labtek38
|
|
February 08, 2014, 04:31:28 PM |
|
dünyada bir ilk olur heralde kk ile ödme alsalar.
coinbase alıyor işte... bilmiyordum. herhangi bir ülke sınırlaması var mı?
|
|
|
|
trako
|
|
February 08, 2014, 07:18:04 PM |
|
dünyada bir ilk olur heralde kk ile ödme alsalar.
coinbase alıyor işte... bilmiyordum. herhangi bir ülke sınırlaması var mı? sadece visacard,
|
|
|
|
emperor37
|
|
February 08, 2014, 07:21:57 PM |
|
kredi kartı için backup payment metot denmiş, ne demeki bu? Bide btc aldık diyelim, withdraw diye bişey göremedim sitede, sadece al sat mı yapılıyo, btc çekme/yatirma yok mu?
|
|
|
|
labtek38
|
|
February 08, 2014, 07:23:39 PM |
|
btc çektirmeyecekse ne anlamı var. Acaba geri dolar çekmeye mi izin veriyor.
|
|
|
|
dadas15
|
|
February 08, 2014, 08:00:43 PM |
|
kredi kartı için backup payment metot denmiş, ne demeki bu? Bide btc aldık diyelim, withdraw diye bişey göremedim sitede, sadece al sat mı yapılıyo, btc çekme/yatirma yok mu?
siteden btc çekilebilir.siteye girdiğinizde, çekme sekmesinde bitcoin çek var, oradan çekebilirsiniz.
|
|
|
|
cellat87
|
|
February 09, 2014, 12:47:27 AM |
|
bu btc türk kuru nereden alıyor acaba yaa. piyasa düşüyor ama btctürk fiyatı hep sabit 2 gündür.
|
|
|
|
Deathwing (OP)
Legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
|
|
February 09, 2014, 12:50:29 AM |
|
bu btc türk kuru nereden alıyor acaba yaa. piyasa düşüyor ama btctürk fiyatı hep sabit 2 gündür.
BTCTurk'ün kurunu kullanıcılar belirliyor, takip edilen bir kur yok.
|
|
|
|
cellat87
|
|
February 09, 2014, 01:40:06 AM |
|
BTCTurk'ün kurunu kullanıcılar belirliyor, takip edilen bir kur yok. o ney öyle yaaa biraz düşsse iyi olacak alım yapacam külliyen zarar ediyoruz o şekildede :S
|
|
|
|
emperor37
|
|
February 09, 2014, 10:24:38 AM |
|
siteden btc çekilebilir.siteye girdiğinizde, çekme sekmesinde bitcoin çek var, oradan çekebilirsiniz. Özeline bakarmisin?
|
|
|
|
rojuwah
Member
Activity: 98
Merit: 10
|
|
February 09, 2014, 11:19:49 AM Last edit: February 09, 2014, 11:39:58 AM by rojuwah |
|
@BTCturk
Kredi kartıyla ödeme seçeneğine geçmeyi düşünmüyor musunuz? Neden?
Merhabalar, Kredi karti ile ödeme kabulü hiçbir exchange sitesinde uygulanmaz. Sebebi reversible olmasıdır. Bu şudur: Bir conflict olması durumunda bankalar insiyatiflerini "kredi kartım çalındı" diye bankaya koşup ağlayan kullanıcılardan, yani satıcıdan değil müşteriden yana kullanır. Böyle bir durumda hem exchange sitesi bitcoini size yollamış olur, hem de para sizde kalır (ödemeyi geri alma işlemi 3 aya kadar banka tarafından gerçekleştirilebilir). Aynı nedenle ödemenin kredi kartı veya paypal olduğu ebay gibi ortamlarda birkaç kişi dışında kimse cryptocurrency satmaz. Satanlar da 97% pozitif review geçmişiniz olmasını ister. Genel prensip olarak kredi kartı ile bitcoin satan bir site görürseniz scamdir, arkanıza bakmadan uzaklaşın. (örnek: bitplastic). Bu nedenledir ki kripto para birimlerinin kendine has exchange siteleri olması sisteme giriş noktaları teşkil etmeleri itibariyle bir gereksinimdir. Özetle irreversible para birimi satın almak için yine irreversible ödeme metodu gereklidir; reversible ödeme metotları --------------------------- - kredi kartı - paypal irreversible ödeme metotları ---------------------------- - banka havalesi - bitcoin ve diğer kripto para birimleri
|
|
|
|
rojuwah
Member
|
|
February 09, 2014, 11:29:38 AM Last edit: February 09, 2014, 12:21:05 PM by rojuwah |
|
btcturk ve koinim şurada anlatılan basit saldırılara dayanıklı olarak mı tasarlanmışlardır, merak içerisindeyim. Kısa özet, birisi küçük küçük birsürü order verip iyi bilinen küçük (ama muhtemeldir işlem hacmi olarak btcturkden büyük) bir exchange sitesinin sistemini bozarak zayıflığını göstermek için 100btc çalmış ve bunu geri iade etmiş. Bu arada btcturk'de de kullanıldığını bildiğimiz bir web veritabanı olan MongoDB bu linkde bankacılık ve exchange türü işlere uygun olmadığı yönünde ciddi eleştri yağmuruna tutulmuş. Amacım sadece yapıcı eleştride bulunmak.
|
|
|
|
emperor37
|
|
February 09, 2014, 12:50:29 PM |
|
@BTCturk
Merhabalar, Kredi karti ile ödeme kabulü hiçbir exchange sitesinde uygulanmaz. Sebebi reversible olmasıdır. Bu şudur: Bir conflict olması durumunda bankalar insiyatiflerini "kredi kartım çalındı" diye bankaya koşup ağlayan kullanıcılardan, yani satıcıdan değil müşteriden yana kullanır. Böyle bir durumda hem exchange sitesi bitcoini size yollamış olur, hem de para sizde kalır (ödemeyi geri alma işlemi 3 aya kadar banka tarafından gerçekleştirilebilir). Aynı nedenle ödemenin kredi kartı veya paypal olduğu ebay gibi ortamlarda birkaç kişi dışında kimse cryptocurrency satmaz. Satanlar da 97% pozitif review geçmişiniz olmasını ister. Genel prensip olarak kredi kartı ile bitcoin satan bir site görürseniz scamdir, arkanıza bakmadan uzaklaşın. (örnek: bitplastic). Bu nedenledir ki kripto para birimlerinin kendine has exchange siteleri olması sisteme giriş noktaları teşkil etmeleri itibariyle bir gereksinimdir. Özetle irreversible para birimi satın almak için yine irreversible ödeme metodu gereklidir; reversible ödeme metotları --------------------------- - kredi kartı - paypal irreversible ödeme metotları ---------------------------- - banka havalesi - bitcoin ve diğer kripto para birimleri Teşekkürler açıklama için ama coinbase gibi bir istisna varmış
|
|
|
|
rojuwah
Member
|
|
February 09, 2014, 02:04:39 PM |
|
ilginç gerçekten, sadece visa kabul ederek ve banka tarafında ve hukuksal yönden kendilerini birşekilde sağlama almış olmalılar. "CC verification" denen şeyle işlemi banka hesabına linkliyor olabilirler. Türk visalar işliyor mu ben de merak ediyorum, alabilen varsa deneyimlerini bekliyoruz.
|
|
|
|
nejat76
Full Member
Activity: 140
Merit: 100
security,like correctness,is not an add-on feature
|
|
February 09, 2014, 09:32:26 PM |
|
btcturk basit bir gerçekleşen emirler listesini ne zaman göstermeye başlayacak acaba merak ediyorum.
|
BTC: 17oqtYLAg8HSD6j44kA5n7KB1CyCufQ5yU MUCH RECEIVE: DLmyunqvaVf9wqSm1nyfv8pgw7czswXALY SUCH CAT: 9XCLZMuL3FLLC5AYuqJmUqKjrmD9NrsUrM WOW SXC : SJojeFfQytbaKMhPtKQJePpNUrCD93cYXB
|
|
|
dadas15
|
|
February 09, 2014, 09:48:01 PM |
|
btcturk basit bir gerçekleşen emirler listesini ne zaman göstermeye başlayacak acaba merak ediyorum.
bence böyle bir tablo gereklidir. kaılıyorum
|
|
|
|
nejat76
Full Member
Activity: 140
Merit: 100
security,like correctness,is not an add-on feature
|
|
February 10, 2014, 12:02:03 PM |
|
Site neden çalışmıyor? ??
|
BTC: 17oqtYLAg8HSD6j44kA5n7KB1CyCufQ5yU MUCH RECEIVE: DLmyunqvaVf9wqSm1nyfv8pgw7czswXALY SUCH CAT: 9XCLZMuL3FLLC5AYuqJmUqKjrmD9NrsUrM WOW SXC : SJojeFfQytbaKMhPtKQJePpNUrCD93cYXB
|
|
|
tuyas
Member
Activity: 107
|
|
February 10, 2014, 12:07:19 PM |
|
Site neden çalışmıyor? ?? bende çalışıyor takip ediyorum şu an
|
|
|
|
kirmena
Newbie
Activity: 6
Merit: 0
|
|
February 10, 2014, 01:12:03 PM |
|
@BTCturk
Merhabalar, Kredi karti ile ödeme kabulü hiçbir exchange sitesinde uygulanmaz. Sebebi reversible olmasıdır. Bu şudur: Bir conflict olması durumunda bankalar insiyatiflerini "kredi kartım çalındı" diye bankaya koşup ağlayan kullanıcılardan, yani satıcıdan değil müşteriden yana kullanır. Böyle bir durumda hem exchange sitesi bitcoini size yollamış olur, hem de para sizde kalır (ödemeyi geri alma işlemi 3 aya kadar banka tarafından gerçekleştirilebilir). Aynı nedenle ödemenin kredi kartı veya paypal olduğu ebay gibi ortamlarda birkaç kişi dışında kimse cryptocurrency satmaz. Satanlar da 97% pozitif review geçmişiniz olmasını ister. Genel prensip olarak kredi kartı ile bitcoin satan bir site görürseniz scamdir, arkanıza bakmadan uzaklaşın. (örnek: bitplastic). Bu nedenledir ki kripto para birimlerinin kendine has exchange siteleri olması sisteme giriş noktaları teşkil etmeleri itibariyle bir gereksinimdir. Özetle irreversible para birimi satın almak için yine irreversible ödeme metodu gereklidir; reversible ödeme metotları --------------------------- - kredi kartı - paypal irreversible ödeme metotları ---------------------------- - banka havalesi - bitcoin ve diğer kripto para birimleri Teşekkürler açıklama için ama coinbase gibi bir istisna varmış Öyle bir istisna yok Credit cards are a backup payment method only and cannot be used to buy bitcoin directly.Dolayısıyla öncelikle Amerikan bankalarından bir hesap ekleyip daha sonra kredi kartını backup olarak kullanabileceğini söylüyor. Direk kredi kartıyla bitcoin alımı mümkün değil.
|
|
|
|
tuyas
Member
Activity: 107
|
|
February 12, 2014, 11:19:52 AM |
|
Btc turk'de para çekme konusunda bir sıkıntı varmı?
|
|
|
|
srknbyr
|
|
February 12, 2014, 11:43:13 AM |
|
en son iki gün önce çektim bir problem yoktu
|
.▄███████████████████████▄ ███████████████████████████ ██████▌▄ ▀▀▀█████████ █████████▄ ▀██████ ██████████▄ ▀█████ ███████████ █████ ███████████ █████ ███████████ ▄██▄ █████ ███████████▄▄▄▄█████ ▄█████ ███████████████████████████ ███████████████████████████ ███████████████████████████ ▀███████████████████████▀ | .digilira. | | | | | | | | | | | | | | | |
|
|
|
|