tursucutembelvampir
Member
Activity: 196
Merit: 10
|
|
April 15, 2018, 11:18:28 PM |
|
ben şimdi ne yalan söyleyim sylon un kampanyalarını beğeniyorum ve ileride de katılmayı düşünüyorum, ama şu an resmen 0 lira kazandırıyor bountyler
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
April 15, 2018, 11:25:31 PM |
|
Sylon genel anlamda iyi bir bounty manager yani kampanyaya katılanları zor duruma düşürmeyerek dağıtımları da hızlı yapıyor benim gördüğüm kadarıyla
|
|
|
|
kirkcoin
|
|
April 17, 2018, 06:09:06 AM |
|
Sylon da bu ara kampanya açmayı bıraktı gibi, ayı piyasası onun da şevkini kaçırdı heralde şaka bi yana en çok kazandığım kampanyalar sylon'a ait şimdiye kadar umarım böyle iyi işler çıkarmaya devam eder.
|
|
|
|
nekominer
Full Member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
|
|
April 17, 2018, 06:16:00 AM |
|
Sylona has bir durum değil sanki. Genel olarak icolarda bir durgunluk var. Başlayanların çoğu süre uzattı, yatırım alamayan bir çok ico var.
|
|
|
|
kesh.zombie
|
|
April 17, 2018, 02:45:08 PM |
|
birçok ico projesi yeterli yatırımı alamadığı için süreyi uzatıyor bu aralar.piyasanın mevcut durumuyla ilgili.şu boğaya girebilirsek o zaman düzelir belki kampanyalar da.
|
,........
|
|
|
freim
Member
Activity: 462
Merit: 42
|
|
April 17, 2018, 02:47:25 PM |
|
Sylon ' un kampanyaları iyi güzel fakat bazı kampanyalarda full member altını almıyor. Eee napalım biz şimdi zaten merit kurbanı olmuşuz giremiyoruz dogal olarak. Çok girmek istedim cedex'in bountysine katılamadım mesela. Bunun bir çözümü olmalı.
|
|
|
|
waybesuricata (OP)
|
|
April 17, 2018, 06:14:43 PM |
|
@freim evet Sylon kampanyalarında full member altı almamaya başladı merit geldikten sonra sanırım böyle bir uygulamaya gitti diye biliyorum.
|
|
|
|
blogmanya
Member
Activity: 364
GR
|
|
April 17, 2018, 09:22:59 PM |
|
sylon un gerçekten sağlam ve güzel kampanyaları var, yani bu kişi yaşlı kurt ama hala düzgün şekilde çalışıyor forumda, ben seviyorum bu adamı
|
BITMART CRYPTOCURRENCY EXCHANGE
|
|
|
|
Aceeakell
|
|
May 03, 2018, 10:42:15 PM |
|
evet realista konusunda dikkat etmek gerekiyor, cüzdanları değiştirmezseniz token gelmez,
ben de çok katılmak istemiştim bu kampanyaya ama kendi kampanyam bitmediği için katılamamıştım
|
|
|
|
tallbutshort54
|
|
May 04, 2018, 12:00:36 AM |
|
Ben sık sık bu adamın kampanyalarına katılıyorum, genel anlamda güzel yönetiyor kampanyaları, her ne kadar bazı konularda anlaşamasak da, yaşlı kurt işini hakkıyla yapıyor bana kalırsa
|
|
|
|
hasyurt
|
|
May 04, 2018, 07:24:25 AM |
|
Posts with less than 80 characters will not be counted as valid posts. Sylon un imza kampanyasında bu yazı var. Bunun anlamı 80 kelime mi yoksa 80 harf mi? Bu konu hakkında iki farklı görüş var. Bı arkadaş harf dedi bı arkadaş kelime dedi. Net bilen arkadaşım yardımcı olursa sevindirmis olur. Teşekkürler
|
|
|
|
redboxneo
Member
Activity: 546
|
|
May 04, 2018, 07:29:15 AM |
|
bal tutan parmağını yalar. Sylonu tanımam etmem, araştırmadan ama genel anlamda bountylerde pis oyunlar dönüyor. bounty manageri denetleyecek birisi olmadığından dolayı atı olan koşturuyor. Sylonun bounty kurallarına bakın. 2 kişiden biri kuralları yerine getiremez. oldukça katı, üst kalite hizmet istiyor.
|
|
|
|
bitfather
Member
Activity: 98
Merit: 28
|
|
May 04, 2018, 08:21:42 AM |
|
Posts with less than 80 characters will not be counted as valid posts. Sylon un imza kampanyasında bu yazı var. Bunun anlamı 80 kelime mi yoksa 80 harf mi? Bu konu hakkında iki farklı görüş var. Bı arkadaş harf dedi bı arkadaş kelime dedi. Net bilen arkadaşım yardımcı olursa sevindirmis olur. Teşekkürler
harf o, hocam. 80 kelimelik post mu olur? olsa-olsa makale olur
|
|
|
|
coinbergh
Member
Activity: 532
Merit: 29
|
|
May 04, 2018, 08:30:10 AM |
|
Sylon'un kampanyaları full member ve üstü ranklar için ideal olmakla beraber, member ranklar için pek de mantıklı değil.
Genellikle member haftada 10 stake alırken, full member 50 stake alıyor. Bu büyük bir uçurum. O yüzden imza kampanyalarını direkt es geçiyorum. Twitter kampanyalarına katıldıklarım var halen devam eden. Bakalım bitince onlardan ne gelecek göreceğiz.
|
|
|
|
hasyurt
|
|
May 04, 2018, 12:25:33 PM |
|
harf o, hocam. 80 kelimelik post mu olur? olsa-olsa makale olur Bı imzasına katılmıştım. O hafta bana Stake vermemiş spreadsheet i kontrol etmiştim. Sonra kontrol etti ve bana gerek uzunlukta değil dedi. Bende o günden sonra uzak durdum. Ama jinbitken çok aklıma yattı. Tekrar. Deneyim istedim. Burada 80 karakter deyince arada kaldım. Çünkü önceki katılımda çok rahat uzun uzun post atmıştım. Benim 1 haftalık Stake giiti. Sylon un stake konusunda kötü imajı var
|
|
|
|
Dyatrev
|
|
May 04, 2018, 12:43:32 PM |
|
Genelde imzalar için tercih ettiğim bir menejer. Twitterlarına da girmeye çalışıyorum. Bazen imza kampanyalarında stake ile alakalı sıkıntı çıkıyor, itiraz ettik bakalım ne olacak.
|
|
|
|
krm4700
|
|
May 04, 2018, 12:57:19 PM |
|
sylon lampanyalarına genelde çok fazla ilgi gösteriliyor bunun sebebi sağlam işlerde çalışmaları kaynaklanıyor benim düşünceme göre.
|
|
|
|
Night Trader A
|
|
May 04, 2018, 01:16:23 PM |
|
Sylon'un kampanyaları full member ve üstü ranklar için ideal olmakla beraber, member ranklar için pek de mantıklı değil.
Genellikle member haftada 10 stake alırken, full member 50 stake alıyor. Bu büyük bir uçurum. O yüzden imza kampanyalarını direkt es geçiyorum. Twitter kampanyalarına katıldıklarım var halen devam eden. Bakalım bitince onlardan ne gelecek göreceğiz.
Bakış açısı doğru member üyelere newbie muamelesi yapıyor. Bende post başı rakam diğer bountylere göre yüksek olur diye Jinbiyi tercih ettim. Yoksa bir member için bir mantığı yok.
|
|
|
|
Asklepion
Member
Activity: 203
Merit: 15
|
|
May 04, 2018, 01:23:53 PM |
|
Sylon işini iyi yapıyor. Kampanyaların uzamasından şikayet eden arkadaşlar eğer farklı bir imzaya geçmeyi planlıyorsa bounty konusuna mesaj bırakarak kampanyadan ayrılabilirler. Hatta o hafta gerekli post sayısına ulaşmışsanız o haftanın da stake ini size ekler ve zamanı geldiğinde size ödemenizi aldığınız stake kadar yapar tabi bunu kendisine mutlaka bildirmelisiniz.
|
|
|
|
|