Dr.Cocktail
|
|
January 07, 2018, 08:23:27 AM |
|
Çakma binance gibi olmuş fakat binance de referans kasmak artık zorlaştı, burdan ref kasmak daha mantıklı olabilir sonuçta yeni açıldı. Yinede kalıplaşmış kök salmış borsalar harici başka borsa kullanmak bana tehlikeli geliyor.
Hocam en fazla 2 ay içerisinde işlem hacminin çok rahat bir şekilde 1 milyar doları geçeceğini düşünüyorum açıkçası ben Biraz iddiali gibi gözüküyor ama bundan eminlik derecesinde iddialıyım. işlem hacmi 1 milyar olsa bile bu coinin değeri 12 dolar olmamalı bence. en fazla 7-8 dolar olmalı diye düşünüyorum. balon şu anda. yakında patlayacaktır. Arkadaş bir şeyden haberin yok atıp tutma bari. Neden balon? Gidip binance şöyle böyle yazarsın allah bilir. Sıfır bilgi ama her konuda fikriniz var maşallah. Konuyla ilgili düşüncemi tekrar yazmayacağım bulun yazımı başlıktaki okuyun. yazınızı okudum. yıllık %2.5 temettü demişsiniz. sizce bu piyasa için ne kadar mantıklı bi rakam bu? şu anda bi esprisi yok bence bu coinin. insanlar geleceğe yatırım yapıyorlar. Binance coin'e göre avantaları var Kucoin'in ama şuanki fiyatını çok yüksek olarak görüyorum.Eğer ilerleyen zamanlarda Kucoin Shares makul seviyelere gelirse alınabilecek bir coin.Ama şuan için ben almayı düşünmüyorum.
|
|
|
|
premium_domainer
Legendary
Activity: 1764
Merit: 1012
|
|
January 07, 2018, 08:50:44 AM |
|
Çakma binance gibi olmuş fakat binance de referans kasmak artık zorlaştı, burdan ref kasmak daha mantıklı olabilir sonuçta yeni açıldı. Yinede kalıplaşmış kök salmış borsalar harici başka borsa kullanmak bana tehlikeli geliyor.
Hocam en fazla 2 ay içerisinde işlem hacminin çok rahat bir şekilde 1 milyar doları geçeceğini düşünüyorum açıkçası ben Biraz iddiali gibi gözüküyor ama bundan eminlik derecesinde iddialıyım. işlem hacmi 1 milyar olsa bile bu coinin değeri 12 dolar olmamalı bence. en fazla 7-8 dolar olmalı diye düşünüyorum. balon şu anda. yakında patlayacaktır. Arkadaş bir şeyden haberin yok atıp tutma bari. Neden balon? Gidip binance şöyle böyle yazarsın allah bilir. Sıfır bilgi ama her konuda fikriniz var maşallah. Konuyla ilgili düşüncemi tekrar yazmayacağım bulun yazımı başlıktaki okuyun. yazınızı okudum. yıllık %2.5 temettü demişsiniz. sizce bu piyasa için ne kadar mantıklı bi rakam bu? şu anda bi esprisi yok bence bu coinin. insanlar geleceğe yatırım yapıyorlar. Binance coin'e göre avantaları var Kucoin'in ama şuanki fiyatını çok yüksek olarak görüyorum.Eğer ilerleyen zamanlarda Kucoin Shares makul seviyelere gelirse alınabilecek bir coin.Ama şuan için ben almayı düşünmüyorum. 520 tane token var günde 1$ para veriyor şu anda. Senede 365 dolar veriyor ederi 7650 dolar şu anda. 20 sene gibi bir roisi var çok iyi rakam. Üstüne üstük bu rakamın katlanacağı garanti gibi. Yani 1 ay içinde 5$ veriyora gelebilmesi içten bile değil. O da 1850 dolar civarı ediyor. Fiyat inmez aksine çıkar. Şu an ucuz bile.
|
|
|
|
zenfo
|
|
January 07, 2018, 09:08:07 AM |
|
ne riski kardesim. ortada risk falan goremiyorum ben gayet mantikli kar paylasimi yapiyorlar. risk almayalim diye diye kacan firsatlarin haddi hesabi yo kucoin fiyati ne olursa olsun alinir bence
|
|
|
|
Hc01
|
|
January 07, 2018, 11:31:24 AM |
|
3-4 dolardan aldık daha yakın zamanda, adamalr uctukca uctu vay be. Fıyat bıraz duzeltme yapar gıbı sureklı ınıp cıkıyor oturamadı tam rayına. Hacmı de sureklı artıyor guzel olcak ıns gelecegı.
|
|
|
|
Cleverjunta
|
|
January 07, 2018, 07:35:33 PM |
|
şuan ether değerleri borsa kısmında yansıtılmıyor ve hesap bilgilerinde değer olarak görünmüyor.bakiye var fakat değeri total hesaba yansıtılmıyor umarım geçici bir şeydir ve etheri kaldırma gibi bir işlem yapmazlar
|
|
|
|
deepocean
|
|
January 07, 2018, 07:37:46 PM |
|
3-4 dolardan aldık daha yakın zamanda, adamalr uctukca uctu vay be. Fıyat bıraz duzeltme yapar gıbı sureklı ınıp cıkıyor oturamadı tam rayına. Hacmı de sureklı artıyor guzel olcak ıns gelecegı.
valla hocam 3 dolardan alıp 6 dolardan çıktım ben. buralara kadar geleceğini tahmin edemedim. çok güzel ilerliyor. keşke çıkmasaydım diyorum.
|
|
|
|
hmsr
Full Member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
|
January 07, 2018, 07:46:41 PM |
|
7 dolar iken girdim o gün düşmeye başladı. Zarar etmemek için çıkış yapmıştım. Borsa coinlerine yatırım şart oldu artık.
|
|
|
|
cacoin
|
|
January 07, 2018, 08:04:13 PM |
|
Ben binance a yakında yetişir diyorum kendi kendime ama maşallah beklediğimden çok çok kısa sürede yetişti.Umarım değerlendiren arkadaşlar olmuştur içimizden
|
|
|
|
zunnun
Newbie
Activity: 167
Merit: 0
|
|
January 07, 2018, 08:11:25 PM |
|
beklediğim kadar büyük bir getirisi yok gibi. binance devam.
|
|
|
|
elismemish
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 4
|
|
January 07, 2018, 08:30:21 PM |
|
İyi patlama yaptı bunların koinide başlarda alanlar iyi para kaldırdı biz yoktun ozamanlar piyasada artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.
|
__________ BetFury __________ 🎲 The first i-Gaming Crypto platform with BTC Dividends 🎲 https://betfury.tv/2VDCk7K
|
|
|
Segomo
Member
Activity: 126
Merit: 10
|
|
January 07, 2018, 08:35:40 PM |
|
Birçok borsa yeni üye alımını kapattı kucoin şuan altın değerinde. Çok büyük bir büyüme hızıyla devam edicektir. Çok güzel projeleri bünyelerine katıyorlar. Kcs nin ne kadar olabileceği konusunda tavan olarak kestiremiyorum. Varsa bu konuda fikri olan merak ettim.
|
|
|
|
Cleverjunta
|
|
January 07, 2018, 08:56:41 PM |
|
1.25 1.5 1.75 den aldım bir miktar öyle 8e dayandı 6ya düştü dedim heralde fiyata bir ayar çekecekler adet yükseltmek için çıktım çıkmaz olaydım yetişemedim sonra.artık bakmak takip etmek istemiyorum token değerini.yine kısa sürede muazzam bir kar bıraktı fakat artık bakamıyorm gördükce kan damlıyor gözlerimden
|
|
|
|
Hc01
|
|
January 07, 2018, 08:58:13 PM |
|
Kucoinde mıktar artırma ısı cok tehlıkelı, bırden fırlıyor %50-60 sonra tutamıyor ınsan, az daha yasıyordum ben de ucuz yırtmıstım ondan denemıyorum artık dırekt hodl eldekıne razıyım.
|
|
|
|
deepocean
|
|
January 07, 2018, 08:59:19 PM |
|
Kucoinde mıktar artırma ısı cok tehlıkelı, bırden fırlıyor %50-60 sonra tutamıyor ınsan, az daha yasıyordum ben de ucuz yırtmıstım ondan denemıyorum artık dırekt hodl eldekıne razıyım.
hocam arada kar satışı gerekiyor ama. coin düşerse pişman olmamak için. hold ve daily trade dengeli olmalı bana göre. körü körüne yapmamak lazım.
|
|
|
|
premium_domainer
Legendary
Activity: 1764
Merit: 1012
|
|
January 07, 2018, 09:25:54 PM |
|
hocam arada kar satışı gerekiyor ama. coin düşerse pişman olmamak için. hold ve daily trade dengeli olmalı bana göre. körü körüne yapmamak lazım. Kucoin fiyatı volume ile direkt alakalı olduğundan dolayı ve volume un uzunca bir süre sürekli artacağından dolayı çok ufak aşağıya sarkmalar dışında hızlı çıkacaktır. Trade yapılacak bir token değil bir süre.
|
|
|
|
dogaatac
|
|
January 07, 2018, 10:36:42 PM |
|
ben bundan 3,5 gün önce bakkal hesabı yaptığımda 7 dolardı coinin fiyati. su an +20 dolar düzeyine gelmiş elinde bulunduran arkadaşlara tebrikler
|
|
|
|
tinywestler
|
|
January 07, 2018, 11:02:15 PM |
|
Valla kukuoin bu saadet zinciri gibi referans sistemiyle milyarlarca dolar para topladı bu az bir rakam değil oldukça büyük ve agrasif oynuyorlar
|
|
|
|
Cleverjunta
|
|
January 08, 2018, 05:18:58 AM |
|
an itibari ile kendisinden daha kapsamlı olan wavesi yılın gözdesi binance tokeni marketcap hacmiyle geçmiş muhteşem kazançlar bırakan token.
|
|
|
|
Hc01
|
|
January 08, 2018, 05:37:06 AM |
|
hocam arada kar satışı gerekiyor ama. coin düşerse pişman olmamak için. hold ve daily trade dengeli olmalı bana göre. körü körüne yapmamak lazım. Kucoin fiyatı volume ile direkt alakalı olduğundan dolayı ve volume un uzunca bir süre sürekli artacağından dolayı çok ufak aşağıya sarkmalar dışında hızlı çıkacaktır. Trade yapılacak bir token değil bir süre. Katılıyorum hocam, son denememde eldekı mıktarı %20 kaybettım sonrasında gerı aldım ıyı kı almısım ondan sonra x2 yaptı resmen, bısure al sat yapılmaması gerekır dıye dusunuyorum.
|
|
|
|
1kodumtek7
|
|
January 08, 2018, 03:57:33 PM |
|
hocam arada kar satışı gerekiyor ama. coin düşerse pişman olmamak için. hold ve daily trade dengeli olmalı bana göre. körü körüne yapmamak lazım. Kucoin fiyatı volume ile direkt alakalı olduğundan dolayı ve volume un uzunca bir süre sürekli artacağından dolayı çok ufak aşağıya sarkmalar dışında hızlı çıkacaktır. Trade yapılacak bir token değil bir süre. Katılıyorum hocam, son denememde eldekı mıktarı %20 kaybettım sonrasında gerı aldım ıyı kı almısım ondan sonra x2 yaptı resmen, bısure al sat yapılmaması gerekır dıye dusunuyorum. al sat yapılacak bi coin değil hocam bu. bende 3 dolarda satttım. o zamandan beri düşmesini bekliyorum. balon gibi şişti sanki. bu fiyatlar fazla bence.
|
|
|
|
|