renovatix
|
|
January 18, 2016, 12:56:28 PM |
|
Sabah TL çekimi talimatı girdim. Ancak hala bekliyorum. Ne zaman hesabıma EFT yapılır?
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
January 18, 2016, 01:06:12 PM |
|
Sabah TL çekimi talimatı girdim. Ancak hala bekliyorum. Ne zaman hesabıma EFT yapılır?
Merhaba, TL çekme talimatları sırayla işleme alınmaktadır, en kısa sürede TL çekme talebiniz gerçekleşecektir, saygılarımızla.
|
|
|
|
renovatix
|
|
January 18, 2016, 02:15:35 PM |
|
Merhaba, TL çekme talimatları sırayla işleme alınmaktadır, en kısa sürede TL çekme talebiniz gerçekleşecektir, saygılarımızla. İlgi ve alakanız için teşekkürler.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
January 20, 2016, 12:13:46 PM |
|
Merhaba,
Yakın zamanda tekrar 0.001 BTC altındaki Bitcoin yatırma işlemlerinin kabul ve iade edilmemesi kuralını uygulamaya başlayacağız.
Kullanıcılarımıza duyurulur.
Saygılarımızla,
BTCTurk Ekibi
|
|
|
|
erich07
Newbie
Activity: 20
Merit: 0
|
|
January 20, 2016, 01:29:41 PM |
|
JAN 20, 2016 | 02:33PM EET Duygu cevapladı: Merhaba,
Bitcoin transferiniz henüz blockchainde doğrulanmamış işlem olarak görülmektedir. Bitcoin yatırma işlemleriniz blockcahin’de madenciler tarafından 3 onay aldıktan sonra hesaba geçer. Bu süre ortalama 1 saattir. Sorun tarafımızdan kaynaklı değildir.
Teşekkür ederiz.
Bu konu ile ilgili sorularınızı bu e-postaya cevap yazarak sorabilirsiniz.
Saygılarımla,
Duygu
tarafıma btc gönderdim fakat işlem dün 23:55 gibi onaylanmıs ..bana blockchainin onay problemi oldugu söyleniyor. Ben hesabima blockchainden para yollamadım kı ..Deeneme amaclı pokeram dan yollamıstım..orda onay vermiş btcturk ekibi böyle cevap veriyor ? benim hesabima para yolladıgım kurum blockchain degil bana 1 saat surebilir demis fakat nerdeyse 24 saat oldu hala btcturk hesabıma gecen en ufak btc yok? yardımcı olucak birileri var mıdır acaba
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
January 20, 2016, 01:49:34 PM |
|
Bitcoin transferiniz henüz blockchainde doğrulanmamış işlem olarak görülmektedir. Bitcoin yatırma işlemleriniz blockcahin’de madenciler tarafından 3 onay aldıktan sonra hesaba geçer. Bu süre ortalama 1 saattir. Sorun tarafımızdan kaynaklı değildir.
Teşekkür ederiz.
Saygılarımla,
Duygu
tarafıma btc gönderdim fakat işlem dün 23:55 gibi onaylanmıs ..bana blockchainin onay problemi oldugu söyleniyor. Ben hesabima blockchainden para yollamadım kı ..Deeneme amaclı pokeram dan yollamıstım..orda onay vermiş btcturk ekibi böyle cevap veriyor ? benim hesabima para yolladıgım kurum blockchain degil bana 1 saat surebilir demis fakat nerdeyse 24 saat oldu hala btcturk hesabıma gecen en ufak btc yok? yardımcı olucak birileri var mıdır acaba
blockchain dediği, blockchain.info olan online cüzdan değil, tüm işlemlerin listelendiği hesap defterinin adı. işlemin 3 onay almadan btcturk hesabına yansıtmıyor. işlemin txıd varsa paylaş blockchainden kontrol edelim.
|
|
|
|
erich07
Newbie
Activity: 20
|
|
January 20, 2016, 06:02:41 PM |
|
Teşekkür ederiz.
Saygılarımla,
Duygu
blockchain dediği, blockchain.info olan online cüzdan değil, tüm işlemlerin listelendiği hesap defterinin adı. işlemin 3 onay almadan btcturk hesabına yansıtmıyor. işlemin txıd varsa paylaş blockchainden kontrol edelim. txıd dediginiz batch number mi birtek onu gorebıldım..bitcoin wallet tarzı rakamlar??
|
|
|
|
thinkinger
|
|
January 20, 2016, 06:24:01 PM |
|
Bitcoin çekmek istediğimizde isteği epostayla onaylandıktan sonra epostaya btcturk tarafından hash kodu gönderiliyor. Bu hash kodu yerine aşağıdaki gibi direk link gelse çok daha iyi olur.Bize çok bir dert değil ama o kodu alıp kopyalayıp blockchain*infoya yapıştırmakla uğraşmak yerine direk hazır linke tıklamak daha kolay ve güzel olur.Bazı siteler bu şekilde yapıyor. Yazılımla kolayca yapılabileceğini düşünüyorum.Teşekkürler şimdiden.
|
|
|
|
halisakal
|
|
January 20, 2016, 06:32:55 PM |
|
btctürk e chatbox gelmeli ve 2 btc ve üzeri yatırımı olanlar yazabilmeli, trollbox a dönmemesi açısından
|
|
|
|
herzlos1985
|
|
January 20, 2016, 07:21:16 PM |
|
chat iyi olur ama bi yandanda kötü cünki bu alım satımlarda 1 kurus ekleyip-cikarip yeni fiyat olusturanlardan kavga küfür eksik olmaz
|
|
|
|
halisakal
|
|
January 20, 2016, 07:55:47 PM |
|
chat iyi olur ama bi yandanda kötü cünki bu alım satımlarda 1 kurus ekleyip-cikarip yeni fiyat olusturanlardan kavga küfür eksik olmaz oto sansür olmalı ve hesabında 2 BTC veya 1000 TL üzeri bulunmayan chatbox a yazamamalı.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
January 20, 2016, 09:01:10 PM |
|
ortalik trollden gecilmez, forum yetiyor bana gore, chatbox olan yerde, kavga kufur eksik olmaz, hele turkler isin icindeyse.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
January 20, 2016, 09:05:41 PM |
|
Küfür olacağını sanmıyorum. Ama trolluk mutlaka olacaktır. Olmasida lazım. Trolsuz bir chatbox çekilmez.
|
|
|
|
rikudou
|
|
January 21, 2016, 11:47:00 AM |
|
Şuan Aynı Olay Bende Devam Ediyor, Canlı Destek Hattı Kapalı. Sabah Çekim Emri Verdim. Saat Şuan : 13:46 Halen Para Hesabıma Gelmiş Değil.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
January 21, 2016, 11:58:07 AM Last edit: January 21, 2016, 03:44:17 PM by Btcturk.com |
|
Merhaba,
Hafta içi her gün 15:00 öncesinde verdiğiniz TL çekme emirleri aynı gün içerisinde hesabınıza yatırılacaktır.
İşlemler yoğunluğa göre bazen 1dk içinde bazen birkaç saat sonra gerçekleşebilmektedir.
Hem çekme hem de yatırma işlemleri geldikleri sıra ile onaylanmaktadır. İşleminizin gerçekleşmesi için bize talepte bulunmanıza gerek yoktur.
İşleminiz sırası geldiğinde onaylanacaktır.
Anlayışınız için teşekkürler.
|
|
|
|
Rqas
Newbie
Activity: 2
|
|
January 23, 2016, 08:53:53 AM Last edit: January 23, 2016, 09:05:13 AM by Rqas |
|
Merhaba dün saat 13:37'de 30.00 TL tutarında EFT yaptım.Bugün olmasına rağmen daha param hesabıma geçmemiş.Normalde aynı gün yatması gerek değilmiydi?
|
|
|
|
Marwynd
Newbie
Activity: 3
|
|
January 23, 2016, 09:00:23 AM |
|
Merhaba, 22 Ocak (dün) saat 14 te yaptığım istek ve ardından gerçekleştirdiğim EFT halen hesabıma aktarılmadı, mailime cevap da verilmedi. İlk deneyim için olulumlu intiba bırakmıyor. Kısa zamanda geri dönüş bekliyorum.
|
|
|
|
Rqas
Newbie
Activity: 2
|
|
January 23, 2016, 09:05:41 AM |
|
Merhaba, 22 Ocak (dün) saat 14 te yaptığım istek ve ardından gerçekleştirdiğim EFT halen hesabıma aktarılmadı, mailime cevap da verilmedi. İlk deneyim için olulumlu intiba bırakmıyor. Kısa zamanda geri dönüş bekliyorum.
Bende aynen bu sorun oldu.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
January 23, 2016, 09:12:17 AM |
|
Merhaba dün saat 13:37'de 30.00 TL tutarında EFT yaptım.Bugün olmasına rağmen daha param hesabıma geçmemiş.Normalde aynı gün yatması gerek değilmiydi?
Merhaba, BTCTurk'e kayıtlı e-mail adresinizden destek@btcturk.com adresine mail atarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Hesabınız ile ilgili işlemler için resmi olarak sadece mail yoluyla hizmet vermekteyiz, saygılarımızla.
|
|
|
|
Suskunadam
|
|
January 23, 2016, 10:15:33 PM |
|
Btcturk te birden fazla hesabı aynı telefon numarasına bağlıyabiliyor muyuz yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler
|
|
|
|
|