Bitcoin Forum
April 23, 2021, 10:35:48 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Warning: One or more bitcointalk.org users have reported that they strongly believe that the creator of this topic is a scammer. (Login to see the detailed trust ratings.) While the bitcointalk.org administration does not verify such claims, you should proceed with extreme caution.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 »  All
  Print  
Author Topic: [ANN] GIL, fun and fast. Now accepted at Coingas!! Difficulty Fix! Upgrade ASAP!  (Read 33454 times)
Hydroponica
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


fml


View Profile
August 12, 2013, 05:16:28 PM
 #201

It was connected to http://gil.miningpool.co more than an hour farms with a capacity 3.6Mh/s Any coin work and isn't present how to understand it, the coin died or pool threw me on money?

What??

1619174148
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1619174148

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1619174148
Reply with quote  #2

1619174148
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1619174148
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1619174148

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1619174148
Reply with quote  #2

1619174148
Report to moderator
Volandovich
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 41
Merit: 0


View Profile
August 12, 2013, 05:38:57 PM
 #202

For 6 business hours at a speed in 3.6Mh/s on my account of 0 coins. My account Abyr.
Hydroponica
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


fml


View Profile
August 12, 2013, 06:48:36 PM
 #203

For 6 business hours at a speed in 3.6Mh/s on my account of 0 coins. My account Abyr.

It's not my pool. It has been working fine for me. Contact the pool operator.

Lauda
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2674
Merit: 2877


Terminated.


View Profile WWW
August 12, 2013, 08:17:46 PM
 #204

I just brought very high on cryptsy Sad .00008 , my thought was the was'nt enough coins as there was hardly any sell orders. I  got my ass handed to me. So to help Gilcoin, I have released the Mac Client built from the latest git branch

* UPNP enabled
* QRCode enabled
* Will work on Intel's 10.6.8 and later

https://www.dropbox.com/s/n04pmfmxb7todck/Gilcoin-Qt.dmg.zip

Cheers
Nice, GJ.

"The Times 03/Jan/2009 Chancellor on brink of second bailout for banks"
😼 Bitcoin Core (onion)
SoulSlayerPT
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 131
Merit: 100


View Profile
August 21, 2013, 01:57:05 AM
 #205

Cannot sync wallet... I think it needs to be updated!
8bitfish
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0



View Profile
August 26, 2013, 01:11:38 AM
 #206

Cannot sync wallet... I think it needs to be updated!

Works for me, it takes a bit but then the usual tick mark appears..

On a side note, I'd love to see GIL listed on CoinChoose and more exchanges
sal002
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 500


View Profile WWW
August 26, 2013, 02:37:59 PM
 #207

Cannot sync wallet... I think it needs to be updated!

Works for me, it takes a bit but then the usual tick mark appears..

On a side note, I'd love to see GIL listed on CoinChoose and more exchanges

I'll put it up as soon as it is on BTER / Cryptsy / Coins-E / Vircurex or BTC-e.
Hydroponica
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


fml


View Profile
August 26, 2013, 02:42:55 PM
 #208

Cannot sync wallet... I think it needs to be updated!

Works for me, it takes a bit but then the usual tick mark appears..

On a side note, I'd love to see GIL listed on CoinChoose and more exchanges

I'll put it up as soon as it is on BTER / Cryptsy / Coins-E / Vircurex or BTC-e.

It's been on Cryptsy for about a month or more, now....

sal002
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 500


View Profile WWW
August 26, 2013, 02:45:20 PM
 #209

Oops - my bad.  I didn't see it in the beginning of the thread so assumed it wasn't on an exchange yet.  It is on my to-do for today.
Hydroponica
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


fml


View Profile
August 26, 2013, 02:46:27 PM
 #210

Cannot sync wallet... I think it needs to be updated!

The client is getting some crosstalk from the LTC network. Your client is actually in sync, it just says it isn't. It's showing the 400K+ blocks from Litecoin. It's not actually hurting the integrity of the GIL blockchain, or anything. Just being annoying. I am working on a fix for it. If anyone would like to off a hand in fixing this, it would be greatly appreciated.

Hydroponica
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


fml


View Profile
August 26, 2013, 07:44:41 PM
 #211

Thanks to Muddafudda, new client has been released.
See OP for download link, and detailed instructions.
Please, I request that you follow the instructions, before yelling at me, and calling me names, screaming the client doesn't work Wink

Hydroponica
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


fml


View Profile
August 26, 2013, 09:13:56 PM
 #212

Another client upgrade. Should be last for a couple weeks, hopefully

Hydroponica
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


fml


View Profile
August 26, 2013, 10:21:49 PM
 #213

bump

tytanick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2184
Merit: 1084


Simplemining.net Admin


View Profile WWW
August 26, 2013, 10:44:30 PM
 #214

client cant sync with provided node

Manage your GPU farm the easy way with Mining OS (30 days free):  SimpleMining.net
Support available at Discord: https://simplemining.net/page/discord and admin@simplemining.net
Bitcointalk thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1541084.0
Hydroponica
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


fml


View Profile
August 26, 2013, 10:46:53 PM
 #215

client cant sync with provided node


It's going to take time, for enough people to upgrade client

tytanick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2184
Merit: 1084


Simplemining.net Admin


View Profile WWW
August 26, 2013, 11:03:43 PM
 #216

client cant sync with provided node


It's going to take time, for enough people to upgrade client

but anyway if i have connection, client should sync right ?

{
    "version" : 70200,
    "protocolversion" : 60002,
    "walletversion" : 60000,
    "balance" : 0.00000000,
    "blocks" : 0,
    "connections" : 1,
    "proxy" : "",
    "difficulty" : 0.00024414,
    "testnet" : false,
    "keypoololdest" : 1376556013,
    "keypoolsize" : 102,
    "paytxfee" : 0.00000000,
    "mininput" : 0.00010000,
    "errors" : ""
}

Manage your GPU farm the easy way with Mining OS (30 days free):  SimpleMining.net
Support available at Discord: https://simplemining.net/page/discord and admin@simplemining.net
Bitcointalk thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1541084.0
8bitfish
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0



View Profile
August 26, 2013, 11:14:17 PM
 #217

Having the same problem, its frozen at 726 blocks remaining atm,
I guess we'll need some more people to upgrade for it to confirm, will leave it on for a while

This coin has potential, really looking forward on seeing it accepted on more exchanges  Grin (Coins-e, possibly mtxNOW/bter/vircurex)
Hydroponica
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


fml


View Profile
August 26, 2013, 11:41:45 PM
 #218

If you downloaded 7.2.1, please see OP for 7.2. Newer client, needs more testing first.
7.2, will atleast remove the LTC network warnings, its a start

sal002
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 500


View Profile WWW
August 27, 2013, 12:02:43 AM
 #219

Cannot sync wallet... I think it needs to be updated!

Works for me, it takes a bit but then the usual tick mark appears..

On a side note, I'd love to see GIL listed on CoinChoose and more exchanges

I'll put it up as soon as it is on BTER / Cryptsy / Coins-E / Vircurex or BTC-e.
[/quote

I know what my issue was - the randomness of the block size.  I just put it up with the lowest block size as the set size (i know it is random, but this way, those that know the coin will know how to adjust that Smiley )
Hydroponica
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


fml


View Profile
August 27, 2013, 12:06:09 AM
 #220

Cannot sync wallet... I think it needs to be updated!

Works for me, it takes a bit but then the usual tick mark appears..

On a side note, I'd love to see GIL listed on CoinChoose and more exchanges

I'll put it up as soon as it is on BTER / Cryptsy / Coins-E / Vircurex or BTC-e.
[/quote

I know what my issue was - the randomness of the block size.  I just put it up with the lowest block size as the set size (i know it is random, but this way, those that know the coin will know how to adjust that Smiley )

I don't know if it helps, but, law of averages, it should be an average size of 30

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!