Merhaba, Binance hesabımda bulunan USDT yi BTCTURK hesabıma transfer ettim ancak BEP20 ağıyla gönderdiğim parayı BTCTURK alamadığını sadece ERC20 ağıyla anlaşmaları olduklarını söylediler. Şuan ne Binance te param ne de BTCTURK te ve iki tarafında yetkilileri konu hakkında yardımcı olamayacaklarını söylediler. Nereden yardım alabilirim lütfen beni yönlendirir misiniz? Teknik olarak mümkün müdür bir şekilde bu askıdaki USDT mi alabilmem
Yardımı sadece BtcTurk destek ekibinden alabilirsiniz. Canlı yardım veya
destek@btcturk.com adresine ulaşın. (Ama hesap sahibi ulaşsın lütfen, gizli/anonim hesaplarla göndereceğiniz mailler dikkate alınmayacaktır)
Benimde aynı şekilde ethereum gönderimim havada kaldı. Btcturk privite key ile çözmesi gerekiyor ama çözmüyor. Canlı yardımlarınız çok kötü. Soruyorum bu durumda ne olur diye biz müdahale edemeyiz diyor. Ne yapmam gerekiyor diye soruyorum biz müdahale edemeyiz diyor. Ne sorsam biz müdahale edemeyiz diyor. Çok yüklü yatırımlarım olmuştu btcturke, bundan sonra işim olmaz.
Ethereum blokzincirindeki hatalı gönderimler için talebinizin sıraya alınmasından itibaren ilk perşembe günü (en geç 2. perşembe) işleminiz yapılır. İşleminiz yapılmadıysa, ya BtcTurk'ün kontrolünde olmayan bir adrese transfer yapmışsınızdır ya da farklı bir blokzincirine transfer yapıp BtcTurk'ten çözüm bekliyorsunuzdur. Her iki durumda da BtcTurk elinden bir şey geliyorsa, çözüm üretir. Ancak, o iş sizin bloglarda ya da forumda "private keyi oradan oraya kopyalayıp yapacaklar yaa" diyenlerin bahsettiği kadar kolay değil.
Yine de size neden yardımcı olunamadığı ya da işleminizin yapılıp yapılmayacağıyla ilgili detaylı bilgi isterseniz Btcturk.com forum kullanıcısına (
https://bitcointalk.org/index.php?action=pm;sa=send;u=134481 ) DM ile sistemde kayıtlı e-posta adresinizi gönderirseniz kontrol edilip bilgi verilmesini sağlarım.
Dün oldu benim de, şu an için btcturk çözmesi gerekiyor, çözmüyor. Hem hangi tabanlı nerden bilsin kullanıcılar herhangi bir uyarı da yok.
"Çözmesi gerekiyor" kısmı için BtcTurk elinden geleni yapıyor zaten ama "çözmüyor" kısmı doğru değil. İyi ihtimalle "çözemiyor" olabilir. Onun da en büyük sebebi transfer yapılan adresin kontrolünün BtcTurk'te olmamasıdır.
Her iki kullanıcı için de tekrar hatırlatayım:
1. Kurtarma işlemleri anında değil, haftada 1 gün gerçekleşiyor.
2. Her hatalı transferin kurtarılma garantisi yok.
3. Destek alamadığınıza inanıyorsanız Btcturk.com forum kullanıcısına (
https://bitcointalk.org/index.php?action=pm;sa=send;u=134481 ) Özel Mesaj ile sistemde kayıtlı e-posta adresinizi iletirseniz, destek ekibi talebinizi kontrol edip cevap verecektir.
Tüm forum kullanıcıları, BtcTurk'ten taleplerinizi öncelikli olarak
destek@btcturk.com adresinden iletirseniz, daha detaylı cevaplar alabilirsiniz. Ama canlı destek veya mail ile ulaşmanıza rağmen çözüm bulamıyorsanız, forumdan Btcturk.com kullanıcısına (
https://bitcointalk.org/index.php?action=pm;sa=send;u=134481 ) özel mesaj gönderebilirsiniz.
BtcTurk, forumdaki en aktif kriptopara alım satım platformu ve forum kullanıcılarına yardımcı olmaktan memnuniyet duyuyoruz.