tennozer
|
|
December 12, 2015, 12:35:11 PM |
|
btc cekim ve yatırmak için böle bi durum yok.24 saat btc yatırıp cekebilirsiniz. BTC çekmek için elemana ihtiyaç yok ki, BTC yatırma/çekme işlemleri zaten otomatiğe bağlamış. TL yatırma/çekme için Türk borsaları yurtdışı borsalarının çok önünde. Oralarda bir hafta paranın geçmesini beklersiniz, burada en fazla 2 iş günü sürüyor.
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
December 12, 2015, 06:19:30 PM |
|
btc cekim ve yatırmak için böle bi durum yok.24 saat btc yatırıp cekebilirsiniz. BTC çekmek için elemana ihtiyaç yok ki, BTC yatırma/çekme işlemleri zaten otomatiğe bağlamış. TL yatırma/çekme için Türk borsaları yurtdışı borsalarının çok önünde. Oralarda bir hafta paranın geçmesini beklersiniz, burada en fazla 2 iş günü sürüyor. SEPA ödemeleri anlık diye biliyorum ben. Onlardaki bankacılık sistemlerinde SEPA bildirimleri karşı tarafla paylaşılabiliyor. Yani banka hesabına gelen havalenin bildirimi karşı tarafa gidiyor, otomatik olarak site de parayı hesaba aktarabiliyor.
|
|
|
|
mrpeace
Newbie
Activity: 2
Merit: 0
|
|
December 13, 2015, 04:11:05 PM |
|
merhabalar, websitesinde "kaynaklar" sekmesinin üstüne fareyle gelince aşağı doğru pencere açılıyor, fareyi alta kaydırınca da hesap adımı algılayıp "kaynaklar" sekmesini kapatıyor.
Saygılarımla
|
|
|
|
jokerboy
|
|
December 13, 2015, 04:14:15 PM |
|
BTCturk destek talebi sağolsun 16 saat geçmesine rağmen yinede sorunumu çözdüler
Başta r10 da PisiPc , burada bulunan ve ilgilenen @techman ilgilerinden dolayı birkez daha teşekkür ederim.
Herzaman ki gibi biliyorum ve emin oldumki BTCturk doğru bir tercih
O iki kullanıcı da aynı kişi diye biliyorum ben(PisiPC - techman)
|
|
|
|
mjpo
|
|
December 14, 2015, 10:28:27 AM |
|
Merhaba, koinim.com dan işlem yapıyordum ama BTC yatırma/çekme işlemlerinden komisyon almaya başladı, sinirim bozuldu. BtcTurk BTC yatırma/çekme işlemlerinden komisyon alıyor mu?
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
December 14, 2015, 11:17:52 AM |
|
yatirirken yok zaten bir dayanagi yok
ancak cekerken 5 tl aliyorlar ki bence bana gore yuksek
buna da bir limit getirmeleri lazim, kucuk meblaglar icin tamam 5 tl anlasilabilir ancak
belirli bir limitin uzerinden mesala 5000 tl ve uzeri cekim yapanlardan bence komisyon alinmamasi lazim
@btcturk bunu bir degerlendirin lutfen.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
mjpo
|
|
December 14, 2015, 11:48:32 AM |
|
buna da bir limit getirmeleri lazim, kucuk meblaglar icin tamam 5 tl anlasilabilir ancak
belirli bir limitin uzerinden mesala 5000 tl ve uzeri cekim yapanlardan bence komisyon alinmamasi lazim
Siz TL yatırma/çekme işlemi için yazdınız sanırım. Ben BTC yatırıp/çekmekten bahsediyorum..
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
December 14, 2015, 12:29:27 PM |
|
Siz TL yatırma/çekme işlemi için yazdınız sanırım. Ben BTC yatırıp/çekmekten bahsediyorum.. Daha şimdi BTC yatırdım herhangi bir komisyon vs kesilmedi? Tam olarak neyden bahsediyorsunuz?
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
mjpo
|
|
December 14, 2015, 12:41:08 PM |
|
Siz TL yatırma/çekme işlemi için yazdınız sanırım. Ben BTC yatırıp/çekmekten bahsediyorum.. Daha şimdi BTC yatırdım herhangi bir komisyon vs kesilmedi? Tam olarak neyden bahsediyorsunuz? Koinim.com da işlem yapıyordum, BTC çekmede minimum 0,5 TL komisyon alıyor. BtcTurk de bu komisyon var mı öğrenmek istedim.
|
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
December 14, 2015, 03:22:33 PM |
|
Siz TL yatırma/çekme işlemi için yazdınız sanırım. Ben BTC yatırıp/çekmekten bahsediyorum.. Daha şimdi BTC yatırdım herhangi bir komisyon vs kesilmedi? Tam olarak neyden bahsediyorsunuz? Koinim.com da işlem yapıyordum, BTC çekmede minimum 0,5 TL komisyon alıyor. BtcTurk de bu komisyon var mı öğrenmek istedim. 0.0005 btc "madenci" ücreti alıyor (ama hepsini madencilere ödemiyor), TL olarak bir komisyon almıyor.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
mjpo
|
|
December 14, 2015, 03:55:19 PM |
|
Teşekkürler, "Bitcoin yatırma ve 0.01 BTC üzerindeki Bitcoin çekme işlemlerinden herhangi bir ücret alınmamaktadır." sitede yazan bu. Artık BTCTurk'ü kullanacağım..
|
|
|
|
Dilemma
|
|
December 14, 2015, 03:58:02 PM |
|
Teşekkürler, "Bitcoin yatırma ve 0.01 BTC üzerindeki Bitcoin çekme işlemlerinden herhangi bir ücret alınmamaktadır." sitede yazan bu. Artık BTCTurk'ü kullanacağım..
Yaklaşık 1,5 senedir BTCTurk kullanıyorum En ufak bir sorun yaşamadım Nazar değdirmeden böyle devam etmeleri dileği ile
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
December 14, 2015, 04:56:09 PM |
|
Ben sitenin bu özelliğinden dolayı çok sık kullanıyorum. Hatta. Bazı zamanlar online cüzdan yerine bile kullandığım oluyor.
|
|
|
|
mjpo
|
|
December 22, 2015, 09:59:57 AM |
|
Ben sitenin bu özelliğinden dolayı çok sık kullanıyorum. Hatta. Bazı zamanlar online cüzdan yerine bile kullandığım oluyor. BTC deposite adresini nasıl kullanabiliyorsunuz? BTCTurk adresleri 1 ile başlamıyor. Ben bir çok siteden withdraw yapamıyorum.
|
|
|
|
salinizm
|
|
December 29, 2015, 07:56:27 PM |
|
Eskiden BTCTurk tam miktarı hatırlamıyorum ama yanılmıyorsam 0.01 altı btcturk hesabına bitcoin kabul etmiyordu. şuan için btcturk teki cüzdana gönderme alt limiti var mıdır?
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
December 29, 2015, 08:32:10 PM |
|
Eskiden BTCTurk tam miktarı hatırlamıyorum ama yanılmıyorsam 0.01 altı btcturk hesabına bitcoin kabul etmiyordu. şuan için btcturk teki cüzdana gönderme alt limiti var mıdır?
Merhaba, şu anda böyle bir limit bulunmamaktadır. Saygılarımızla.
|
|
|
|
frank0929
|
|
December 29, 2015, 08:43:48 PM |
|
Eskiden BTCTurk tam miktarı hatırlamıyorum ama yanılmıyorsam 0.01 altı btcturk hesabına bitcoin kabul etmiyordu. şuan için btcturk teki cüzdana gönderme alt limiti var mıdır? Merhaba, şu anda böyle bir limit bulunmamaktadır. Saygılarımızla. Süper haber. Bütün dustları siteye yollayalım. Gerçekten bununla başa çıkabilecek misiniz? Yoksa hacim zaten düşük diye yeni kullanıcı mı çekmeye çalışıyorsunuz?
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
December 29, 2015, 11:21:28 PM |
|
Merhaba, şu anda böyle bir limit bulunmamaktadır. Saygılarımızla. Harika haber. Bu olay kullanıcı sayısı ve hacme pozitif yönde katkısı olacağını düşünüyorum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
|
|
|
|
Dilemma
|
|
December 30, 2015, 08:06:47 AM |
|
Eskiden BTCTurk tam miktarı hatırlamıyorum ama yanılmıyorsam 0.01 altı btcturk hesabına bitcoin kabul etmiyordu. şuan için btcturk teki cüzdana gönderme alt limiti var mıdır? Merhaba, şu anda böyle bir limit bulunmamaktadır. Saygılarımızla. Süper haber. Bütün dustları siteye yollayalım. Gerçekten bununla başa çıkabilecek misiniz? Yoksa hacim zaten düşük diye yeni kullanıcı mı çekmeye çalışıyorsunuz? Ben de bunu merak ediyorum.. Şimdi adam dakikada 100 satoshi veren faucete sizin adresinizi girecek.. Sıkıntı olmaz mı?
|
|
|
|
|