Bitcoin Forum
July 19, 2019, 02:48:39 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 [616]
  Print  
Author Topic: NobleCoin[NOBL] - 8% PoS | 1Yr+ | MARKETPLACE | PAY | GIFT | CHARITIES/MERCHANTS  (Read 1014897 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
berbip
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 10


View Profile
June 18, 2019, 01:48:57 PM
 #12301

Started my wallet last night after a looooooong while, i get checkpoint is too old.
1563504519
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1563504519

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1563504519
Reply with quote  #2

1563504519
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1563504519
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1563504519

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1563504519
Reply with quote  #2

1563504519
Report to moderator
1563504519
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1563504519

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1563504519
Reply with quote  #2

1563504519
Report to moderator
Cinqo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 18, 2019, 06:14:09 PM
 #12302

Started my wallet last night after a looooooong while, i get checkpoint is too old.

Basicly this is just a warning, that needs to be fixed in client. This was already fixed for Magi,a s I read it.

Some questions of my own:

* Anyone have any idea why we have so long periods lately without blocks being generated? I'm pretty sure there are stakers availible.

* What CPU processor NOBL client works best on? single core or double?


Btw many thx to the people getting this coin back on an exchange. Let's keep this one alive..
forexhercules
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 191
Merit: 2


View Profile
June 18, 2019, 06:24:56 PM
 #12303

It is now out of sync all the time, What is going on?
Cinqo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 18, 2019, 07:01:50 PM
 #12304

It is now out of sync all the time, What is going on?

Basicly means we didn't make a new block for a few hours.

We are experiencing some 'black-out' moment during the day.
see: https://chainz.cryptoid.info/nobl/

It's important people keep staking...

From the looks of it we need more quantity, not big account...
10 x 2000 NOBL, can stake more blocks than 1x 20.000

...But I can be wrong
starmman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1316
Merit: 1029



View Profile
June 19, 2019, 05:57:23 PM
 #12305

It is now out of sync all the time, What is going on?

Basicly means we didn't make a new block for a few hours.

We are experiencing some 'black-out' moment during the day.
see: https://chainz.cryptoid.info/nobl/

It's important people keep staking...

From the looks of it we need more quantity, not big account...
10 x 2000 NOBL, can stake more blocks than 1x 20.000

...But I can be wrong
I lost all of my nobl on 'topia  - wont be ablr to help out unless we get our funds bank =(
Cinqo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 23, 2019, 09:17:47 AM
 #12306

Quote
I lost all of my nobl on 'topia  - wont be ablr to help out unless we get our funds bank =(

Hope Topia thing solves soon...

Anyone else having problems with upnp on noblecoin client?

Bitcoin runs on same pc and works just fine. With noble can't get over 7/8 connections...

Is someone still maintaining the client?
bitmaster1x2
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 358
Merit: 6


View Profile WWW
June 29, 2019, 10:21:24 PM
 #12307

Quote
I lost all of my nobl on 'topia  - wont be ablr to help out unless we get our funds bank =(

Hope Topia thing solves soon...

Anyone else having problems with upnp on noblecoin client?

Bitcoin runs on same pc and works just fine. With noble can't get over 7/8 connections...

Is someone still maintaining the client?

You can get nodes here: https://www.crypto-city.com/index.php/noblecoin-nobl/nodes/

Be sure to Register on Crypto-city.


https://www.crypto-city.com Join us at the Home of the True Crypto Believers!

Cinqo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
July 11, 2019, 08:05:22 PM
 #12308


You can get nodes here: https://www.crypto-city.com/index.php/noblecoin-nobl/nodes/

Be sure to Register on Crypto-city.


https://www.crypto-city.com Join us at the Home of the True Crypto Believers!



Hmm even with nodes, can't get over 7 connections.

Anyone else having this problem with client 2.0.4.0?

Else I'll try to compile with upnp support from github...
Pages: « 1 ... 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 [616]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!