yazdıklarını okurken ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum umudunu kaybetmemene sevindim paranı kaybetmemene daha çok sevindim keşke hep sabrın sonu selamet olsa böyle
Amiiin
bakma böyle takır takır yazdığıma son 1 senedir yaşadıklarım bana 10 sene gibi geldi
Herkesin beklentileri tabi ki farklidir. Benim hedefim farklidir sizinkisi farklidir. Ama yurudugumuz yol asagi yukari aynidir. Benim hedefim 1m dolar. 2018 yili kripto dunyasi icin donum noktasidir. Herseye gebe olan bu seneyi atlatmak icin cok sabir gereklidir. Tarihi gunler yasiyoruz, 9 yildir yasanmayan seyler bu sene yasandi ve yasanacakta. Sunu kesin olarak bilmek lazim sabir denilen sey 3-5 ayda olabilir 3-5 senede. Bunu bilerek kendimizi alistirarak hayatimiza devam etmeliyiz.
umarım herkes hedeflerine ulaşır.
Valla iyi kalp varmış sende kardeş. 160 binden 20 bine düştüğün gün dayanabilmişsen iyi metanetliymişsin. Umarım zararını kurtarır ve çıkarsın. Bir çok kişi terste kaldı, çoğu zarar etti. Kar edenler de olsa bu piyasaya kaybetmeyi göze aldığın kadarla girmek en iyisi. Aksi durumda çok ocaklar batar.
benimki aptallıktı zaten eridiğini gördükçe risk almaya devam ettim 10/1 e düştü nerdeyse
walla zenginsin falan o yüzden bekledin desen değilim tüm varlığım 20-25 bin tl idi
ancak para görmüş bir insanım ve birazda geçen sene yaşadıklarım bana umut verdi
O kadar çok insan o zirvelerden sonra zarar etti ki bu düşüşlerin itiraflarına hiç şaşırmıyorum ben.
Zamanla önümüze yeni fırsatlar çıkacağına dair hiçbir şüphem olmadığı için aklım ferah kalbim temiz şu an.
anlatmak istediğim bu işte
ne kadar kötü durumda olursanız olun inanın benim kadar düşmedi kimse anahtar "inanç"
Wada sen zaten YouTubedan vurmadın mı parayı . Ne yapacaksın coinleri
Ye's e düşmeyin sabredin wada reisin öğütlerini de yabana atmayın
YouTube dan kazandığım parayı 2 sene hiç çalışmadan yedim kalan herşeyide kriptoya gömdüm
herkes umudunu kaybedip çıktığı zaman balinalar toplamaya başlar ve elindeki paraları üç kuruşa toplar. bu nedenle sabretmeye devam bence. bu sene olmazsa seneye yükselir.
Kesinlikle...
uçuş için 06.06.18 i bekleyin
NOT : ben beklemicem hedefime ulaşır ulaşmaz vın. (birazda başkaları kazansın.)
bana kalırsa bu konu ağlama duvarına dönmüş, tamam umut önemli de osym sınavına giren ergenler gibi yapmamak lazım
+iki tane merit toplamak için ne hallere düşüldü, ya utanmasa yaşam koçluğu yaptırıp plates yapacak,
belliki para yatırıp zarar etmemişsin
tek derdin merit.
sana bir sır vereyim
benim rütbeme
asla ulaşamayacaksın.
bi sır daha
hiçbir imzaya girmedim şuana kadar.
Kardeş yukarıdan aşağıya nerdeyse tamamını okudum. Senin gibi olan tanıdıklarım var. Eğer bu paraya ihtiyacın olsaydı mutlaka satıp önüne bakardin. İhtiyacın yok ki bu kadar beklemişsin. Aynı duyguları paylaşıyoruz. Bende sabirla bekliyorum. Hatta elimde vtc var. Sen Sabrimin boyutlarını hesap et
Yukarıda da yazdım inan bu benim tek param idi ne evim ne arabam hiçbirşeyim de yok kira ödüyor çocuk bakıyorum.
@wada
Şanslısın sabredip durumu kurtarmışsın. bu konu sabreden ve doğru şeylere yatırım yapan yatırımcıların illaki belini doğrultacağını gösteren yaşanmış bir tecrübeyi anlatıyor.
Bu nedenle topluluk açısından değerli olduğunu düşünüyorum.
Başarılar dilerim.
Değerli yorumunuz için teşekkürler üstad'ım.
Çok iyi hatırlıyorum bu piyasaya ilk girdiğimde sermayemi yaklaşık 17-18 katına çıkarmıştım ve o yatırımı şans eseri yaptığımı farketmediğim için saçma sapan yatırımlar yaparak ana sermayeye düşürmüştüm yine. Eğer aynıları bekletiyo olsaydım şuanda başlangıç parama oranla 20-30 kat sermayem olcaktı.
Asıl önemli olan beklemek
Borsada en kötü şey ne biliyormusun
girer girmez kazanmak, sonradan çok ağlatır.
Hocam sonuna kadar okudum hayranlıkla bu nasıl güzel bir anlatım böyle insanların inancının bittiği yerde böyle güzel seyler okuması gaza getiriyor biz de beklemedeyiz bakalım sonumuz hayrola
Teşekkürler hocam.
elimden geldiğince sade ve net anlatmaya çalıştım.
Umarım herkes hedefine ulaşır kimse zararla dönmez.