Btcturk.com
|
|
July 01, 2015, 09:16:52 AM |
|
Sitenizde bir bug var,sadece bende oluyorsa bir şey diyemem. Verilmiş bir satış emrini iptal ettiğim zaman, tekrar satış emri vermek için tüm bakiye butonuna tıklayınca bakiye görünmüyor. Sayfayı yenilesem de görünmüyor. Emir girişi kısmında alış-satış tabı satış kısmında kalıyor sanırım onla alakalı bir durum olabilir.
Ancak menüden tekrar gelişmiş satış kısmına tıkladığımda, satış tabına geçince tüm bakiye butonuna tıklarsam bakiye geliyor.
Merhaba, Genel bir sorun görünmemekte. Lütfen hesap bilgilerinizi bize e-posta adresimizden ya da canlı yardım üzerinden bildiriniz. Hesabınızdaki sorun giderilecektir. Ayrıca fiyat giriş kısmına tıklayınca, fiyat sıfırlanmasın lütfen. Kaç defa yanlış fiyat girişinde bulundum bu nedenden ötürü. Söylemek istediğim diyelim input alanında varolan fiyat 717 TL. ben oraya tıklayıp 717 yi 715 yapayım diyorum, sıfırlandığı için 15 oluyor. İşlem yapan fiyatını kendi girsin diye böyle bir şey yapmışsınız sanırım, ancak başka hiçbir trade sitesinde böyle bir durum yok.
Fiyat alanına tıkladığınızda alanın sıfırlanmaması, seçili gelmesi gerekir. Ok tuşlarını kullanarak otomatik gelen rakam üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz. Bir de fiyat tablosunda bir fiyata tıklayınca fiyat inputunun otomatik o fiyat olmasını sağlasanız daha iyi olur, tüm trade sitelerinde bu şekilde biliyorsunuz. Çok zor bir şey değil bunu yapmak da.
Bu özellik sitemizde mevcuttur. Alıştayken satış tablosundaki bir satıra tıkladığınızda, satıştayken ise alış tablosundaki bir satıra tıkladığınızda bu satıra kadar olan toplam miktar ve bu satırdaki fiyat form üzerine otomatik gelecektir. Aynı özellik iOS uygulamamızda da mevcuttur.
|
|
|
|
Karartma1
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
|
|
July 01, 2015, 04:00:30 PM |
|
Sitenizde bir bug var,sadece bende oluyorsa bir şey diyemem. Verilmiş bir satış emrini iptal ettiğim zaman, tekrar satış emri vermek için tüm bakiye butonuna tıklayınca bakiye görünmüyor. Sayfayı yenilesem de görünmüyor. Emir girişi kısmında alış-satış tabı satış kısmında kalıyor sanırım onla alakalı bir durum olabilir.
Ancak menüden tekrar gelişmiş satış kısmına tıkladığımda, satış tabına geçince tüm bakiye butonuna tıklarsam bakiye geliyor.
Merhaba, Genel bir sorun görünmemekte. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Sorun sitenizden kaynaklanıyor büyük ihtimalle.
|
|
|
|
hunterwolf
Legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
|
|
July 01, 2015, 09:09:38 PM |
|
Merhaba, Genel bir sorun görünmemekte. Lütfen hesap bilgilerinizi bize e-posta adresimizden ya da canlı yardım üzerinden bildiriniz. Hesabınızdaki sorun giderilecektir. Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Bahsettiğim bugun yalnız bende olması biraz zor gibi, genel bir sorun olmalı. Söylediğim gibi alış-satış tabı ile alakalı bir durum gibi geliyor. Ayrıca fiyat giriş kısmına tıklayınca, fiyat sıfırlanmasın lütfen. Kaç defa yanlış fiyat girişinde bulundum bu nedenden ötürü. Söylemek istediğim diyelim input alanında varolan fiyat 717 TL. ben oraya tıklayıp 717 yi 715 yapayım diyorum, sıfırlandığı için 15 oluyor. İşlem yapan fiyatını kendi girsin diye böyle bir şey yapmışsınız sanırım, ancak başka hiçbir trade sitesinde böyle bir durum yok.
Fiyat alanına tıkladığınızda alanın sıfırlanmaması, seçili gelmesi gerekir. Ok tuşlarını kullanarak otomatik gelen rakam üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz. Sıfırlanma derken anlatamamışım kusura bakmayın. Ben de o seçili olma durumundan bahsediyorum. evet ok tuşu ile değişiklik yapılabilir, ancak hiç bir trade sitesinde böyle bir durum olmadığından, alışkanlıktan olsa gerek hataya sebep olabiliyor. Bir de fiyat tablosunda bir fiyata tıklayınca fiyat inputunun otomatik o fiyat olmasını sağlasanız daha iyi olur, tüm trade sitelerinde bu şekilde biliyorsunuz. Çok zor bir şey değil bunu yapmak da.
Bu özellik sitemizde mevcuttur. Alıştayken satış tablosundaki bir satıra tıkladığınızda, satıştayken ise alış tablosundaki bir satıra tıkladığınızda bu satıra kadar olan toplam miktar ve bu satırdaki fiyat form üzerine otomatik gelecektir. Aynı özellik iOS uygulamamızda da mevcuttur. Evet o özellik mevcut ancak, alış satış emrine göre bölmüşsünüz. Yani alıştayken alış tablosunda ki fiyata, veya tersi tıklayınca olmuyor. Genel alışkanlıklar vardır, yukarıda bahsettiğim gibi bütün trade sitelerinde ne tarafa tıklarsan tıkla o fiyat gelir seçili. Misal ben satış yapacağım satış tablosunda fiyat 715 alışta 690 olsun. Ben 714 den satış koymak için, diğer trade sitelerinde 715'e tıklarım, input dolar otomatik, 5'i 4 yaparım tek tuşla iş biter. Ama sitenizde bu mümkün değil. çünkü 715 e tıklasamda bişey değişmeyecek, neden satış emri gireceğim için sadece alış tablosunda ki fiyatlar tıklama ile otomatik değişiyor. Umarım anlatabilmişimdir. Şimdi burada yazdıklarım basit şeyler gibi görünebilir, yani fiyatı yazıver diye düşünen çıkabilir. Ancak kullanım sırasında son derece can sıkıcı oluyor, alışkanlıklar meselesinden dolayı. Demek ki pek fazla kişinin şikayeti yok bu durumdan. Daha önce ki mesajlarımda belirttiğim gibi sitenizde fazla işlem yapmıyorum zaten, bunları da yapıcı eleştiri olması nedeni ile yazdım, yanlış anlaşılmak istemem. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
|
|
|
|
testerman
|
|
July 01, 2015, 09:56:07 PM |
|
kontrol ettim, bende hic bir sikinti yok, hatta boyle bir problem simdiye dek hic bir zaman basima gelmedi..
ps: firefox kullanicisiyim.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
July 02, 2015, 06:50:24 AM |
|
Şimdi burada yazdıklarım basit şeyler gibi görünebilir, yani fiyatı yazıver diye düşünen çıkabilir. Ancak kullanım sırasında son derece can sıkıcı oluyor, alışkanlıklar meselesinden dolayı. Demek ki pek fazla kişinin şikayeti yok bu durumdan. Daha önce ki mesajlarımda belirttiğim gibi sitenizde fazla işlem yapmıyorum zaten, bunları da yapıcı eleştiri olması nedeni ile yazdım, yanlış anlaşılmak istemem. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Önerileriniz için çok teşekkür ederiz. Alıştayken alışa, satıştayken de satışa tıklandığında fiyat alanı otomatik dolacak şekilde değişiklik en kısa sürede yapılacaktır.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
July 02, 2015, 06:52:28 AM |
|
Merhaba, Genel bir sorun görünmemekte. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Sorun sitenizden kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Hesap bilgilerinizi destek@btcturk.com'a göndermenizi rica ediyoruz. Hesaplarınız özelinde konu araştırılacaktır.
|
|
|
|
theatys
Newbie
Activity: 5
Merit: 0
|
|
July 05, 2015, 06:56:19 PM |
|
Btctürk'e üyeyim fakat ne bitcoin adresimi gorebiliyorum ne de bişeyi hiçbişey anlamadım
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
July 05, 2015, 06:57:40 PM |
|
Btctürk'e üyeyim fakat ne bitcoin adresimi gorebiliyorum ne de bişeyi hiçbişey anlamadım
Bitcoin yatır bölümüne girersen orada sana verilen bitcoin adresini görebilirsin.
|
|
|
|
bananadines
|
|
July 06, 2015, 07:29:44 AM |
|
https://i.imgur.com/FMyrxIZ.jpgÜst tarafta Alış Satış Yatırma Çekme Hesap Yardım menüsünden Yatırma / Bitcoin Yatır sekmesine tıkladığınızda karşınıza bitcoin adresiniz gelecektir. Umarım yardımcı olmuştur, farklı bir ekranla karşılaşıyorsanız ekran resmini yapıştırabilirseniz daha fazla yardımcı olmaya çalışırız.
|
|
|
|
bitkoyun
|
|
July 11, 2015, 02:45:05 PM |
|
An itibariyle site açılmıyor
|
|
|
|
teramit
Legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
|
|
July 11, 2015, 02:51:19 PM |
|
ben rahat giriyrorum chrome win 7 TR ve HK ip leriyle denedim ikiside sorunsuz.
|
|
|
|
bitkoyun
|
|
July 11, 2015, 03:07:21 PM |
|
ben rahat giriyrorum chrome win 7 TR ve HK ip leriyle denedim ikiside sorunsuz. Şimdi düzeldi. Bir ara DNS problemi oldu sanırım.
|
|
|
|
Karartma1
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
|
|
July 11, 2015, 09:48:55 PM |
|
ben rahat giriyrorum chrome win 7 TR ve HK ip leriyle denedim ikiside sorunsuz. Şimdi düzeldi. Bir ara DNS problemi oldu sanırım. Aynı saatlerde ben de o problemi yaşadım. Site kapalıydı. Trade yapacaktım ama evden çıkmam gerekti. Şimdi bakıyorum fiyat düşmüş, satamadık. Kısa vadeli trade yapanlar için yabancı borsaları kullanmak daha cazip geliyor bu problemler yüzünden.
|
|
|
|
exsillium
Newbie
Activity: 6
|
|
July 12, 2015, 07:25:14 PM |
|
Merhaba
Bugun sabahtan itibaren BTCturk'den bitcoin çekmede problem yaşayan başkalarıda var mı forumda? bir turlü ekip onayı verilmiyor, zaman aşımına uğruyor. Destekten gelen mail'e gore sistemde bir problem varmış.. Düzeltmeleri bu kadar uzun sürmesi telaşlandırdı doğrusu.
belki BTCTurk.com buradan bir açıklama yapar.
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
July 12, 2015, 07:26:58 PM |
|
Merhaba
Bugun sabahtan itibaren BTCturk'den bitcoin çekmede problem yaşayan başkalarıda var mı forumda? bir turlü ekip onayı verilmiyor, zaman aşımına uğruyor. Destekten gelen mail'e gore sistemde bir problem varmış.. Düzeltmeleri bu kadar uzun sürmesi telaşlandırdı doğrusu.
Yazılımsal genel bir problem mi? Sizin hesabınıza özel bir problem mi? Genel bir problemse açıklama yapmaları beklenir.
|
|
|
|
ingiltere
Legendary
Activity: 3164
Merit: 1537
BITCOIN
|
|
July 12, 2015, 07:31:38 PM |
|
Merhaba
Eğer cryptolocker vb virüs için ödeme yapacaksanız kısıtlamış olmaları normal, çünkü bu konuda destek vermek istemiyorlar.
|
Professional gambling analyzer / Signature space for rent
|
|
|
exsillium
Newbie
|
|
July 12, 2015, 07:41:31 PM |
|
Merhaba
Yazılımsal genel bir problem mi? Sizin hesabınıza özel bir problem mi? Genel bir problemse açıklama yapmaları beklenir. "Şu anda Bitcoin çekme transferleriyle ilgili sistemsel bir hata var, ekip olarak hatayı düzeltmek için çalışıyoruz. En kısa zamanda sorun çözülecektir. Anlayışınız için teşekkürler." destekten gelen cevaba göre genel bir problem gibi geliyor bana. Sonradan attığım mail'e cevap vermiş olsalar problem etmeyeceğim ama yapmam gereken ödemeler var yarına.. oyüzden belki forumda bilgisi olan başkaları vardır diye burdan yazdım.
|
|
|
|
exsillium
Newbie
|
|
July 12, 2015, 07:51:51 PM |
|
Merhaba
Eğer cryptolocker vb virüs için ödeme yapacaksanız kısıtlamış olmaları normal, çünkü bu konuda destek vermek istemiyorlar. cryptolocker ile bir alakası yok neyseki. uzun zamandır kullanıyorum Btcturk'ü.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
July 12, 2015, 10:01:08 PM |
|
Merhaba, Bitcoin çekme işlemlerinde sistemsel bir sorun yaşıyoruz ve sorunu çözmek için uğraşıyoruz. Sorun sabah saatlerinde çözülmüş olacaktır, bu sorundan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek ister ve özür dileriz.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
July 13, 2015, 07:00:13 AM |
|
Problem çözlmüştür. Çekme işlemlerinizi sorunsuz gerçekleştirebilirsiniz.
Gecikme için özür dileriz.
|
|
|
|
|