Btcturk.com
|
|
April 04, 2016, 12:36:25 PM |
|
Merhaba,
BTCTurk üzerinden yaptığınız Bitcoin transferlerini şirketimizin engelleme, reddetme hakkı vardır. Bu işlemler şüpheli görüldüğünde hesabınız sebep gösterilmeksizin dondurulabilir ya da kapatılabilir.
Burada kimsenin bakiyesine el koyulacağı söylenmemekte.
Bu güne kadar kapatılan bütün hesapların önce bakiyelerini transfer etmeleri istenmiş, hesaplar sonra kapatılmıştır.
Bu durumun tek istisnası şirketimize savcılık ya da mahkeme kararı ile emir gönderilmesidir. Bu durumlarda hesapların içerisindeki bakiyeler kanuni sürecin sonucuna göre gerekli yere transfer edilecektir.
Bunu açıklığa kavuşturmak isteriz.
Saygılarımızla,
|
|
|
|
pandacoin
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1000
|
|
April 04, 2016, 12:52:45 PM |
|
BtcTürk yardım kuruluşu değil, borsanın cüzdan hizmeti olarak kullanılmasını istememesi gayet doğal bir durum. Ancak bu kuralların halihazırda yerlerde olan işlem hacmine olumsuz yansımasını bekleyebiliriz.
|
|
|
|
gorkem
|
|
April 04, 2016, 01:24:51 PM |
|
Merhaba,
BTCTurk üzerinden yaptığınız Bitcoin transferlerini şirketimizin engelleme, reddetme hakkı vardır. Bu işlemler şüpheli görüldüğünde hesabınız sebep gösterilmeksizin dondurulabilir ya da kapatılabilir.
Burada kimsenin bakiyesine el koyulacağı söylenmemekte.
Bu güne kadar kapatılan bütün hesapların önce bakiyelerini transfer etmeleri istenmiş, hesaplar sonra kapatılmıştır.
Bu durumun tek istisnası şirketimize savcılık ya da mahkeme kararı ile emir gönderilmesidir. Bu durumlarda hesapların içerisindeki bakiyeler kanuni sürecin sonucuna göre gerekli yere transfer edilecektir.
Bunu açıklığa kavuşturmak isteriz.
Saygılarımızla,
yanlıs anlamaları engelledıgınız tesekkurler
|
|
|
|
BitliCoin
|
|
April 05, 2016, 03:12:39 PM Last edit: April 05, 2016, 03:30:09 PM by BitliCoin |
|
BtcTurk'deki hesabımdan yine BtcTurk'te bulunan başka bir adrese transfer yapmayı denedim. Şöyle bir hata mesajı alıyorum.
"Kullanıcılar arasında Bitcoin transferi yapılmasına izin verilmemektedir."
Daha önceki mesajlarımda , Localbitcoins.com'da bu işlemin hiç blockchain'e uğramadan anlık olarak yapıldığını, BtcTurk'un de aynı şeyi yapabileceğini önermiştim. Zahmet edip sistemde ihtiyaca ters bir şekilde güncelleme yapmışsınız. Yaptığınız uygulamanın size ne faydası var ? zaten herşeyin logunu tutuyorsunuz, yasal açıdan sizi zor duruma sokacak birşey yok. Kolaylık getirmek yerine bu yaptığınız iyice saçma olmuş.
BtcTurk'te hergün yüksek hacimli işlemler yapmama ve kar elde etmeme rağmen, bu uygulamanın iyice saçma olduğu kanaatindeyim. İşlemin blockchain üzerinden yapılmasına bile karışmanız anlaşılır şey değil.
Yukarıda yaptığınız açıklamayı şimdi okudum, yalnız btc transferi btc kullanımının doğal bir sonucu ve bitcoin'i sizde hesabı olan birine göndermek için önce başka bir adrese sonra tekrar BtcTurk'e göndermek de çok saçma birşey. Diğer borsalarda biz böyle bir uygulama görmedik.
|
|
|
|
BitliCoin
|
|
April 05, 2016, 05:12:36 PM |
|
Anyone, who uses btcturk, had their SIM card blocked?
I am starting to suspect that they use all the information from you to try and convince your bank support that they own your account.
They need more info about us in order to contact the bank and use our accounts. Plus, we are using BtcTurk website almost everyday and we have not witnessed such a case so far. Thinking or claiming, a big exchange site is using the personal info of its users and stealing money from the bank accounts is very cheap !
|
|
|
|
gorkem
|
|
April 05, 2016, 11:07:00 PM |
|
allh ıcın su trolleyen mala yazmayın artık :DD
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
April 06, 2016, 07:47:08 AM |
|
bizimkilerde adami bir sey sanip, karsisinda toefl veriyor. btcturk bile adami kaile almamis.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
BitliCoin
|
|
April 06, 2016, 10:20:05 AM |
|
bizimkilerde adami bir sey sanip, karsisinda toefl veriyor. btcturk bile adami kaile almamis. çay molasında eğlenceli oluyor.
|
|
|
|
worthyou
|
|
April 06, 2016, 10:27:03 AM |
|
BTCTurk den bu ara çok memnunum. Para yatırma 1 saat, çekim aynı gün. Var olmaları ülkedeki btc ekosistemine önemli katkılar yapıyor. Bu ara alış ve satışlarda piyasa emri için uğraşmıyorum. Onlara komisyon vermek insanı üzmüyor
|
|
|
|
Penguen
|
|
April 06, 2016, 10:43:53 AM |
|
BTCTurk den bu ara çok memnunum. Para yatırma 1 saat, çekim aynı gün. Var olmaları ülkedeki btc ekosistemine önemli katkılar yapıyor. Bu ara alış ve satışlarda piyasa emri için uğraşmıyorum. Onlara komisyon vermek insanı üzmüyor Şu anda BTCturk şu anda Türkiye de tek ve BTC hareketlerini yapabileceğiniz en güvenilir kurum. Tabi buda; o ne derse o olarak bize yansıyor. Benim görüşüm karşısında ciddi rakiplere ihtiyaç var. Rekabet her zaman bizim için iyidir. Suistimal etmek isteyecekler çıkabilir bunlara da prim vermemek gerek. Ben şahsım adına BTCtürk ün hizmetlerinden memnunun hiç sıkıntı yaşamadım. Umarım yaşamamda.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
April 10, 2016, 10:50:59 AM Last edit: April 10, 2016, 11:07:32 AM by bitpazari |
|
Fiyattaki bu dalgalanma neden dolayı. Acemiliğime verin bilmediğimden soruyorum ama fiyat genelde sabitken dolar bazında, sizin sitede bir bakıyorum 60 tl fark var, az öncede altına düşmüş olduğunu görünce şaşırdım.
|
|
|
|
MaDOnos
Jr. Member
Activity: 53
Merit: 2
|
|
April 10, 2016, 11:23:05 AM |
|
Fiyattaki bu dalgalanma neden dolayı. Acemiliğime verin bilmediğimden soruyorum ama fiyat genelde sabitken dolar bazında, sizin sitede bir bakıyorum 60 tl fark var, az öncede altına düşmüş olduğunu görünce şaşırdım.
Pazar eftler geçmediği için alıcı kısmı zayıf olur. Birileride piyasa altından çok fazla bitcoin sattıysa fiyat düşer. Pazartesi toplar kendini. Derinlik grafiğinede bakarsan satış derinliği alışın çok üstünde buda fiyatın düşmesini neden oluyor. Yarın eftler geçmesiyle alış güçlenip fiyatı dengeler yine. Senin asıl sorun "birileri niye global piyasa fiyatının altında bitcoin satar ?" olması gerekiyor. Onu bende bilmiyorum
|
|
|
|
dukeneptun
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1000
|
|
April 10, 2016, 12:15:32 PM |
|
1250 TL'den hesaplamak kolay oluyordu, fiyatın düşmesi iyi olmadı. Yurtdışından BTC getirenler artık iç pazarda bu fiyatlardan satmaz, mecburen fiyatın yükselmesi beklenecek.
|
|
|
|
gorkem
|
|
April 10, 2016, 01:01:35 PM |
|
engellemeler getırırsen fıyatta bole duser ıste
|
|
|
|
BitliCoin
|
|
April 12, 2016, 01:02:30 PM Last edit: April 12, 2016, 01:17:30 PM by BitliCoin |
|
engellemeler getırırsen fıyatta bole duser ıste
Yapılan garip değişiklileri eleştirsek de, şu anda görülen fiyatlardaki aşırı düşüşe anlam verebilmiş değilim. 2 hafta öncesine kadar piyasanın en az +10$, bazen +25$ üzerinde patır patır btc satılıyordu, yüksek hacimli işlem yapan kişiler acaba siteyi terk mi etti ? Eğer burda yurt dışı sitelerindeki fiyatlara yakın değerler üzerinden alım satım yapılsın diye BtcTurk'ün müdahelesi varsa , bence zaman kaybından başka birşey değil. Öyle birşey olursa 1-2 aya kalmaz yurt dışından bitcoin getirip satanlar siteyi terk eder. Düşük hacimdeki yurt içi alıcılara az karla btc satıp günlerce bekleyeceklerine fiyatlarda yüksek değişim için yatışa geçerler va sitede sadece yerinde sayan 0.58 botunu seyrederiz.
|
|
|
|
thinkinger
|
|
April 12, 2016, 03:57:38 PM |
|
btcturk un uygulamasında bazen alış için fiyat veriyorum,yazdığım fiyattan talimat gidiyor görünüyor ama satış fiyatından işlem gerçekleşiyor.bugün ilk kez bu gerçekleşti. daha önceden de olmuştu ama tam emin değildim. bugün ilk kez her aşamasına bakarak emin olarak verdiğim talimat bu şekilde gerçekleşti. siz de de oluyor mu ? yoksa benim telefondan kaynaklı birşey mi arkadaşlar?
|
|
|
|
semihyesilyurt
|
|
April 14, 2016, 09:13:14 AM |
|
Chrome'un x64 beta sürümü ve dün güncellenen 50.0.2661.75 numaralı x86 stabil sürümünde gelişmiş alım satım sayfası birkaç saniye sonra çöküyor. Google a en az 10 kez geribildirim gönderdim. Belki sizin yapabileceğiniz bir şey vardır.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
April 14, 2016, 11:35:17 AM |
|
btcturk un uygulamasında bazen alış için fiyat veriyorum,yazdığım fiyattan talimat gidiyor görünüyor ama satış fiyatından işlem gerçekleşiyor.bugün ilk kez bu gerçekleşti. daha önceden de olmuştu ama tam emin değildim. bugün ilk kez her aşamasına bakarak emin olarak verdiğim talimat bu şekilde gerçekleşti. siz de de oluyor mu ? yoksa benim telefondan kaynaklı birşey mi arkadaşlar?
Merhaba, Mevcut en iyi satış fiyatından daha yüksek bir fiyattan alış emri girmeniz durumunda emriniz en iyi satış fiyatından gerçekleşecektir. Eğer en iyi satış fiyatından daha düşün bir fiyattan emir girdiğinizde bu durum yaşanıyorsa lütfen bize destek@btcturk.com üzerinden ekran görüntülerini, kullandığınız cihazı ve uygulamanın hangi versiyonunu kullandığınızı yazınız. Durum incelenecektir. Chrome'un x64 beta sürümü ve dün güncellenen 50.0.2661.75 numaralı x86 stabil sürümünde gelişmiş alım satım sayfası birkaç saniye sonra çöküyor. Google a en az 10 kez geribildirim gönderdim. Belki sizin yapabileceğiniz bir şey vardır.
Merhaba, Chrome 50.0.2661.75 ile testler yapılmış ve sorun tekrar edilememiştir. 50.0.2661.75 Chrome ile mevcutta işlem yapan kullanıcımızdan sizin dışınızda hata bildiren şu ana kadar olmadı. Sorun sizin Beta versiyonunu yüklediğinizde bilgisayarınıza gelen bir güncel chrome dosyasının tekrar stabil versiyona döndüğünüzde silinmemesinden kaynaklı olabilir. Chrome'u sisteminizden kaldırıp, bütün dosyalarını silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Konunun detaylı incelenmesi isterseniz lütfen bize kullandığınız işletim sistemi versiyonunu ve donanım bilgilerini gönderiniz.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
April 14, 2016, 12:42:10 PM |
|
Merhaba, Mevcut en iyi satış fiyatından daha yüksek bir fiyattan alış emri girmeniz durumunda emriniz en iyi satış fiyatından gerçekleşecektir. Eğer en iyi satış fiyatından daha düşün bir fiyattan emir girdiğinizde bu durum yaşanıyorsa lütfen bize destek@btcturk.com üzerinden ekran görüntülerini, kullandığınız cihazı ve uygulamanın hangi versiyonunu kullandığınızı yazınız. Durum incelenecektir. Chrome'un x64 beta sürümü ve dün güncellenen 50.0.2661.75 numaralı x86 stabil sürümünde gelişmiş alım satım sayfası birkaç saniye sonra çöküyor. Google a en az 10 kez geribildirim gönderdim. Belki sizin yapabileceğiniz bir şey vardır.
Merhaba, Chrome 50.0.2661.75 ile testler yapılmış ve sorun tekrar edilememiştir. 50.0.2661.75 Chrome ile mevcutta işlem yapan kullanıcımızdan sizin dışınızda hata bildiren şu ana kadar olmadı. Sorun sizin Beta versiyonunu yüklediğinizde bilgisayarınıza gelen bir güncel chrome dosyasının tekrar stabil versiyona döndüğünüzde silinmemesinden kaynaklı olabilir. Chrome'u sisteminizden kaldırıp, bütün dosyalarını silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Konunun detaylı incelenmesi isterseniz lütfen bize kullandığınız işletim sistemi versiyonunu ve donanım bilgilerini gönderiniz. Chrome 50.0.2661.75 versiyonunda yaşanan sorun tekrar edilmiştir ve araştırılmaktadır. Şimdilik kullanıcılarımıza Firefox ya da Safari ile siteyi kullanmalarını tavsiye ediyoruz.
|
|
|
|
thinkinger
|
|
April 16, 2016, 11:51:35 AM |
|
mozilla firefoxta sitede alış satış emirlerini fiyata göre sıralttırıyorum. bir emir iptal edince emirler yine kafaya göre listeleniyor. Olması gereken kullanıcı neyi tanımlamışsa değiştirene kadar o şekilde gitmesi değil mi. ilginiz için teşekkürler. btcturk un uygulamasında bazen alış için fiyat veriyorum,yazdığım fiyattan talimat gidiyor görünüyor ama satış fiyatından işlem gerçekleşiyor.bugün ilk kez bu gerçekleşti. daha önceden de olmuştu ama tam emin değildim. bugün ilk kez her aşamasına bakarak emin olarak verdiğim talimat bu şekilde gerçekleşti. siz de de oluyor mu ? yoksa benim telefondan kaynaklı birşey mi arkadaşlar?
Merhaba, Mevcut en iyi satış fiyatından daha yüksek bir fiyattan alış emri girmeniz durumunda emriniz en iyi satış fiyatından gerçekleşecektir. Eğer en iyi satış fiyatından daha düşün bir fiyattan emir girdiğinizde bu durum yaşanıyorsa lütfen bize destek@btcturk.com üzerinden ekran görüntülerini, kullandığınız cihazı ve uygulamanın hangi versiyonunu kullandığınızı yazınız. Durum incelenecektir. elimde ekran görüntüsü yok ne yazı ki. telefondan da kaynaklanmı olabilir. tam (tlf. mu btcturkten mi? )emin olmadığım ve miktar düşük olduğundan üzerinde durmadım .Ama öyle bir sorunun olabileceğinin bilinmesi için yazdım.
|
|
|
|
|