bananadines
|
|
November 14, 2015, 08:18:14 AM Last edit: November 14, 2015, 08:39:59 AM by bananadines |
|
Service Unavailable
HTTP Error 503. The service is unavailable.
girebilen var mı siteye? ne zamandan beri böyle?
Edit: Düzeldi
|
|
|
|
dukeneptun
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1000
|
|
November 14, 2015, 12:35:28 PM |
|
|
|
|
|
sanandreas
|
|
November 23, 2015, 10:54:02 PM |
|
BTC çekim onay e-postaları dakikalardır gelmiyor.
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
November 24, 2015, 06:09:53 AM Last edit: November 24, 2015, 07:05:08 AM by nasituygun |
|
Kafayı yemek üzereyim. Hesap bakiyen 0 gözüküyor. Akşam ben alış emri girdim. Alış emri gerçekleşmesi gerek ama ne tl var hesapta ne btc. Önce mobilden kaynaklanan bir sorundur dedim. İnternet sitesine girdim. Orada da uyarı çıktı isleminiz gerçekleştirilemiyor diye. Ne işlemi ne diyor bu açıklama yapın lütfen yada genel bir sorun mu? Edit: garip ama telefonu kapatıp açınca düzeldi.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
November 24, 2015, 09:11:54 AM |
|
BTC çekim onay e-postaları dakikalardır gelmiyor. Merhaba, konu ile ilgili problem çözülmüştür, saygılarımızla.
|
|
|
|
featureslif
Newbie
Activity: 35
Merit: 0
|
|
November 24, 2015, 10:52:46 PM |
|
Selamlar. Doğrulama SMS'i gelmiyor telefonuma
|
|
|
|
dr1980m
|
|
November 25, 2015, 03:15:07 PM |
|
Öğleden sonra aynı problemi ben de yaşamıştım ama şu an geliyor şu an tekrar denerseniz muhtemelen onay sms'i alabilirsiniz arada oluyor bana da aynısı ...
|
|
|
|
featureslif
Newbie
Activity: 35
Merit: 0
|
|
November 25, 2015, 09:37:46 PM |
|
Öğleden sonra aynı problemi ben de yaşamıştım ama şu an geliyor şu an tekrar denerseniz muhtemelen onay sms'i alabilirsiniz arada oluyor bana da aynısı ... Teşekkürler. Kısa süreli genel arızalara daha öncelerde denk geldim, dediğiniz gibi çözülürdü en fazla 12 saat sonra. Şu anki problemim biraz daha uzun sürdü. İlgileniyorlar, telefon numaramın silinmesini talep ettim. yarın giriş yapıp yeniden deneyeceğim.
|
|
|
|
armadora
|
|
November 26, 2015, 02:19:43 PM |
|
bu sms gecikmesi bankalarda bile oluyor burdada nadiren olması doğal. operatorlerden kaynaklı diye düşünüyorum.
|
|
|
|
coaex
|
|
November 26, 2015, 03:37:16 PM |
|
Öğleden sonra aynı problemi ben de yaşamıştım ama şu an geliyor şu an tekrar denerseniz muhtemelen onay sms'i alabilirsiniz arada oluyor bana da aynısı ... Teşekkürler. Kısa süreli genel arızalara daha öncelerde denk geldim, dediğiniz gibi çözülürdü en fazla 12 saat sonra. Şu anki problemim biraz daha uzun sürdü. İlgileniyorlar, telefon numaramın silinmesini talep ettim. yarın giriş yapıp yeniden deneyeceğim. yakın zamanda numara taşıyarak operatör değiştirdiyseniz bundan olabilir.
|
|
|
|
thinkinger
|
|
November 27, 2015, 07:17:11 PM |
|
captcha eklemişsiniz sebebi nedir? ben robot değilime tıklıyoruz tik isareti çıkıyor. ancak girmeye çalıştığımda yanlış captcha kodu gidiniz yazıyor. lütfen kaldırın böle saçma seylerle uğraşmayın.
bu sorunu cep telefonunda ben de yaşamıştım.zannetim ki btcturk captcha leri bize çözdürme karşılığı recaptcha den para alıyor. en az 20 kez denedim siteye giremedim. Tabi ben de naptım vazgeçtim. onu da BTCtürk düşünsün.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
November 27, 2015, 07:24:06 PM |
|
captcha eklemişsiniz sebebi nedir? ben robot değilime tıklıyoruz tik isareti çıkıyor. ancak girmeye çalıştığımda yanlış captcha kodu gidiniz yazıyor. lütfen kaldırın böle saçma seylerle uğraşmayın.
bu sorunu cep telefonunda ben de yaşamıştım.zannetim ki btcturk captcha leri bize çözdürme karşılığı recaptcha den para alıyor. en az 20 kez denedim siteye giremedim. Tabi ben de naptım vazgeçtim. onu da BTCtürk düşünsün. reCaptcha'nın böyle bir programı yok. Solvemedia vs gibi sitelerde var bu bahsettiğiniz. reCaptcha anti bot koruması kullanıcılarına ücret ödemez.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
cincan
|
|
December 04, 2015, 07:48:41 AM |
|
Yeni iphone uygulamasi gelmis, cok guzel olmus tasarimi, para yatirip cekme eklenmis, alarm kurma degismis tesekkurler btcturk.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
December 04, 2015, 12:38:45 PM Last edit: December 04, 2015, 01:09:49 PM by Btcturk.com |
|
Merhaba, iOS uygulamamızı güncelledik. Yenilikler; Yeni tasarım Para yatırma ve çekme Parmak izi(Touch ID) ile giriş Fiyat alarmlarında güncelleme https://twitter.com/btcturk/status/672751883811987460Yenilenen uygulamamızı beğeneceğinizi umuyoruz, saygılarımızla.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
December 04, 2015, 12:54:36 PM |
|
bu hali çok daha güzel olmuş önceki ipadde berbattı
|
|
|
|
to1ga
|
|
December 04, 2015, 04:54:32 PM |
|
Merhaba @Btcturk.com Ben hesabımda ki SMS doğrulama işlemini kaldırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim acaba ? Ayarlarda bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
December 04, 2015, 05:00:27 PM |
|
Merhaba @Btcturk.com Ben hesabımda ki SMS doğrulama işlemini kaldırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim acaba ? Ayarlarda bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
hesaba giris icin sms ya da google authenticator kullanilmasi zorunlu diye biliyorum. authenticator kullanirsaniz sms gonderilmez, cihaziniza sarj durumlari icin erisemeyeceginiz durumlar icin de google account sayfasindan 10 adet genel gecer auth code uretip bunlari authenticator etkinlestirdiginiz servislerde kullanabilirsiniz.
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
December 04, 2015, 05:51:01 PM |
|
hesaba giris icin sms ya da google authenticator kullanilmasi zorunlu diye biliyorum. authenticator kullanirsaniz sms gonderilmez, cihaziniza sarj durumlari icin erisemeyeceginiz durumlar icin de google account sayfasindan 10 adet genel gecer auth code uretip bunlari authenticator etkinlestirdiginiz servislerde kullanabilirsiniz. Ben google authenticator kullanıyorum. Eğer google authenticator a erişemiyorsanız sitede mesaj gönder yazısı var giriş yapınca google authenticator kodu gireceğiniz yerin altında yazıyor. Kısacası google authenticator kullanırken mesaj ile giriş yapabiliyorsunuz.
|
|
|
|
to1ga
|
|
December 04, 2015, 06:01:56 PM |
|
hesaba giris icin sms ya da google authenticator kullanilmasi zorunlu diye biliyorum. authenticator kullanirsaniz sms gonderilmez, cihaziniza sarj durumlari icin erisemeyeceginiz durumlar icin de google account sayfasindan 10 adet genel gecer auth code uretip bunlari authenticator etkinlestirdiginiz servislerde kullanabilirsiniz. Ben google authenticator kullanıyorum. Eğer google authenticator a erişemiyorsanız sitede mesaj gönder yazısı var giriş yapınca google authenticator kodu gireceğiniz yerin altında yazıyor. Kısacası google authenticator kullanırken mesaj ile giriş yapabiliyorsunuz. benim sıkıntım aslında kod girmemek. Günde 20 seferden fazla gir çık yapıyorum hesaba her seferinde kod acayip bayıyor. Para çekim işlemlerinde btc gönderim işlemlerinde sadece sorsa eyvallah dicem.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
December 04, 2015, 06:07:37 PM |
|
bu logindeki chaptca sıkıntı yaratıyor zaten 2 aşamalı şifreyle giriş yapıyoruz ne gerek var resim doğrulamasına 1passwordle giriş yapıyordum chaptca yüzünden oda sıkıntı yaratmaya başladı. ve google authenticator yerine auth uygulamasını kullanın arkadaşlar daha pratik tüm cihazlarda aplikasyonu var chrome eklentisini kullanıyorum tek tıkla alıyorum kodu
|
|
|
|
|