Btcturk.com
|
|
January 05, 2016, 06:01:28 PM |
|
@Btcturk.com
Eski btc adresime .12 btc ödeme geldi.Müş.hizmetlerinden Gizem Hanım üzerinden talep oluşturdum.Ne zaman ödeme hesabımda gözükür tahmini olarak?
Miktar 15 Ocak 2016 öncesinde hesabınıza aktarılacaktır. Net bir tarih ne yazık ki veremiyoruz.
|
|
|
|
Zonnk
|
|
January 05, 2016, 06:05:18 PM |
|
@Btcturk.com
Eski btc adresime .12 btc ödeme geldi.Müş.hizmetlerinden Gizem Hanım üzerinden talep oluşturdum.Ne zaman ödeme hesabımda gözükür tahmini olarak?
bitstarza btcturk adresini vermeseydin, iiydi exchanglerin ne olacağı belli değil, online cüzdan bile daha güvenli bence 2 aydır siteye girmiyordum(btc fiyatları sağolsun ) Eski adresler değişmiş bugün farkettim malesef.Bakiyenin yeni adrese geçeceğini söylediler,bekliyorum. Hadi gözün aydın hocam ben gitti o btc diyordum
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
January 05, 2016, 06:17:38 PM |
|
@Btcturk.com
bitstarza btcturk adresini vermeseydin, iiydi exchanglerin ne olacağı belli değil, online cüzdan bile daha güvenli bence 2 aydır siteye girmiyordum(btc fiyatları sağolsun ) Eski adresler değişmiş bugün farkettim malesef.Bakiyenin yeni adrese geçeceğini söylediler,bekliyorum. İlk okuduğumda göz gezdirerek okuduğum için 12 mbtc olarak okumuştum. Sonra bir daha okudum aboooo birde ne göreyim 12 btc 😃 gülüyorum çünkü 10 GüN ile ucuz yırtmışsınız. Hadi yine iyisiniz. Bence bunu kutlamalısınız. Mesela 1 er mbtc 10 kişiye hediye edebilirsiniz. 😉
|
|
|
|
Zonnk
|
|
January 05, 2016, 06:35:19 PM |
|
@Btcturk.com
bitstarza btcturk adresini vermeseydin, iiydi exchanglerin ne olacağı belli değil, online cüzdan bile daha güvenli bence 2 aydır siteye girmiyordum(btc fiyatları sağolsun ) Eski adresler değişmiş bugün farkettim malesef.Bakiyenin yeni adrese geçeceğini söylediler,bekliyorum. İlk okuduğumda göz gezdirerek okuduğum için 12 mbtc olarak okumuştum. Sonra bir daha okudum aboooo birde ne göreyim 12 btc 😃 gülüyorum çünkü 10 GüN ile ucuz yırtmışsınız. Hadi yine iyisiniz. Bence bunu kutlamalısınız. Mesela 1 er mbtc 10 kişiye hediye edebilirsiniz. 😉 Yani bende olsa dağıtırdım büyük ihtimalle sonuçta o kadar post vardı eski adresler hakkında ben yazmadan ümidi keserdim . Yoktan bulmuş gibi olurdu .
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
January 05, 2016, 06:40:18 PM |
|
@Btcturk.com
bitstarza btcturk adresini vermeseydin, iiydi exchanglerin ne olacağı belli değil, online cüzdan bile daha güvenli bence 2 aydır siteye girmiyordum(btc fiyatları sağolsun ) Eski adresler değişmiş bugün farkettim malesef.Bakiyenin yeni adrese geçeceğini söylediler,bekliyorum. İlk okuduğumda göz gezdirerek okuduğum için 12 mbtc olarak okumuştum. Sonra bir daha okudum aboooo birde ne göreyim 12 btc 😃 gülüyorum çünkü 10 GüN ile ucuz yırtmışsınız. Hadi yine iyisiniz. Bence bunu kutlamalısınız. Mesela 1 er mbtc 10 kişiye hediye edebilirsiniz. 😉 Büyük ihtimalle 0.12 btc . Çünkü hem bitstars'ın ödemesi 0.12 btc hem de mesajını yazarken ".12" şeklinde yazmış.
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
January 05, 2016, 06:45:17 PM |
|
@Btcturk.com
bitstarza btcturk adresini vermeseydin, iiydi exchanglerin ne olacağı belli değil, online cüzdan bile daha güvenli bence 2 aydır siteye girmiyordum(btc fiyatları sağolsun ) Eski adresler değişmiş bugün farkettim malesef.Bakiyenin yeni adrese geçeceğini söylediler,bekliyorum. İlk okuduğumda göz gezdirerek okuduğum için 12 mbtc olarak okumuştum. Sonra bir daha okudum aboooo birde ne göreyim 12 btc 😃 gülüyorum çünkü 10 GüN ile ucuz yırtmışsınız. Hadi yine iyisiniz. Bence bunu kutlamalısınız. Mesela 1 er mbtc 10 kişiye hediye edebilirsiniz. 😉 Büyük ihtimalle 0.12 btc . Çünkü hem bitstars'ın ödemesi 0.12 btc hem de mesajını yazarken ".12" şeklinde yazmış. Bu gün ankara da hava biraz sıcaktı kafama yağmur mu geçti ne bata bir islandım, yağmur altında bu gün düzgün okuyamıyorum bile. Haklısınız 0.12 btc büyük ihtimalle hatta kesin bile diyebiliriz boş yere ortalığı ayağa kaldırdığım için tüm forum ahalisinden özür diliyorum ve konuyu daha fazla yerinden saptırmamak adına bu konu ilgili bu son postum.
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
January 05, 2016, 06:55:24 PM |
|
@Btcturk.com
bitstarza btcturk adresini vermeseydin, iiydi exchanglerin ne olacağı belli değil, online cüzdan bile daha güvenli bence 2 aydır siteye girmiyordum(btc fiyatları sağolsun ) Eski adresler değişmiş bugün farkettim malesef.Bakiyenin yeni adrese geçeceğini söylediler,bekliyorum. İlk okuduğumda göz gezdirerek okuduğum için 12 mbtc olarak okumuştum. Sonra bir daha okudum aboooo birde ne göreyim 12 btc 😃 gülüyorum çünkü 10 GüN ile ucuz yırtmışsınız. Hadi yine iyisiniz. Bence bunu kutlamalısınız. Mesela 1 er mbtc 10 kişiye hediye edebilirsiniz. 😉 Yok yahu ne 12 btc si,12 btc em gitse ilk işim Kıbrıs'a ilk uçakla gidip Btctürk ofisini bombalamak olurdu Şaka bir yana 0.12 btc kadar bir mebla çok değil.Sağolsunlar yardımcı olacaklar.12 btc de çok değil aslında 60 a yakın btc vardı btcturkte 1 yıl önce.750-800 tl arasından bozdum 1500tl ye çıktı Girdiğim işi kurutmada üstüme yoktur
|
|
|
|
xRaVeNx
Legendary
Activity: 980
Merit: 1011
|
|
January 05, 2016, 07:05:56 PM |
|
Yok yahu ne 12 btc si,12 btc em gitse ilk işim Kıbrıs'a ilk uçakla gidip Btctürk ofisini bombalamak olurdu Şaka bir yana 0.12 btc kadar bir mebla çok değil.Sağolsunlar yardımcı olacaklar.12 btc de çok değil aslında 60 a yakın btc vardı btcturkte 1 yıl önce.750-800 tl arasından bozdum 1500tl ye çıktı Girdiğim işi kurutmada üstüme yoktur Bende diyorum grolll ilk defa şansı yaver gidip yükselişde kazanmıştır. Meğersem senin sayende biz kazanmışız .
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
January 05, 2016, 08:14:07 PM |
|
Yok yahu ne 12 btc si,12 btc em gitse ilk işim Kıbrıs'a ilk uçakla gidip Btctürk ofisini bombalamak olurdu Şaka bir yana 0.12 btc kadar bir mebla çok değil.Sağolsunlar yardımcı olacaklar.12 btc de çok değil aslında 60 a yakın btc vardı btcturkte 1 yıl önce.750-800 tl arasından bozdum 1500tl ye çıktı Girdiğim işi kurutmada üstüme yoktur Bende diyorum grolll ilk defa şansı yaver gidip yükselişde kazanmıştır. Meğersem senin sayende biz kazanmışız . Ben ne dersem tersini yaparsanız kazanırsınız.Bitcoinin altın kuralı
|
|
|
|
thinkinger
|
|
January 06, 2016, 04:55:34 PM |
|
Yok yahu ne 12 btc si,12 btc em gitse ilk işim Kıbrıs'a ilk uçakla gidip Btctürk ofisini bombalamak olurdu Şaka bir yana 0.12 btc kadar bir mebla çok değil.Sağolsunlar yardımcı olacaklar.12 btc de çok değil aslında 60 a yakın btc vardı btcturkte 1 yıl önce.750-800 tl arasından bozdum 1500tl ye çıktı Girdiğim işi kurutmada üstüme yoktur Bende diyorum grolll ilk defa şansı yaver gidip yükselişde kazanmıştır. Meğersem senin sayende biz kazanmışız . Ben ne dersem tersini yaparsanız kazanırsınız.Bitcoinin altın kuralı Btcturk te eposta adresini değiştirmek için eski eposta adresine link mi geliyor ; yoksa siteye şifreyle girdiğimizde değiştirebiliyor muyuz?
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
January 06, 2016, 05:56:22 PM |
|
Üyeliklerimi sildirmeme ve e-posta listelerinden unsubscribe yapmama rağmen (unsubscribe yaptıktan bu güne kadar hiç e-posta gelmemişti) bugün tekrar e-posta aldım. 2. kez unsucscribe yaptım bakalım, tekrar e-posta alacak mıyım.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
Btcturk.com
|
|
January 07, 2016, 10:17:47 AM |
|
Üyeliklerimi sildirmeme ve e-posta listelerinden unsubscribe yapmama rağmen (unsubscribe yaptıktan bu güne kadar hiç e-posta gelmemişti) bugün tekrar e-posta aldım. 2. kez unsucscribe yaptım bakalım, tekrar e-posta alacak mıyım.
Merhaba, "Unsubscribed" listelerini BTCTurk''ün açıldığı günden bu yana korumaktayız. İzinsiz e-postalar konusunda duyarlı davranmaya gayret ediyoruz. Birden fazla e-posta ile hesap açtıysanız birisini listeden çıkartıp diğerini bırakmış olabilirsiniz. Sizin için tekrar kontrol etmemizi isterseniz lütfen e-posta adresinizi destek ekibimize bildiriniz.
|
|
|
|
thinkinger
|
|
January 07, 2016, 08:01:56 PM |
|
Btcturk te eposta adresini değiştirmek için eski eposta adresine link mi geliyor ; yoksa siteye şifreyle girdiğimizde değiştirebiliyor muyuz?
nedense btcturk benim sorularıma cevap vermiyor.
|
|
|
|
herzlos1985
|
|
January 07, 2016, 11:35:54 PM |
|
Hesaba para çekme kısmında banka kaydı yapılmıyor..her seferinde iban yazmamız ve banka secmemiz gerekiyor..
..........Banka kaydı yapılmıyor mu artık ?
|
|
|
|
salinizm
|
|
January 08, 2016, 12:50:00 AM |
|
Hesaba para çekme kısmında banka kaydı yapılmıyor..her seferinde iban yazmamız ve banka secmemiz gerekiyor..
..........Banka kaydı yapılmıyor mu artık ? Hocam banka kaydı mevcut. Benim x bankasına ait ibanım kayıtlı btcturk e. para çekme bölümüne geldiğinizde karşınıza geliyor.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
January 08, 2016, 09:38:19 AM |
|
Merhaba, site üzerinden TL çekme işlemlerinde önceden tanımlamış olduğunuz banka bilgilerinizi otomatik seçebilirsiniz, mobil uygulama üzerinden TL çekim işlemlerinde bankanızı seçip IBAN numaranızı girmeniz gerekmektedir. Saygılarımızla.
|
|
|
|
sonerbo
|
|
January 08, 2016, 09:52:46 AM |
|
Merhaba, site üzerinden TL çekme işlemlerinde önceden tanımlamış olduğunuz banka bilgilerinizi otomatik seçebilirsiniz, mobil uygulama üzerinden TL çekim işlemlerinde bankanızı seçip IBAN numaranızı girmeniz gerekmektedir. Saygılarımızla.
syn BTCTÜRK sitede bot mu var ?? Alım yapmaya çalışıyorum sürekli 1 kuruş üzerimde fiyat veriyor. ?? 10 keredir aynı şey oluyor ben fiyatı artırdıkça 1 kuruş artırıyor. vazgeçtim artırmayı alış emri vrmedim 4 tl altta indi ??
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
January 08, 2016, 10:01:15 AM |
|
syn BTCTÜRK sitede bot mu var ?? Alım yapmaya çalışıyorum sürekli 1 kuruş üzerimde fiyat veriyor. ?? 10 keredir aynı şey oluyor ben fiyatı artırdıkça 1 kuruş artırıyor. vazgeçtim artırmayı alış emri vrmedim 4 tl altta indi ?? Merhaba, BTCTurk'un sağlamış olduğu API üzerinden bot ile işlem yapan kullanıcılarımız mevcuttur. Saygılarımızla.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
January 08, 2016, 11:15:18 AM |
|
Btcturk te eposta adresini değiştirmek için eski eposta adresine link mi geliyor ; yoksa siteye şifreyle girdiğimizde değiştirebiliyor muyuz?
nedense btcturk benim sorularıma cevap vermiyor. Merhaba, geç yanıt verdiğimiz için özür dileriz, BTCTurk üzerinde kullandığınız mail adresini değiştirmek için destek@btcturk.com üzerinden yardım alabilirsiniz, şifreniz ile giriş yaparak değiştirmeniz mümkün değil. Saygılarımızla.
|
|
|
|
carlison
|
|
January 08, 2016, 11:56:04 AM |
|
syn BTCTÜRK sitede bot mu var ?? Alım yapmaya çalışıyorum sürekli 1 kuruş üzerimde fiyat veriyor. ?? 10 keredir aynı şey oluyor ben fiyatı artırdıkça 1 kuruş artırıyor. vazgeçtim artırmayı alış emri vrmedim 4 tl altta indi ?? Merhaba, BTCTurk'un sağlamış olduğu API üzerinden bot ile işlem yapan kullanıcılarımız mevcuttur. Saygılarımızla. bot ile işlem yapmak etik olmamalı buna çözüm bulmalısınız
|
|
|
|
|