Bitcoin Forum
December 06, 2016, 12:29:16 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 »  All
  Print  
Author Topic: COINOTRON pool - BTC pool closed, please withdraw your coins.  (Read 58911 times)
superfastkyle
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 437


View Profile
April 07, 2013, 12:40:56 AM
 #261

Is anyone getting decent performance from the ppc pool and if so how? I only get about half the ppc I should and my hashrate stays about half while the pool hashrate goes insanely higher. Miners constantly have fans spinning up and down load going to 0% and back to full load

you need stratum support now for his trc pool only on port 3335 so you may need to update to the latest cgminer

hello, no matter what i try, i cannot get my guiminer srypt to work with coinotron trc pool

i get:
2013-04-06 21:23:45: Listener for "TRC2": Creating 1 GPU threads
2013-04-06 21:23:45: Listener for "TRC2": 1...done
2013-04-06 21:23:45: Listener for "TRC2": Error 52 getting work. See http://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html for error code explanations.
2013-04-06 21:23:45: Listener for "TRC2": 2013-04-06 21:23:45 Couldn't connect to server. Trying again in a few seconds...

using guiminer-scrypt inbuilt reaper
guiminer-scrypt default just starts and doesnt do anything

any ideas?
cgminer doesnt work for me somehow, but im being able to mine litecoin
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481027356
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481027356

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481027356
Reply with quote  #2

1481027356
Report to moderator
1481027356
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481027356

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481027356
Reply with quote  #2

1481027356
Report to moderator
Crystallas
Member
**
Offline Offline

Activity: 106



View Profile
April 07, 2013, 02:40:50 AM
 #262

Is anyone getting decent performance from the ppc pool and if so how? I only get about half the ppc I should and my hashrate stays about half while the pool hashrate goes insanely higher. Miners constantly have fans spinning up and down load going to 0% and back to full load


Yes, there are problems for sure. Enough stop/starts to make your power-supply pack up and find a new home in a microwave. LOL
Marrs
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
April 07, 2013, 04:21:57 AM
 #263

ppc payout still wont work  Sad

Litecoin payout doesn't seem to be working either. :-/
coinotron
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 995


View Profile
April 07, 2013, 09:53:20 AM
 #264

This topic is dedicated to BTC pool. Please stop posting here messages about other currencies Smiley

There is separate thread for questions/problems regarding other currencies available at Coinotron.
LTC, PPC, TRC, FRC thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=49182.0

Thanks

A Meteorite
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120


View Profile WWW
April 07, 2013, 10:32:25 PM
 #265

I can't login to my account. Is it just me?

Quote
Current Date time: Mon Apr 08 00:32:55 CEST 2013
You are not authorized to view this page.

Also, last I logged in, my auto payouts were not being processed. Now I'm getting worried...

BTC: 1MeTeorfxZNsY6gJDBtrF8JA8KEv6SKGUmLTC: Lejxgou6hUkjupF6RoruxJGG9AQ7t3ovYt
coinotron
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 995


View Profile
April 07, 2013, 10:35:30 PM
 #266

I can't login to my account. Is it just me?

Quote
Current Date time: Mon Apr 08 00:32:55 CEST 2013
You are not authorized to view this page.

Also, last I logged in, my auto payouts were not being processed. Now I'm getting worried...

Sign off, sign in. If that won't help clear your browser's cache.

A Meteorite
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120


View Profile WWW
April 07, 2013, 10:37:44 PM
 #267

I can't login to my account. Is it just me?

Quote
Current Date time: Mon Apr 08 00:32:55 CEST 2013
You are not authorized to view this page.

Also, last I logged in, my auto payouts were not being processed. Now I'm getting worried...

Sign off, sign in. If that won't help clear your browser's cache.
Thanks, seemed to work. That was odd.

And now that I'm in I can see that some of the blocks must have been orphaned so auto payouts weren't processed. No worries. Smiley

BTC: 1MeTeorfxZNsY6gJDBtrF8JA8KEv6SKGUmLTC: Lejxgou6hUkjupF6RoruxJGG9AQ7t3ovYt
psychok9
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
April 08, 2013, 01:29:24 PM
 #268

Hello,
I'm mining LTC with a Radeon 5850 clocked at 575MHz(1.038v)/700MHz(GDDR5).
CGminer show actual khash 210.4K/s but on Coinotron website it seems very low (like 28K/s).

What's the problem?
This is the command line:
cgminer -d 0 -I 12 -v 1 -w 128 -o stratum+tcp://coinotron.com:3334 -u xxx -p xxx --scrypt

Catalyst 13.2/AMD SDK 2.5/Windows 8.

There is separate thread for questions/problems regarding other currencies available at Coinotron.
LTC, PPC, TRC, FRC thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=49182.0

You probably have bad cgminer configuration. I'm not an expert on this topic.
Please read this guide:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=117221.0

Sorry, and thank you.
coinotron
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 995


View Profile
April 08, 2013, 02:56:53 PM
 #269

Hello,
I'm mining LTC with a Radeon 5850 clocked at 575MHz(1.038v)/700MHz(GDDR5).
CGminer show actual khash 210.4K/s but on Coinotron website it seems very low (like 28K/s).

What's the problem?
This is the command line:
cgminer -d 0 -I 12 -v 1 -w 128 -o stratum+tcp://coinotron.com:3334 -u xxx -p xxx --scrypt

Catalyst 13.2/AMD SDK 2.5/Windows 8.

There is separate thread for questions/problems regarding other currencies available at Coinotron.
LTC, PPC, TRC, FRC thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=49182.0

You probably have bad cgminer configuration. I'm not an expert on this topic.
Please read this guide:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=117221.0

riku2015
Member
**
Offline Offline

Activity: 112



View Profile
April 09, 2013, 11:01:55 AM
 #270

Heya all,

I have issues(can't use any proxy) using stratum proxy on coinotron can anyone take look on this topic? Smiley
https://bitcointalk.org/index.php?topic=170527.0

Thanks already, have nice mining!
lophie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924


Unlimited Free Crypto


View Profile
April 10, 2013, 04:28:00 AM
 #271

Hey guys I can't connect to coinotron it just loads forever even though I am mining okay on coinotron.

Is it only me?

Disclaimer: For some reason coinotron website never worked for me unless I go to it though google search redirection in first place. But now even this doesn't work!

Vantix
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364


View Profile
April 10, 2013, 10:45:50 AM
 #272

CGminer can't connect to coinotron.com
Bitcoin.Greece
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 414


Bitcoin is the Future of currency


View Profile WWW
April 16, 2013, 06:58:35 AM
 #273

site does not work but LTC pool seems to work fine with cgminer

Get a VPN - Protect yourself
leopard2
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 913


View Profile
April 16, 2013, 10:49:01 PM
 #274

TRC difficulty

often there is a significant difference between TRC difficulty on Coinotron page and the well known

http://dustcoin.com/mining

So when I mine at Coinotron at any given point in time which difficulty is the right one? What am I mining against? If dustcoin says 500%+ and Coinotron homepage says 60% what the @#%$!! should I do?   Undecided

f you have found my post helpful, please donate what you feel it is worth: 146eC5dop4j2x8rTmrboeAHm3QntaQ86xz
spunit262
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18


View Profile
April 16, 2013, 11:37:17 PM
 #275

TRC difficulty

often there is a significant difference between TRC difficulty on Coinotron page and the well known

http://dustcoin.com/mining

So when I mine at Coinotron at any given point in time which difficulty is the right one? What am I mining against? If dustcoin says 500%+ and Coinotron homepage says 60% what the @#%$!! should I do?   Undecided
The difficulty on TRC changes every hour unlike most coins. I'm not sure which one is more up to date but I would guess Coinotron would as it's actively mining it.
sal002
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


View Profile WWW
April 17, 2013, 02:46:13 AM
 #276

TRC difficulty

often there is a significant difference between TRC difficulty on Coinotron page and the well known

http://dustcoin.com/mining

So when I mine at Coinotron at any given point in time which difficulty is the right one? What am I mining against? If dustcoin says 500%+ and Coinotron homepage says 60% what the @#%$!! should I do?   Undecided

TRC changes even faster - my site averages out for the given hour to reflect current difficulty, but I'd be weary enough of TRC's difficulty as it is.

Find the coin to mine (with JSON API and charting) at http://www.coinchoose.com
http://www.multipool.in - Always mine the most profitable coin
rm187
Member
**
Offline Offline

Activity: 65



View Profile
April 17, 2013, 05:58:34 AM
 #277

my BTC wont payout..

1x5AFgSYTzXZ9eKJTKUfr7tiSuGyBE7Yd
coinotron
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 995


View Profile
April 17, 2013, 07:32:10 AM
 #278

my BTC wont payout..

BTC pool is DGM. That means coins are confirmed (ready to withdraw)  when block is confirmed ie after 120 conf. Current block has only 73 confirmations.

jjiimm_64
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680


View Profile
April 17, 2013, 01:23:12 PM
 #279

feature request:

block info page.

IRC quote: <jimbit> not sure where else to look for you..  I was wondering if youcan PLEASE add a blocks found page, or a block info page for each coin.  with the block finder included.  I would mine there more often if I could identify when i found blocks.

1jimbitm6hAKTjKX4qurCNQubbnk2YsFw
coinotron
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 995


View Profile
April 17, 2013, 09:15:18 PM
 #280

feature request:

block info page.

IRC quote: <jimbit> not sure where else to look for you..  I was wondering if youcan PLEASE add a blocks found page, or a block info page for each coin.  with the block finder included.  I would mine there more often if I could identify when i found blocks.

Added to todo list. I will probably add 1 more column to "Solved blocks" table.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!