The Management
|
|
April 24, 2018, 03:04:57 PM |
|
Twitter fenomenlerinin çoğu aslında aynı şeyleri yapıyor. Basit bir şekilde destek-direnç çiziyorlar. Sonra basit indikatörlerden 3-4 tanesine bakıyorlar. Grafik formasyonu da el veriyorsa çat twit atıp paylaşıyorlar sonrasında %10 kar alıp çıktık diyorlar. Fakat asıl mesele bizim gibi basit yatırımcıların iyi para kaldırabilmesi. Şahsen ben twitter'i bıraktım artık araştırıp uzun vadeli bırakıyorum. Adamlar 50.000 dolar yatırıyor 5bin dolar kar yapınca tabi iyi olur ama ben öğrenci adamım 2000 yatırıyorum 200 kar etsem diğer coinde zarar edip nötrlüyorum
|
|
|
|
Republicofizmir
|
|
April 24, 2018, 03:07:18 PM |
|
Twitterdakilere kanmak akıl işi değil ya ciddiyim adamlara para veriyolar reklamlarını yaptırıyolar benim arkadasım sivilce kremi reklamı yaptı yemin ediyorum yüzü zaten güzel degil shopla falan koyuyodu hep reklamını yapıyo ürün cok güzel falan filan tanıtıyo ulen sen makyajın üstüne bi de shop yapan kızsın neyin reklamı bu
|
|
|
|
freim
Member
Activity: 462
Merit: 42
|
|
April 24, 2018, 03:15:57 PM |
|
Arkadaşa katılıyorum araştırmanıza yapıp kendi kararlarınızı kendiniz verin. Benimde dikkatimi çekti kendi aldıkları coinleri söylüyorlar insanları bir nevi yönlendiriyorlar diye düşünüyorum...
|
|
|
|
Hopewithmoney
|
|
April 24, 2018, 04:19:22 PM |
|
İnsanları kandırmaktan başka biley değil üstelik kendi çıkarları söz konusuysa arkalarına bile bakmazlar teitter gibi bir sosyal medya platformu da bunun için çok uygun bi yer yani inanmayalım ne güzel forumumuz varken böyle seylere
|
|
|
|
Matthewww
|
|
April 24, 2018, 04:19:55 PM |
|
herkesin kendi araştırmasını yapıp ona göre yatırım yapması daha mantıklı bence. sadece twitter fenomenleri de değil genel anlamda insanların dediklerine kanmayın sizi yanlış yönlendirebilirler kar etmek için girdiğiniz işten eldekinden de olursunuz.
|
|
|
|
criptocash
Jr. Member
Activity: 240
Merit: 7
|
|
April 24, 2018, 05:23:31 PM |
|
çok duğru bir konuya değinmissin. Fenomene güvenip yatırım yapılmaz. iyice araştırma yapmanız faydanıza olacakdır.
|
|
|
|
hasyurt
|
|
April 24, 2018, 05:24:17 PM |
|
sonuna kadar katılıyorum. bak bu ülkede çiftlik bank vakaası yaşandı ama yeni bir şey çıksın insanlar yine aynısını yapıp yatırır. bu tarz fenomenler genelde boğa piyasasında ortaya çıkar ayı piyasası olunca twittera pek girmezler. soru soranların sorusu askıda kalır. 3-5 gün sonra geri gelince işlerimden bakamadım çok yoğunum yarak kürek atar sıkarlar. yeri geldi mi fırça bile basar. dediğin gibi koyun çok sağılacak. herkes kendini geliştirmeli.
|
|
|
|
hmsr
Full Member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
|
April 24, 2018, 06:11:17 PM |
|
Düşüş zamanı hepsi ortadan kaybolmuştu. Şimdi biraz piyasa düzeldi ya yine kendini uzman sananlar fink atacak twitterda. İnanmayın bu üçkâğıtçılara
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
April 24, 2018, 06:17:57 PM |
|
Fenomen olanlar genelde bir coini söylemeden önce alıp söylediğinde coin zaten en az yüzde 10 ve üzeri artış yapıyor.Kısa zamanda iyi kar.Satış verip çıkmak için.Siz aldığınızda zaten coin düşmeye başlıyor.Kendi araştırmanızı kendiniz yapmanız en güzeli.İçlerinde iyi sağlam olanlarda var ama az sayıda.
|
|
|
|
henrybek3
|
|
April 24, 2018, 06:21:22 PM |
|
Yaklaşık bir ay önce uyarı yapılıp bu başlık açılmış ama "2 günde kazandıran sinyaller" isminde twitterda analizler, tahminler yapan bir hesapla ilgili bilgiler verilmiş. Arkaşımız iyi niyetle açmıştır bu başlığı ama yine de bir yatırımdan önce kendi kararınız verin pişman olmayın
|
|
|
|
ArmaDildo
|
|
April 24, 2018, 06:39:37 PM |
|
Twitter fenomenlerinden yatırım fikri almak gerçekten çok aptalca, eğer bunlardan birini dinleyerek para yatırdıysanız kusura bakmayın ama salaksınız. Adam akıllı olsa twitter fenomeni olmazdı zaten
|
|
|
|
Lewan
Member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
|
|
April 24, 2018, 08:21:00 PM |
|
Bu işi kullanmasıni bilirsen sağlam kazanabilirsin önemli olan kriter teeetin kimin attığı ve hangi coine attığı bayağı piyasaya etkileri oluyor çünkü
|
|
|
|
erdemylmz99
Newbie
Activity: 168
Merit: 0
|
|
April 29, 2018, 07:26:46 PM |
|
Ya yine rastladım gerçekten sayıları çok arttı can sıkıyor sürekli rastlıyorum aman dikkat edin arkadaşlar.
|
|
|
|
mtahanci48
|
|
April 29, 2018, 07:29:40 PM |
|
zaman içinde kendi elemenizi yaparak doğru bir liste oluşturacaksınız. o zamana kadar kanmayın tabi ki bu devirde ayrıca listenizi doğru yaptıktan sonra çok faydalı bir kaynak olduğunu düşünüyorum twitterda. takipçi sayısını asla kriter olarak tutmayın, çok az takipçili insanlardan da cevherler çıkıyor
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
April 29, 2018, 07:30:17 PM |
|
Ya piyasada herkes bitcoin altcoin uzmanı kesilmiş.Herkes kafasına göre coin atıyor.O gün elon musk a biri jet fadıl muamelesi yapıyor ve kripto piyasada öneri veriyor dinleyenler var.
|
|
|
|
mamiko
Member
Activity: 294
Merit: 11
|
|
April 29, 2018, 07:38:38 PM |
|
Ya piyasada herkes bitcoin altcoin uzmanı kesilmiş.Herkes kafasına göre coin atıyor.O gün elon musk a biri jet fadıl muamelesi yapıyor ve kripto piyasada öneri veriyor dinleyenler var.
aynen hocam doğru söylüyorsunuz twitter ve benzeri yerlerdeki adamlara kanmamak gerek yani kendi işiniz ikendiniz yapın en iyisi tabi fikir alırsınız da çok bağlanmayın derim. jet fadıl kim bu arada thyde falan mı çalışıyor.
|
|
|
|
asnafisna
Newbie
Activity: 168
|
|
April 29, 2018, 07:43:29 PM |
|
twitterda hesap oluşturmanın amacı kitle oluşturup onu paraya dönüştürmektir. reklam alırsın, parasını öderler mis gibi geçinirsin. o reklamdan kim nasıl etkilenerek zarar etmiş twitter hesap sahibinin umrunda mıdır? fenomenler deniliyor da 200k beni takip etsin ben de fenomen olurum.
|
|
|
|
papadoc
Member
Activity: 364
Merit: 10
|
|
April 29, 2018, 07:44:06 PM |
|
Zaten şuan twittersa her 10 kişiden 9 u bitcoin altcoin uzmanı kesilmiş durumda herkes grafik falan yorumluyor bir boktan da anladıkları yok söylediklerinin çoğu dibi görüyor
|
|
|
|
hasyurt
|
|
April 29, 2018, 08:28:42 PM |
|
bu sezon bu tarz fenomenlerin çıkma zamanı. 1-2 grafik sallar. sonra dediği coin biraz gider onu yeni takibe başlayanlar. ooooo maşallah bravo abi, üstat p,r g,b, sıfatlarla hitabete başlarlar. kardeş çöp coin alamadığın sürece en kötü giden en az 3 kat gider zaten. kanmayın böylelerine...
|
|
|
|
Husaki
Newbie
Activity: 98
|
|
April 29, 2018, 08:33:03 PM |
|
Bu söylemine çok katılmıyorum gerçekten yardımcı olmak isteyen insanlarda var Rcbtrading gibi burdaki ana nokta yatırım kararınızı kendiniz vermeniz gerekli diğerleri sadece tavsiye
|
|
|
|
|