MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
April 26, 2018, 12:09:59 PM |
|
Her şey iyi güzel de bu tür projelerde güven ortamı nasıl sağlanıyor? Ben arabamı bıraktım kapının önüne, helbiz'e de bağladım. 3 saat lazım olmayacak dedim. Arkadaşın biri geldi aldı arabayı ve 6 saat sonra getirdi geri? Haydi bu iyi niyetli senaryo. O arkadaş o arabayla hiç geri dönmedi, bu sefer ne yapacağız?
Başkasının malını başkasına satan, şu anda varolan ve çalışan tüm sistemler (Uber, bitaksi, cart taksi, airbnb vs) rating sistemi dışında hiçbir yaptırım sunmuyor. Burada bir çözüm öneriliyor mu acaba? Koskoca Avis bile findeks bakıyor...
|
|
|
|
fodoyr565
Newbie
Activity: 112
Merit: 0
|
|
April 26, 2018, 01:12:57 PM |
|
Del piero önemli hamle, aslında en önemlisi ürünün kısa zamanda çıkacak olması uzun süre beklenmeyecek ben kendi adıma HODL kararı aldım iyi yerlere geleceğine inanıyorum
|
|
|
|
BitcoinVSfiat
|
|
April 26, 2018, 01:23:38 PM |
|
Garenta, Avis, Budget gibi büyük firmalar dışındaki rent a carlara bile güvenilmezken bu işin merkezsiz olması aklıma yatmıyor. Henüz bu aşama için erken sanki.
|
|
|
|
xxxgr
Member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
|
|
April 26, 2018, 07:03:26 PM |
|
Ekipleri guzele benziyor. Iddali giriyorlar, 7 katla borsaya giris uygulamalarini da gosterdiler. 4 borsa girislerinin zamani da belli. Acikladiklari iki borsa biraz tedirgin ediciydi bakalim digerleri ne zaman gelecek
|
|
|
|
sokusimafuckusima
|
|
April 26, 2018, 07:06:13 PM |
|
gire gire bu dandik borsaya mi girdiler diye dusunuyorum. en kotu coin diye bekliyordum. baya bi hayal kirikligina ugradim.
|
|
|
|
phantasod
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
April 26, 2018, 08:19:54 PM |
|
Projeye bakınca hiç aklıma yatmıyor ama ekibe yaptıkları reklamlara bakınca biraz daha elimde tutayım dedim. Bir borsayı açıklayacaklar diye bile ne heyecan yarattılar
|
|
|
|
ksteve96
Full Member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
|
|
April 26, 2018, 10:29:00 PM |
|
Açıkladıkları borsalar kimseyi tatmin etmedi, hepimiz Mayıs’ta gireceklerini söyledikleri borsaya kitlendik. Bakalım açıkladıkları programı sürdürebilecek ve hedeflerine ulaşabilecekler mi? Bu icoların çoğunun gelecekte ayakta kalması mümkün değil. Şahsen araç kiralamak için coin almak? Üzerinde düşününce kripto paraların hayatımızı kolaylaştırabilmesinin tek yolu tek bir coinle tüm günlük ihtiyaçlarımızı karşılamalıyız. Aksi halde bu kadar çeşidin hayatta kalması mümkün değil.
|
|
|
|
SkyLords (OP)
|
|
April 27, 2018, 11:45:59 AM |
|
Değerli arkadaşlar ekip güçlü proje mantıklı reklamlar yapılıyor. Söyledikleri gibi büyük bir markete girdiklerinde güzel sonuç verecektir.
|
|
|
|
burkay
Full Member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
|
April 27, 2018, 12:19:17 PM |
|
Helbiz ilk girdiği borsa olarak hem girdiği borsanın duyulmamış olması hem de fiyatının çok sağlam dump yemesi sebebiyle herkesi hayal kırıklığına uğrattı bende Helbiz adına ilk girişte dahi bir beklenti içine girmiştim ama bekleneni veremedi, umarım bundan sonraki açıklayacağı borsalar binance tarzı borsalar olur, yoksa sıradanlıktan kurtulamaz, ve yatırımcısına bir güven kaybettirirse daha da toparlayamayabilir.
|
|
|
|
SkyLords (OP)
|
|
April 27, 2018, 12:30:10 PM |
|
Helbiz ilk girdiği borsa olarak hem girdiği borsanın duyulmamış olması hem de fiyatının çok sağlam dump yemesi sebebiyle herkesi hayal kırıklığına uğrattı bende Helbiz adına ilk girişte dahi bir beklenti içine girmiştim ama bekleneni veremedi, umarım bundan sonraki açıklayacağı borsalar binance tarzı borsalar olur, yoksa sıradanlıktan kurtulamaz, ve yatırımcısına bir güven kaybettirirse daha da toparlayamayabilir.
Bildiğiniz 2 büyük borsa ile görüşmeleri olduğunu duymuştum. Bakalım bekliyorum bende
|
|
|
|
thenorthblue
Member
Activity: 336
|
|
April 27, 2018, 01:29:23 PM |
|
İlk çıkacakları piyasanın 50M'dan büyük bir hacmi olduğu söylenmişti fakat 10-15M bandında bir markete çıktı. Umarım TOP10-TOP5 dedikleri piyasalar da bu şekilde olmaz.
|
|
|
|
SkyLords (OP)
|
|
April 27, 2018, 03:52:42 PM |
|
İlk çıkacakları piyasanın 50M'dan büyük bir hacmi olduğu söylenmişti fakat 10-15M bandında bir markete çıktı. Umarım TOP10-TOP5 dedikleri piyasalar da bu şekilde olmaz.
Görüştükleri binance ve yanlış anlamadımsa bittrex. Umarım bu 2 borsadan biri olur.
|
|
|
|
Lewan
Member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
|
|
April 27, 2018, 07:41:45 PM |
|
Faydalandırıcı konu olmuş ve ilginç bakalım biraz daha araştırıcam teşekkürler.
|
|
|
|
sentinus
Member
Activity: 210
|
|
April 27, 2018, 07:53:30 PM |
|
Çok fazla beklenti oluşturdular. Satışa gelince o fiyata satabilen oldu mu acaba türklerden olmadı herhalde. Zaten girdikleri borsaya hiç güvenemedim. Mecburi hodl
|
|
|
|
Hc01
|
|
April 27, 2018, 08:05:54 PM |
|
Çok fazla beklenti oluşturdular. Satışa gelince o fiyata satabilen oldu mu acaba türklerden olmadı herhalde. Zaten girdikleri borsaya hiç güvenemedim. Mecburi hodl
Siteye login bile olamadık zaten fiyatlar da idexin altına dusmustu bız gırebılene kadar, sagolsun support obur gun dondu acılan tıcketlara, buyuk alıcılarımız var derken de sacma sapan yuksek fıyatlardan alınan 15 20bın helbızı kastedıyorlar heralde, baktıgımda ıconun 10 katından salak gıbı alımlar yapılmıs sonra fıyat ıconun ceyregıne kadar dustu ıste nerdeyse.
|
|
|
|
SkyLords (OP)
|
|
April 27, 2018, 08:48:58 PM |
|
Büyük borsalara girişi bekleyebilirsiniz.
|
|
|
|
marn6767
Member
Activity: 252
Merit: 13
|
|
April 27, 2018, 09:06:53 PM |
|
bountyde fazla fazla dağıtınca haliyle ölücüler tokenı gömdü. 3 5 dolar kazanıp ellerine ne geçecek merak ediyorum. Bountyclerin çoğu eritti tokenlarını büyük borsalardan birine girince ben 1 aya katlayacağını düşünüyorum
|
|
|
|
SkyLords (OP)
|
|
April 28, 2018, 07:13:30 AM |
|
bountyde fazla fazla dağıtınca haliyle ölücüler tokenı gömdü. 3 5 dolar kazanıp ellerine ne geçecek merak ediyorum. Bountyclerin çoğu eritti tokenlarını büyük borsalardan birine girince ben 1 aya katlayacağını düşünüyorum
Aynen öyle oldu. Ama dediğin gibi büyük borsada artar
|
|
|
|
necrofurian
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 1
|
|
April 28, 2018, 07:18:41 AM |
|
1 ether ile iconun bilmem kaç kat daha ucuzuna satın alım yapıyorsunuz şu anda. bu dumplatmayı gerçekleştiren bountyciler olduğu kadar balinalarda katkı sağlamışa benziyor. etherleri zulada bekletip küçük küçük alımlar ile sizi bıktırıncaya kadar uğraşacaklarına eminim.
|
gemstra |▌ The Future of Social Selling |▌ A blockchain infrastructure ● ● ● ● for the biggest gig economy of tomorrow ● ● ● ●
|
|
|
SkyLords (OP)
|
|
April 28, 2018, 07:28:33 AM |
|
1 ether ile iconun bilmem kaç kat daha ucuzuna satın alım yapıyorsunuz şu anda. bu dumplatmayı gerçekleştiren bountyciler olduğu kadar balinalarda katkı sağlamışa benziyor. etherleri zulada bekletip küçük küçük alımlar ile sizi bıktırıncaya kadar uğraşacaklarına eminim.
Adamlar fena. Daha sonra fena artar satanlar pişman olabilir
|
|
|
|
|