|
casty3000
|
|
July 14, 2018, 05:45:57 PM |
|
Roadmapi incelendiği zaman müthiş bir proje yılın bence de en iyi icolarından. Ancak yasal sürece çok fazla takıldılar bu sırada bile boş durmuyorlar betayı deniyorlar walletlarını güncelliyorlar vs.
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
August 27, 2018, 05:51:09 PM |
|
ne oldu bu neonexchange acaba ilk kez bir kura kazandım icoya girecektim o da çıkmadı aslında sağlam bir projeydi ancak hala bir ico yapamadılar
|
|
|
|
petrichor
Member
Activity: 406
Merit: 12
|
|
August 27, 2018, 06:21:42 PM |
|
Whitelist zamanında çok büyük hype oluşmuştu ve herkes -deyim yerindeyse- whitelist alabilmek için saldırmıştı. Son durumu ne oldu bilmiyorum ama piyasanın düzgün ve istikrarlı bir döneminde çok iyi yerlere gelebilecek potansiyelde bir proje. Kaç x ile borsaya girer bilmiyorum ama alttan toplama fırsatı olursa değerlendirmek gerek.
|
|
|
|
snykutlug
Member
Activity: 448
Merit: 17
|
|
August 27, 2018, 06:26:39 PM |
|
Hala ses seda yok bu ico hakkında adamlar büyük ihtimalle piyasanın düzelmesini bekliyorlar yada tam hazır değil projeleri bundan dolayı bir şeyler paylaşmıyolar çok iyi olucak bu borsa olursa merkezsiz ethereum ve neoların projeleri burda olucak binance in tekelliğini indirebilir yakında çok iyi çıkarırlarsa.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
August 27, 2018, 06:48:20 PM |
|
Hahaha sesinizi duydular beyler. İco bu pazartesi başlıyor. Hakkını kullanmak istemeyenin hakkını alabilirim
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
the_doctor
|
|
August 27, 2018, 06:53:37 PM |
|
harbi 3 eylülde başlıyormuş da bizdeki neolar pul oldu amk. 1000 usd lik almıştım şimdi 500 anca ediyor.
September 3rd - 7th ~ 18:00 UTC Round 1 Token sale
September 10th - 14th ~ 18:00 UTC Round 2 Token sale
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
August 28, 2018, 04:21:07 AM |
|
Switcheo aldı yürüdü bi sürü özellik ekledi. Bunlar ico yapıcaz vız vız dediklerinde neo 200 küsür dolardı boğa vardı. Aylardır bi ico tarihi bile açıklayamadılar. Ne bi bounty yaptılar ne başka bi şey. Durdular durdular ayı zamanı ico yapıyorlar. Hard cap yapar mı yine yapar da bu vizyonsuzluk öldürdü beni.
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
KodesCrew
|
|
August 28, 2018, 08:40:08 AM |
|
bunlar yasal mevzulardan bahsediyolardı. sanırım o konu aşılmış ki ico tarihi vermişler. ortalama neo değeri baz alındığında 16 17 usd lik bir seviyeden işlem yapılır herhalde. beta testlere de başladıklarını söylemişlerdi umarım hızlı bir başlangıç yapar da yatırımcılarına kısa sürede kazanç gösterir.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
August 28, 2018, 09:44:38 AM |
|
Konuyu takip etmeyi bırakmıştım şimdi gördüm görmemiş olsaydım muhtemelen ICO tarihini kaçırırdım. Kötü bir tablo var ama daha kötüsü bence şöyle olacak ICO dan gireceğiz bedavaya yakın fiyatlardan NEO göndereceğiz çünkü NEO ları beklettik çıkan da olmamıştır, ICO bitince NEO da artışa geçecek bence. Artık bir anlamı kaldı mı emin değilim NEO buradan fırlar ICO dan girsek belki daha uzun zaman alacak yaptığımız yatırımın kazandırması. Kimse de nakitte kalmadı dolarda arttı 1000 dolar yaklaşık 6200 liracık oldu.
Hesap isteyen olursa bana ulaşsın, 1 tane "Round 1" için onaylı hesabım var. Monday, September 3rd — Friday, September 7th bu tarihten önce ulaşın yoksa ben girmek zorunda kalacağım.
Kazanç sağlar mı diye soran acemi arkadaşlar olabilir evet kazandırır eğer nakit veya dolar btc tether varsa kaçırmayın, benden almasanız da olur ama biz şu an girersek anlamı çok fazla kalmıyor NEO zaten nereden nereye kadar düşmüş durumda elimde fazla olsa yine bir kısmıyla rahat girerdik yani risk bizim için artıyor. En az 5X 10X beklenebilir.
|
|
|
|
mustafayasinsenturk
|
|
August 28, 2018, 09:55:04 AM |
|
Şuanda neo tutmak daha mantıklı görünüyor. Bu fiyatlardan neo yollayıp katılınca şuanki değeri üzerinden kazandırır ama neodaa yükselince pek bir anlamı olmaz. Tabi birde hangi borslarda yeralacağı önemli.
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
August 28, 2018, 10:20:07 AM |
|
Platformlarının hayata geçeceği haberini gördüm umarım yakın zamanda hayata geçer de herkes kazanır bir çok neo tokenine yatırım yaptım ancak buna yapmadım bütçem yetmedi fazlada bölmek istemedim.
|
|
|
|
Xexen4
|
|
August 28, 2018, 10:26:20 AM |
|
Konuyu takip etmeyi bırakmıştım şimdi gördüm görmemiş olsaydım muhtemelen ICO tarihini kaçırırdım. Kötü bir tablo var ama daha kötüsü bence şöyle olacak ICO dan gireceğiz bedavaya yakın fiyatlardan NEO göndereceğiz çünkü NEO ları beklettik çıkan da olmamıştır, ICO bitince NEO da artışa geçecek bence. Artık bir anlamı kaldı mı emin değilim NEO buradan fırlar ICO dan girsek belki daha uzun zaman alacak yaptığımız yatırımın kazandırması. Kimse de nakitte kalmadı dolarda arttı 1000 dolar yaklaşık 6200 liracık oldu.
Hesap isteyen olursa bana ulaşsın, 1 tane "Round 1" için onaylı hesabım var. Monday, September 3rd — Friday, September 7th bu tarihten önce ulaşın yoksa ben girmek zorunda kalacağım.
Kazanç sağlar mı diye soran acemi arkadaşlar olabilir evet kazandırır eğer nakit veya dolar btc tether varsa kaçırmayın, benden almasanız da olur ama biz şu an girersek anlamı çok fazla kalmıyor NEO zaten nereden nereye kadar düşmüş durumda elimde fazla olsa yine bir kısmıyla rahat girerdik yani risk bizim için artıyor. En az 5X 10X beklenebilir.
nex in fiyatını neo ile endexleyeceğiz anlaşılan. ico duyurusu yapıldığında neo 120 civarındaydı sanki. o zaman icoya gireceğim diye neo gömüp bekleyen olduysa ciddi zarar vardır dediğin gibi. fakat nex in usd bazında değeri olduğundan neo maliyeti şuan oldukça düşük olacak. ben neo ne kadar artarsa artsın nex in daha fazla kazandıracağını düşünüyorum. örneğin şuan için hesaplarsak 1 nex 0.05 neo gibi bir maliyet biçilebilir. bu arada ico hesabı için birşey söyleyim, parçalı gönderim yapılmayacakmış yani 400 usd lik aldın tekrar 600 lük alamayacaksın. hesabı birine vereceğine bana kalırsa bir fon oluşturalım fon toplamı ile icoya girip katılımcılara payı oranında nex leri dağıtırsın. fon toplayalım dersen ben 250 300 usd lik gireyim hem riske hem kazanca ortak olayım
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
August 28, 2018, 12:43:53 PM |
|
Tokenler smartcontractla gelicek ama o andan itibaren trade'e açık olacak mı? Yoksa 2. round bitene kadar tokenlar kitli mi kalacak? Bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
|
|
|
|
Taratoor
Sr. Member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
August 28, 2018, 01:35:22 PM |
|
neolarımın 3 te 1 ini yatıracağım uzun süredir herkes gibi bekliyorum açıkçası 5x 10x yapar diye düşünüyorum bende
|
|
|
|
sconklin321
Sr. Member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
|
|
August 28, 2018, 02:58:08 PM |
|
nex in fiyatını neo ile endexleyeceğiz anlaşılan. ico duyurusu yapıldığında neo 120 civarındaydı sanki. o zaman icoya gireceğim diye neo gömüp bekleyen olduysa ciddi zarar vardır dediğin gibi. fakat nex in usd bazında değeri olduğundan neo maliyeti şuan oldukça düşük olacak. ben neo ne kadar artarsa artsın nex in daha fazla kazandıracağını düşünüyorum. örneğin şuan için hesaplarsak 1 nex 0.05 neo gibi bir maliyet biçilebilir. bu arada ico hesabı için birşey söyleyim, parçalı gönderim yapılmayacakmış yani 400 usd lik aldın tekrar 600 lük alamayacaksın. hesabı birine vereceğine bana kalırsa bir fon oluşturalım fon toplamı ile icoya girip katılımcılara payı oranında nex leri dağıtırsın. fon toplayalım dersen ben 250 300 usd lik gireyim hem riske hem kazanca ortak olayım aynn kardeşim bende 100 dolardayken almıştım düşün zararı aq ico yapsalar zararına bile satsam bu kadar kaybettirmeye bilirdi. bekliyoruz artık ıcosunu nasılsa ellimize verdiler
|
|
|
|
snykutlug
Member
Activity: 448
Merit: 17
|
|
August 28, 2018, 03:26:22 PM |
|
Tokenler direk unlock muş bu çok iyi eylül sonu gibi açılcakmış borsada buda iyi kar dağıtımı olucak galiba bunların tokenini tutanlarada çok iyi gelir elde edebilirsiniz sağlam tutarsanız ve borsada iyi hacim oluşursa
|
|
|
|
bitpazari
|
|
August 30, 2018, 07:28:45 AM |
|
hirozaki'nin beklentisi anlaşılan düşmemiş 15-20 arası katlanmasını beklediğini söyledi. Hesabı satmayı düşünüyordum ama mantıklı olmayacak gibi, en az 5X yapsa bu havada daha ne olsun mis gibi araba bile alınır. 5X den satılmaz min yazdım ama gideri olur yani 10X normaldir ilerlemeye göre değerlendirmek gerekiyor.
|
|
|
|
L0rd
Newbie
Activity: 111
Merit: 0
|
|
August 30, 2018, 10:08:11 AM |
|
herkesin beklentisi büyük büyük borsaya girmezse bir baktın ico fiyatının altında kim bilir herkes alacağı kâra bakıyor, bu yıl 3-5 ico dışında fiyatının üstünde kalan yok.
|
|
|
|
ziya1453
|
|
August 30, 2018, 10:12:22 AM |
|
borsası açıldığı zaman nex tokenler listli olmayacak.yasal onay bekleniyor çünkü listeleme için. telegram gruplarında bu çok konuşuldu. yani borsa açılır açılmaz bunun gazıyla okuturum diyenler dikkat etsin. ayrıca nex in binance gibi merkezli büyük borsalara gireceği hayali kuranların konu hakkında en ufak bilgisi yok nex zaten kendi borsa tokeni rakip büyük merkezli borsaların listelemesi söz konusu bile olmaz. bunun harici tokenler unlock olduğu için hemen ico sonrası farklı merkezli merkezsiz ufak borsalardan yada aracasız tabiki ticareti dönecek. ama kendi borsasında belirsiz bir süre boyunca listelenemeyecek. nex 2018 in en beklenen icolarından biriydi fakat bence şu an ico tarihinin en önemli icosu konumunda neden çünkü artık kaderi büyük ölçüde tüm icoların kaderini belirleyecek. artık bütün ico yatırımcıları ico lardan bezmiş durumda nex te batarsa artık bildiğimiz anlamda ico piyasası biter.
|
|
|
|
|