Airdroplara mümkün olduğu kadar katılın tabiki. Zamanla hangi Airdropun büyük ihtimal scam olabileceğini anlıyorsunuz zaten.
Hocam airdrop göndercez ama eth gaz parası çıkışmıyor, sen bize gaz parasını gönder biz sana hemen tokenları yolluyoruz... diyen airdroplardan hayır beklemeyin mesela
Bunun dışında sonunda Gold, Platinum, Ripple mipple olan airdroplar zaten ben scamim diye bağrıyor başından itibaren...
Airdroplardan tokenlar / coinler geldikten sonra asıl iş başlar arkadaşlar.
O gelen tokenlar/coinler borsaya girmeden önce takibe alınması gerek. Nasıl ki ICO lara para yatırmadan önce inceliyorsunuz, Airdroplardan gelenleri de öyle incelemelisiniz.
Velev ki bir token cüzdanınızda borsaya girdikten sonra değer kazanmaya başladı... bi bakın şöyle whitepaper a ve road map e adamların güzel planları var mı proje ile ilgili ...
50 cent veya 1 dollar değeri olan Airdrop tokenları / coinleri eğer proje sağlamsa ve road map e uygun hareket ediyorsa ekip kısa zamanda 4-5 Dollara hatta 20 Dollara fırlayabilir.
Ben Hawala (HAT) airdropuna katılmıştım. 65 Token gönderiler. 2 ay bekledim 30 cent falandı tanesi satmaya kalksaydım. 3 ay sonra tanesi 20 dollar oldu ...
Sugarexchange (SGR) ... HAT kadar olmasa token sayısı yüksekti .. 1000 Token x 1 dollar ... Şu an düştü ama proje sağlam
ve bunun gibi irili ufaklı 113 token var bende. 1000 Dolları geçiyor değerleri .... bazılarını sattım ... ama bazılarını da proje sağlam olduğu için halen tutuyorum ...
İmza kampanyaları ayrı bir dünya ...
ingilizcenizin iyi olması gerek ... en az üç satırlık sağlam yorumlar yapmalısınız .... bunu iyi para getiren imza kampanyaları için söylüyorum
Mesela BitDice - haftada 0.03 btc getiriyor ama bounty menejeri felaket titiz biri ... posta kaliten düşerse bi haftaya kalmaz değiştirir başkasıyla