Local / Konu Dışı / Re: Kredi Kartı Borcunun Asgarisini Ödeyince Kredi Notu on: Today at 06:54:28 PM
kardeşim sistem puanlamasını tam hatırlamıyorum ama mantığını anlatayım sana
asgari ödeyememe eksi 20 puan
asgari ödeme puan değişimi yok
tamamını ödeme artı 20 puan
puan arttıracaksan sana tavsiyem her karttan bir sakız al ve tamamını öde, çünkü harcama tutarına bakılmıyor, yani 1 trilyon kapasite ile 1 tl kapasite aynı, bakılan tamamını ödeyip ödememiş olman
onun dışında kredi çekeceksen en az 3 ay kesintisiz sigortaya ihtiyacın var, sigorta primin de kredi limitini etkiliyor, ne kadar yüksekse o kadar iyi
umarım yardımcı olabilmişimdir.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Local / Alternatif Kripto-Paralar / airdrop ve bounty yapanlar, twitonomy, ihtiyacınız olabilir. on: February 02, 2018, 07:35:46 PM
merhaba,
airdrop ve bounty yapanlar için twitter olmazsa olmaz. ancak twitter üzerinden takipçileri düzenlemek eziyet olabiliyor.
http://www.twitonomy.com adresine twitter hesabınız ile bağlanıp yukarıdaki menüden following ya da followers seçeneklerinden birini seçtikten sonra biraz daha altta bulunan seçenekten, followers you are not following ve people not following you seçeneklerinden birini seçerek sizi takip edenleri takip edebilir, sizi takibi bırakanları filtreleyerek takipten kolaylıkla çıkabilirsiniz, başka bazı kullanışlı seçenekler de mevcut.
işinize yararsa merit konusunda yardımcı olabilirsiniz, full olmak için kısa bir süre kalmışken, biraz zor durumda kaldım. saygılar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Local / Madencilik (Alternatif Kripto-Paralar) / Re: mining de restart atıyorsa ve rig başında duramıyorsanız on: February 02, 2018, 05:03:59 PM
Quote from: khasank on February 02, 2018, 03:56:01 AM
Quote from: Necroface on February 01, 2018, 08:05:11 PM
merhaba,
mining de restart atıyorsa ve rig başında duramıyorsanız, mining yaptığınız programın açılış dosyasının kısa yolunu, şuraya kopyalayın, bilgisayar açıldığında program da otomatik olarak açılacaktır.
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\StartUp
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Local / Madencilik / Re: Akım Korumalı Priz on: January 28, 2018, 10:18:54 PM
akım korumalı priz aldım denedim, sürekli olarak kendini kapatmasıyla sonuçlandı, bu sebeple normal prize geri döndüm, herhangi bir problemim yok. almayı düşünen varsa, bence almasın.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Local / Alternatif Kripto-Paralar / Re: Bitcoin White (BTW) Borsa'da! on: January 28, 2018, 08:52:14 PM
adresi de verseydin, insanlar yanlış yerlere girmesin değil mi! buyurun link de benden olsun. herkese iyi satışlar, bol kazançlar.
https://bitflip.li/---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Local / Alternatif Kripto-Paralar / Re: 100 tane airdrop a katıldım ether wallet bakiyem 0 on: January 27, 2018, 04:38:56 PM
ben de 4 ay önce bir günde 45 taneye katıldım bir daha katılmadım, 9 tanesi geldi 2 tanesi toplamda 200 dolar etti, 2 ay sonra bir gün daha katıldım bir 35-40 taneye ama hiçbiri gelmedi.
Local / Alternatif Kripto-Paralar / Re: decred - suprnova - poloniex yardım lütfen on: February 02, 2018, 08:20:40 PM
sonunda dcr ulaştı ve bozdurup poloniexten çıktım, daha da kullanmayı düşünmüyorum. bu arada kendi servisi üzerinden açtığım yardım isteğine de herhangi bir dönüş olmadı. zaten kiminle konuşsam aynı şeyi söylediler, poloniex kesinlikle cevap vermiyor diye.
Local / Konu Dışı / dünyanın en kapsamlı da vinci müzesi istanbulda on: January 17, 2018, 07:56:03 PM
uniq istanbulda devam eden da vinci müzesi dünyanın en kapsamlısıymış, henüz gidememiş olsam da gider gitmez, görüşümü de paylaşırım. nisana kadar devam edecekmiş. haberin devamı linkte.
http://www.uniqistanbul.com/event/leonardo-da-vinci-expo-dahi-istanbulda/---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Local / Konu Dışı / google hakkınızda topladığı verileri silme on: January 17, 2018, 07:48:47 PM
google tarafından siz gezinirken hakkınızda topladığı verileri silmenin yolu haberin detaylarında verilmiş. ilgilenen arkadaşlar bir göz atsın derim. linki paylaşıyorum.
http://m.yeniakit.com.tr/haber/googlein-hakkinizda-topladigi-veriler-nasil-silinir-409153-amp.html---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Activity güncelleme saatinizi nereden öğrendiniz?
buradan kontrol edebilirsiniz.
https://www.bctalkaccountpricer.info/