ksteve96
Full Member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
|
|
April 23, 2018, 11:32:05 PM |
|
Bitcoin bir kesim tarafından geleceğin ortak para birimi olarak görülürken, büyük bir kesim tarafından şüphe ile bakılan, öngörülemez, tanımlamayan, alınan satılan dijital bir yatırım aracı olarak görülüyor. Çıktığı günden beri epey yol katett, artık tüm devletler Bitcoini yasalarla tanımlamanın yollarını arıyor. Gelecekten kaçış yok gerçekten de.
|
|
|
|
blogmanya
Member
Activity: 364
Merit: 10
GR
|
|
April 24, 2018, 07:43:30 AM |
|
Ozune bakildiginda muthis bir alt yapi ve guven olgusu var. Daginik kayit sistemi son 10 yilda bulunmus en buyuk teknolojik gelismelerden bir tanesi. Bu sistemin tarihcesini bilmiyorum ama gelecek zamani gorebiliyorum. Beseri varlik olan insani bir araci islevinden cikarip sadece ana karakter haline getiren bu sistemin ilerleyen gunlerde hayatimizda daha fazla yer edinecegini dusunuyorum.
|
BITMART CRYPTOCURRENCY EXCHANGE
|
|
|
mynet
Member
Activity: 336
|
|
April 24, 2018, 11:46:44 AM |
|
Birçok ülke baktığımızda kripto paraya karşı dursada ,kripto paraya kabul edenlerin ise regülasyon yapma çabasına girsede , tek ortak kabul gören reddemedikleri olay Block chain teknolojisi , bu teknoloji sayesinde bütün ülkeler kripto paraya geçiş yapmak zorunda kalacak.
|
|
|
|
sofikurban
|
|
April 24, 2018, 12:14:01 PM |
|
Blockchain teknolojisinin kripto para ile birlikte insanlığın hizmetine sunulması artık geri dönülmez bir başlangıç oluşturdu , ülkeler arasında her ne kadar karşı çıkanlar olsada bu teknoloji sayesinde mecbur kabullenecekler .
|
|
|
|
redboxneo
Member
Activity: 546
|
|
April 24, 2018, 12:47:15 PM |
|
herkes öyle umuyor, belki de hissediyor, içine doğuyor. gelecek kağıt paraların yok oluşu, kriptoların ülkelerce kabul edilmesi ise yani bu parayı yönetenler tarafından belirlenen strateji ise kabul ettireceklerinden kuşkum yok. yok öyle değil, geçici ve arka planda farklı oyunlar getirilecekse, kriptolar proje ve asıl olan ne ise onu kabul ettirmek için ise baya kişiyi kandıracaklar demek oluyor. en azından 2140'a kadar son bitcoin üretim aşamasına kadar devam etse torunlarımız bile ihya olur.
|
|
|
|
B.aksoy
Member
Activity: 308
Merit: 11
|
|
April 24, 2018, 12:49:32 PM |
|
Umulanlar gerceklesecek mi zaman gosterecek. Su an icin oldukca genc zaten piyasa ama cok daha buyuyecektir Bence.
|
|
|
|
jorgesalcedo
Member
Activity: 728
Trphy.io
|
|
April 24, 2018, 01:55:05 PM |
|
Benzetmeler gerçekten çok doğru ve çok yerinde. Yeni dünyada bir adım önde olmak için önümüzde büyük bir şans var ve bunu iyi değerlendirmeliyiz.
|
|
|
|
adile
Member
Activity: 252
|
|
April 24, 2018, 02:20:31 PM |
|
aslında haklısın krei kartına bile zamanında karşı gelinmisti . ama simdi blokzincir gelistirildi bazı bankalar arasında kullanılıyor diye biliyorum bunuda zamanla anlayacaklar ve alışacaklar.
|
|
|
|
hannapulu
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
|
|
April 24, 2018, 03:28:48 PM |
|
Teknolojiyi benimsemede Z kuşağı daha aceleci ve daha uyumlu iken X kuşağındaki insanların bunu benimsemesi ve hayata uygulamsı çok zaman alır, kabaca toplumun hemen hemen yarısı gelecek 10 içerisinde kripto paraları kullanabilecek potansiyele ve beceriye sahip olacaktır.
|
▄▀▀▀▀▀▀▄ PLATIO ▄▀▀▀▀▀▀▄ █ Smart Banking Ecosystem █ ▀▄▄▄▀[https://platio.io]▀▄▄▄▀
|
|
|
thewarriors
Full Member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
|
|
April 24, 2018, 04:18:07 PM |
|
Çok haklısın bro ya seve seve alışırsın yada sını çoğu kişi bilir. 2014 den beri facebook kullanmıyorum sosyal alemlerde sahte hesaplarlar takılırım en fazla onun dışında işim olmaz .
|
|
|
|
mahmure
Newbie
Activity: 182
Merit: 0
|
|
April 24, 2018, 09:43:34 PM |
|
Dijital paraların hayatımıza girmesi kesinleşti bundan kaçış yok artık. Kağıt paralar yakın zamanda tarih olacaklar. Kripto paraların kullanım alanları giderek artıyor ve bir çok firma kendi kripto parasını çıkartmayı düşünüyor artık.
|
|
|
|
hjbn
Newbie
Activity: 154
|
|
April 24, 2018, 10:03:35 PM |
|
Gelecek kripto paralarda, bunu gören yatırımcılar, firmalar ve devletler bu işe yatırım yapmaya başladılar. Bizde bireysel olarak insanlar bir şeyler yapıyor ama devlet olarak ta bu alana yatırım yapmalıyız.
|
|
|
|
perspin32
Newbie
Activity: 52
|
|
April 25, 2018, 07:09:22 PM |
|
Kripto paralar doğası gereği mevcut finansal sisteme karşı bir tepki olarak yaratıldı zaten. Gerek kolaylığı gerekse güvenliği açısından mevcut finansal sistemin yerini alması çok da uzun sürmeyecektir.
|
|
|
|
investor1
|
|
April 25, 2018, 08:13:22 PM |
|
Şu anda yeni başlayan bir adaptasyon süreci olduğunu düşünüyorum insanların bilmediği şeyden korkması gayet normal yavaş yavaş büyük şirketlerin yatırımları sayesinde duyulmaya alışılmaya başlanıyor umarım bu süreç daha hızlı olur fakat gelecekte kesinlikle önem arz eden bir yere sahip olacağı bariz şekilde görünüyor
|
|
|
|
jameshugo17
|
|
April 25, 2018, 09:17:42 PM |
|
Blockchain tabanlı bir ödeme yönetmi ile dünya parası dünya vatandaşlığı durumu er ayda geç gerçeklşeceğe benziyor ancak bu ütopyalardaki gibi güllük gülistanlık bir dünya anlamına gelmiyor..
|
|
|
|
iranli_tacir
Newbie
Activity: 154
|
|
April 26, 2018, 11:15:51 PM |
|
tabi hocam, benim bir de mottom var, gelecek çok hızlı gelecek bence, hani gelecek çok hızlı gelecek, arada ince bir nüans var
|
|
|
|
Vdecso
Member
Activity: 275
Merit: 11
|
|
April 26, 2018, 11:36:26 PM |
|
gelecekten kaçış yok zaten. ama gelecekten kaçış yoksa geleceği değiştirmeye çalışmayalım mı. zaten gelecekte ne olduğunu bilmiyorum bari istediğimiz yöne çevirmeye çalışalım.
|
|
|
|
loveistanbul
Member
Activity: 392
|
|
April 27, 2018, 01:02:16 PM |
|
Gelecekten elbet kaçış yok,digital ekonominin dünya ekonomik sistemini yeniden düzenlemesi ve hizmet alanında hızla yayılmasını önümüzdeki yıllarda göreceğiz.Kısa zaman sonra digital ekonomi tüm alanlarda ilerlemeye devam edecektir.
|
|
|
|
sofikurban
|
|
April 27, 2018, 01:41:44 PM |
|
Elbet eninde sonunda digital ekonomiye geçişten başka hiç bir şansı kalmayacak hem ülkelerin hem devletlerin , bu süreç 2017 yılında digital ekonominin ve finansın yerleştirilmesi için resmen hız kazandırılmaya başlandı.
|
|
|
|
Otisabi
Member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
|
|
April 27, 2018, 02:22:37 PM |
|
Yakında herkes kabullenecek bitcoini bundan kaçış yok Kredi kartını bile 20 sene de kabullenmiş bir dünyada yaşıyoruz önceden bankalar kredi kartı başvurusu yapıldığında belli bir gelirin olması gerekiyordu şimdi kapı kapı her önüne gelene kredi kartı veriyorlar Facebookun ilk çıktığı yılları hatırlayın fotoğraf koysak mı koymasak mı diye 50 takla atardık Bide şimdiye bakın neler oluyor. Gelecekle erken tanışanlar olarak sizlerinde bu konudaki fikirlerini merak ediyorum Ona kalırsa televizyona şeytan icadı deniyordu Buna gelecek değilde ileri görüşlülük ve geri görüşlülük diye hitap etsek daha doğru olur gelecekle kimse erken tanışamaz malesef ama geleceğin teknolojisiyle şimdiden kaynaşmakta fayda var
|
|
|
|
|