Bitcoin Forum
December 09, 2016, 10:04:33 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: AMD Catalyst™ Control Center / AMD Vision™ Engine Control Center 11.8 Released!  (Read 5724 times)
PLaci1982
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


Live long and prosper. \\//,


View Profile
August 23, 2011, 11:38:48 AM
 #1

11.8 has a new SDK (sub)version:

11.7 = v2.5.684.213
11.8 = v2.5.709.2

Post your results!

Full package for Vista and 7, all in 1!

11-08_vista_win7_32-64.rar

  • Display Driver
  • OpenCL Driver
  • ATI Integrated Driver
  • Catalyst Control Center (langpack2: English, French, German, Spanish, Italian, Polish, Portuguese, Greek, and Hungarian)
  • HydraVision Package
  • AMD Media Codec Package
  • South Bridge Driver
  • RAID Driver
  • AHCI Driver
  • ATI Catalyst Application Profiles (11.08 CAP1)

Full package for XP, all in 1!

11-08_xp32-64.rar

  • Display Driver
  • OpenCL Driver
  • ATI Integrated Driver
  • Catalyst Control Center (All languages!)
  • HydraVision Package
  • AMD Media Codec Package
  • South Bridge Driver
  • RAID Driver
  • AHCI Driver
  • ATI Catalyst Application Profiles (11.08 CAP1)

AGP Hotfix Full package, all in 1!

11-08_agp-hotfix_vista_win7_32-64.rar
11-08_agp-hotfix_xp32-64.rar


  • Display Driver
  • OpenCL Driver
  • ATI Integrated Driver
  • Catalyst Control Center
  • HydraVision Package
  • AMD Media Codec Package

11.7's only big difference was that dummy plugs are yesterday....

EDIT:
(2012.05.17.)

Q:
I have tried to download one of the archives but I get the federal notice about MegaUpload takedown. Is it possible to update the links?
A:
Megaupload.com was sized, and I have internet connection problems since 1st March.
I don't really know other upload sites, I'm really not onto them...
I created some torrents, but I don't know where to upload them.... (sites like IsoHunt and The Pirate Bay did erased the torrent and/or banned me super fast...  Undecided)
I only can tell you the megnet url for them....

Magnet url for 11.07
Magnet url for 11.08
Magnet url for 11.09
Magnet url for 11.11

I could not post them here before because of my ISP problems. They have only a few seeds yet.

Q: Will you make packages from more up to date drivers?
A: Maybe, but I have not much time...

Hardware Expert / WinXP, Win7 Expert

1J5oPkyGVdb4mv44KGZQYsHS2ch6e1t4rc
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481277873
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481277873

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481277873
Reply with quote  #2

1481277873
Report to moderator
iopq
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644


View Profile
August 24, 2011, 02:15:49 AM
 #2

who cares? 100% cpu usage bug

PLaci1982
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


Live long and prosper. \\//,


View Profile
August 24, 2011, 07:17:19 AM
 #3

who cares? 100% cpu usage bug

Khmmmm....
I think "the 100% cpu usage bug still applies" would have been more polite... Tongue

Hardware Expert / WinXP, Win7 Expert

1J5oPkyGVdb4mv44KGZQYsHS2ch6e1t4rc
iopq
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644


View Profile
August 24, 2011, 01:11:31 PM
 #4

who cares? 100% cpu usage bug

Khmmmm....
I think "the 100% cpu usage bug still applies" would have been more polite... Tongue
I don't have to be polite, it's AMD's fault, not yours  Cheesy

wndrbr3d
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 295


View Profile
August 24, 2011, 02:02:40 PM
 #5

Confirmed that the 100% CPU bug still exists? I'd like to upgrade my laptop's drivers but without setting my crotch on fire while using it+mining.
ssateneth
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288



View Profile
August 24, 2011, 10:25:56 PM
 #6

My underclocked (no vrm heatsink) 5870 has no change in hash rate 371.8 MHash/sec. Too early to tell if temperatures are different.
800/330 1.000v
GUIMiner - v2011-07-01
Built-in Phoenix 1.5
Phatk 2.2
-k phatk VECTORS BFI_INT WORKSIZE=256 AGGRESSION=16

Also in GPU Caps Viewer, my opencl version didn't change.
OpenCL 1.1 AMD-APP-SDK-v2.5 (684.212) FULL_PROFILE

I tried re-installing again and with standalone opencl, and the version remains the same. Weird.

johnj
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
August 27, 2011, 04:26:33 PM
 #7

100% bug?  Whats this?  I'm new, i haven't heard of this.

I'm using the 11.7 drivers... should I roll back?

1AeW7QK59HvEJwiyMztFH1ubWPSLLKx5ym
TradeHill Referral TH-R120549
PLaci1982
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


Live long and prosper. \\//,


View Profile
August 27, 2011, 04:59:00 PM
 #8

100% bug?  Whats this?  I'm new, i haven't heard of this.

I'm using the 11.7 drivers... should I roll back?
Nothing you should really worry about, but the bug makes the miner programs use a lot of CPU with the latest drivers... (usually 100% on one core / GPU)
Most ppl say it's inefficient (energy consumption), some ppl would like to use CPU mining w/ those CPU cores...

Hardware Expert / WinXP, Win7 Expert

1J5oPkyGVdb4mv44KGZQYsHS2ch6e1t4rc
johnj
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
August 27, 2011, 05:15:40 PM
 #9

100% bug?  Whats this?  I'm new, i haven't heard of this.

I'm using the 11.7 drivers... should I roll back?
Nothing you should really worry about, but the bug makes the miner programs use a lot of CPU with the latest drivers... (usually 100% on one core / GPU)
Most ppl say it's inefficient (energy consumption), some ppl would like to use CPU mining w/ those CPU cores...

Okay yeah, I did notice 100% on one core.  Rolled back to 10.4/2.2.  CPU usage dropped, but the screen got much more choppy.

1AeW7QK59HvEJwiyMztFH1ubWPSLLKx5ym
TradeHill Referral TH-R120549
PLaci1982
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


Live long and prosper. \\//,


View Profile
August 27, 2011, 05:29:06 PM
 #10

100% bug?  Whats this?  I'm new, i haven't heard of this.

I'm using the 11.7 drivers... should I roll back?
Nothing you should really worry about, but the bug makes the miner programs use a lot of CPU with the latest drivers... (usually 100% on one core / GPU)
Most ppl say it's inefficient (energy consumption), some ppl would like to use CPU mining w/ those CPU cores...

Okay yeah, I did notice 100% on one core.  Rolled back to 10.4/2.2.  CPU usage dropped, but the screen got much more choppy.
Oh, thats quite bit old.... and SDK 2.2 had some different bug, 2.1 are recommended, or 2.4+ for new drivers.

Hardware Expert / WinXP, Win7 Expert

1J5oPkyGVdb4mv44KGZQYsHS2ch6e1t4rc
johnj
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
August 27, 2011, 05:55:23 PM
 #11

Er, 10.4/2.1 i meant.  On a reference 5770. (I think... it has the fan at the end, not in the middle)

It's so confusing to google information like this because its spread out across years and multiple updates... I'm still trying to get everything in order.

So for a 5770, is it suggested to roll with 2.1 or 2.4+?

1AeW7QK59HvEJwiyMztFH1ubWPSLLKx5ym
TradeHill Referral TH-R120549
iopq
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644


View Profile
August 30, 2011, 09:49:53 PM
 #12

Er, 10.4/2.1 i meant.  On a reference 5770. (I think... it has the fan at the end, not in the middle)

It's so confusing to google information like this because its spread out across years and multiple updates... I'm still trying to get everything in order.

So for a 5770, is it suggested to roll with 2.1 or 2.4+?
I found for my 5750 the best combo is 2.1 with 10.6 drivers

niooron
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 190


View Profile
August 31, 2011, 02:27:52 AM
 #13

You can use OpenCL remotely through RDP now, and without dummy plugs. Too bad about the 100% cpu bug thought, it's still there.

14dxwuQwkQiLbZjJFfciZ26xSGdRU5mKEp
Tasty Champa
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
August 31, 2011, 04:45:04 AM
 #14

PLaci1982, did you package all of these together yourself?
Just wondering why these are hosted on MU.
-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2002


Ruu \o/


View Profile WWW
August 31, 2011, 04:46:05 AM
 #15

You can use OpenCL remotely through RDP now, and without dummy plugs. Too bad about the 100% cpu bug thought, it's still there.
Not only is it still there, but they even managed to port the bug to the linux driver as well!

Anyone on linux, do NOT move away from 11.6.

Primary developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
Pooled mine at kano.is, solo mine at solo.ckpool.org
-ck
PLaci1982
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


Live long and prosper. \\//,


View Profile
August 31, 2011, 06:18:52 PM
 #16

PLaci1982, did you package all of these together yourself?
Just wondering why these are hosted on MU.

Yes, I did it.

The official (.exe) packages does not contain all subpackage witch are needed be most users, and I had some colleagues complaining about that they had to download multiple files, install multiple times, and restart the PC they installing multiple times, so I started to make all-in-one packages....

And the worst: the official packages contain 50-60 MB of identical content (mostly the installer's core, 32bit + 64bit installer binary, etc...).
1,43 GB vs my 629 MB @ 11.8 Smiley

Hardware Expert / WinXP, Win7 Expert

1J5oPkyGVdb4mv44KGZQYsHS2ch6e1t4rc
Ausversucht
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 52


View Profile
September 01, 2011, 02:20:40 AM
 #17

I can't run either version reliably.  11.8 makes both cards invisible after one reboot to guiminer.  And 11.7 made it very dificult to reboot my computer after a crash in order to remove the drivers and re install 11.7
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!