16 AM |
|
Benim anladıgım kullanıcının teki piyasanın artacagını düşünüp nakiti btc ye cevirmiş. ancak fiyatlar globale göre aşırı yukseldiği için btcturk duruma müdahale etmiş. alan kişinin hesapları inceleyip adamın bilinçli olarak aldıgını farkedince de piyasayı geri salmış. Görseydik vallahi guzel para kazanacakmısız.
|
|
|
|
bitskytr
Member

|
 |
December 20, 2018, 08:34:03 AM Last edit: December 20, 2018, 02:33:15 PM by bitskytr |
|
yoo btcturk gunluk 1000 civari btc hacim veriyor zaten gece 550 btc 2-3 saatte yapıldı. Ben rutinden bahsediyorum. Ayrıca yarım saat oldu etheri çıkarmıyorsunuz... Daha dün 1-2 saniyede çıkardı bu meret. edit: 55 dakikadır çıkmdı. Hayırdır inş. https://etherscan.io/address/0x9fcafcca8aec0367abb35fbd161c241f7b79891b1 saati geçti ve hala sizin cüzdandan hiçbirşey çıkıyor nedense... Sadece bana değil kimseye çıkmıyormuş... edit 2 : dün geceye söyle bir baktımda olayın geçtiği saatlerde bir cüzdan 1000den fazla etheri çekmiş bir anda. Ve önce birer birer denemeler yaparak ve cüzdanın yeni cüzdan sanırım ilk işlemi bu olmuş... https://etherscan.io/txs?a=0x9fcafcca8aec0367abb35fbd161c241f7b79891b&p=5https://etherscan.io/address/0x7825c8feef026251257bbc344100c12e9ea3b334ben mi fesatım yoksa aklım almıyormu nedir. Piyasa emirleri normalde %5 üstünde durur zaten. Bu all in buy felan değil... edit son: 05:15 te 1350 ether alınmış 690 dolardan hemde ve sanırım bunlar dışarıya çıkarılabilmiş.
|
|
|
|
coinito
Member

Activity: 204
Merit: 16
|
 |
December 20, 2018, 12:04:25 PM |
|
yoo btcturk gunluk 1000 civari btc hacim veriyor zaten gece 550 btc 2-3 saatte yapıldı. Ben rutinden bahsediyorum. Ayrıca yarım saat oldu etheri çıkarmıyorsunuz... Daha dün 1-2 saniyede çıkardı bu meret. edit: 55 dakikadır çıkmdı. Hayırdır inş. https://etherscan.io/address/0x9fcafcca8aec0367abb35fbd161c241f7b79891b1 saati geçti ve hala sizin cüzdandan hiçbirşey çıkıyor nedense... Sadece bana değil kimseye çıkmıyormuş... edit 2 : dün geceye söyle bir baktımda olayın geçtiği saatlerde bir cüzdan 1000den fazla etheri çekmiş bir anda. Ve önce birer birer denemeler yaparak ve cüzdanın yeni cüzdan sanırım ilk işlemi bu olmuş... https://etherscan.io/txs?a=0x9fcafcca8aec0367abb35fbd161c241f7b79891b&p=5https://etherscan.io/address/0x7825c8feef026251257bbc344100c12e9ea3b334ben mi fesatım yoksa aklım almıyormu nedir. Piyasa emirleri normalde %5 üstünde durur zaten. Bu all in buy felan değil... benim koinler de 1.5 saat çıkmayı bekledi. adamlar seferberlik ilan ettiler naapsınlar, kaç milyonluk olay... varsa bi hırsızlık, aradan kaçmasın diye. P.S: o kadar hacim oldu hengamede ama yine de sistemkoini geçemedi hacimde, o da dipnot ahaha:))
|
|
|
|
ugurusta
|
 |
December 20, 2018, 01:41:31 PM |
|
Sabah 4:20'de bilgisayarı kapadım daha da hareket olmaz diye, ben yatınca ortalık bayram meydanına dönmüş
|
|
|
|
RESPECT-XxX
Full Member

Activity: 777
Merit: 131
BiTCOiN
|
 |
December 20, 2018, 03:06:35 PM |
|
yorumlara bakılırsa 1- hack yada ddos ihtimali. 2- önceden bir borsada olan olay gibi köstebek kendi adına hesap açıp borsada işlem yapması gerçi o salakdı çaldığı para ile range rover alıp birde şirkete çalışmaya gidicek kadar mercimek beyinli bir vatandaşdı.  3-Borsa açıklamasının doğru olması türkiyede parası olan çok millete garip geliyorda adam havadan 10 milyon tl kazandı ise parayı btc ye yatırdı olay bitti.ordanda cüzdana çeker zaten boğa gelince 15-20 k usd den de bozdurur keyfine bakar.  Bazı arkadaşlara garip geliyorda ülkenin kendisi garip işadamları batıyor şirketini satan kaçıyor en gözde yerde ingiltere peki para en kolay nasıl transfer edilir buyrun işte böyle edilir.  kafası basmayanda örnek alsın modeli. 4-Ayrıca Btc turk ekibide en azından tebrik ediyorum adamlar bu siteyi kaale alıpta cevap yazıyor diğer borsalar gibi hayalet gibi gezmiyor yada hiçde cevap vermeyende var örnekler dolu yani.
|
XxX
|
|
|
|