TakashiMakat
Member
Activity: 93
Merit: 10
|
|
August 12, 2014, 06:47:10 AM |
|
bir para çekme isteği daha girdim sisteme, ödemeyi bekliyorum (düğün hazırlıkları var ) 150 TL çekim için 5 TL komisyon ödeyeceksiniz, yani %3.5 Ben 5TL çektim 0 lira geldi. Yani yüzde yüz. Yuh abi ya.
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
August 12, 2014, 10:40:29 AM |
|
bir para çekme isteği daha girdim sisteme, ödemeyi bekliyorum (düğün hazırlıkları var ) 150 TL çekim için 5 TL komisyon ödeyeceksiniz, yani %3.5 Ben 5TL çektim 0 lira geldi. Yani yüzde yüz. Yuh abi ya. Güzel örnek olmuş bu.
|
|
|
|
RoooooR
Legendary
Activity: 1008
Merit: 1000
GigTricks.io | A CRYPTO ECOSYSTEM FOR ON-DEMAND EC
|
|
August 12, 2014, 11:54:25 AM |
|
BTC transferlerinde onay e-mail'ine tıkladığımda transfer gerçekleşmiyor.
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
August 12, 2014, 12:51:59 PM |
|
İşte biz de onu tartışıyorduk birkaç gün önce. BTCTürk, Bitcoin çekim işlemlerinde transfere kendisi onay veriyor. Yani bir yetkili kişi onaylıyor.
|
|
|
|
TakashiMakat
Member
Activity: 93
Merit: 10
|
|
August 12, 2014, 12:56:46 PM |
|
İşte biz de onu tartışıyorduk birkaç gün önce. BTCTürk, Bitcoin çekim işlemlerinde transfere kendisi onay veriyor. Yani bir yetkili kişi onaylıyor. Ben bugün çektim otomatik gerçekleşti. Sanırım bazen onaya takılıyorsun bazen takılmıyorsun.
|
|
|
|
ChessLangen
Newbie
Activity: 46
Merit: 0
|
|
August 14, 2014, 07:00:46 AM |
|
BTCTürk'ün fiyat "Değişim"i neyi ifade ediyor? Hangi zamandaki fiyata göre kıyaslanıyor? Ne zaman baksam yükseliş var. Her yerde %5'den fazla düşmüş, bizde yine 26 TL (%2.26) yükselmiş görülüyor. Hastasıyım Türk BTC'sinin, hep yükseliyor
|
|
|
|
teramit
Legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
|
|
August 14, 2014, 07:12:49 AM |
|
BTCTürk'ün fiyat "Değişim"i neyi ifade ediyor? Hangi zamandaki fiyata göre kıyaslanıyor? Ne zaman baksam yükseliş var. Her yerde %5'den fazla düşmüş, bizde yine 26 TL (%2.26) yükselmiş görülüyor. Hastasıyım Türk BTC'sinin, hep yükseliyor sanırım son 24 saat için gösteriyor. yada server saatine göre AM 12:00 daki rakama göre.
|
|
|
|
testerman
|
|
August 14, 2014, 09:59:39 AM |
|
BTCTürk'ün fiyat "Değişim"i neyi ifade ediyor? Hangi zamandaki fiyata göre kıyaslanıyor? Ne zaman baksam yükseliş var. Her yerde %5'den fazla düşmüş, bizde yine 26 TL (%2.26) yükselmiş görülüyor. Hastasıyım Türk BTC'sinin, hep yükseliyor birileri seviyeyi asagiya cekerek dengeye getiriyor, basiyolar yavas yavas urkutmeden
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
August 14, 2014, 12:34:21 PM |
|
BTCTurk canlı yardım özelliği eklemiş. ben yeni gördüm kullanan varmı acaba işlevsel mi 24 saat aktif mi
|
|
|
|
testerman
|
|
August 16, 2014, 09:24:43 AM |
|
BTC cekme islemi icin, btc yetkilisinin onay verme keyfini beklemek ne kadar sacma bir olay, btc dedigimiz sey para transferine hiz katmak amaciyla yapilmis bir sistem. millet gider mersine biz gider tersine. ya da madem paranoyaklik tavan, koyun 24 saat adam basina, versin onaylari bekletmeden.. daha tl cekim,ve yatirma onayini bile hazmetmeden bir de bu cikti.
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
|
|
August 16, 2014, 09:34:14 AM |
|
dün tl çekim emri verdim hala onaylanmadı.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
August 16, 2014, 07:39:24 PM |
|
çekim emri verdikten sonra bize ulaşın dan tl çekim başlıklı bir bildirim yap. genelde aynı gün içinde hesaba gelir.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
testerman
|
|
August 16, 2014, 09:48:06 PM |
|
Arkadaşlar bitcoin'de beklenen yükseliş bu gece başlayabilir, haftasonu olması sebebiyle btcturk'e para aktaramıyoruz, TL olarak btcturk'de tutanlara alın demiyorum fakat gece 02:00-03:00 civarı uyanık olsunlar, çok ciddi fırsatlar olucak gibi gözüküyor. Şu anda 517$'a çıkmış durumda.
530 $ vurdu, son 90 dakika 6 % prim yapmis durumda.. yatirim tavsiyesi degildir, geri de gelebilir, sabaha 600 $ da olabilir
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
|
|
August 16, 2014, 10:19:06 PM |
|
çekim emri verdikten sonra bize ulaşın dan tl çekim başlıklı bir bildirim yap. genelde aynı gün içinde hesaba gelir. bilgilendirdiğiniz için sağolun farklı bir bankadan ödeme talep etseydim hafta sonları eft problemli olduğu için gecikebilir derdimde kendi hesaplarının dahil olduğu iş bankasından ödeme talep etmiştim yinede gecikti bunu onlar için bir eksik olarak yorumladım.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
August 18, 2014, 10:59:30 AM |
|
çekim emri verdikten sonra bize ulaşın dan tl çekim başlıklı bir bildirim yap. genelde aynı gün içinde hesaba gelir. bilgilendirdiğiniz için sağolun farklı bir bankadan ödeme talep etseydim hafta sonları eft problemli olduğu için gecikebilir derdimde kendi hesaplarının dahil olduğu iş bankasından ödeme talep etmiştim yinede gecikti bunu onlar için bir eksik olarak yorumladım. Merhaba, Para çekme işlemleri siz talepte bulunduktan sonra iki iş günü içinde gerçekleşmektedir. Bu süre işlem sırasına ve yoğunluğuna bağlı olarak daha kısa da sürebilmektedir. Ancak hafta sonu TL Çekme işlemi gerçekleştirilmemektedir. Teşekkür ederiz.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
August 18, 2014, 11:01:53 AM |
|
Arkadaşlar bitcoin'de beklenen yükseliş bu gece başlayabilir, haftasonu olması sebebiyle btcturk'e para aktaramıyoruz, TL olarak btcturk'de tutanlara alın demiyorum fakat gece 02:00-03:00 civarı uyanık olsunlar, çok ciddi fırsatlar olucak gibi gözüküyor. Şu anda 517$'a çıkmış durumda.
Merhaba, Hafta sonu da işlem sırası ve yoğunluğuna bağlı olarak yapmış olduğunuz havaleler hesabınıza aktarılmaktadır. Teşekkür ederiz.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
August 18, 2014, 11:04:33 AM |
|
BTCTurk canlı yardım özelliği eklemiş. ben yeni gördüm kullanan varmı acaba işlevsel mi 24 saat aktif mi
Merhaba, Hafta içi 09:00 - 18:00 saatleri arasında Canlı Yardım aracılığıyla da bize ulaşabilirsiniz. Teşekkür ederiz.
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
August 18, 2014, 11:38:45 AM |
|
BTCTürk'ün fiyat "Değişim"i neyi ifade ediyor? Hangi zamandaki fiyata göre kıyaslanıyor? Ne zaman baksam yükseliş var. Her yerde %5'den fazla düşmüş, bizde yine 26 TL (%2.26) yükselmiş görülüyor. Hastasıyım Türk BTC'sinin, hep yükseliyor Merhaba, Değişim, açılış fiyatıyla (fiyat grafiğinden kontrol edebilirsiniz) en son satış emri arasındaki değeri ifade etmektedir. Fiyat; açılış fiyatına göre yükseldiyse değişim pozitiftir. Açılış fiyatından daha düşük bir fiyatsa değişim negatiftir. Fiyat Grafiğinden zaman aralığı (1 hafta, 1 ay, 6 ay ) seçerek de değişimi kontrol edebilirsiniz. Fiyat Grafiğinde turuncu ile gösterilen sütunlar (günlük değişim) negatif değişimi, yeşil ile gösterilen sütunlar (günlük değişim) pozitif değişimi göstermektedir. Teşekkür ederiz.
|
|
|
|
byzencifil
Newbie
Activity: 8
Merit: 0
|
|
August 18, 2014, 11:10:41 PM |
|
Yaklaşık 1.5 saat önce btcturk hesabıma 3.5 bitcoin yatırdım. An itibariyle 10 confirmations (onay) olmasına rağmen bitcoin tutarı hesabıma geçmedi. 3-4 sefer mesaj gönderdim cevap veren yok. Yatırdığım bitcoinler hesabıma ne zaman geçecek?? Yani yarın geçirecekseniz bunu neden gece bitcoin yatırma btcturkte etkin?
Normalde 3 onay sonra hesabıma geçen tutar 10 onay almasına rağmen neden hesabımda birşey yok?? Buna ya da size gönderdiğim mesajlara ne zaman cevap vereceksiniz??
|
|
|
|
coaex
|
|
August 19, 2014, 06:02:02 AM |
|
Aynı durum bizde de var. Dün gece bi transfer gerçekleştirdim, konfirmasyonları tamam ama henüz hesaba geçilmedi.
|
|
|
|
|