ismailtkngr
Newbie
Activity: 84
Merit: 0
|
|
June 19, 2018, 10:29:53 PM |
|
Gelecek zamanın coinlerinin gerçek hayata giriceğinin belkide bir örneği bu coin.Gelecekte coinler çok fazla şekilde hayatımıza girecektir.Helbizde gibi belkide ev bile satın alınabilir.Şuan elinde kripto tutmak 2000 de apple dan hisse almak gibi birşey.
|
|
|
|
xxxgr
Member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
|
|
June 20, 2018, 05:47:02 AM |
|
Helbiz için CEO dün yine alım zamanı diye twit attı fakat kendileri aldıktan sonra tekrar kendileri satıyor sanırım. Ama bu düşüşte biraz direndi bence
|
|
|
|
criptocash
Jr. Member
Activity: 240
Merit: 7
|
|
June 20, 2018, 07:19:08 AM |
|
önümüzde güzel fırsat var inş bu sefer olur da helbizciler sevinir. ether in son birkaç günkü hareketi gayet güzel. Haziranın pump ayı olduğunu söyleyenler çok. bitcoin yeşillenirse altlarda yeşillleniyor. ama kısa sürecek yükselir olursa karlı yerlerden satıp çıkmak bunu düşünün derim.
|
|
|
|
adamdamdandusen
Member
Activity: 462
|
|
June 20, 2018, 07:37:04 AM |
|
Helbizin ceo'su buy back diye tweet attı, fakat çok büyük bir zıplama gelmedi geri saldı sanıyorum tüm borsalarda anlık alım yapmıyorlar.
|
|
|
|
WaDa
|
|
June 20, 2018, 11:42:34 AM |
|
Buy back diye tweet attıktan sonra yine 500 er bin Helbiz satışa koydu adamın niyeti çok açık, kimse ilerde güzel yerlere gelecek projenin hisselerini açık açık satmaz, herşey ortada bana çok faydası oldu bu tokenin, hatta hayatımı kurtardı ama maalesef ilerisi için birşey diyemem.
|
|
|
|
Allonee
Member
Activity: 392
Merit: 11
|
|
June 20, 2018, 04:05:41 PM |
|
Ben de artık pek de bir şey olacağını düşünmüyorum iyiden iyiye umudumu kaybettim. Elimden de çıkarmayacağım tutacağım Boğa döneminde bir atılım yaparsa çıkarırım elimden yoksa kalsın koleksiyonluk.
|
|
|
|
thenorthblue
Member
Activity: 336
|
|
June 20, 2018, 04:09:39 PM |
|
Dağ fare doğurdu adeta. Ümidim çok fazlaydı fakat beklediğim gibi çıkmadı. Ama diğer yandan da projeye scam muamelesi yapmamak gerek.
|
|
|
|
mcnncnr
Jr. Member
Activity: 546
Merit: 2
|
|
June 20, 2018, 04:11:48 PM |
|
Scam olduğunu düşünmüyorum bizim millet bedavadan gelen 1000 taneyle iyi para kaldıramadı diye scam muamelesi yapıyor. Tabi bu başarısız oldukları gerçeğini değiştirmez. Önceden piyasa falan diyorduk ama gerçekten başarısız bir ekibi var.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
Millennium_blue
Member
Activity: 266
|
|
June 20, 2018, 06:36:10 PM |
|
Helbiz'in lisans almasından bahseden yazılar okudum başka yerlerde.Diyorlar ki lisans alırsa baya etkili olur diye.Yani patlama yapması için birçok neden var o da bunlardan birisi.Bu tarz hamleler özellikle boğa döneminde gelirse 5 milyonluk market ile sınırlı kalmazlar diye umuyorum.
|
|
|
|
foculur
|
|
June 20, 2018, 06:37:35 PM |
|
1 milyon dolar buyback açıklandı başlıyoruz dediler yine tık yok, gerçekten takım olarak bukadar güven vermeyen başka bir takım görmemiştim, bir dedikleri bir dediklerini tutmaz mı arkadaş, uçuk kafayla yazıyorlar heralde onları.
|
|
|
|
CoinSlayer
Member
Activity: 238
|
|
June 20, 2018, 08:30:27 PM |
|
buyback olayı da etkilemedi. icodan satınalanların hepsi bin pişman. aslına ekibi de sağlam neden böyle oldu anlamadım bi türlü.
|
|
|
|
Carolinawiestput28
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 1
|
|
June 20, 2018, 09:20:32 PM |
|
Bu test olayı nedir 10bin araçla deneme yapacaklarmıs
|
|
|
|
iskendercnr
Jr. Member
Activity: 448
Merit: 2
|
|
June 20, 2018, 10:02:38 PM |
|
bunun airdrobuna katılamadım diye çok üzülüyordum. yatırım yaptım biraz yükseldiğinde sattım ama sattıkça pişmanlık hissi uyandırıyor bende.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
trc22@gmail.com
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
June 21, 2018, 06:34:45 AM |
|
Çok salak bir takım bu helbiz takımı sen 20bin kişiye deli gibi airdrop yaparsan fiyat 10x düşer tabi, millet 1 döner parasına satıyor tokenleri birde çok dağıttılar tabi. Adam 1 ethere deli token aldı ico fiyatına gelse 10 eth edecek, resmen yatırımcısını airdropculara öptürdüler
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2814
Merit: 1576
|
|
June 21, 2018, 06:51:10 AM |
|
Buyback gelmediği sürece bu fiyatlar toparlanmaz. Peki geri alımı nasıl bir fiyattan yapacaklar, gerçekten ilk bahsettikleri fiyatı görebilecek miyiz? Alım başladığı anda borsada düşük fiyata verenler ortadan kaybolacak
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
mehmet312
|
|
June 21, 2018, 10:16:07 AM |
|
Buyback başladı diye tweetler atıp tutuyorlar hiçbir halt olduğu yok, 1 milyon dolar 2bin etha yakın eder, 100 eth atsa toplam şuanki fiyatı 2ye katlar, insanları salak mı sanıyorlar bilmiyorum da bir cacık yaptıkları yok bence.
|
|
|
|
WaDa
|
|
June 21, 2018, 10:23:17 AM |
|
Yahu inanmayın buy back falan ne inanıyorsunuz şuana kadar bişey yapmayan açıklama yapmayan habire tatilde orda burda fotoğraf çekip instagrama koyan adam dan ne bekliyorsunuz.
|
|
|
|
coobx
Newbie
Activity: 84
Merit: 0
|
|
June 21, 2018, 11:54:09 AM |
|
Bende satın aldım forumdan bakip. 30% değerlendiğinden binance a çıkacak diyerek satmadık kaldık ortada
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
June 21, 2018, 11:57:48 AM |
|
ortaya bir ürün koyduktan sonra en büyük borsalardan birisinde listelenebileceği haberini vermişti ekip, bu binance olabilir, ama takım sallıyor da olabilir inanamıyorum artık tarih için de temmuz diyorlar halen.
|
|
|
|
Suleiman the Magnificent
|
|
June 21, 2018, 02:22:33 PM |
|
Bol keseden konuşuyorlar ama dediklerini hiç yapmıyorlar. Bir şeyi yapacağım dersin vakti gelince yaparsın. Girmeyeceğiz dedikleri borsalara girdiler ama gireceğiz dedikleri borsalar hala ortalıkta yok Ben çıkış yapmıştım biraz karla ama umarım yatırım yapanları üzmez.
|
|
|
|
|