Bitcoin Forum
August 18, 2019, 10:35:08 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 118 »
  Print  
Author Topic: [EMC] EMERCOIN|崛起币 ★ Blockchain Service Platform ★ PoS | PoW | BTC merge-mined  (Read 385937 times)
MisO69
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1876
Merit: 1005


My mule don't like people laughing


View Profile
December 11, 2013, 01:57:03 PM
 #21

Fair launch, no premine. Okay lets try it out.


I'm synced up with the client and mining blocks. So far 4 blocks and one confirmed. Looks like its working.

FYI - unconfirmed blocks are not showing up in unconfirmed.
1566167708
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566167708

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566167708
Reply with quote  #2

1566167708
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Anduck
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1454
Merit: 1044


quack


View Profile
December 11, 2013, 02:12:07 PM
 #22

What port does the emercoind use for incoming connections, how about RPC?

Valermos
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 854
Merit: 100



View Profile WWW
December 11, 2013, 03:06:30 PM
 #23

Communication port is 6661
RPC-Port: Define what you want in the emercoin.conf.

▀▀▀▀▀▀     SWIPE  │ Monetizing mobile engagement data, on the blockchain    ▀▀▀▀▀▀
▄▄▄▄         Whitepaper       Telegram       Twitter       Medium       Reddit          ▄▄▄▄
Anduck
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1454
Merit: 1044


quack


View Profile
December 11, 2013, 04:40:12 PM
 #24

can this be mined locally? I can connect to bitcoind but no work is sent or something, miner is without work anyway.

gargouri2001
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100



View Profile
December 11, 2013, 07:33:39 PM
 #25

same here i tried another port but i did not work , i tried to telnet the rpc port selected in config and was unable to connect

Sound like rpc is disabled
roozifus
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 249
Merit: 250


View Profile
December 11, 2013, 07:39:24 PM
 #26

Fair launch, no premine. Okay lets try it out.


I'm synced up with the client and mining blocks. So far 4 blocks and one confirmed. Looks like its working.

FYI - unconfirmed blocks are not showing up in unconfirmed.

Hmmm looks like the issue with me unable to get any blocks is on my end then :S.
GreekBitcoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1001


getmonero.org


View Profile WWW
December 11, 2013, 08:35:38 PM
 #27

Only linux?  well i saw it.

ESkVYE3TJAPQxUvXvsakq1C7RTrP5vie2b Can someone send a few to play around?
xapno
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
December 11, 2013, 08:42:52 PM
 #28

I am only getting rejected on the pool...
GreekBitcoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1001


getmonero.org


View Profile WWW
December 11, 2013, 09:07:03 PM
 #29

i am running cgminer for a while now but i dont get hashrate on pool page. is it because my pc is too slow and i dont get any shares?

should i solo mine? and if yes how?
MessyCoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 458
Merit: 250



View Profile
December 11, 2013, 10:24:50 PM
 #30

I was lucky to mine some blocks - I'll give away some EmerCoin to the next 10 addresses posted in this thread.

MessyCoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 458
Merit: 250



View Profile
December 11, 2013, 10:25:41 PM
 #31

ESkVYE3TJAPQxUvXvsakq1C7RTrP5vie2b Can someone send a few to play around?

Sent you some, please let me know if you get them Smiley

MessyCoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 458
Merit: 250



View Profile
December 11, 2013, 10:29:47 PM
 #32

can this be mined locally? I can connect to bitcoind but no work is sent or something, miner is without work anyway.

It's a sha-256 coin (not Scrypt). I compiled on linux, added emercoin.conf file, then pointed cgminer at it. All worked for me.

GreekBitcoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1001


getmonero.org


View Profile WWW
December 11, 2013, 10:43:06 PM
 #33

ESkVYE3TJAPQxUvXvsakq1C7RTrP5vie2b Can someone send a few to play around?

Sent you some, please let me know if you get them Smiley

Thanks! I received Smiley


Btw i am trying to mine at the pool but i get no 0 hashrate after 1 hour and a half...

How can i try to solomine?
deodecagone
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 250



View Profile
December 11, 2013, 10:45:24 PM
 #34

I was lucky to mine some blocks - I'll give away some EmerCoin to the next 10 addresses posted in this thread.


EHcDXuoWQKWq3UToB1CsD4afLKKNA8FjyQ

No blocks so far on my end Sad Thanks
mirx
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 251


View Profile
December 11, 2013, 10:48:01 PM
 #35

EMmC9YjrDTsAqpFpnrCG7wQXaUyeYp2J1C

thanks in advance
arogatos
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
December 11, 2013, 10:50:55 PM
 #36

i also want some coins! Thanks!

ERYE8GjXQbDdm5PkPeP4nuAE7Uwq8WvbrM
JjCcc
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 10


View Profile
December 11, 2013, 10:55:22 PM
 #37

EdULHkAaf8t8dgqm66ZCMfBcztrxKgP9GD

thanks
MessyCoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 458
Merit: 250



View Profile
December 11, 2013, 10:59:33 PM
 #38


Btw i am trying to mine at the pool but i get no 0 hashrate after 1 hour and a half...

How can i try to solomine?

Not sure. I simply put the following in my emercoin.conf and pointed my cgminer (Sha-256) at 127.0.0.1:8100

Code:
server=1
daemon=1
rpcuser=*username*
rpcpassword=*password*
rpcallowip=127.0.0.1
rpcport=8100
port=8101

addnode=pool.emercoin.com
addnode=emercoin.com

Don't know if those addnodes were a help at all or not.

kizilsakal
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 10


View Profile
December 11, 2013, 11:02:15 PM
 #39

EMkWb4jC72Y4MMxYVxDfVxkjR4WqyNxbSp

thank you Smiley
GreekBitcoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1001


getmonero.org


View Profile WWW
December 11, 2013, 11:07:12 PM
 #40


Btw i am trying to mine at the pool but i get no 0 hashrate after 1 hour and a half...

How can i try to solomine?

Not sure. I simply put the following in my emercoin.conf and pointed my cgminer (Sha-256) at 127.0.0.1:8100

Code:
server=1
daemon=1
rpcuser=*username*
rpcpassword=*password*
rpcallowip=127.0.0.1
rpcport=8100
port=8101

addnode=pool.emercoin.com
addnode=emercoin.com

Don't know if those addnodes were a help at all or not.

Everytime i try to solomine with every damn coin cgminer wont find the server which is me obviously. now only once i managed to make it start by using -server or something like that when opening the qt but again i have the same problem... for some reason my qt isnt acting as a server...
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 118 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!