goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
January 08, 2016, 12:09:26 PM |
|
Merhaba, site üzerinden TL çekme işlemlerinde önceden tanımlamış olduğunuz banka bilgilerinizi otomatik seçebilirsiniz, mobil uygulama üzerinden TL çekim işlemlerinde bankanızı seçip IBAN numaranızı girmeniz gerekmektedir. Saygılarımızla.
syn BTCTÜRK sitede bot mu var ?? Alım yapmaya çalışıyorum sürekli 1 kuruş üzerimde fiyat veriyor. ?? 10 keredir aynı şey oluyor ben fiyatı artırdıkça 1 kuruş artırıyor. vazgeçtim artırmayı alış emri vrmedim 4 tl altta indi ?? Merhaba, BTCTurk'un sağlamış olduğu API üzerinden bot ile işlem yapan kullanıcılarımız mevcuttur. Saygılarımızla. bot ile işlem yapmak etik olmamalı buna çözüm bulmalısınız neredeyse tüm büyük bitcoin borsalarında bot kullanılıyor,etik problem olduğunu da düşünmüyorum açıkçası bildiğim kadarıyla hisse senedi borsalarında da bot kullanımı mevcut
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
January 08, 2016, 01:37:37 PM |
|
Merhaba, site üzerinden TL çekme işlemlerinde önceden tanımlamış olduğunuz banka bilgilerinizi otomatik seçebilirsiniz, mobil uygulama üzerinden TL çekim işlemlerinde bankanızı seçip IBAN numaranızı girmeniz gerekmektedir. Saygılarımızla.
syn BTCTÜRK sitede bot mu var ?? Alım yapmaya çalışıyorum sürekli 1 kuruş üzerimde fiyat veriyor. ?? 10 keredir aynı şey oluyor ben fiyatı artırdıkça 1 kuruş artırıyor. vazgeçtim artırmayı alış emri vrmedim 4 tl altta indi ?? Merhaba, BTCTurk'un sağlamış olduğu API üzerinden bot ile işlem yapan kullanıcılarımız mevcuttur. Saygılarımızla. bot ile işlem yapmak etik olmamalı buna çözüm bulmalısınız neredeyse tüm büyük bitcoin borsalarında bot kullanılıyor,etik problem olduğunu da düşünmüyorum açıkçası bildiğim kadarıyla hisse senedi borsalarında da bot kullanımı mevcut evet dogru haklisiniz, butun BUYUK borsalarda bot kullaniliyor, ancak btcturkun ufak bir farki, btcturk gunluk islem hacmi ortalama 100-150 btc arasinda degisen, kendi halinde kucuk bir borsa. kullanilan botlarda btcturkte islem yapmak isteyeni de biktirip, btc-e gibi kolay hesap acilabilen, yurtdisi borsalara kaciyor. btcturk islem hacmini artirmak istiyorsa, oncelikle turk kullanicilarini bezdiren bu tip uygulamalara bir duzenleme getirmesi lazim. ha islem hacmi gunluk 5000 btc olur, o zaman botlar sikinti yaratmaz ama mevcut durumda btcturkteki botlar sisteme zarar veriyor. birde soyle dusunun, btcturkte herkesin bot kullandigi bir durum dusunun, hic bir islem gerceklesmez. botlar piyasayi kisirlastirir.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
January 08, 2016, 01:44:44 PM |
|
syn BTCTÜRK sitede bot mu var ?? Alım yapmaya çalışıyorum sürekli 1 kuruş üzerimde fiyat veriyor. ?? 10 keredir aynı şey oluyor ben fiyatı artırdıkça 1 kuruş artırıyor. vazgeçtim artırmayı alış emri vrmedim 4 tl altta indi ?? Merhaba, BTCTurk'un sağlamış olduğu API üzerinden bot ile işlem yapan kullanıcılarımız mevcuttur. Saygılarımızla. bot ile işlem yapmak etik olmamalı buna çözüm bulmalısınız neredeyse tüm büyük bitcoin borsalarında bot kullanılıyor,etik problem olduğunu da düşünmüyorum açıkçası bildiğim kadarıyla hisse senedi borsalarında da bot kullanımı mevcut evet dogru haklisiniz, butun BUYUK borsalarda bot kullaniliyor, ancak btcturkun ufak bir farki, btcturk gunluk islem hacmi ortalama 100-150 btc arasinda degisen, kendi halinde kucuk bir borsa. kullanilan botlarda btcturkte islem yapmak isteyeni de biktirip, btc-e gibi kolay hesap acilabilen, yurtdisi borsalara kaciyor. btcturk islem hacmini artirmak istiyorsa, oncelikle turk kullanicilarini bezdiren bu tip uygulamalara bir duzenleme getirmesi lazim. ha islem hacmi gunluk 5000 btc olur, o zaman botlar sikinti yaratmaz ama mevcut durumda btcturkteki botlar sisteme zarar veriyor. birde soyle dusunun, btcturkte herkesin bot kullandigi bir durum dusunun, hic bir islem gerceklesmez. botlar piyasayi kisirlastirir. bu farklı bir tartışma konusu tabi, bu konuda haklı olabilirsiniz, btcturk ün alacağı bir karar sonuçta, pazarlama tercihi, bot kullanımı olduğu için gelen müşteride vardır sonuçta, ama bot etik değil demek bence yanlış, bu arada ben bot kullanmıyorum, günlük trade de yapmıyorum yanlış anlaşılmasın
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
January 08, 2016, 02:22:14 PM |
|
evet haklisiniz, dediginiz gibi bot kullanimi icin gelen musteri de vardir, ancak 1 musteri geliyorsa, 10 musteri kaciyordur diye dusunuyorum. ve evet , sonucta bu karar btcturk yonetiminin alacagi bir karar, acaba , forum kullanicilari ve musteriler bu konuda ne dusunuyor, konuyla ilgili olarak bir anket actim. link : https://bitcointalk.org/index.php?topic=1319425.0
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
deepocean
|
|
January 08, 2016, 02:27:08 PM |
|
bu botu bizede verin bizde kullanalım o zaman
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
January 08, 2016, 03:00:17 PM |
|
Merhaba, BTCTurk üzerinde kullanılan botlar bizim tarafımızdan sağlanmamaktadır. Kullanıcılar kendi yazdıkları ya da başka kişilerden satın aldıkları bu botları sunduğumuz API üzerinden kullanmaktadır. Saygılarımızla.
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
January 08, 2016, 03:15:01 PM |
|
Merhaba, BTCTurk üzerinde kullanılan botlar bizim tarafımızdan sağlanmamaktadır. Kullanıcılar kendi yazdıkları ya da başka kişilerden satın aldıkları bu botları sunduğumuz API üzerinden kullanmaktadır. Saygılarımızla. O halde bir çaresini bulmanız sizin faydanıza market hacmi düşük olduğu için manuel trade yapanların canını sıkıyor bu durum.
|
|
|
|
deepocean
|
|
January 08, 2016, 03:34:12 PM |
|
elinde bu bottan olan var mı
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
January 12, 2016, 02:02:41 PM |
|
biraz önce çekim yaptım 4 dakika sonra bankadan mail geldi para yatmış diye şaşırdım doğrusu bu saatten sonra yarın anca yatar diye bekliyordum
|
|
|
|
grolll
Legendary
Merit: 1014
|
|
January 15, 2016, 08:55:55 AM |
|
Bugün ayın 15 i.0.12 btc em hala hesabıma geçmiş değil.Bu kadar zor olmamalı manuel yollamak.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
January 15, 2016, 09:42:31 AM |
|
Bugün ayın 15 i.0.12 btc em hala hesabıma geçmiş değil.Bu kadar zor olmamalı manuel yollamak.
Merhaba, ödemeler bugün toplu olarak yapılacaktır, saygılarımızla.
|
|
|
|
grolll
Legendary
Merit: 1014
|
|
January 15, 2016, 09:43:54 AM |
|
Tamamdır teşekkürler
|
|
|
|
xRaVeNx
Legendary
Activity: 980
Merit: 1011
|
|
January 15, 2016, 05:13:30 PM |
|
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
January 15, 2016, 05:20:45 PM |
|
Btctürk odaklı bir sorun değil. Hatta btctürk ile hiçbir alakası yok. Hangi aderese gönderseniz bu işlem böyle onay alırdı. İşlem boyutu fazla olduğu için büyük ihtimalle biraz geç onay alacaktır.
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
January 15, 2016, 05:35:44 PM |
|
çinliler grevdeymiş onaylamıolarmış çakır öyle diyo anlatmıyo devamını
|
|
|
|
thinkinger
|
|
January 15, 2016, 06:24:11 PM |
|
Btctürk odaklı bir sorun değil. Hatta btctürk ile hiçbir alakası yok. Hangi aderese gönderseniz bu işlem böyle onay alırdı. İşlem boyutu fazla olduğu için büyük ihtimalle biraz geç onay alacaktır. . çinliler grevdeymiş onaylamıolarmış çakır öyle diyo anlatmıyo devamını Ücreti normal gorunuyor.Fazla gönderilen birşey de yok.Bana ulaşmaması anormal geliyor. Bu çinli muhabbeti de ne ola ki tam olarak
|
|
|
|
xRaVeNx
Legendary
Activity: 980
Merit: 1011
|
|
January 15, 2016, 06:34:38 PM |
|
Btctürk odaklı bir sorun değil. Hatta btctürk ile hiçbir alakası yok. Hangi aderese gönderseniz bu işlem böyle onay alırdı. İşlem boyutu fazla olduğu için büyük ihtimalle biraz geç onay alacaktır. Ben zaten Btcturk odaklı brşey demedim. Ben acaba 3 ile başlıyan adresden dolayımı teyitler geçikiyor olabilir die dedim.
|
|
|
|
ridewithme
Sr. Member
Activity: 406
Merit: 250
Follow me to the Profitland.
|
|
January 17, 2016, 05:33:16 PM |
|
bu konunu acilmasi gerçekten cok iyi olmuş artık burdan takip edebiliris
|
I invested in ETH and made money, WAVES, made money, JEWELS made money, NXT made money, BTC made a lot of money! Follow me and profit.
|
|
|
Zonnk
|
|
January 17, 2016, 09:40:32 PM |
|
bu konunu acilmasi gerçekten cok iyi olmuş artık burdan takip edebiliris
Dh ağzıyla konuşmam gerekirse mağara soğukmuydu hocam şaka bir yana bu postu atmak için baya geç kalmadın mı ?
|
|
|
|
Ankara
Legendary
Activity: 952
Merit: 1000
|
|
January 17, 2016, 10:41:49 PM |
|
bu konunu acilmasi gerçekten cok iyi olmuş artık burdan takip edebiliris Dh ağzıyla konuşmam gerekirse mağara soğukmuydu hocam şaka bir yana bu postu atmak için baya geç kalmadın mı ? Arkadaş mağaradan çıkmamış da hesabı yeni devralmış diyebiliriz. Btctürk sitesi ile ilgili bir sorun yaşarsanız bu konuya yazabilirsiniz. Site ile ilgilenenler arasıra soruları cevaplıyor. Daha hızlı yardım almak için site üzerinden ulaşın. Sonuçlanmazsa buraya yazarsınız.
|
|
|
|
|